Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3. képen a balos egyértelmûen Frodo a gyûrûk urából..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Magam mellé keresek - egy erre a célra megtermett, és lehetõleg budapesti! - 20 év körüli pop-énekes leányzót!! Elég komoly dologról lenne szó, fellépések, stúdió, fényképezések.. és minden ami ezzel jár. ( rendelkezünk hátszéllel.. 😊 ) Akit érdekel, írjon a most kreált mailcímemre: [email protected] ( Légyszi oda írjatok, mert a fórumot nem fogom nézni..)

Kb 3 nap alatt kiderül, ha egy nõ pénzorientált és csak a véremet akarja szívni hosszú távon is.
Ez esetben teljesen mindegy hogy néz ki, lehet Katie Holmes, vagy Aphrodité is, azonnal eltolhatja a biciklit.
Inkább vadászok magamnak. 😊)
esélyes... <#rinya>#rinya>

😊)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Én is egyszer voltam ott, és soha többet még egyszer. 😄
"vitték magukkal" a csöves sleppjüket
rohadt egy igénytelen hely az...
A dohányzást szépen be kellene tiltani az alap lenne egy igényes helyen.
A piákat üvegpohárban szolgálják ki amit szépen ripityára is zúz a sok noob.Emiatt 2-3 körül már az üvegszilánkokon lehet taposni.Másnap itthon 4-5 darab alattomos szilánkot szedtem ki csavarhúzóval a cipõm talpából.
A hang az egy szánalmas fos,Magas az kb nincs a vokálos számokat alig lehetett érteni.Egy szabadtéri hangosításon különbül szólnak a hangfalak.
A dj pult olyan alacsonyan van,hogy ha egy kisebb dj játszik abból semmit sem látni.
A stroboszkópok olyan erõsek,hogy ha belenézel kisül a szemed.
Egyedül a bejutás volt gyors és probléma mentes,azért respect.
Ezenkívül vannak ugye a népek akikrõl inkább nem mondanék semmit xD

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶