GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez lennél te?
Mert nálam most õ a 10-ik!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
10. vagyok...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mire gondolsz hol láttad ezt a rank-ot?
Ha szimulációs módban 100% erõsség fölött mész akkor szerintem eléggé mérvadó lehet.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
na meg állisd sim modba
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az miért van, h amikor átlépek quali-ról versenyre, a rajtsorrendet megkavarja a gép, pedig vége a quali-nak és mindenki már visszament a boxba (csak Q2-t használok, Q1 és WU nincs)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lehet hogy ezt a profilomat teljesen hazavágtam.
Majd holnap természetesen próbálkozom vele tovább.
Ma már dolog van sajna.
Köszi szépen a segítséget!<#worship>#worship><#wave>#wave>
Az egyik amiben mindenféle pálya, mód van 13,5 GB!!!
Ezzel szoktunk szórakozni, próbálgatni különféle dolgokat.
A másikon csak a legszükségesebb dolgok vannak ezt szoktuk Online-ra használni.Ez csak 2,1 Gb pont ezért hogy mindnen stimmeljen.
Hát pont az utóbbit sikerült így lefagyasztanom.
Végsõ esetben el tudom távolítani ezt a kiegészítést?
Milyen file-ket kell törölni ehhez vagy van Uninstal lehetõség?
<#nemtudom>#nemtudom>
Mûködik a dolog de sajnos csak részben.
Ugyanis több profilt használunk, mert a kisfiam is játszik vele, és itt van a gond.
Kezdõ szintü profilnál gyönyörûen mûködik a dolog ugyan olyan a játékban mint nálad.
Viszont ha Szimulációs szintû profilt választok ( és ez lenne a lényeg) egybõl lefagy a játék szinte még kilépni se tudok belõle.
Mi lehet a gond?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
GTR2 Integrált beállítási útmutató (1280x1024 felbontásra), (elõzetes, lehet, hogy változtatok rajta, de azis lehet, hogy marad így ahogy van)
Köszönöm elõre is!<#wave>#wave>
Az enyém az 1280x1024 felbontású. Akkor remélhetek hogy lesz nekem ilyenem?<#crazya>#crazya><#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship>
A beállítások 2 után a SETUP GUIDE fül gondolom csak nálad elérhetõ valamilyen módban.
Mivel olvastam hogy te készítetted a szöveges fordítást (amiért egy hatalmas köszönet jár<#worship>#worship>) gondolom neked nem volt nagy dolog beletenni még pluszba ezt a nagyon hasznos infót.
Nem lehetne ezt valahogy belevarázsolni az én eredeti GTR2-be valahogy?<#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship><#worship>#worship>

Esetleg vmi. használható ötlet ??????? <#nemtudom>#nemtudom>
Felraktam a GTR-t, minden mûködik egy apró hibát kivéve. Verseny közben csak a zene, meg a teamradio szól. Beállításoknál semmi nincs nullán, effektek száma maxon van, nem tudom mi baja van. Valaki tudna segíteni?
Elõre is kösz
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
CSGTR2 nevû progi
link
Azt szeretném kérdezni,hogyan tudok saját bajnokságot indítani-akármilyen mod-al és pályával?Vagy marad a championship fájl szerkesztgetés?
Válaszokat elõre is köszönöm!
A FAQ-ban leírt "fontosabb FFB beállítások"-at elvégeztem.
Mindezek után normális dolog-e, hogy autótól függetlenül a beton pályán, egyenes szakaszon - elengedett kormány esetén csak - kocsonyát játszik a kormány?
Captain Sonar 2024 Remake
Thx!
De még mindig müködik. Jövõre majd ha össze jön cserélem, de ilyen jó padom sose volt még.
Szerintem érdemes befektetni rá, föleg ugy hogy alig kerül valamibe már. A Pedáljai szét szoktak menni (nekem ilyen nem volt) de az is orvosolható.
Downhill!!
Isten áldja a pogányokat!