10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
jui #7026 All Star Drivers tire tool ismeri valaki ezt a modot? -
Ha tééleg elmentetted a versenyt akkor amint belépsz főmenüből a versenyhétvégébe,
akkor jobboldalt lent a folytatás alatt lesz kiírva, hogy mentés betöltése!
-
van egy láma kérdésem... elmentettem egy 3 órás futamot 2 óránál, mert el kellett mennem... azt vissza lehet tölteni, hogy onnan folytassam? Ha igen, akkor honnan? sehol sem találom... -
mer reklámnak hiszi -
Debilon #7022 sejtettem..:D
Reyes: miértis?
amúgy köszi.. -
Reyes #7021 Mert ha leírom, akkor meg azért az én kurva anyámat...
PC GURU
-
tzsoltika #7020 csak hogy mondjon valamit :) -
Debilon #7019 szépvót...akkor minek írod? -
tzsoltika #7018
-
azt nemtom
-
Debilon #7016 mitől kéne tartani, magyarázd már el? -
Szabi1991 #7015 csak nem a gémsz*r ? :D -
Fő a biztonság
-
Debilon #7013 és ezt miért priviben kell?:D -
Reyes #7012 Az egyik számítógépes újság következő (július 6-án megjelenő) számában a GTR (1) a teljes játék.
Nem tudom, hogy reklámnak minősülne-e, szóval akit érdekel az újság neve, privizzen rám. -
Egyetértek! Nekem ez a 2.ik kormányom és nagyon megfelel erre a célra. igaz Még 100% on járatom de nagyon teccik
-
Reyes #7010 Ok, köszi szépen! -
Csak ha veszel szed le a G25-os driveret s azzal hasznald, az o drivere a 4.6-os hibas bal fele az FFB kattog. -
Az FFb-t nem hasznalom csak 75%-on, egy ev alatt nem erzem hogy gyengult volna az eorssege meg mindig olyan mind ujkoraba. Nagyon minimalis kotyanas van a kormanyba de mar ujonan is volt, de nem zavaro, a pedalok minosege pedig szerintem negyon jok. A pontosagukrol sem panaszkodhatok egyszoval 1 evesen meg minden szuper vele, s hasznalgatom azert napi rendszereseggel. Anyit bevalok hogy meg nem probaltam DFP vagy MOMO-t G25-ot meg nem is latam elobe ugy hogy nagyon nincs amihez hasonlitsam , de en jol megvagyok vele. -
Reyes #7007 Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat(no flame, no offense):
Egy szóval sem írtad, hogy akor lefoglalod nekem az egyik kormányt, illetve nem maradtunk semmiben, szóval szerintem felesleges a privi.
A másik meg, hogy úgyis olvasod ezt a fórumot...
blory:
És az FFB-je milyen? Azért kérdezem, mert nem akarom 3 hónap alatt széjjelcseszni neki, akkor inkább kikapcsolom, vagy minimumra állítom az erősségét.
Kormány, pedál milyen pontosak? Nem ugrálnak a mutatók a GTR-en bellül lévő csúszkákon? -
én vennék egyet enyiért,ha nem másra kéne a pénz:(vagy ha be lehet cserélni momo-ra nekem oké
-
Az EX a G25 driverrel egy tokeletes kormany en max. megvagyok vele elegedve edig semi baj nincs vele. -
továbbra is van 3db DFP..de csak azok irjanak privit akik komolyan is gondolják!
20K az ára..zsír új ami annyit tesz bontatlan csomagolás. -
ahha..
úgy gondolom akkor ezt is ugyanúgy megirhattad volna priviben..ennyi.
-
Reyes #7002 Vagyis kéne, csak mégsincs zsé, ennyi... -
Reyes #7001 Mert már nem kell...
-
akkor nem értem miért priviztél... -
Reyes #6999 És milyen az Ex jó?
Kinek vannak vele tapasztalatai? Mert sajna max ilyen kormányt tudnék venni belátható időn bellül, és többet nem akarok venni, szóóval ez lesz... -
akkor ezt mondhatjuk pechnek? ;)
add el és vegyél egy DFP-t
-
Finkoo #6997 na bazzeg... már vettem egy ex-et mert teljesen lemondtam hogy valaha is lesz dfp... faxom... :( -
köszi, nézelődöm!
-
aki venni akar DFP-t lesz most 3 zsír új 20K-ért!
"Valoszinuleg kedden v. szerdan erkezik meg 3db" -
LeePí17 #6994 nogripracing.com
esport-racing.de
gtr4u.de
néz szét
van 1.1es patch..us-t ajánlom..
-
nincs valamerre idei év-patch, vagy valami minőségi add-on???
eredetim van, nem para, ha hivatalos!!
-
nekem geeforce 6600 van,és megy rendesen a gém 1024x768-ban csak ne legyen túl sok kocsi a pályán(20 még elmegy) -
Tudnatok abba segiteni hogy hogy lehetne a kedvenc palyambol vagy barmelyik masbol 24 oras versenyt csinalni? Miket kellen atirni vagy lehetseges megcsinalni ? A Spa-t anyira nem kedvelem meg ertem hogy 24 orat korozek rajta. -
megértem a csalodottságodat, de hidd el, minimális ráköltéssel lehetne egy uj, jobb videokártyád, amiből nem csak ez a játék profitálna ...
igen, elvárhato lenne, h legyen uj drv a 9200ashoz is, de sajonos a felgyorsult vga ipar maga alá temeti a korábbi gyártmányokat :( nem gyárto függő :( -
LeePí17 #6989 az is csak azért jött össze mert engedtem..valamit elálítottama setupban..onnantól 1:51 helyett folyamatosan 1:52t mentem.. -
A tegnapi pole jot tet a moralomnak kar hogy a verseny nem jot ossze. -
LeePí17 #6987 főleg ha látom h a visszapillantóba mögöttem vagy :)