Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen vérszívások, oltások G Diddy ellen irányultak.
1. a pofája miatt
2. talán megunja, csinál valamit a fejével meg ahogy kinéz
de ami sok az már sok
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
amúgy én szeretlek benneteket 😉
BUDA > miskolc.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
takarodjál anyádhoz és basszad le a nevemben amiért beköttette neked azt a kurva internetet. aztán pusztuljál tanulni és végül de nem utolsó sorban borotválkozz meg. és még ezekután se merd kinyitni a pofád te szánalmas görcs.
vagyhogyvan ? :C
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
BUDA > miskolc.
mert trendy ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jóvan.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Másrészt ezeket az oltásokat nem a melleslegrõl lopom, mint azt a híres 500 forintot cigire, ugyanis 1 nem dohányzom, nem iszom 2.ezek a szövegek maguktól jönnek.Másrészt ha meg tényleg jóindulatból nézed ki belõlem hogy 15-16 vagyok, akkor az még oké, de viszont egy s máson át estem, ami még az ez elõtti korszakhoz tartózik.Meg nem tudom egyszerûen folfogni hogy ezt a többi fórumozónak meg miért nem tudod kiosztani hogy ne off-oljanak, illetve hogy a saját korosztályukhoz valóan viselkedjenek?Vagy talán azt hiszed hogy még "új hús vagyok itt attól viszont engem meg Duddits-ot mindenki oltogathat?"

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
(csakhogy egy armadásat említsek)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore