10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
nem..
nem mindenkinek eredeti..vannak hátrányos helyzetüek is..
ezért lenne jó 1 szerver.. -
Eredeti gamevel toljátok? :O -
Köszönöm a segítséget. 
-
-
Valszeg neked talaltak ki, lazabb mint a GTRM, es ha jol tudom, ok nagyreszt a Toca-bol "jottek", nem annyira hardcore, elsosorban a "jatekon" van a hangsuly:) -
Kipróbálom. :))) -
banner alatt a HRC szerver SG Topic..
jelen pillanatban V8mod ami megy esténként..
ami kellhet:
Hamachi
1.1US Patch
V8 mod
V8 track Pack
kameranézet szabad..onnan vezetel ahonnan jólesik..
egyéb kérdés?
-
És ide hogyan kell bejelentkezni? -
kérdeztem a GTR masters-t szerver ügyben saját szerverről tolják..
de semmi egyéb infót nem adtak..
így keresem tovább az a szolgáltatót aki hajlandó lenne indítani gtr2 szervert.. -
Online rentgeteg barom van...
(pl GT osztályhoz 1 szót nemszólok..SPA 2003..6.félgáz(-003 a legjobb időből) a sikán előtt..6-5-4-3-2..durrr....majd 1 hang.. "are you Okay?"
belémjön a vasparasztja..majd lelép a szerverről..
jah igen..szabadedzés..20fő..bemelegítő 15..rajt 4..max 7 játékossal..
-
Csak szervezett versenyen erdemes indulni, de foleg egy bajnoksag, sajat szerver keretein belul.
A kormanyt, belsonezetet, valtast jobb ha megszokod, minden normalis helyen ugy hasznaljak, csak ugy van ertelme. -
gyere hozzánk..
HRC Team.. -
Nem hackelt volt, hanem a Radiator opening 1 vagy 2 volt :D Szerintem normalis kozosseget csak zart szerveren talalsz. -
És hol lehet olyan spontán versenyekre jelentkezni, ahol normálisak a versenyzők (és esetleg magyarok is vannak).
Tegnap két félelmetes élményem is volt. Az egyik egy hackelt Maranello, ami folyamatosan füstölt egész verseny alatt. Alig láttam a pályát, nem kis munka volt így megelőzni a cimborát (úgy tudtam megelőzni, hogy "nyomás alá helyeztem és végül elfékezte magát).
A másik eset: kezdődne a verseny, töltődik a rajtrács. Igen án, de két szerencsétlen egymást kergeti a pole körül! Nekimennek a szabályosan, rajtrácson álló autóknak, stb. Alig úsztam meg a rajt utáni első kanyart is (hatan kipördültünk és el tudtam slisszolni). Na ezeket az élményeket mellőzném. -
Egyebkent felvaltani egyszeru, lefele nehezebb :D -
A HGTRM szervezeseben nem tudok rola, hogy lenne. Talan mas ligakban... -
Tehát szerinted nincsen olyan liga, ahol mindenki automata válzón nyomja? Mert akkor meg kell tanulnom váltani. :) -
Az automata es nem automata valtos korok kozt kb. 5 masodperc van egy kanyargosabb palyan (pl. Anderstorp). Ezert nem lehet hasznalni. -
Az a baj, hogy nekem a kézi váltás már kicsit túl hardcore. De biztosan van olyan liga, ahol a hozzám hasonló mazsolákat is fogadják. -
A kezdo bajnoksagban is simulation mod van, fix belso nezet, es az egyetlen segitseg az automata kuplung. -
gtr-masters.hu
ott van kezdő liga..
szeptembertől én is jelentkezek :) -
Tegnap este óta él a szélessávú internet elérésem. Szeretnék csatlakozni egy magyar ligához. Mi ennek a módja? Hová lehet beférni?
Mostanában billentyűzettel nyomom, de van egy Logitech Formula Force, csak rövidebb távokra lusta vagyok összerakni.
Eddig két online futamot nyomtam le külföldiekkel, ebből egy első és egy második helyem kerekedett (ez persze nem jelent semmit). :)
Szóval van olyan bajnokság, ami most indul, vagy lenne benne egy üres hely és nem vérprofi szimulációs módban van? Én pl. az automata váltást és kuplungot nagyon hiányolnám... -
obe #7044 köszi..a faq-t már átnéztem, az első nálam tárgytalan ugye..pci express.a másodikat meg kipróbálom , kösziszép -
azt csak példaként írtam :) -
FAQ ->
(MENü) fagyások:
- Talán segíthet, ha a BIOS-ban és a videokártya driver beállítyásainál (control panel) engedélyezve van az AGP FAST WRITE opció.
- Ha van rá lejetőség, akkor a WRITE COMBINING-et ki kell kapcsolni (videokártya driver, control panel).
-
obe #7041 srácok, a segitségeteket szeretném kérni..uj masinát raktam össze, minden szépen fut (stalker, 2d mark, roboblitz.csak tesztnek)..a gtr 2 is elindul, de mihelyst belépne a menüből a pályára egyből kiugrik, és leáll..nvidia 8800 gts 320-am van, 160.03-as driverrel..valami ötlet srácok? -
Ha nem fel evre vetted, akkor mondjuk a 150% kicsit sok :) -
:D
mondjuk anno nekem sem ment azért jó ideig a kormánnyal..volt mikor Toca3 kapcsán félre raktam és billeztem megint :D
És azt sem mondom, h wigman után 3 nap elég volt arra h megszokjam a DFP-t..mert nem igaz. Aki vezet a valóságban is autót annak a DFP (és vélhetően a momo is bár azt nem próbáltam a g25-t meg végképp nem) a pedáljainak a keménysége áll a legközelebb. A kormányt is belehet úgy állítani, h komoly erő géppé alakuljon 150% ff erőnél :D -
Szerintem nem :) En jelenleg ott tartok, hogy probalok ertelmes idoket menni a palyakon, de igy 3 hetes kormany-tulajkent heti 5 ora gyakorlassal nem nagyon megy :D -
nézd el hajlott koromra való tekintettel én még gyepisek-ként ismertem :)
de a lényegen nem változtat..tönkreteszik mások játékát.
az hülyeség ha azt írom, h wigman után a DFP-vel 1-1,5 mp jobb időket tudok menni ugyanazon pályákon ugyanazzal a setuppal és autóval? -
A gyp a gyogypedagogia roviditese, tehat a gypsek -> gyogypedagogiasok. Ez egy nagyon regi degradalo alak :) -
gondoltam, h ezt teszik csak azt hittem ez is olyan gyűjtő név mint az "emosok" :D -
agyilag zokni emberek..feljönnek a szerverre..és vagy visszafele mennek..vagy keresztbe állnak..esetleg kilöknek.. -
azok meg kik? :)
-
A gtr master szerverdija alacsony, es garantalt, hogy nem fognak a boxban hatbakurni 130-al, stb. Szerintem megeri egy normalis, szabalyokkal ellatott - es betartatott - szerveren jatszani. Foleg, hogy van bajnoksag is :D -
GPx8 #7031 Szerintem vedd meg, mert multiban az igazi! -
persze :)
én most jöttem le 1ről :)
van jópár nyitott szerver...csak vigyázni kell a GYPSekkel..azok csak törnek zúznak.. -
És azért lehet találni nyitott szervereket? -
megveszed a gamét..oda tudol online bemenni ahol nyitott szerver van(nem jelszóval védett)
bajnokságok és egyéb szerverekre szerverdíjjat kell fizetni v megfejteni a jelszót :) lsd: GTR-Masters. -
Sziasztok
Elég új vagyok a témában.Segítsetek légyszives.Vennék egy ilyen játékot eredetiben(amúgy már megvan) vkhuntertől,és szeretnék vele neten játszani.
Akkor nekem ezenkívül kell még valamit fizetni a WOW-hoz hasonlóan?Valami szerver díj,vagy ilyesmi?
Köszi