Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mééééééég😊

http://gaborszantai.co.uk/

Lynx_TWL
a kocsi téma az volt az off

๏̯͡๏﴿

Én csak a képek miatt nézegetem ezt a topikot, biztos nem vagyok egyedül. Szerintem off volt, amit dumáltatok, de nem kötözködni akarok, úgyhogy be is fogom.😊

Z
Nem sok fogalmam volt errõl az óriás buliról, és azért nem zavart, mert információt szereztem azáltal, hogy a többiek kitárgyalták valamelyest. Bulikkal kapcsolatban is csak nézek, mikor egy-egy ember ripsz-ropsz felismer egy lányt, és írja a nevét, meg hogy mi változott rajta az x évvel ezelõtti önmagához képest.

btw az általában szemüveges, mindenki kedvence partygirl-t már én is felismerem! <#vigyor3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Trance Angel
A S. W. nem egy olyan téma, amit egy party topikban ne lehetne/nem kéne megbeszélni. Ennyi. 😛

Kenny85
bekapta a haját...

Na ja, de szerintem tegnap este óta kicsit többen nézték a topikot mint 20, és õk nem írtak, csak új képre vártak...

nah ez egy igazi white party<#nevetes1><#nevetes1>

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

ehhez kepest csak vagy 20 hozzaszolas erkezett tegnap este ota a temaban, szal kutyat nem erdekel, ugy ahogy mondod <#wave><#wilting>
Képet, mert szerintem sokakat nem érdekel a téma.

beteg-e vagy?
majd jönnek a fényképezõgép pusztítók és jól megjárod 😛
ilyenkor mindig a Carmageddon címû játék jut eszembe, ahol lehetett barátkozni a gyalogosokkal, egy speciálisan kiképzett hûtõráccsal szerelt jármû segítségével😊

http://gaborszantai.co.uk/

egy arminnak, tijsnek, vagy mas trance nagyagyunak kellett volna lennie minimum, de ez igy... igy valszeg en is kihagyom

egy arenanyi ember, full feherben, igenyes zenere tombolva impressziv lehetett volna
GanXstaZoleeWrk
Sander Kleinenberg azért még nem rossz. Többi? hát... 😊

GanXstaZolee#2709

Trance Angel
Elnézve a videókat az utóbbi 1-2 év White bulijairól, számítottam rá, hogy a magyar sem a zenei világa miatt vonzana (legalábbis engem), hanem a feeling miatt. Egy Blacnek én személy szerint sokkal jobban örültem volna (de ugye azt sajnos még nem lett világturnéra kiterjesztve).
A line upnak különösen örülök, így nem fogok azon keseregni, hogy az érettségi miatt offos a buli. Bár tényleg elgondolkodtató, így hogy fog megtelni az Aréna.

ezen a felhozatalon elõször nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek 😊

gondoltam hogy nem lesz túl színvonalas a lineup, de hogy ennyire... 😄

15 rugós belépõár ilyen line up mellett bukta lesz (hamvai pg-t akármikor láthatja 500 Ft-os belépõ mellett akármelyik vidéki diszkóban a nagytiszteletû)

oakenfoldon kívül a többiek nem akkora nevek, akikért megõrülne a közönség, viszont (már) õ sem ér meg 15e-t.

az hogy kizárólag 18 éven felüli belépés engedélyezett, kifejezetten jól hangzik, de az a gond hogy így valszeg félig sem lesz az aréna 😊

hát ahhozképest akikrõl elevel szó volt Feddén és Ingrosson kivûl semmi exklúzivítása nincs a dolognak 😞)
I.C.ram
Paul Oakenfold még csak-csak, de a többi....
franc0
gondoltam...nekem skip

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

autoszimulator
uh, jónak nézki, de az a 15k beugró az kemény, tekintve hogy mennyi ember fog menni o.o

.: mobilize.hu :.

Trance Angel
Felkerült a magyar Sensation White line up-ja..

tõlem is kapna: egy csülköt<#hehe>
cement
tolem kapna 😄

respect to the man in the ice cream van

allock
kivan éhezve

#hhwnd

gabber_saviola
fu az a nézés, és még az ajkát is buzerálja hozzá....ez nem férfiembernek való <#szeret>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trisztin
mint egy széthajszol Brítní Szpirsz

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ne gondolj rosszra, biztos nagyon sötét volt <#hehe>
tugyiti
húõúhhúhúh gecó azok a pupillák asSDA::SAsd:a-sd:a
desigo
desigo
autoszimulator
sanyiiiiiiiiiiiii sanyisanyiiiiiiiiiiiii

desigo
k O T T A
hun érdekül😄
nem rossz csajszi

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

desigo
ASdASdASdASdSD😊

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

hát jah, ekkora hibát 😄
wordsworth
És mindig ugyan azt a nõt 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

autoszimulator
rám számíthatsz, ha természetességre vágyó kisfiut keresel 😄D

Hair, te mindig nyalsz? 😄
Trance Angel
Szerintem meg ez kamu. A lufi mell azért kellett, hogy indulhasson a nyuszis magazin versenyén. De ha tényleg igaz, hogy a derébõsége miatt nagyobbítatta meg a mellét, akkor buta mint a föld és ezzel is beleillik a nyuszi-imidzsbe.(lásd pl. Dundika)
Én akkor sem értem ezeket a dolgokat, amik ma mennek. Szilikonmell, "csalánszáj" nélkül már nem is NÕ a nõ? Sajnos elég sokan ezt hihetik. :S
Befejeztem az Offot. 😊

Dhanny
a lufi csak játékra való aztán egyszer kinövi az ember!! =>
ebben nagyon igazad van. Az összkép a fontos. Volt egy nagymellû csajom, és a teste "hozzáillõ"- nem dagadt volt,hanem qrvára formásan duci. De ha kirakta amit kell, mindenki õt nézte, mert iszonyúan gyönyörû volt a pocija is mellé,bár feneke picit kicsi volt,de formás. És szõke és .....Õ is Viki volt. De szerintem a plasztika felesleges, a lényeg,hogy az összkép legyen tökéletes (mondjuk az összkép az arcnál kezdõdik , aztán ugye a mellehusa, aztán meg a derék + a popsi ) nyámi. Ha picit duci, de jól néz ki összképben, akkor semmi gond, de lehet vékony és óriási mellekkel, és jó alakkal mellé, de ha ronda az arca, hát kell ám a fenének

Ugyan már derék...phhahhaha ez a csajoknál is ilyen méret problem és ugye ez szemmel látható.Meglátja hogy a másiknak nagyobb a melle (ne adj Isten még egy gazdag palival van) aztán máris alacsonyabbrendûnek érzi magát akárhogy néz ki. Derék problémára hasgimnasztikát kell csinálni és nem zabálni meg rohanna a plasztik klinikára ahol felfújt barbibabákat csinálnak futószalagon. Nemtom miért nem lehet megérteni nem az a lényeg mekkora hanem hogy milyen a forma világ, egy kis mell is lehet gyönyürû és sztem izgatóbb is mint egy nagy lufi, mert a lufi csak játékra való aztán egyszer kinövi az ember. Nem a méret a lényeg 😄
wordsworth
1kg csirkemell már befigyel rajta ebbol 10 etióp kisgerek jóllakna - . -
és még csak nem is debasz---

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ezt most találtam róla:
"Azt is fájlalja, hogy sokan kritizálják a megcsinált melleit, pedig idén márciusban azért feküdt kés alá, mert vastagnak érezte a derekát, és ezzel akart korrigálni az alakján, nem azért, mert kicsi volt a melle."

az biztos, hogy így senki nem nézi a derekát 😊

Trance Angel
Viki szerintem régebben jobban nézett ki. (Lufi mell is minek kellett...)