Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
oszt aszondjak "technikai okok miatt" nyit 9kor :Ð vegulis technikai ok, hogy 9 utan tok ures a pult, ha van akcios koktel 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ennyire jó hogy érdemes a hidegben fagyoskodni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
DES töröld kérlek

balos azt üvölti : This is SPARTAAAAAAAAAA !
Utoljára tavaly szilveszterkor voltam 😄
★