Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nefürgyé le!
némelyiken van méregdrága cucc
20-ból megvan a farmer + póló, sõt Min Vang Yil még cipõt is ad mellé ajándékba...
http://gaborszantai.co.uk/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
bár egyre több hasonlót látok, úgyhogy sanszos h EZEKET tenyésztik valahol...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kéthete haverokkal egy bárban ülve épp azon morfondíroztunk hogy ez lenne e a mai feltörekvõ korosztály? pedig "csak" 23 vok, de lehet öreg már bohócnak! a jelenlévõk 90%-a nem ütötte a 20-at de még 18at is kevesen! tudom...! biztos rossz helyen voltunk de sztem nem még visszagondolva 2 évvel ezelõttre akkor sem ez volt...........
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Légy üdvözölve: barátok közt ~~
végignéze a partys képeket, milyen nagy divat lett ez a telinyomott póló! Mindenféle hülye figura meg minden, h jól tudom Puta madre márkanéven is futnak hasonló pólók!? Ezzel semmi gond csak amikor megkért egyik ismerõsöm hogy segítsek már neki hasonló pólókat szerezni kicsit bajba lettem, elvitem a Westendbe, mondván ott biztos van de csak a legalsó szintem volt vmi kis saxxos butikba talán, de ott is csak pár darab! Nem tudnátok mondani nekem vmi üzletet vhol?
bocsi az offért