Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

EXTRAWELT@STUDIO 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Na mindegy, a lényeg az, hogy ez a lakótelepi-lakodalmas háósz amit kiad a jetta ember, kb a szatmári és jucus szintet súrolja nálam. Ide persze csatlakozhat a "nagyszerû" spigiboy és a szánalmas mahaszos, lemezlovas egyesületes bagázsa is a jogdíjukkal egyetemben....
Sugam, milyen rugó? 😊

Tegnap sajnos volt szerencsém élõben hallgatni Spigiboy mixelését.
Hihetetlen,hogy mi gagyi hulladék az egész amit mûvelt.Közel 20 éves múlttal botrány,hogy nem tud összeválogatni két számot ami hasonlítana egymásra.Régi számok atom gagyi feldolgozásban majd rá egy vadi új sláger,össze-vissza rendszertelenül miközben folyamatosan dumálja a mikrofonba a butaságokat.Pl: "ennek a csajnak jobb a vokálja mint az orálja" stb...
A bulizó népek kb semmilyen szinten se foglalkoztak vele akár egy mix cdt is be lehetett volna rakni.Egyedül akkor sikítottak a részegek amikor Spigi kérte tõlük.
A legszánalmasabb,hogy erre van igény.Nem kevés éve ezek alakítják a fiatalok zenei ízlését hétrõl-hétre.
gyász <#gonosz3>#gonosz3>
Jah, a dévid jetta és társaitól viszont semmit sem tudok jobban gyûlölni 😊
Nekem mit kellett volna beszedni, hogy birjam? Jol bebaszni, hogy mind1 legyen mi szól? 😊
Ez a "tüctüc" viszont 24/7 szólhat, akkor is imádom. Nem vagyunk egyformák, nekem elég néznem ezt a videot, látni az embereket, és már ki is ült a mosoly az arcomra, és csak ettöl jobb kedvem van, nem kell hozzá semmilyen drog. Drog nélkül is lehet élvezni ezt a zenét, aki igazán szereti a stilust az tudja ugy is, aki meg nem, az menjen rock koncertre vagy ahol jol érzi magát.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mer mi a jó? tijesztó? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
gondolom nem az elektronikus zene kedvelõi vagytok e... vagyis ebben biztos vagyok 😄
Ezért még megkapod a magadét!
Én is kaptam a pofámra amikor hasonlóan vélekedtem róla.
<#buck>#buck>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
#53979: joe pedig 😄
Dj Beauty
Sanfranciscobeat
Nora Naughty
Rori Breaker
Rockchild
Daniel Ladoux
szeptember 17., 22:00 - szeptember 18., 6:30
Helyszín: Prestige (Bp.II.ker. Tölgyfa utca 1.-3.)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.