GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Sztem nem az FFB gyengül, hanem te szokod meg és erõsödsz hozzá. 😉

Nekem is MOMO-m van, pedállal semmi gond nem lett hálisten, de ez az FFB elgyengülés remélem nem szériafelszerelés....

bardocz
nekem momo-m van és semmi baja a pedálnak,ellenben az ffb elgyengült,és nem tudom mit csináljak vele,és így kedvem sincsen túl sok csapatáshoz...
nekem Force RX em van , és csak ajánlani tudom 😊
(Fx + G25 Driver)

arty
nekem momo van és nem ajánlom (szopok a pedálokkal 😄 )

Forza.

VRSDM
szophat a pedálokkal = nem jó = szar ...
dfp-t vegyél ;]

u dont have to listen anybody else but me

Me0w
A momo jo, csak szophat a pedalokkal 😊

Together we'll fly someday...

Toby0501
Sztem Momo-t is vehet.. Nekem nincs vele semmi bajom, erõs (masszív) és jól néz ki 😛 Bár már most én is DFP-t vennék helyette, de arra amire használom, ez is megfelel..

leho94
nekem Logitech Force Feedback EX-em van és csodálatosan mûködik és mindössze 13.000 ft volt.Sztem ennyit megér kiadni rá😉

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dietrich
DFP 20

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hát amig te murciztál addig mi Mavval hol listern hol salennel mentünk <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Szar, olyat ne vegyel! Tudom hogy minden penztol fugg, de az csak vibral, semmi ertelme. Mindenkepp FFB-set (Force Feed Back) szerezzel.
Logitech EX (10-15000), Logitech DFP (20-25000), Logitech G25 (50-60000). Csak nagysagrendi arak😉 A Logitechnel nezz korbe.

Ja, es MOMO-t NE vegyel, foleg ne hasznaltan😊
Egy kérdés: Eddig billentyûzettel toltam a játékot de most szeetném kormánnyal játszani egy ilyent vennék: Logitech Formula Vibration Feedback Wheel szerintetek ez milyen lenne hozzá?

VRSDM
a kurzor feletti 6os billentyü"sziget" -el is lehet ... én nem tudtam a shift-rõl 😄

driving scool? gyorsításnál meguntam, inkább megyek helyette +20kört ;]

Me0w
En azert csinalom meg oket, mivel kb. 1 hete van meg a kormanyom, es meg sosem vezettem elotte kormannyal, igy elsore nagyon furcsa volt az egesz. Viszont ahogy megcsinaltam az elso par tesztet (gyorsitas, fekezes, kanyartechnikak, elozes) addigra egesz jol belejottem a dolgokba 😊

Bal shift, tényleg, kösz! Mondom én hogy béna vagyok. Magyarítást? Elsõ lépés volt 😊
lehet asszem a shift..
magyarosítást tedd fel.
beállítások,irányítás, asszem az extra gonboknál van

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Üdv, a nézetek között menet közben lehet valami billentyûvel váltani? Átnéztem a beállításokat de nem találtam. Biztos én vagyok béna 😊
én nem csináltam meg ezeket a sulikat..
kiválasztol 1 autót ami neked tetszik és tudod majd setupolni..
GT közül mindenki ferkát választota..és a Murcit.
NGT-nél porsche a nyerõ..
ha kiválasztottad az autót..menj vele pár kört..
szárazon, nedves úton és vizesen is..
nedves és vizes úton nõ a féktáv..
laposabb kerekek kellenek hogy tapadjanak..
semmi padlózás..fokozatos indulás és megállás..

bár csináljátok nyugodtan 😉

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Me0w
En most vegeztem az elozesig a dolgokkal, azt hiszem 4 gold hianyzik osszesen. Azokat egyenkent kb. 50-szer probaltam, de nem mentek 😉

sikura
Szerintem nem árt ,ha "izzadsz" vele egy kicsit!
Persze nem kötelezõ!!!<#buck>
Én speciál nemtudtam mindent goldra megcsinálni <#szomoru1>
Online azé kicsit más, mert azé vigyázni kell egymásra.
Nem mindegy hogy hányan érünk célba ,vagy hogy hányan esnek ki miattad az elsõ kanyarban.<#hehe>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Ti a driving schoolr gold-ra toltátok végig vagy elég simán? Elég kezdõ vok aztán nemtom megéri-e izzadni...

je, jön 20 kb/s el :S

nekem inkább BMW E30 + hacsí(AE86) kéne 😊
meg akár egy euró ring 😊

leho94
ha mindenigaz 2000FT de még nincs 100%-osra letárgyalva.
msn-en többet tok mondani😛

gyere msn re 😛

blory
Mennyi $ ?

hohóóó..
hmmmhmm

leho94
hamacsival
a szerver 100mbit/s

DTM 3.0

sry elnéztem..már 3.0ás van

azokról a motorháztetõ nélküli roncsokról tudok...

de láttam audi 4 es verzióról is képeket..

milyen nettel?
hamachival?
vagy online?

igen fafej xD

asszem már v1.1es van..
az 1.0ás tele volt buggal..de azt a HRCn mutattam is nektek

dtm autók vannak ? 😊

leho94
sry....közbe megtaláltam ( meg alapból benne van a gameben a fele pálya 😄 )
na még egy reklam akinek van kedve nyugodtan jöhet a dtm ligába 😉

Hi all!
A játékkal lenne egy kis problémám, Driving School-t 1x sikerült jáccanom, de azóta fagyogat, beállításokba be tudok menni, de amint vmelyik versenytipusra kattintok...off!
Kipróbáltam mindent, már 1.1-es patch is fenn van rajta!
Ha valaki tudja mi lehet a baj, és orvosolni is lehet kérem írja le! Elõre is köszi!

Ui.: Bocsi ha már ezelõtt le van írva, de annyira felidegelt, hogy nincs most kedvem visszaolvasgatni! 😛
totti10
de nekem akkor se veszi le ha 3 litert nyomat bele , idõt is felgyorsítottam de nem történik semmi

hajrá,lilák!

leho94
nem tudna adni a dtm pályákhoz linket adni????
amiket nem találok sehol :Brands Hatch , Oschersleben , Eurospeedway , Nürburgring
THX

Ja és ha vkit érdekel DTM liga indul augusztusban TZsoltika és én ( leho94 ) rendezzük.e-mail/msn : [email protected]

VRSDM
sehogy, annyit tölt amennyi be van állítva indulásnál a boxtaktikánál

totti10
sziasztok <#integet2>

ha kimegyek a boxba üzemanyagért akkor h kell azt a töltös embert leállitani?

hajrá,lilák!

vagyis Ferrari

Ferri F430 LeMans mod Enzo motorral
http://www.race-online.fr/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=107

thx

Alexease
Banner alatt, GTR Masters szerver, bajnoksag! Annyira jo, hogy a boltban kaphato jatek dobozan, fuzeteben is reklamozva van!
gtr-masters, sim challenge (wb), és még soksok más....

HUNtalicska93
szevasztok,szeretném megrendelni a sevenM-tõl a játékot,de elõtte az lenne a kérdésem,hogy milyen online bajnokságok vannak,jó ez az online mod-ja,és hogy megéri-e?

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Race-Online

itt van a Clio mod,DTM mod..Aston martin..japán porsche mod..

ahol a clio is van?

meik francia oldalon?

franciáknál találhatol..
regelni kell..
én pl a Cliót megtaláltam 😊