GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blory
Egyszoval kiraly jatek.<#worship>

blory
Hat csak anyit errol a jatekrol, hogy a GTR1 kedvert vetem kormanyt annak idelyen, es a GTR2 miatt csereltem ki a gepem mert azon mar sajnos nem ment rendesen az 5200-as kartyaval.

kicsit el vagy tévedve barátom..
2007et ne hasonlítsd össze légyszi 98-99el..
sajos haladni kell a korral még ha nem is folyamatosan..
ati 9550el nekem ment a gtr2 med grafon..
2éve 15ért vettem..
most 10ért árulják PHn
Nvidiából a 6600gt-ket is 20 körül..
néz szét...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

lol

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Amúgy mindenbõl a legfrisebb van fent, már a kompatibilitási beállításokat is végigátszottam, de állandóan kidob.<#szomoru2>
Próbáltam a lehetõ leggányabb grafikát is, de semmi.
Marad a jólbevált Le mans 24 hours.(2002-es kiadás PS2 konvertjáték)
Igaz, elég árkád jellegû meg régi is de a hangulata az nagyon nagy, a pályamodellrõl nem is beszélve.
Már 3x-4x végigvittem a 24 órát.
Szóval birom!<#idiota>
Csak jólett volna egy új játékot is megismerni, de ha köcsögök a fejlesztõk, vagy ebbõl akar üzletet csinálni az Ati hogy régi videokártyáit folyamatosan szopatja hogy vegyenek újakat az emberek, ebben az esetben soha többet nem veszek Atit.
arty
1.) nvidia driverek terén jelenleg rosszabb helyzetben van, mint az ATI, de persze azt vezsel, amit akarsz legközelebb 😉
2.) az ATI9200 már honapok ota nem támogatott kártya, szedd le hozzá a legutolso drivert az ati.com -rol, ami még támogatta
3.) installálj legujabb directx-et, microsoft.com rol leszedhetõ
4.) allitgass a grafikán, probald meg minimumon, directx7-8 modban, kisebb felbontasban, stb

ne add fel, tényleg jo jatek 😊 csak sajnos a kártyád öreg hozza.

Forza.

Me0w
Szerintem a 9200 mar nagyon nem alkalmas jatekra, en nvidiabol 6600 alatt, vagy atibol x800 alatt nem nagyon jatszanek vele. (Ezek a kartyak hasznaltan olyan 12-18e-e kerulnek)

Together we'll fly someday...

VRSDM
ati9550-el csodaszépen megy ;]

u dont have to listen anybody else but me

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem:

Gondoltam hogy megveszem a játékot, mert Le mans i 24 órást lehet benne menni és úgy tudom hogy megéri a pénzét.

De gondoltam, elõbb inkább letöltöm a demót, nehogy jópénzért megvegyem és aztán rájöjjek hogy mégsem tetszik nekem valami miatt.

Tehát letöltöttem a Gtr 2 demóját.
A szopás valószinüleg ott van hogy Ati 9200-asom van és elkezdi betölteni Barcelonát és egy pár másodperc múlva csak úgy se szó se beszéd kilép.

Létezik a teljes verzióhoz Ati patch, vagy valami hasonló ami biztosan tudjátok hogy javítja ezt?

Vagy nekem foglalkozni sem érdemes vele?<#rolleyes>

Egy biztos, az Atival már nem egy játéknál volt gondom aszem legközelebb majd Nvidiát kell vennem.
VRSDM
bocsánat<#whatever>

<#wilting>

VRSDM
mázlid van, itt a linkje...
itt

ehez tud adni vki linket ? 😊

Me0w
Allitsd feljebb a gammat 😊

lac coo
Azon lehet változtatni, hogy esõben ne legyen olyan sötét?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
OK. köszi !

Ombika
Aszem U.K.!!

1.1 us patch-et használunk elég sokan..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Me0w
1.1 US felmegy.

lac coo
Hali , virágbolti verzióhoz melyik patch való ?

arty
OFF
szó se rola, én is mennék egy kört a kocsimmal a hungaroringen, ott nehezebb összetörni, van hova kicsuszni ... csak azt hallottam, h rázoköre rámegyek komolyabb sebességgel, akkor annyi a felfüggesztésnek, meg ugy mindennek 😄 de egy biztositott bérelt sportkocsival, tét nélkül... ahh ... 😄

Forza.

VRSDM
hmm, igazad van, de ugyan ez igaz AS-re is, 2év és megyek katonaságba, akkor érthetõ hogy inkább veszek 130e-bõl egy fegyvert, mint egy kormányt, kocsizni is imádok, nem arról van szó, játszok napi min.1órát gtr-t de azért még is más a szenvedélyem n_n

b-type
fúú...áruló 😄DDD
Jó a csaj, meg jó a bringa..meg minden, a kormány viszont (mint monitor kb) évekre szól. 😊
A csaj ki tudja, a bringából elõbb-utóbb kipuhulsz (én triáloztam), jön a moci..stb. Mindig van vmi umond 'normális', pedig ez is az.
Egyedül az idõ az amit kordában kell tartani amit az ember számgép elõtt tölt (tv detto), mert az öli az embert belülrõl. 😊
egy kormány 3 évig kormány kell legyen (kivéve Momo <#idiota>).
Olyan mint egy csaj, ha belekóstolsz egy nem frankón müködõbe, akkor elmegy a kedved az egésztõl 😄DD
Míg egy frankót tekersz akár évekig <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

VRSDM
nem azt mondtam hogy 100-al száguldozok, természetesen ésszel, a saját határaimon belül autózom, még csak nem is a határértéken vagy annak a közelében, mégis élvezetes ...
az élvezetes kocsizás 30-40el is... bizonyos útviszonyok mellett, mind1

arty
és ha ott rontasz, akkor R betû és visszarak a pályára? 😛

Forza.

VRSDM
sok dologra kell pénz, és már kinõttem abból hogy a gépbe tegyem minden pénzem... barátnõ - airsoft - bmxem - ruháim stb... inkább ezekre szórom a pénzt, így marad a csórizás szim.téren, hidd el ha tehetném és sem hagynám aludni anyámat a G25-tõl 😄 de más fontosabb

/nameg ha nagyon azt akarom hogy élethû legyen, becsúsztatom a jogsit a farzsebembe, volt.osztálytársamék egész családja roncsderbizik, kimegyünk valami szakadt mantával a hegyre, azt had szóljon a szimezés ;]

Sziasztok! Eladó egy Eredeti GTR 2 DVD+Online ACC. 5000ért
Ha valakit érdekel privizzen rám!
b-type
Szvsz ha szimezni akar akkor csak FFB-s kormányt vegyen, nulla FFB az szimtelen 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nándesz14
Ez a régi, de azért kösz<#vigyor> Az újat nem találom sehol..nemtudom miért nem publikus... Ezen az oldalon volt fennt, ha jól emlékszem. Itt a banner alatt is a link.

Toby0501
bertino
"Valaki tudna linket adni az új vonalvezetésû hungaroringhez?"

mivan <#confused>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nándesz14
Valaki tudna linket adni az új vonalvezetésû hungaroringhez? Nem találom sehol. Nincs azon a helyen sem, ahonnan leszedtem. Megvolt csak letöröltem <#idiota>

VRSDM
hm, nemtudom én sokszor már azt érzem (ffb-m nincs ugye) hogy csuszok, közben meg épp hogy csikorog a kerék egy icipicit, nemtudom, nekem jó így . vagyis pénz híján jó igy 😄

bardocz
de ffb-vel jobban érzed ha megcsúszik az autó,és könyebb megfogni,ami viszont segít,de ffb nélkül meg eléggé jól lehet tartani kormány rázókövön is😊
elég az is 😊

VRSDM
azért irtam így neki, mert kérdezte hogy ahhoz hogy jól tudjon játszani milyet vegyen, én meg irtam hogyha tényleg precízen jól akar teljesíteni akkor ne FFB-ezzen, az már megint más kérdés hogy mennyivel jobb úgy játszani 😊

bertino
ja de ez tán csak 180 fokos :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Logitech Formula Force EX lehet hogy ez lessz a MOMO az is jó csak nekem drága

a tippeket köszönöm

Dietrich
akkor tényleg haldoklik..

nálam 60% az FF..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arty
jah, dehát kb. errõl kellene szolnia, hiszen szorakozásbol játszunk ;-) szal az FFB tényleg nagyban növeli az élményt, nem feltétlen az eredményesség miatt van rá szükség (bár nálam is számitott anno) 😊

Forza.

bardocz
az van fenn
Me0w
En is ugy jatszom a momoval Gtr-t, hogy ffb off 😊

VRSDM
jelenlegi kormáynomba se vibration se ffb nincs, még is sok embert elverek vele, versenyezni egy alap kormány is elég, a többi már csak a saját magad élményének fokozása

Lui76
Ezzel is lehet eredményt elérni ! Nekem is ilyen van.
ÉS TUD ALUDNI LEGALÁBB A CSALÁD !

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Me0w
Talan nem kellett volna 100%-on hasznalni...

Dietrich
próbáld ki az 5.0 drivert ha nem az van fenn!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

VRSDM
azért hogy rátehessenek még 5e-t az árára, mert ugye a garanciát szépen megveszed ;]

bardocz
hát régebben(pár hónapja)nem csinált olyat hogy egyenesben elkedi magától tekerni egyik irányba,és ez kifejezettem jó akkor amikor mondjuk igazítom magamat,vagy seggemmel mozgolódok hogy érezzem hogy van anyira lezsibadt,esetleg a szemüvegemet stabilizálom a fejemen😄
tuti hogy nem szoktam hozzá,rallyban(RBR) programjában minden 100% volt,gaméban meg kb 25%,és alig bírtam fogni,és ezt komolyan mondom hogy alig bírtam,most meg programjában 150% rallyban 100% plr fájl ugyan olyan és mintha nem is ffb-s lenne...alig ránt valamit,kátyúnál sem
bardocz
nem hiszem,nem hallotam errõl sok embernél még,de engem rohadtul idegesít,de ami mégroszabb hogy szervízben a hozzáértõ szakemberek(ez ugyebár cinikus)azt mondják hogy jó,miután letesztelik egy nfs:mw-n úgy hogy szimulátorral még soha nem játszottak,majd ezután a nagyker is azt mondja hogy persze jó,miért ne lenne az,csak ne keljen megmozdítani a kisujjamat,azt tudnám minek árulják úgy hogy garanciás,ha lókukit sem csinálnak,és leszarják,ha kiégne benne a motor nekik az is jó lenne...