10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
már nem 7000 az ára! -
kár:( jó lenne ha lenne, most nagyon rákattantam arra a kocsira :) -
Szabi1991 #7828 sajna nem :(
de..
valszeg lesz nemsokára.. -
Sziasztok! Készült a játékhoz Nissan Silvia autó? Ha készült akkor valaki adna hozzá egy linket? :) válaszokat előre is köszi! -
Bagoly81 #7826 aha, és a szerver keresöbe lehet kersni magyar szerverekre is?
tulsok az idétlen ember? akarok már egy jo multis autossal játszani, de mondjuk fizetös szervert nemakarok csak egy jot autokázni nem ai ellen.
ritkáűn játszok ilyennel.
láttam ezt a hamachi okosságot de szobát sem találok .
nemigen értek hozzá.
ha valaki megszán egy hamachis szobával ahol vannak is meg játék is van azt megköszönném.
de ha tulsok az idétlen ember akkor hagyom a francba és megvárom mig 3-4 ezerét elnem kezdik árulni
-
- Megy a warez is, csak Hamachi kell hozza (keress ra a topicban, forumban)!
- Van sok szerver, de annal tobb az idetlen ember;) Ha szeretsz szembe forgalomba autozni, driftelni, torni zuzni, akkor van valasztek;) Erdemesebb szervezett keretek kozott autozni (szervezett szerver, bajnoksag, fizetos szerver, stb.). -
Bagoly81 #7824 ha megveszem a játékot eredetibe, akkor sok szerver van ahol lehet vele nyomni?
sokan játszanak vele?
ugy müködik mint mondjuk a battlefield2 ? megnyomom a frisités gombot és kidob 1000 szervert és bármelyikre belehet lépni?
azért érdekell mert ha sokan játszanak vele és sok szerver van ahova belehet lépni hajlandó lennék megvenni 7e ért. -
Szabi1991 #7823 haveromal akartunk játszani, de nem tudta feltenni a hamacsít :O
nem engedte belépni őt hamacsíba :O -
igen -
Bagoly81 #7821 ha neten szeretnék ezzel a gémmel játszani akor csak eredetivel lehet? -
GPx8 #7820 Én sem használom az eredeti GTL-t, de a GTR2 mod-ot felraktam, így legalább 2:1 -ben. :) -
ez milyen lol ...Kijött egy GTL mod GTR2 alá, és eredeti GTL lemezt kér :))))
Nekem megvan a GTL, de a starforce miatt nem használom, erre most ez is :))))
Bár akinek megvan az miért akarná GTR2 alá ? :)))) Max az eső miatt ... -
ebbe a játékba a legjobb jelenleg a force feedback megvalósítása az tutti -
na ezt most miert is nekem?????? -
Bazze de most nem errol van szo ember,meg szep,hogy szarabb a grafikaja ha szarabbra van allitva! LOLLL,mielott barkit megsertenek en kiszallok tenyleg,mert most amit irtal az... :D:D:D 
-
Szabi1991 #7815 amikor felteszed a játékot, akkor beállitja a graffot hogy a gépeden jól fusson..
ha vista elveszi a ramot, akkor szarabb grafot állit be, hogy ne 2 fps-el játszál.. -
A masik meg ,hogy xp alatt is hiaba van 2 giga ramod,mikozben egyik legdurvabb jatekkal tolom FSX es ugye memoriazabalo,ott is van 1 rakat szabad memem,szal errol ennyit!!
Kiszaltam temabol,mert vki nem erti semmi koze hozza a memoria mennyisegenek a graf minosegehez ! :) -
Ramnak nincs köze a grafhoz, maximum annyiban, hogy ha kevesebb a ram, akkor akadni fog a játék, de a kinézet attól még olyan lesz, mint XP alatt, csak ott esetleg akadásmentesen ment.
Graf max azért lehet csúnyább, mert még van mit fejlődnie a Vista gpu drivereknek, ez okozhatja max. Amúgy meg nem olyan sokkal nagyobb a vista memóriaigénye, mint ez jól felszerelt, programokkal teli XP-nek, csak a vista lefoglalja a memóriát, majd osztja szét a programok között, ezzel is gyorsitva a folyamatok futását. Tehát attól, hogy 1 GB foglalt memóriát mutat a stat progid, nem azt jelenti, hogy azt valós időben használja is az oprendszer. -
Vistat eleve fel se rakok amig nincs SP1 es pluszba + gigam ott kezdodik!! :)))
Nah mind1 nem vitazok nincs ertelme!! :)
-
Én ezt se fogtam fel :) De érteni mit akarsz mondani.
Ha a VGA hozzányúl a központi RAM hoz akkor ott bassza meg az egészeet, mert az neki qva messze van és lassú :)
Valszeg Driver beállítás hogy rosszabb a minőség, nincs köze az oprendszerhez.
Amúgy XP-t azért cseréltem Vistára, mert elegem lett az idegesítő szar bugokkal ponnt. És érdekes még 1x nem fagyott meg a Vista mióta fenntvan. És a Raid controller miatt még az install közben sem volt kék halál.
5 év múlva meg már mista 8 lesz :) Ha meg nicns 2 giga ram a gépben, akkor nem hisze mhogy komolyan gondoltad hogy játszani akarsz rajta egyáltalán.... -
a VGA nem csak a saját memóriájából dolgozik..ezt meg te fogd fel..
-
Ki vitazik ezen konyorgom ez teny,hogy tobb kell neki,de mikoze a grafikahoz konyorgom a ram kevessegenek? -
a vista maga szar..majd kb úgy 5év múlva éri el az XP szintet..addig tele BUGgal..
jópár Operációs rendszert kipróbáltam..
a Vista elődjeit is...
Longhorn-t (3 félét)
vistának 1gb memória NEM elég!és ezt nem csak én mondom... -
Szerinted attol,hogy tobb ramot eszik ember a vista, szarabb a grafika!!! LOLLL Igy akartam irni! -
Szerinted attol,hogy tobb ramot eszik ember,nem szarabb a grafika!!! LOLLL 

-
szerintem komolyan mondta a vista joval tobb ramot eszik mint az xp ,de hogy a graf miert rosszabb ara passz -
Ezt ugye nem komolyan mondtad!! :)) -
Szabi1991 #7803 több ramot vesz el a vista :) -
sziasztok!
nem tudjátok, hogy miért van az hogy vista alatt szarabb a játék grafikája mint xp alatt?? -
Szabi1991 #7801 2008 BMW M3 for GTR2
(BMW M3 Challenge játékból..) -
Koszi, igy mar jobb a helyzet;)
Majd pihentetesnek megcsinalom, engem is erdekel;) De max olyanra lehet szamitani, amilyet Szingapurbol csinaltam, vagyis nyomvonal, aszfalt, korlatok, stb.:) Pontos epuletmodellezesek, reklamfeliratok es egyeb csicsa csak mutatoba;))) -
tzsoltika #7799 Alexease, régebben mondtad hogy megpróbálsz csináni egy Bucharest Ring-et, csak nincsen hozzá anyag. Most találtam itt egyet. Légyszi nézd meg és ha kedved is van hozzá akkor légyszi csináld meg :) -
hat azert van ott mert onnan nem torlik,fent volt mashol is de onnan mar toroltek -
tzsoltika #7797 úgyis lassú... most 10 kb/s-al tölt, azóta 100 mb-ot töltött le -.- -
1xre csak 1et tölts -.- -
tzsoltika #7795 :S kár... mert olyan lassan jön (5kb/s a négy összesen)! -
nem -
tzsoltika #7793 a MaverickSXT Tracks-ot a hsw-n kivül valahonnan le lehet-e tölteni? -
Hali.
Ha van valami szerver ügyben légyszi szóljál,ha van még hely.Engem érdekel,és persze,ha anyagiakkal hozzá kell járulni nem gond ésszerű kereteken belül.
MSN:[email protected]
Köszi
Üdv. -
elvileg 7főn már üzembe helyezik..és nekünk kedden és szombaton futhat gtr2 v8.
a továbbiakban majd értesítelek..
csak még 1-2 dolog hátra van...