10998
  • jui
    All Star Drivers tire tool ismeri valaki ezt a modot?
  • sikura
    Ha tééleg elmentetted a versenyt akkor amint belépsz főmenüből a versenyhétvégébe,
    akkor jobboldalt lent a folytatás alatt lesz kiírva, hogy mentés betöltése!
  • autoszimulator
    van egy láma kérdésem... elmentettem egy 3 órás futamot 2 óránál, mert el kellett mennem... azt vissza lehet tölteni, hogy onnan folytassam? Ha igen, akkor honnan? sehol sem találom...
  • autoszimulator
    mer reklámnak hiszi
  • Debilon
    sejtettem..:D

Reyes: miértis?

amúgy köszi..
  • Reyes
    Mert ha leírom, akkor meg azért az én kurva anyámat...

PC GURU
  • tzsoltika
    csak hogy mondjon valamit :)
  • Debilon
    szépvót...akkor minek írod?
  • tzsoltika
  • leho94
    azt nemtom
  • Debilon
    mitől kéne tartani, magyarázd már el?
  • Szabi1991
    csak nem a gémsz*r ? :D
  • leho94
    Fő a biztonság
  • Debilon
    és ezt miért priviben kell?:D
  • Reyes
    Az egyik számítógépes újság következő (július 6-án megjelenő) számában a GTR (1) a teljes játék.

Nem tudom, hogy reklámnak minősülne-e, szóval akit érdekel az újság neve, privizzen rám.
  • sikura
    Egyetértek! Nekem ez a 2.ik kormányom és nagyon megfelel erre a célra. igaz Még 100% on járatom de nagyon teccik
  • Reyes
    Ok, köszi szépen!
  • blory
    Csak ha veszel szed le a G25-os driveret s azzal hasznald, az o drivere a 4.6-os hibas bal fele az FFB kattog.
  • blory
    Az FFb-t nem hasznalom csak 75%-on, egy ev alatt nem erzem hogy gyengult volna az eorssege meg mindig olyan mind ujkoraba. Nagyon minimalis kotyanas van a kormanyba de mar ujonan is volt, de nem zavaro, a pedalok minosege pedig szerintem negyon jok. A pontosagukrol sem panaszkodhatok egyszoval 1 evesen meg minden szuper vele, s hasznalgatom azert napi rendszereseggel. Anyit bevalok hogy meg nem probaltam DFP vagy MOMO-t G25-ot meg nem is latam elobe ugy hogy nagyon nincs amihez hasonlitsam , de en jol megvagyok vele.
  • Reyes
    Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat(no flame, no offense):

Egy szóval sem írtad, hogy akor lefoglalod nekem az egyik kormányt, illetve nem maradtunk semmiben, szóval szerintem felesleges a privi.

A másik meg, hogy úgyis olvasod ezt a fórumot...

blory:

És az FFB-je milyen? Azért kérdezem, mert nem akarom 3 hónap alatt széjjelcseszni neki, akkor inkább kikapcsolom, vagy minimumra állítom az erősségét.
    Kormány, pedál milyen pontosak? Nem ugrálnak a mutatók a GTR-en bellül lévő csúszkákon?
  • bardocz
    én vennék egyet enyiért,ha nem másra kéne a pénz:(vagy ha be lehet cserélni momo-ra nekem oké
  • blory
    Az EX a G25 driverrel egy tokeletes kormany en max. megvagyok vele elegedve edig semi baj nincs vele.
  • Dietrich
    továbbra is van 3db DFP..de csak azok irjanak privit akik komolyan is gondolják!
    20K az ára..zsír új ami annyit tesz bontatlan csomagolás.
  • Dietrich
    ahha..
    úgy gondolom akkor ezt is ugyanúgy megirhattad volna priviben..ennyi.

• Reyes
    Vagyis kéne, csak mégsincs zsé, ennyi...
  • Reyes
    Mert már nem kell...
  • Dietrich
    akkor nem értem miért priviztél...
  • Reyes
    És milyen az Ex jó?

Kinek vannak vele tapasztalatai? Mert sajna max ilyen kormányt tudnék venni belátható időn bellül, és többet nem akarok venni, szóóval ez lesz...
  • Dietrich
    akkor ezt mondhatjuk pechnek? ;)
    add el és vegyél egy DFP-t
  • Finkoo
    na bazzeg... már vettem egy ex-et mert teljesen lemondtam hogy valaha is lesz dfp... faxom... :(
  • minimize
    köszi, nézelődöm!
  • Dietrich
    aki venni akar DFP-t lesz most 3 zsír új 20K-ért!
    "Valoszinuleg kedden v. szerdan erkezik meg 3db"
  • LeePí17
    nogripracing.com
    esport-racing.de
    gtr4u.de
    néz szét

van 1.1es patch..us-t ajánlom..
  • minimize
    nincs valamerre idei év-patch, vagy valami minőségi add-on???
    eredetim van, nem para, ha hivatalos!!
  • bardocz
    nekem geeforce 6600 van,és megy rendesen a gém 1024x768-ban csak ne legyen túl sok kocsi a pályán(20 még elmegy)
  • blory
    Tudnatok abba segiteni hogy hogy lehetne a kedvenc palyambol vagy barmelyik masbol 24 oras versenyt csinalni? Miket kellen atirni vagy lehetseges megcsinalni ? A Spa-t anyira nem kedvelem meg ertem hogy 24 orat korozek rajta.
  • arty
    megértem a csalodottságodat, de hidd el, minimális ráköltéssel lehetne egy uj, jobb videokártyád, amiből nem csak ez a játék profitálna ...

igen, elvárhato lenne, h legyen uj drv a 9200ashoz is, de sajonos a felgyorsult vga ipar maga alá temeti a korábbi gyártmányokat :( nem gyárto függő :(
  • LeePí17
    az is csak azért jött össze mert engedtem..valamit elálítottama setupban..onnantól 1:51 helyett folyamatosan 1:52t mentem..
  • blory
    A tegnapi pole jot tet a moralomnak kar hogy a verseny nem jot ossze.
  • LeePí17
    főleg ha látom h a visszapillantóba mögöttem vagy :)