Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
veled semmi bajunk sem volt ha nem vetted volna észre.
az ilyen vérszívások, oltások G Diddy ellen irányultak.
1. a pofája miatt
2. talán megunja, csinál valamit a fejével meg ahogy kinéz

de ami sok az már sok

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

De neked mi természetes ebben?Mert én azt nem tartom természetesnek, hogy a korod ellenére, egybõl valakit elitélj abból a szempontból hogy kinek a barátja, vagy ki ismeri.Legalább is én többnek nézlek ki mint valami 15 éves, nem tudom ez így van-e, de ha igen, akkor meg mire fel voltak az oltogatások?

Apud is megmondta, a fegyelem a legfontosabb, szal pucsícccccsáááá
assszép <#worship> és akkor most hova is kéne szarnom? <#gonosz1>
ÁjjLe BoBBi
mire nem vagyunk képesek? te szaros kis patkány! irl-be nem igen hagyom hogy egy ilyen kis görcs akár csak csúnyán nézzen. de örülj neki hogy mára már van mi mögé elbujnod.
amúgy én szeretlek benneteket 😉

a megtisztelõ ezsgé bohóca cím boldog tulajdonosa vagy ^^
ÁjjLe BoBBi
ez természetes. köcsögöm vagy.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BUDA > miskolc.

bobbi iz bekk ^.^

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Lehet mondani oltásnak is, mert lassan már nem bírom nézni, ahogyan tovább megy a flame, meg az off-olás.Ha bár elismerem én is csináltam, de nincs értelme...

ÁjjLe BoBBi
te mocskos szárazföldi patkány hát nem bírod észrevenni magad? nem tanulsz a dolgokból!?!? nem veszed észre hogy a nagy pofád miatt fognak megölni?!
takarodjál anyádhoz és basszad le a nevemben amiért beköttette neked azt a kurva internetet. aztán pusztuljál tanulni és végül de nem utolsó sorban borotválkozz meg. és még ezekután se merd kinyitni a pofád te szánalmas görcs.

nabazmeg vak vezet izomtalant :|

vagyhogyvan ? :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

az oltás volt amit dádlicsek nyomott? :SDS_DAAS:_DF?AS:_?FDA_

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
látom indul az esti flém parti 😛

mert trendy ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hát ezt nem értem benned Duddits!Miért kell õket tovább oltogatni?Hagyjuk õket és kész.Nem érdemes velük kínlódni, hiszen ahogyan látom nem képesek a fegyelemre

gyáááá, homoparty volt, vagy mi a fasz?
geri15
lolz

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

"vendéglátóijában"

jóvan.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Azért mert te tudod....

BUDA > miskolc.

Duddits
Hagyjad! Úgy se tudja mi az a kultúra...

Azt meg hogy már letettem az asztalra valamit, az nem arra vonatkozik hogy szimplán letettem valamit az asztalra, hanem azt hogy jelesen elvégeztem az általánost oklevéllel, és jelenleg meg Bp majdnem egyik legnehezebb Vendéglátóijában tanulok, és heti minimum 5db jelest kapok, ezért írtam. Meg ezért írtam többek között a kultúráról is pár szót

BUDA > miskolc.

persze hogy mindenki

BUDA > miskolc.

Csak annyi hozzá fûzése lenne az egészhez, ha vissza olvasgattál mindent eddig, hogy 1. a vitát Áll le Boby nyitotta azzal, hogy õ szólt be nekem, és kezdett oltogatni mind engem, mint pedig a Duddits-ot is.
Másrészt ezeket az oltásokat nem a melleslegrõl lopom, mint azt a híres 500 forintot cigire, ugyanis 1 nem dohányzom, nem iszom 2.ezek a szövegek maguktól jönnek.Másrészt ha meg tényleg jóindulatból nézed ki belõlem hogy 15-16 vagyok, akkor az még oké, de viszont egy s máson át estem, ami még az ez elõtti korszakhoz tartózik.Meg nem tudom egyszerûen folfogni hogy ezt a többi fórumozónak meg miért nem tudod kiosztani hogy ne off-oljanak, illetve hogy a saját korosztályukhoz valóan viselkedjenek?Vagy talán azt hiszed hogy még "új hús vagyok itt attól viszont engem meg Duddits-ot mindenki oltogathat?"

BUDA > miskolc.

Metwork
gnóm party volt?

I will use google before asking stupid questions.

borbélynál 😄

már hiányoztál dádlicsek, többi haverod akiket beígértél hol vannak?

BUDA > miskolc.

uristen ez megjött :|

szoltan
Ehhez csak ennyi a hozzáfûznivalóm:<#mf3>

Hala Madrid!

wowza
Duddits
Nah mi van te kis paraszt?! Fenyegetõzni tudsz, büntipontot nem bírsz/mersz osztani a "haverjaidnak"?! Hajrá! Eddig úgy is nagy pofád volt, hogy fejezzük már be az off-t. Én befejeztem, és a többiek!?! Nekik nem jár bünti?!

ÁRGH.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Carlos
Buzi-e vagy?

Þór vígi þessi rúnar

prezi
szedik a szemöldöküket :C

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ezt most nemigazán tom hova tenni :\

fake, ezt nem hiszem el hogy ilyen van :| 😄

Viktorr

Viktorr

geri15
ASA😄:FA_DASFD😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Gabesz amd64
képet

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ÁjjLe BoBBi
õõõrülttt 😄😄:A?_SD:AS😄?A_:SD::ASD

franco
"jóvanna szopokboré csak nelõjj!"

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco

Nh Shevits
azé'

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

prezi
én is poénnak szántam 😉

Nh Shevits
gyerekek. lefordulok a székrõl

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
direkt írtam hogy mentor. tisztában vagyok a szó jelentésével...

franco
számomra kicsit úgy hangzott mintha legalábbis egy andy moornak képzelnéd magad..
(csakhogy egy armadásat említsek)

prezi
semmi, csak az Armin és a mentor szó kicsit érdekes volt 😊 esetleg példakép ?