GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikura
Meg van a v8 mod, jáccottunk is vele hamán egyik este ,de akkor nem volt gond vele...<#falbav>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

MaverickSXT
kb fel ora es belinkelem

MaverickSXT
thx kozben mar megtalaltam es szedem

EMG Hungaroring
(hswrõl linkelve 😊

MaverickSXT
megnezem mit tudok tenni

Willi Betz
Maverick: az EMG hungaroringet áttudod konvertálni gtr2 alá?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MaverickSXT
mert nincsenek meg neked azok a palyak amik a v8 bajnoksagban vannak,vagyis a v8 gdb filejeben,probalj inditani sima versenyt ,egyebkent a palyak amik hianyoznak letolthetoek az MMM oldalarol

nyugi nekem is..
100fps megvan lazán..néha 140...de laggol..
nemtommért <#nemtudom>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

sikura
Sikerült bemásolni a pályát , de iszonyatosan szaggat. (Ennyire részletes?) Pedig a többi pályával sosincsgondom 😞

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Hali. Feltettem a MMM V8 Supercars 2006 módot, illetve felülírtam a fájlokat. A játékban amikor indítanám a bajnokságot akkor a játék kilép. Nem tudjátok mi lehet a baj? (a módnál egyébként volt egy Templates nevû könyvtár is csak a játék könyvtárában nem találtam ilyet, még kiterjesztésbeli egyezést sem a benne lévõ fájlokkal azzal mit kéne csinálni? ) köszi

thx 😊

JuanG
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=8078&lm=800

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

jópálya lehet 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ez a pálya megvan valakinek ??

<#lookaround>

Alexease
Nem latszik a kep?!😊 <#idiota><#zavart1>
Bovitett FFB allitasi lehetosegek menubol.
ez mi ?

lac coo
Na , ez jó !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Willi Betz
Az EMG Hungaroringet nem lehet átkonvertálni Gtr2 alá mert ami benne van az a régi pályavonalú ez meg az új.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
GTR2 FFB Menu MOD! Vegre, az F1C utan (talan Gozila) szabadon😉))
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=2409&pic=1#pics
sziasztok. nem lehet vhogy ezt az idõmérõ edzést kiiktatni?
Jaja, nekem is ilyet adott kölcsön haver, de nagyon szar, pont olyan, amit mondtál...:S

VRSDM
ezmost mod lesz?
és ha igen newton bácsi mennyire örülne ha a jõ öreg fizikát átírnák? 😄

u dont have to listen anybody else but me

copass
FFB legyen benne, amúgy az 2., én is ilyet vettem xmasra magamnak, volt elõtte egy genius vibration wheel (hamar tönkremegy minden benne,pontatlan iszonyatosan), ég és föld a különbség a logitech FFB javára.

JuanG
muszály ide is belinkelni 😊 ... rwd drift

rfactor drift project WIP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sikura
Én most nyûttem szét egy 10ezres kormányt a napokban. Kiszedtem belõle a vibrát mer nagyon idegesítõ!! Megaztán kiakadt a gáz is már nem ad le csak kb 90-95% gázt...
Igaz nem próbáltam még igazi ffb -s kormányt ,de ha megszokod és nem akarsz Schumacher lenni akkor ez is jó.

3. variáció a joypad lehet. Én most vettem egy Logitech Chillstream joy-t 9 ezerért és csak ajánlani tudom!!! Mert sokkal több játékhoz tudod használni, kényelmes, kicsi, ez ráadásul hûti a kezedet is!!!8)

Ha nem akarsz 16ezret költeni kormányra és nem akarsz gagyi kormányt venni, akkor jobban jársz egy joyyal!

A többi meg a setupokon múlik!

lac coo
Collin McRae Rally 2005 .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Vegyel konzolt😉 Vagy keress arkadosabb jatekot (pl. TRD2 - ezzel talan lehet).
sziasztok. Ezzel a gt2-vel lehet többen játszani egy gépen?
Ha nem mondjatok már egy olyat amivel lehet!!
<#vigyor3>

Ok, kösz a válaszokat!

Az meg, hogy szebb...éntõlem lehet kolbász mintázatú is a kormáy, ha jobb;P

Istencsászár
Mer ebben az árkategóriában ez a legjobb. FFB, rengeteg programozható gomb, kényelmes fogás stb... az 1es jelölt csak vibrál, szal semmi köze az FFBhez, minõségileg nem túl jó, egy gyerkõcnek akinek nincsenek nagy igényei szorakozásnak elmegy, de szimekhez nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mert drágább , és olcsó húsnak híg a leve 😛

+ a 16-ezres szebb 😛

én a másodikat néztem ki magamnak 😊
már csak egy kis zsé kéne 😞

És miért? Már csak azért kérdezem, mert ha megkérdezik, tudjak mit mondani😊

Istencsászár
Egyértelmûen 2.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ti melyik kormányt ajánlanátok ehhez, és más szim játékokhoz?? Illetve van-e köztük különbség?

1) Logitech WingMan Formula Vibration Feedback Wheel 10ezerért
2) Logitech Formula Force EX 16 ezerért

Drágábbra most nincs keret:S

nah kipróbáltam a teljes játékot és simán megy... 😛

jelentkezni a HRC topikban 😊
(kormány ajánlott)

arty
kösz! 😊

(rfactor alá sikerült megtalálni csak egyenlõre 😞 )

Forza.

MaverickSXT
este 19:00 kor futamot rendez a HRC ,NGT osztaly ,donington a palya

MaverickSXT
lattam,lehet vmi mas rossz nalad

nállam tegnap este is végig szagatott 😞

MaverickSXT
nem,nalam tok jo

#5987 nállatok is ien ?

Nuer Village...

MaverickSXT
a lienz is nagyon hasonlo amit rfactorbol konvertaltam at

Nuer Village
GTR4U n rajta volt..de lezárták a regisztrációt :S

arty
jó lett 😊

ez amugy melyik pálya??

Forza.

Én is tegnap szedtem le a demot, és nekem nem volt semmi gond:S