Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

hehe, most miért mondod? ;-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ja lehet, de akkor állat ez a szerotonin!😊
OrioN the S
ok 😊))

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ennek azért egy picit jobban is utána nézhetnél...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

OrioN the S
nem az, hanem 4-MMC(4-metilmetkatinon) és köze nincs az MDMA-hoz csak hasonló a hatás, mert ez MMCAT. amúgy meg a mezõgazdaságban használják normális esetben 😄 mint növényvédõ, gombaölõ.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

upsz, most néztem meg az életkorodat, szóval a Zilt biztosan ismered :-)

a tág pupillákra használt egyik szleng, a zil (jármû márka) kerék néretû pupilla, a mefi meg csak egy összekócolt MDMA, így a semleges hatások között továbbra is szerepel. :-)

OrioN the S
mefedron..kati...zsuzsi...

szét mefizet zilkerrék!? Nem értem???

mellei majdnem kifordultak...<#action><#szeret><#szeret><#szeret>

:-)
fura, hogy nem linkelnek mostanában több szét mefizet zilkerrék szemû grimaszoló fiatalt

morcosqtya
tudnám folytatni, de kib...nak offért.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nála szöveg hódít, a meseszerû

morcosqtya
arca csupa derû..

szép a szeme...

GhostRider1

&#9733;

GhostRider1

&#9733;

Atomreaktor
<#nevetes1>

Sugam
ha beléd kötnek 2 varáció van , vagy visszamagyarázol, vagy elnézel mellette

morcosqtya
súlyos arc

OrioN the S
kemény hely ez az internet 😄

Atomreaktor
mintha ez nem kötekedés lett volna:
"magadtól hoztad össze vagy súgta valamelyik retardált netes barátod ?"

😊

bagoly mondja...

megtisztelõ h velem foglalkoztok, ugyanakkor elkesrítõ h nincs jobb dolgotok, töltenétek hasznosan inkább az idõtöket, pl takararíthatnátok Kolontáron az utcát a nyelvetekkel

#54132 <#eljen> szívembõl szóltál

Sugam
fölösleges kötekedés, oly módú unatkozás terjedhet feléd ,hogy az rettenet ..

morcosqtya
nem öldököl, szemöldököl..

salsoul
<#nevetes1>

Ez van öreg.
Az sg egyik "most wanted" témája, hogy tulajdonképpen te mivel is foglalkozol és hogy hogy néz(het) ki egy napod, hogy van idõd szinte 24/7 közösségi és party oldalakat túrni képekért és azokat ide-oda belinkelni.

Ez van.

Háromszor nulla meg nulla.
Ha jobban belegondoltál volna, akkor tudhattad volna, hogy rajtad kívül mindenki nullával fogja elvégezni a számítást <#nevetes1>
na, neked aztán bele kellett szólni feltétlenül

halkulj mar el ember, nem kell hisztizni...

magadtól hoztad össze vagy súgta valamelyik retardált netes barátod ?

szjuca
Másnaposok?

csuszi
😄

MJ rulz Pink Team The Only One

salsoul
3x0 ???

kb 3x annyit vagyok emberek között mint Te azt gondolnád... -,-

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#whatever><#fejvakaras><#wilting>

morcosqtya
dearanyos
>
>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mert beteges...es ilyen lesz a tarsadalom....