Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nem akarlak megsérteni , mivel nem ISMERLEK ....de szerintem amikor ment a fortuna te még a csattogós lepkét tologattad
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
amúgy itt is 2 tuti csaj (y) <#eplus2>#eplus2>

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
remélem hogy ezzel leesett már végre hogy ívbõl szarok a fortunádra meg a colosseumodra ugyanis NEM AZT A STÍLUST kedvelem!!!!!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
De Õk persze jobban tudják hogy mi a zene...😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"két vitatkozó közül a hevesebbnek nincs igaza!"
(Japán közmondás)
Þór vígi þessi rúnar
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Mert nagyon el vagy te tévelyedve ifjú padavan!
Þór vígi þessi rúnar
Te nem értessz a zenéhez --> kövesd a példám ! 😉
Amúgy meg nem hiszem hogy személyeskedés lenne.
...sose azt nézd...
De talán ne személyeskedjünk, mert nem errõl szól a topik szvsz.
Þór vígi þessi rúnar
...sose azt nézd...
nem tudtam hogy más fajhoz tartozol én ugyanis ember vagyok. akkor ezentúl hogyan kommunikáljunk? nem szoktam méregetni kisember szóval ezt megint elbasztad.
ugyanakkor volt mérve 3x is tavaly. 2x felvételin 1x meg ismi álltal.