Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ostoba szpemmer vagyok! Csókolom!
vagy hód
apjuk biztos lo volt <#vigyor1>#vigyor1>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Te, ezeknek mitõl nõnek ilyen lófogaik?!!???!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez jó <#hehe>#hehe><#taps>#taps><#taps>#taps>
Akkó én nem vagyok az, de könnyebb lyukközelben maradni így 😛
Egy igazi férfi nem köt kompromisszumokat?! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
lassan golyóálló mellényt se kell felvennie ha a szomszéd vajdához megy tárgyalni
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Én azt mondom, amig neked masszirozzák, addig nincs gond, mikor neked kell, az már hiba.
.: mobilize.hu :.
Hát én nem vagyok pesti, de ha azt mondod napközben gay, biztos igazad van, biztos gyakrabban látogatod nálam, nem merek vitába szállni 😊
Az elsõ képen van 1, a kép közepén alul, piros felsöben! 😄
Ugylátszik a lányoknak a pancsolás része nem jött be, annyira azért nem voltam készen, hogy egy meleg partyra menjek be. 😄
De tessék mielött még tényleg kitaláljátok hogy átjárt minket a bulin a melegség. Itt is látni párat.
Ugylátszik a lányoknak a pancsolás része nem jött be, annyira azért nem voltam készen, hogy egy meleg partyra menjek be. 😄
De tessék mielött még tényleg kitaláljátok hogy átjárt minket a bulin a melegség. Itt is látni párat.
Ez nem annak a projektnek a folytatása, amikor az egyik fürdõben (nemtom a nevét) melegporeszt forgattak?
"de a kisebbik medencénél, lightos zene szolt, meg az kicsit fülledtebb hely is volt, ott dugtak a medencében rendesen, bár nekem ez a része kimaradt, abban a medencében nem is jártam. 😊"
+
"jól látom, hogy csak férfiak vannak a vízben?"
=
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
+
"jól látom, hogy csak férfiak vannak a vízben?"
=
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Nah, még találtam pár képet a rudasbol, vhogy igy nezett ki. 😊
Hmmm, lehet mégis lesz vmi? 😊 Bár az oldaluk nem frissult elég régóta, nemtom milesz, de onnan majd lehet party képeket szállitani, egyre halottabb ez a topic.
Hát rudasban 3 terem volt, abbol 2 medencés, az egyik a nagy ott volt a pörgés, ott azért feltünö lett volna ha dugnak vagy éppen a nagydolgát végzi vki, de a kisebbik medencénél, lightos zene szolt, meg az kicsit fülledtebb hely is volt, ott dugtak a medencében rendesen, bár nekem ez a része kimaradt, abban a medencében nem is jártam. 😊
Bár ha tehetném nem hagynám ki, már a legtöbb betegségre van gyógymód, de hány ember mondhatja el magárol, hogy egy jo nõt dugott, a buli közepén egy medencében. 😄
Bár ha tehetném nem hagynám ki, már a legtöbb betegségre van gyógymód, de hány ember mondhatja el magárol, hogy egy jo nõt dugott, a buli közepén egy medencében. 😄
De forgatom még kicsit. A legjobb amikor felfekszel a viz tetejére, behunyod a szemed a zene szól te meg csak lebegsz 😄 Áhh, embertelen volt...
Amugy biztos nyomnak meg vhol hasonlo bulikat, nem nagyon figyelgettem hogy van e.
Amugy biztos nyomnak meg vhol hasonlo bulikat, nem nagyon figyelgettem hogy van e.
Jó, de strandon, fényes nappal azért kevesebben esnek egymásnak a vízben, mint este, bepiálva (meg kitudjamégmi) a fiatalok. 😊 Konkrétan erre gondoltam.
Ha rendes vízforgató rendszer van, mint egy mai, normális uszodában, akkor teljesen jó a dolog..
Azért Balatonhoz ne hasonlítsuk, hisz ott végig mozgásban van a víz, és picit az elterülése is nagyobb 😄
Azért Balatonhoz ne hasonlítsuk, hisz ott végig mozgásban van a víz, és picit az elterülése is nagyobb 😄
nem reklám, de volt amúgy ilyesmi buli nem is oly rég
forgasd még a tõrt. nem is hallottam ezekrõl a bulikról, ilyen bulira úgy lemennék, vagyilyesmi hangvételûre
forgasd még a tõrt. nem is hallottam ezekrõl a bulikról, ilyen bulira úgy lemennék, vagyilyesmi hangvételûre
Miért ha kimész a strandra mivel van tele a víz? Vagy ha bemész a balatonba ott mi uszik? Esetleg ami a csapbol folyik? 😊
Ez legalább gyogyviz. 😊
Nem kaptam el semmit ugyhogy annyira nem lehetett gáz. 😊
Viszont a buli vége felé, elég kellemes volt nézni a félmeztelenül rohangáló lányokat. 😄
Magus, Ezvan😞(( 2006 elején ujra be akartak inditani, de behalt a dolog.
Ez legalább gyogyviz. 😊
Nem kaptam el semmit ugyhogy annyira nem lehetett gáz. 😊
Viszont a buli vége felé, elég kellemes volt nézni a félmeztelenül rohangáló lányokat. 😄
Magus, Ezvan😞(( 2006 elején ujra be akartak inditani, de behalt a dolog.
De gondolom mai napig nem is szeretnéd tudni, mikkel lehetett tele a víz a buli végére. 😄
(Amúgy higiéniai szempontokat nézve tényleg jó lehet egy ilyen party.)
(Amúgy higiéniai szempontokat nézve tényleg jó lehet egy ilyen party.)
Cinetrip
Szól a zene te meg pancsolsz a medencébe bulik. 😄
Elég jo bulik voltak, amikor felpörgött a zene és mindenki fröcskölte a vizet a medencébe... 😊
Az elsõ bulim olyan élmény volt amit máig mesélek. 😄
Sajna már a multé.
Szól a zene te meg pancsolsz a medencébe bulik. 😄
Elég jo bulik voltak, amikor felpörgött a zene és mindenki fröcskölte a vizet a medencébe... 😊
Az elsõ bulim olyan élmény volt amit máig mesélek. 😄
Sajna már a multé.
Az igazi partyarcok õk:
Sasha & Digweed in Buenos Aires
szakadó esõben több 10.000-en tombolni <#worship>#worship>
Sasha & Digweed in Buenos Aires
szakadó esõben több 10.000-en tombolni <#worship>#worship>
Tényleg, valaki járt esetleg anno cinetrip bulikra? Nah azok voltak csak a komolyak. 😊
hard-hyperspace-psychedelic-techo
Elvileg techno. 😊