GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Together we'll fly someday...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
én most jöttem le 1rõl 😊
van jópár nyitott szerver...csak vigyázni kell a GYPSekkel..azok csak törnek zúznak..
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
bajnokságok és egyéb szerverekre szerverdíjjat kell fizetni v megfejteni a jelszót 😊 lsd: GTR-Masters.
Elég új vagyok a témában.Segítsetek légyszives.Vennék egy ilyen játékot eredetiben(amúgy már megvan) vkhuntertõl,és szeretnék vele neten játszani.
Akkor nekem ezenkívül kell még valamit fizetni a WOW-hoz hasonlóan?Valami szerver díj,vagy ilyesmi?
Köszi
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
akkor jobboldalt lent a folytatás alatt lesz kiírva, hogy mentés betöltése!
<#lookaround>#lookaround>
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
.: mobilize.hu :.
Reyes: miértis?
amúgy köszi..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
PC GURU<#crazya>#crazya>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nem tudom, hogy reklámnak minõsülne-e, szóval akit érdekel az újság neve, privizzen rám.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Egy szóval sem írtad, hogy akor lefoglalod nekem az egyik kormányt, illetve nem maradtunk semmiben, szóval szerintem felesleges a privi.
A másik meg, hogy úgyis olvasod ezt a fórumot...
blory:
És az FFB-je milyen? Azért kérdezem, mert nem akarom 3 hónap alatt széjjelcseszni neki, akkor inkább kikapcsolom, vagy minimumra állítom az erõsségét.
Kormány, pedál milyen pontosak? Nem ugrálnak a mutatók a GTR-en bellül lévõ csúszkákon?
20K az ára..zsír új ami annyit tesz bontatlan csomagolás.
úgy gondolom akkor ezt is ugyanúgy megirhattad volna priviben..ennyi.
Kinek vannak vele tapasztalatai? Mert sajna max ilyen kormányt tudnék venni belátható idõn bellül, és többet nem akarok venni, szóóval ez lesz...
add el és vegyél egy DFP-t <#hehe>#hehe>
"Valoszinuleg kedden v. szerdan erkezik meg 3db"
esport-racing.de
gtr4u.de
néz szét
van 1.1es patch..us-t ajánlom..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
eredetim van, nem para, ha hivatalos!!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
igen, elvárhato lenne, h legyen uj drv a 9200ashoz is, de sajonos a felgyorsult vga ipar maga alá temeti a korábbi gyártmányokat 😞 nem gyárto függõ 😞
Forza.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!