GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
(hswrõl linkelve 😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
100fps megvan lazán..néha 140...de laggol..
nemtommért <#nemtudom>#nemtudom>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Bovitett FFB allitasi lehetosegek menubol.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=2409&pic=1#pics
és ha igen newton bácsi mennyire örülne ha a jõ öreg fizikát átírnák? 😄
u dont have to listen anybody else but me
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Igaz nem próbáltam még igazi ffb -s kormányt ,de ha megszokod és nem akarsz Schumacher lenni akkor ez is jó.
3. variáció a joypad lehet. Én most vettem egy Logitech Chillstream joy-t 9 ezerért és csak ajánlani tudom!!! Mert sokkal több játékhoz tudod használni, kényelmes, kicsi, ez ráadásul hûti a kezedet is!!!8)
Ha nem akarsz 16ezret költeni kormányra és nem akarsz gagyi kormányt venni, akkor jobban jársz egy joyyal!
A többi meg a setupokon múlik!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha nem mondjatok már egy olyat amivel lehet!!
Az meg, hogy szebb...éntõlem lehet kolbász mintázatú is a kormáy, ha jobb;P
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
+ a 16-ezres szebb 😛

már csak egy kis zsé kéne 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1) Logitech WingMan Formula Vibration Feedback Wheel 10ezerért
2) Logitech Formula Force EX 16 ezerért
Drágábbra most nincs keret:S
(kormány ajánlott)
GTR4U n rajta volt..de lezárták a regisztrációt :S