Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/

btw az általában szemüveges, mindenki kedvence partygirl-t már én is felismerem! <#vigyor3>#vigyor3>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
majd jönnek a fényképezõgép pusztítók és jól megjárod 😛
http://gaborszantai.co.uk/

egy arenanyi ember, full feherben, igenyes zenere tombolva impressziv lehetett volna
A line upnak különösen örülök, így nem fogok azon keseregni, hogy az érettségi miatt offos a buli. Bár tényleg elgondolkodtató, így hogy fog megtelni az Aréna.
gondoltam hogy nem lesz túl színvonalas a lineup, de hogy ennyire... 😄
15 rugós belépõár ilyen line up mellett bukta lesz (hamvai pg-t akármikor láthatja 500 Ft-os belépõ mellett akármelyik vidéki diszkóban a nagytiszteletû)
oakenfoldon kívül a többiek nem akkora nevek, akikért megõrülne a közönség, viszont (már) õ sem ér meg 15e-t.
az hogy kizárólag 18 éven felüli belépés engedélyezett, kifejezetten jól hangzik, de az a gond hogy így valszeg félig sem lesz az aréna 😊
.: mobilize.hu :.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

nem rossz csajszi
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Én akkor sem értem ezeket a dolgokat, amik ma mennek. Szilikonmell, "csalánszáj" nélkül már nem is NÕ a nõ? Sajnos elég sokan ezt hihetik. :S
Befejeztem az Offot. 😊
ebben nagyon igazad van. Az összkép a fontos. Volt egy nagymellû csajom, és a teste "hozzáillõ"- nem dagadt volt,hanem qrvára formásan duci. De ha kirakta amit kell, mindenki õt nézte, mert iszonyúan gyönyörû volt a pocija is mellé,bár feneke picit kicsi volt,de formás. És szõke és .....Õ is Viki volt. De szerintem a plasztika felesleges, a lényeg,hogy az összkép legyen tökéletes (mondjuk az összkép az arcnál kezdõdik , aztán ugye a mellehusa, aztán meg a derék + a popsi ) nyámi. Ha picit duci, de jól néz ki összképben, akkor semmi gond, de lehet vékony és óriási mellekkel, és jó alakkal mellé, de ha ronda az arca, hát kell ám a fenének
és még csak nem is debasz---
PSP user n\' soon ps3 user too :)
"Azt is fájlalja, hogy sokan kritizálják a megcsinált melleit, pedig idén márciusban azért feküdt kés alá, mert vastagnak érezte a derekát, és ezzel akart korrigálni az alakján, nem azért, mert kicsi volt a melle."
az biztos, hogy így senki nem nézi a derekát 😊