GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan a RACE csak itt gtr2ben sokkal több a pálya lehet menni nem csak azokon amik vannak és csak ezért keresek már olyan WTCC módót ami teljes.

Alexease
A WTCC mod-ra ott a RACE (WTCC), 1990 Ft-ert..., egy fokkal jobb engine-nel.
BTCC mintha keszulne, de nezz korbe a linkeken. De ha nincs, es valaki kesziteni akar, az minimum 6-12 honap...
BTCC módot nem akar valaki készíteni? tegnap néztem BTCC futamokat és nagyon megtetszettek nagyon változatos mezõny és izgalmas is.
ja és végleges WTCC módról tud már valaki valamit?

lassan kell féket nyomni..de csak ha simán visszaváltol és lassítasz is megteszi..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Me0w
Sracok, help 😊) Most tanulom meg sajnos csak a kormannyal vezetest, es elakadtam a Driving School / Braking / 7-nel. Ez amikor esoben kell megverni fektavon az oktatot 0.6-al. 0.3-mal, 0.2-vel szokott sikerulni. Valaki elmagyarazna, hogy esoben mi a fekezes technikaja? 😊

Together we'll fly someday...

all star drivers tire tool modot ismeri valaki és honnan lehet letölteni?
ohh 😞

Alexease
Nem lehet.
még az lenne a kinom h most 2 en lanba akrunk gaemlni akkor botokat besem lehet rakni? :S

lul 😊

Alexease
Nincs ablaktorlo.
hali

most kezdtem el gamelni ezzel a játékkal és sehol nem találom az ablak törlöt vagy egyáltalán van benne mert ugye porosodik az üveg? =D ha igen pls irjatok meg emlyik gombal 😊

minimize
köszi!!
<#eljen>

No one can stop Death!

Me0w
Pontosan 35.00 EUR most az unlock code, 39.90 a full doboz.

VRSDM
uhh-hihh-hááááháá ez nagyon ütõsen néz ki, ha nem szappantartó fizikája lesz már most tetszik 😄

u dont have to listen anybody else but me

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

thx

Me0w
Rfactor online rendelve - paypalen keresztul - olyan 8.000 penzre jon ki.

Benned bíztam! 😊))

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

képet 😊

Alexease
Van elkezdett budapesti palyam😊))
bardocz
basszus ont nem mennek el a házunk elõtt😄😄😄
😄

Szép project lenne ezt megcsinálni GTR2 alá.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
már nem tudom melyik volt az mert többféle hungaroringen mentünk..
a legutóbbi volt ajó és valszeg az volt ez.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

az 😊

MaverickSXT
Azt mar konvertaltam es mentunk is rajta

Dietrich

MaverickSXT
Link?

MaverickSXT
ez az en monacom ugye?

acsati
és vajon erre az összehasonlitásra hogy keressek rá?
VRSDM
heh? ez neked kiörögedett? az a gépem amibe jó a kormányom (még régi soros portos) 1.6amd, 512sd , és 9550GE . és simán szépen csodásan jól fut...
nem kell annál jobb, te géped bõven elég lesz neki hidd el ;]

/demóba is online-olhatsz

leszedtem a LFS-t.. mehlestem nagyon teccik.. a fizika szerintem nagyon tutkó..de Online nélkül nem olyan jó.. bár olnine végett venném meg 😉..
..a gtr2 vel nálam csak a gépigény a bibi.. :S.. sajnos eléggé kiõregedett a gépem már 😞
Intel P4 1,7Mhz, 1024DDR Ram (266Mhz alaplap miatt), GeForce 6200 128MB (4x AGP alaplap miatt).. szal sajna csak ez van jelenleg 😞(

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

nordsheifel monza és spa asszem..de nordi tuti van 😊

acsati
régen láttam egy olyan videot ahol egy gtr-ben szereplö pályát összehasonlitanak a valosággal. nem tujdátok melyik ez a video?
VRSDM
AI...hmmm, hát elütni az idõt egész jók, gtr2ben jobb sztem sokkal, de ezt nem vedd jónak 😄

énis gtr2 mellett döntenék, vagy rFACTOR... attól függ melyik fekszik jobban 😉

mind2 game rendelkezik AIvel...1ik butább mint a másik...

sztem gtr2...bár te tudod 😊

lac coo és VRSDM:

nagyon köszönöm a választ.. (fõként hogy ilyen hamar 😉)..
..még annyit szeretnék kérdezni.. fõleg tõled VRSDM, hogy a GTR2 és a LFS mennyire online game.. és melyik jobb szerinted onlinera és melyik singlere?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ebbe a vitába ne menjünk bele..pro és kontra elvek..kinek mi tetszik..
demó alapján megnézheted..youtube-os videókat is nézz meg 1 párat..

(rFactor mijen árban van most?)

VRSDM
értelek igazad is van, de azért mégsem akkora a difi mint egy mini meg egy nascar vagy f1-es kocsi között 😄

lac coo
rF ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Csenben jegyzem meg, ha GTR2 melett döntesz , inkább rFactor, rengeteg 100%-os mod, köztük egy az egyben átültetve a GTR2 is 😉))

áhh..ezt akaroooom! 😄😄😄
Ijen game hiányzik még...aaaa (sajna rFactor 😞()

bardocz
jah ok😊 de azért itt is van alsó kategória pl bmw z3 meg csúcs pl salen,de néhány kocsi addonak jól megvan csinálva
+ gtr2 szerver a hrcnél..(1enlõre hamachis témában de keressük az alkalmas szervert 0-24es verzióra) + rentgeteg mod / pálya + kiegészítés

(apropó..GTR2..állítólag van DUDA..de nálam még nem szólalt meg xD)

VRSDM
a kocsik változatosságára értettem a keveset, ott van "minden" térre egy-egy kocsi, itt meg csak túraautók vannak (meg gyengén sikerült add-on kocsik)

bardocz
"-kevés autó (lfs-hez képest), de még mindig van olyan kocsi amit ki sem próbáltam 😄"
má bocs de hol élsz te?😄 hatszor anyi kocsi van gtr2-ben mint lfs-ben😄,és alapból is több van szerintem,utólag hozzáadott kocsikkal
VRSDM
szerény véleményem...

lfs-el kezdtem, évekig nyûztem, és azt kell hogy mondjam nagyon összetett és komplett a játék,
elõnyei:
-rengeteg féle autó és ezekhez illõ pályák
-könnyü és gyors kezdõk számára is érthetõ kocsibeállítás
-alacsony gépigény

hátrányai:
-néhol idegesítõek a hangok
-alacsony textúrák (tudom vannak HQ-s pakkok)
-nem elég részletes beállítás, pl komplettebb versenyekhez
-a törésmoddel még hagy kívánnivalót maga után (persze nem kell összetörni)
-néhol érdekes fizikai viselkedés (fõleg törés után), de ettõl a néhától eltekintve, tényleg mintha csak ott ülnél olyan jól viselkedik az autó

gtr2... most ezzel játszom, az lfs-el csak azért mert ott több féle autó is van
elõnyei:
-eszméletlen részletes és kidolgozott, minden téren, a simulátorok csúcsa (szerintem)
-a fizika tényleg jól tükrözi a valóságot
-eredeti hangok, így minden nagyon szépen szól
-a célnak megfelelõ törésmodell, az autó részletesebb kapcsolata az úttal
-motec-nek köszönhetõen még jobban nyomon követheted az autódat
-és emelett nagyon szépen néz ki
-eszméletlen durván részletes autó beállítás
-dinamikus idõjárás - napszakok - fény árnyék effektek

hátrányai:
-hmmm, gondolkodok-gondolkodok
-kevés autó (lfs-hez képest), de még mindig van olyan kocsi amit ki sem próbáltam 😄
-magasabb gépigény (persze rendkívül jól optimalizálható)
-éjszaka a fények nagyon eszik a vasat, esõben szintén nagyon gáz az fps csökkenés
-nagyon könnyen rá lehet szokni 😊

ja és még1kép...
a gtr2 megtanít zsúfolt helyen is parkolót találni 😄

lac coo
GTR2 : szebb grafika, állat hangok, sok új pálya összességében elég élvezetes .

LFS : világbajnok fizikai motor ...Minden más jóval gyengébb mint GTR-ben .

Viszont mindkettõnek van demoja, próbáld ki magad .