Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ne haragudj gabber, de: és?
Bucser
höhhö😄 attól lesz valaki partyarc, hogy milyen helyekre jár<#idiota><#gonosz3>

Hehhe, LOL, ROTFL😄

Szerintem attól lesz valaki partyarc, hogy adott partin milyen hangulatot tud csináni és mennyire élvezi a társasága, hogy ott van... Néd meg a 245-ös képen a kölköt a bal 2-est.. majd szarrá röhögi magát😄 NA õ partyarc.. a tõle jobbra lévõ srác viszont már ugy be van rúgva, hogy nem is lát.. kb annyi lehet nek ia party, hogy megissza a boroskóláját és elmerül atz álomba és hányásra ébred... ez nem party arc hanem szánalmasság...

Az meg hogy ki hova jár bulizni😄 NEm tétel ha jó a társaság bárhol el lehet szórakozni még egy legutolsó lepukkant falusi kocsmában is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
nem off sztem, white bed
ÁjjLe BoBBi
ezekbõl te kinézel 20 évet ? 😮 😊))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

robotnyk
nem nyúbi, el vagy tévedve.
gabber_saviola
ok akkor legyen on 😛

Prezi, te hol szoktál partiarcoskodni? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

prezi
és szépen lassan elragad minket az ár !!! 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

lál 😄

figyeld merre megy a flém folyójának medre 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bucser
hódit az épp 20 lettem korosztály😄 Izompóló meg minden😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

prezi
ejj ejj ejj... elkanyarodtunk a témától 😛

gabber_saviola
nah hogy? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ÁjjLe BoBBi
nem akkor mást, és máshogy mondtam volna 😉

gabber_saviola
nah most megkaptam 😛

ÁjjLe BoBBi
határozott ? 😊))) az kicsit más lapon van öregember. a barátod meg a carlos gyerek.

gabber_saviola
A patexba vagy a Supersonicba nem csak Pestiek járnak.......

(én sem Pesti vagyok ....)

gabber_saviola
"úgyhogy lehet takarodni a jó kurva isten faszára"

határozott srác vagy barátom 😛

ne offoljatok mán pls... :\
ÁjjLe BoBBi
hát dehogynem. itt fikáztok mindenkit. úgyhogy lehet takarodni a jó kurva isten faszára mert nem szívesen látott balfaszok vagytok.

én egyikben sem voltam, nem lehet mindenki "tökös pesti gyerek"

...sose azt nézd...

prezi

prezi
a "partyarc"-ság nem helyhez kötött...

gabber_saviola
kiváncsi vagyok melyik "nagy partyarc" volt már a Kelenföldi Patexban vagy az Óbudai Supersonicban .....

prezi
közhelyekkel meg van áldva ! 😄

ezért sok neked ez az erõs mezõny, ughogy most told el a biciklit.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Carlos
Fenyegetõzés a gyengék fegyvere!

Þór vígi þessi rúnar

"vidéki suttyó" azért kicsit erõs, nem?

...sose azt nézd...

tényleg ennyit tudsz összedobni ?

ehhe, ez már jóak lehet :o
gabber_saviola
én nem hurrogom le amit nem ismerek kedves junior, de te a Fortunát és a Colosseumut úgy fikázod le hogy nem is ismered

vidéki suttyó vagy asszem ...

Carlos
Na, ezmár bejövõs!

Þór vígi þessi rúnar

az a fej :o

BUDA > miskolc.

prezi
ilyen buliba akarok menni <#wow2>

😛

Carlos
Hûûûûûû...

Þór vígi þessi rúnar

prezi
a csaj seggét fotózták elméletileg 😄

ÁjjLe BoBBi
😄?_A:S?D:ASD:A:SD:ASD:?:ASD:A:SD:AS😄D

egyértelmûen te, mivel indokolatlanul próbálsz belémkötni.

ezért szólok még az elején hogy fejezd be ezt mert baj lesz.

ÁjjLe BoBBi
te meg az a majom télleg nem tudtok olvasni? leírok valamit, nem fogod fel hanem támadsz. vivaldi idején te hol voltál akkor?! mert én meg nagy fan vagyok!
ennyire nem lehettek sügérek.

Ez most komoly? :o
haverod csajozik is :o

BUDA > miskolc.

Carlos
Nemtom feltûnt-e, hogy ki flémel.
Lámer.

Þór vígi þessi rúnar

geri15
miengonosz vaty<#gonosz1>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ez kész :oooooooooooooooo

BUDA > miskolc.

azért te is szép indoklást dobtál össze, de mostmár ne szólj hozzám légyszíves mert tényleg flémre kényszerítesz annak meg nem lesz szép vége :C

geri15
ASDADDDDAASADDD😄😄DDDDDDDDDDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

BUDA > miskolc.

prezi
😄::SA:S:?F:?ASD:?:ASD:AS😄F:SAD::SADA

Carlos
Elég egyszerû vagy!

Þór vígi þessi rúnar

bankos arcok :c

BUDA > miskolc.

a probléma nyilvánvalóan ott gyökerezik hogy nemérted az sg-nek ezt a mélyértelmû már-már anekdotai magasságokba emelkedett gyakori szókapcsolatát mely már-már vénuszi magasságokba magasztalja a nõi nemet mint olyat, de eltekintve ezen gyönyörû lírai magasságoktól egyszerûen fejezem ki magam hogy te is megértsd: kapd be a faszom.

Husifej visszatér :o

És megfojtja a kurvát :o