GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTCC mintha keszulne, de nezz korbe a linkeken. De ha nincs, es valaki kesziteni akar, az minimum 6-12 honap...
ja és végleges WTCC módról tud már valaki valamit?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Together we'll fly someday...
most kezdtem el gamelni ezzel a játékkal és sehol nem találom az ablak törlöt vagy egyáltalán van benne mert ugye porosodik az üveg? =D ha igen pls irjatok meg emlyik gombal 😊
u dont have to listen anybody else but me
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Together we'll fly someday...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a legutóbbi volt ajó és valszeg az volt ez.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem kell annál jobb, te géped bõven elég lesz neki hidd el ;]
/demóba is online-olhatsz
..a gtr2 vel nálam csak a gépigény a bibi.. :S.. sajnos eléggé kiõregedett a gépem már 😞
Intel P4 1,7Mhz, 1024DDR Ram (266Mhz alaplap miatt), GeForce 6200 128MB (4x AGP alaplap miatt).. szal sajna csak ez van jelenleg 😞(
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
énis gtr2 mellett döntenék, vagy rFACTOR... attól függ melyik fekszik jobban 😉
sztem gtr2...bár te tudod 😊
nagyon köszönöm a választ.. (fõként hogy ilyen hamar 😉)..
..még annyit szeretnék kérdezni.. fõleg tõled VRSDM, hogy a GTR2 és a LFS mennyire online game.. és melyik jobb szerinted onlinera és melyik singlere?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
demó alapján megnézheted..youtube-os videókat is nézz meg 1 párat..
(rFactor mijen árban van most?)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ijen game hiányzik még...aaaa (sajna rFactor 😞()

(apropó..GTR2..állítólag van DUDA..de nálam még nem szólalt meg xD)
má bocs de hol élsz te?😄 hatszor anyi kocsi van gtr2-ben mint lfs-ben😄,és alapból is több van szerintem,utólag hozzáadott kocsikkal
lfs-el kezdtem, évekig nyûztem, és azt kell hogy mondjam nagyon összetett és komplett a játék,
elõnyei:
-rengeteg féle autó és ezekhez illõ pályák
-könnyü és gyors kezdõk számára is érthetõ kocsibeállítás
-alacsony gépigény
hátrányai:
-néhol idegesítõek a hangok
-alacsony textúrák (tudom vannak HQ-s pakkok)
-nem elég részletes beállítás, pl komplettebb versenyekhez
-a törésmoddel még hagy kívánnivalót maga után (persze nem kell összetörni)
-néhol érdekes fizikai viselkedés (fõleg törés után), de ettõl a néhától eltekintve, tényleg mintha csak ott ülnél olyan jól viselkedik az autó
gtr2... most ezzel játszom, az lfs-el csak azért mert ott több féle autó is van
elõnyei:
-eszméletlen részletes és kidolgozott, minden téren, a simulátorok csúcsa (szerintem)
-a fizika tényleg jól tükrözi a valóságot
-eredeti hangok, így minden nagyon szépen szól
-a célnak megfelelõ törésmodell, az autó részletesebb kapcsolata az úttal
-motec-nek köszönhetõen még jobban nyomon követheted az autódat
-és emelett nagyon szépen néz ki
-eszméletlen durván részletes autó beállítás
-dinamikus idõjárás - napszakok - fény árnyék effektek
hátrányai:
-hmmm, gondolkodok-gondolkodok
-kevés autó (lfs-hez képest), de még mindig van olyan kocsi amit ki sem próbáltam 😄
-magasabb gépigény (persze rendkívül jól optimalizálható)
-éjszaka a fények nagyon eszik a vasat, esõben szintén nagyon gáz az fps csökkenés
-nagyon könnyen rá lehet szokni 😊
ja és még1kép...
a gtr2 megtanít zsúfolt helyen is parkolót találni 😄