Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áprilist tesztelni KELLLL!!!!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tiszta filing az egész😄 én nagyon a fav partijaim közé teszem 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
az a meglepo amikor egy csajszi megfogja a szerszamot es rakerdezel "ez mi volt?😄" erre azt valaszolja "jatek!"
😄DD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De vannak erdekes dolgok 😄 Majd meglatod! Elore szolok, hogy csak becks van ami 500ft es minden feles 1k a koktelok meg 1200-1500ft 😊 es a pezsgo is olcso. Cigit ne vidd be, mert hiaba kapsz simitozaras tatyot a bejaratnal beparasodik... fel doboz cigit vigyel be oszt annyi, mert ugyis csak a kijelolt helyen tudsz ragyujtani. A kp-t meg rakd valami kis tartoba bele amit otthon talalsz, mert en ott szaritottam mar papirpenzt 😊 Es valami ratymak papucsot vigyel, mert nekem egyszer eltunt a bnomevel egyutt 😄 60% kulfoldi(rengeteg spanyol,olasz,angol,osztrak,nemet)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
felébredünk, rámnéz kómásan aszondja "ajjjaj" mondom "mivan" szintén kómásan. aszondja úgy látszik durva volt a szex, kiszívtam a nyakad éjjel. mondom oda se neki, elõfordul. aszondja, de ezt nézd meg. feltápászkodtam, odamásztam a tükörhöz, és nem hittem el amit láttam 😄 napokig fogkrémmel kellett kennem (állítólag attól hamarabb elmúlik) meg magasnyakú cuccokban jártam, gáz volt 😄
respect to the man in the ice cream van
jutyubon nezz ra. CINETRIP SPARTY
De persze legyen a lényeg, hogy bunkó pesti lettem aki csak lenézi a vidékieket. 😊
Többet nem írok ide, nincs kedvem minden hsz után magyarázkodni, vitázni.
2 éve az egyik pesti klubban rakta meg egy csóka az emeleten egy asztalon a nõjét mindenki elõtt, és jelzem az egyik legpatinásabb BP-i klubról van szó.
velünk együtt persze a kidobók is csak röhögtek, mikor szóltak a párnak hogy most már elég...
hülye vendég akármelyik klubba bemehet, gondolom ezt nem szorul magyarázatra.
egyébként meg miért bántod a kövér embereket, 150 kilósan már nem is sz*phat jól? 😄
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Haverom mesélte, hogy egyszer azt sikerült sajnos észrevennie a Babylonban, h vmi 150 kiló nõ cummant le egy pasit a sarokban. :S Igényes hely. 😄
bár az összkép is lulz😊
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

<#vigyor3>#vigyor3>