10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Debilon #7266 tavaly sem volt asszem :D -
így van!
idén nincs már opel! -
tzsoltika #7264 a 2007-es évben a DTM-ben nincs Opel aszem! Mindenki Audival meg Mercivel tolja, van benne régi Mercedes C, de Opelt nem láttam. Leho, azt mondtad nézed a DTM-et! :) -
aham opel de remélem lesz vmi javítás amibe az idei kocsik vannak:S -
Debilon #7262 banyek, ebben tényleg van opel?
hsw nézem a képeket és ami hátulról van kék kocsi az az.. -
Debilon #7261 :D a mercire aszittem hogy a 2005-ös opel..
milyen beállításokkal van ez a kép leho? -
Ezek TRD modellek ? -
Rajzfilm?!:) 
-
nah hamár a dtmről van szo mivel ma volt norisringen a race ezért mentem én is eggyet.
a rajt utáni kanyarban :D
[IMG][/IMG]
-
170 fps -
Nektek nem akadozik??? Bármi más gyönyörűen megy de ez az 1 szarozik!!!! -
david508 #7255 nnagyon zsír -
jaja....sztem jo lett -
Sziasztok! Milyen a DTM 2007 MOD? Érdemes letölteni? -
óóóhh sry -
tzsoltika #7251 és [email protected] (msn) :) -
nah szal akinek teccik az jöhet a dtm ligába amit tzsoltika és én szervezunk.ingyenes!!!! [email protected] ( msn ) -
köszi
-
tzsoltika #7248 DTM 2007 MOD! -
Köszi,de rohadtul nem tudom összelőni,hogy menjen is vele. -
Lehet hogy az oktatásnál be vannak kapcsolva segítségek. -
időmérőn a gép, csodaszép íveket és időket megy, versenyen meg olyan féktávokat vesz néha hogy csak lesek :S :D -
Reyes #7244 Igyekszek íven autózni, elől hátul közepes slick gumik vannak, majd kipróbálom elöl lágy slick-el is, de 9 mp akkor is sok akárhogy is nézzük:( -
függ a kerekek hőmérsékletétől..
meg hogyan veszed a kanyarokat..(íven autózol-e?...) -
talán izgulsz??XD
-
Debilon #7241 pedig a 360-asban tuti nem működik a valóságban :)
nem minden autóba tesznek fullos motec egységet/kijelzőt... -
Én sem éétem.
-
Reyes #7239 Valaki? -
To use the network mode:
1) launch the server ( MotecAdd Server).
2) launch the client (TZR MotecAdd)
3) launch GTR2.
-
TZR MotecADD -
Hűűű nagyon baba lenne! NA ezek a hangok nagyon kellenek a játékba!
-
De amúgy vannak ilyen cuccok RSC-n meg Nogrip-en ... Valahol láttam már nem is egyet ... -
ez már nagyon off de leírom max törlik :$
oszt.társamnak van 1.6 terrabájtnyi merevlemeze, és a vicc hogy kb. 30giga van szabadon :D ottvagyok nála, mondom megvan az xy játék? " várjál rákeresek " aztán valahol meglett :D és kb. mindennel így van, ha kell neki nem torrentet hanem winxp keresőt izzít :D
on. :D
rem. meglesz ;] -
Bár lövésem sincs hol lehet, nem erősségem az arhíválás :))))Mindent lementek lemezre csak sose tudom mit melyikre :)))) -
xD -
-
Ha megtalálom, hétvégén berakom ...Bár csak BMW-hez van, de egyszerű berakni bármi alá, néhány sort kell bemásolni, majd leírom ... -
ROTFL :D kinnt nálunk bazinagy vihar van, erre látom a hangpackos filmeden esik az eső mondom magamban, na ezt már láttam, mindjárt villámlik benne, majd mondom " ááá ez régen is ilyen élethü volt ? " aztán jön be az asszony hogy ... hallottad mekkorát dörgöt az ég :D mondom jaa hogy az kinnt szólt? :D
Lacco - nem akarod kiadni ezt WIP-ben ez a féktárcsa nyikorgás valami állat ;] -
zoltang #7228 Igen pl.: az összes Ferrariban nem lehet az LCD váltani. Nem gondolom, hogy azokban nem működne teljes értékűen a valóságban. -
Reyes #7227 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a pilóta iskolában a barcelonai pályán Porsch GT3 RS-el 1:40 körüli időket megyek, viszont gyakorlásban csak 1:49 körülieket? Pedig a benzint is harmadára csökkentetem, a beállításokon nem változtattam...
Nem értem
[/IMG]