GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Fx + G25 Driver)
dfp-t vegyél ;]
u dont have to listen anybody else but me
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Logitech EX (10-15000), Logitech DFP (20-25000), Logitech G25 (50-60000). Csak nagysagrendi arak😉 A Logitechnel nezz korbe.
Ja, es MOMO-t NE vegyel, foleg ne hasznaltan😊
driving scool? gyorsításnál meguntam, inkább megyek helyette +20kört ;]
Together we'll fly someday...
magyarosítást tedd fel.
beállítások,irányítás, asszem az extra gonboknál van
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kiválasztol 1 autót ami neked tetszik és tudod majd setupolni..
GT közül mindenki ferkát választota..és a Murcit.
NGT-nél porsche a nyerõ..
ha kiválasztottad az autót..menj vele pár kört..
szárazon, nedves úton és vizesen is..
nedves és vizes úton nõ a féktáv..
laposabb kerekek kellenek hogy tapadjanak..
semmi padlózás..fokozatos indulás és megállás..
bár csináljátok nyugodtan 😉
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Together we'll fly someday...
Persze nem kötelezõ!!!<#buck>#buck>
Én speciál nemtudtam mindent goldra megcsinálni <#szomoru1>#szomoru1>
Online azé kicsit más, mert azé vigyázni kell egymásra.
Nem mindegy hogy hányan érünk célba ,vagy hogy hányan esnek ki miattad az elsõ kanyarban.<#hehe>#hehe>
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
meg akár egy euró ring 😊
msn-en többet tok mondani😛
hmmmhmm
de láttam audi 4 es verzióról is képeket..
hamachival?
vagy online?
asszem már v1.1es van..
az 1.0ás tele volt buggal..de azt a HRCn mutattam is nektek
na még egy reklam akinek van kedve nyugodtan jöhet a dtm ligába 😉
A játékkal lenne egy kis problémám, Driving School-t 1x sikerült jáccanom, de azóta fagyogat, beállításokba be tudok menni, de amint vmelyik versenytipusra kattintok...off!
Kipróbáltam mindent, már 1.1-es patch is fenn van rajta!
Ha valaki tudja mi lehet a baj, és orvosolni is lehet kérem írja le! Elõre is köszi!
Ui.: Bocsi ha már ezelõtt le van írva, de annyira felidegelt, hogy nincs most kedvem visszaolvasgatni! 😛
hajrá,lilák!
amiket nem találok sehol :Brands Hatch , Oschersleben , Eurospeedway , Nürburgring
THX
Ja és ha vkit érdekel DTM liga indul augusztusban TZsoltika és én ( leho94 ) rendezzük.e-mail/msn : [email protected]
ha kimegyek a boxba üzemanyagért akkor h kell azt a töltös embert leállitani?
hajrá,lilák!
http://www.race-online.fr/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=107
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
regelni kell..
én pl a Cliót megtaláltam 😊