GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2007et ne hasonlítsd össze légyszi 98-99el..
sajos haladni kell a korral még ha nem is folyamatosan..
ati 9550el nekem ment a gtr2 med grafon..
2éve 15ért vettem..
most 10ért árulják PHn
Nvidiából a 6600gt-ket is 20 körül..
néz szét...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Próbáltam a lehetõ leggányabb grafikát is, de semmi.
Marad a jólbevált Le mans 24 hours.(2002-es kiadás PS2 konvertjáték)
Igaz, elég árkád jellegû meg régi is de a hangulata az nagyon nagy, a pályamodellrõl nem is beszélve.
Már 3x-4x végigvittem a 24 órát.
Szóval birom!<#idiota>#idiota>
Csak jólett volna egy új játékot is megismerni, de ha köcsögök a fejlesztõk, vagy ebbõl akar üzletet csinálni az Ati hogy régi videokártyáit folyamatosan szopatja hogy vegyenek újakat az emberek, ebben az esetben soha többet nem veszek Atit.
2.) az ATI9200 már honapok ota nem támogatott kártya, szedd le hozzá a legutolso drivert az ati.com -rol, ami még támogatta
3.) installálj legujabb directx-et, microsoft.com rol leszedhetõ
4.) allitgass a grafikán, probald meg minimumon, directx7-8 modban, kisebb felbontasban, stb
ne add fel, tényleg jo jatek 😊 csak sajnos a kártyád öreg hozza.
Forza.
Together we'll fly someday...
A segítségetekre lenne szükségem:
Gondoltam hogy megveszem a játékot, mert Le mans i 24 órást lehet benne menni és úgy tudom hogy megéri a pénzét.
De gondoltam, elõbb inkább letöltöm a demót, nehogy jópénzért megvegyem és aztán rájöjjek hogy mégsem tetszik nekem valami miatt.
Tehát letöltöttem a Gtr 2 demóját.
A szopás valószinüleg ott van hogy Ati 9200-asom van és elkezdi betölteni Barcelonát és egy pár másodperc múlva csak úgy se szó se beszéd kilép.
Létezik a teljes verzióhoz Ati patch, vagy valami hasonló ami biztosan tudjátok hogy javítja ezt?
Vagy nekem foglalkozni sem érdemes vele?<#rolleyes>#rolleyes>
Egy biztos, az Atival már nem egy játéknál volt gondom aszem legközelebb majd Nvidiát kell vennem.
itt
u dont have to listen anybody else but me
ehez tud adni vki linket ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szó se rola, én is mennék egy kört a kocsimmal a hungaroringen, ott nehezebb összetörni, van hova kicsuszni ... csak azt hallottam, h rázoköre rámegyek komolyabb sebességgel, akkor annyi a felfüggesztésnek, meg ugy mindennek 😄 de egy biztositott bérelt sportkocsival, tét nélkül... ahh ... 😄
Forza.
Jó a csaj, meg jó a bringa..meg minden, a kormány viszont (mint monitor kb) évekre szól. 😊
A csaj ki tudja, a bringából elõbb-utóbb kipuhulsz (én triáloztam), jön a moci..stb. Mindig van vmi umond 'normális', pedig ez is az.
Egyedül az idõ az amit kordában kell tartani amit az ember számgép elõtt tölt (tv detto), mert az öli az embert belülrõl. 😊
egy kormány 3 évig kormány kell legyen (kivéve Momo <#idiota>#idiota>).
Olyan mint egy csaj, ha belekóstolsz egy nem frankón müködõbe, akkor elmegy a kedved az egésztõl 😄DD
Míg egy frankót tekersz akár évekig <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az élvezetes kocsizás 30-40el is... bizonyos útviszonyok mellett, mind1
/nameg ha nagyon azt akarom hogy élethû legyen, becsúsztatom a jogsit a farzsebembe, volt.osztálytársamék egész családja roncsderbizik, kimegyünk valami szakadt mantával a hegyre, azt had szóljon a szimezés ;]
Ha valakit érdekel privizzen rám!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mivan <#confused>#confused>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nálam 60% az FF..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Forza.
ÉS TUD ALUDNI LEGALÁBB A CSALÁD !
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
tuti hogy nem szoktam hozzá,rallyban(RBR) programjában minden 100% volt,gaméban meg kb 25%,és alig bírtam fogni,és ezt komolyan mondom hogy alig bírtam,most meg programjában 150% rallyban 100% plr fájl ugyan olyan és mintha nem is ffb-s lenne...alig ránt valamit,kátyúnál sem