GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
10 Jeffrey Ruskus PORSCHE GT3-RSR 01:27.992
Ez lennél te?
Mert nálam most õ a 10-ik!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szóval search laptime: 3anderstorp - porschegt3

10. vagyok...

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Ott a link a bannerba... 😊

Itt meg az eredmény...

www.smart-bus.hu

kaposi1
"Ez a GTR2 rank mennyire mérvadó?"

Mire gondolsz hol láttad ezt a rank-ot?
Ha szimulációs módban 100% erõsség fölött mész akkor szerintem eléggé mérvadó lehet.

Urak! Ez a GTR2 rank mennyire mérvadó? Pár órás "bohóckodás" után 10. idõt mentem 3anderstorp-on a GT3-s porsche-val...

www.smart-bus.hu

Köszönöm...

www.smart-bus.hu

Üdv! Lehetek oly szemtelen, és elkérhetem 1680x1050-ben is? 😊

www.smart-bus.hu

JUVEfun
Én is 1024-t használok és tökéletes ! Köszönet Laceeee <#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Dietrich
nem ott..rendesen menûben lehet állitani
na meg állisd sim modba

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hát fene tudja, custom championship-et csináltam, de nem látok ilyen állítási lehetõséget a gdb fájlban
laci 700
Nincs beállítva véletlen hogy véletlenszerû rajtsorrend?

én is 1024-et használok <#vigyor2>
hali
az miért van, h amikor átlépek quali-ról versenyre, a rajtsorrendet megkavarja a gép, pedig vége a quali-nak és mindenki már visszament a boxba (csak Q2-t használok, Q1 és WU nincs)
Dietrich
<#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

work in progress
<#buck>
Dietrich
már csak én használok a 1024x768-at? <#zavart1>

kaposi1
Okés ez sikerült, de a szimulációs módom így is fagy.
Lehet hogy ezt a profilomat teljesen hazavágtam.
Majd holnap természetesen próbálkozom vele tovább.
Ma már dolog van sajna.
Köszi szépen a segítséget!<#worship><#wave>

Csak az UIData mappában levõ gtr2ui.mnu fájlt kell kicserélni az eredetire, ha ettõl sem javul meg akkor nem a kiegészítés miatt fagy.
kaposi1
Xp alatt használom ,és két GTR2-m van.
Az egyik amiben mindenféle pálya, mód van 13,5 GB!!!
Ezzel szoktunk szórakozni, próbálgatni különféle dolgokat.
A másikon csak a legszükségesebb dolgok vannak ezt szoktuk Online-ra használni.Ez csak 2,1 Gb pont ezért hogy mindnen stimmeljen.
Hát pont az utóbbit sikerült így lefagyasztanom.
Végsõ esetben el tudom távolítani ezt a kiegészítést?
Milyen file-ket kell törölni ehhez vagy van Uninstal lehetõség?
<#nemtudom>

Most próbáltam, csináltam új profilt és váltogattam a 2 között, de nekem nem fagy (Windows 7).
Próbálj meg telepíteni még egy GTR2-õt külön mappába, hogy nekeljen profilt váltani.
kaposi1
Szia!
Mûködik a dolog de sajnos csak részben.
Ugyanis több profilt használunk, mert a kisfiam is játszik vele, és itt van a gond.
Kezdõ szintü profilnál gyönyörûen mûködik a dolog ugyan olyan a játékban mint nálad.
Viszont ha Szimulációs szintû profilt választok ( és ez lenne a lényeg) egybõl lefagy a játék szinte még kilépni se tudok belõle.
Mi lehet a gond?<#nemtudom><#fejvakaras><#help>

Frissített magyarítás
GTR2 Integrált beállítási útmutató (1280x1024 felbontásra), (elõzetes, lehet, hogy változtatok rajta, de azis lehet, hogy marad így ahogy van)
kaposi1
Szuper!<#eljen>
Köszönöm elõre is!<#wave>

Nem csak neked 😊, majd, ha kész lesz akkor publikálva lesz.
kaposi1
Köszönöm a gyors választ!<#eljen>
Az enyém az 1280x1024 felbontású. Akkor remélhetek hogy lesz nekem ilyenem?<#crazya><#fejvakaras><#worship>

Ez a kiegészítés az alap játékon kivül minden modhoz használható ami nem modosítja a menüt, ha van olyan mod ami alapból menü modosítást tartalmaz, ahoz külön kell megcsinálni ezt a kiegészítést, ami már kész van, de több verziót vagyok kénytelen csinálni, mert minden felbontásokon másképp jönnek ki a szövegek végei, vagy kilógnak a képrõl, az 1280x1024 felbontású van kész, 1600x900, 1680x1050, 1920x1200 felbontásúakat csinálom meg.
kaposi1
Szia!

A beállítások 2 után a SETUP GUIDE fül gondolom csak nálad elérhetõ valamilyen módban.
Mivel olvastam hogy te készítetted a szöveges fordítást (amiért egy hatalmas köszönet jár<#worship>) gondolom neked nem volt nagy dolog beletenni még pluszba ezt a nagyon hasznos infót.
Nem lehetne ezt valahogy belevarázsolni az én eredeti GTR2-be valahogy?<#fejvakaras><#worship><#worship>

<#vigyor2>
JUVEfun

JUVEfun
Már túl vagyok rajta ! VISSZAOLVASTAM ! <#falbav>

JUVEfun
Ha vki . írna saját kormány beállítást és így kipróbálhatnám , nagyon megköszönném ! <#worship> /logitechFF/

Nincs mit.
JUVEfun
Nagyon kõsz,tényleg sikerült...<#worship>

A GTR2 mappája/Userdata/nicknéc/nicknév.plr fájban a Wheels Visible In Cockpit="0" a nullát átírod egyre.
JUVEfun

JUVEfun
Ha valaki segítene röhögés nélkül : Feltettem a F 1 2009 modot ami nagyon jó szerintem , viszont az a nagy bajom , hogy nem látni az autók kerekét.
Esetleg vmi. használható ötlet ??????? <#nemtudom>

Hello!

Felraktam a GTR-t, minden mûködik egy apró hibát kivéve. Verseny közben csak a zene, meg a teamradio szól. Beállításoknál semmi nincs nullán, effektek száma maxon van, nem tudom mi baja van. Valaki tudna segíteni?

Elõre is kösz

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

van rá program, amivel össze lehet dobni egy bajnokságot, szóval nem kell az egészet "manuálisan" csinálni, de finomhangoláshoz azért bele kell piszkálni.

CSGTR2 nevû progi

link
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogyan tudok saját bajnokságot indítani-akármilyen mod-al és pályával?Vagy marad a championship fájl szerkesztgetés?
Válaszokat elõre is köszönöm!
laci 700
Ha jól tudom ez direkt ilyen. Fogd a kormányt és nem csinálja! 😛

TitaniumRR
Szevasztok,

A FAQ-ban leírt "fontosabb FFB beállítások"-at elvégeztem.

Mindezek után normális dolog-e, hogy autótól függetlenül a beton pályán, egyenes szakaszon - elengedett kormány esetén csak - kocsonyát játszik a kormány?

Captain Sonar 2024 Remake

laci 700
A pedál probléma nem zavar, nem nagy dolog megcsinálni. Saitek R660-t ajánlgatják még, de nekem az több dolog miatt sem tetszik. Valszeg MOMO-t veszek.
Thx!

gordon 24
Nekem most 5 éves. Már van néha olyan hogy kicsit késik a reagálással. A Bot váltót már ripityára vágtam. (fém csavarok tartják össze😄)

De még mindig müködik. Jövõre majd ha össze jön cserélem, de ilyen jó padom sose volt még.

Szerintem érdemes befektetni rá, föleg ugy hogy alig kerül valamibe már. A Pedáljai szét szoktak menni (nekem ilyen nem volt) de az is orvosolható.

Downhill!!

TG Gida
Nekem évek óta jól mûködik,de néha nem árt kontakttisztítóval permetezni.

Isten áldja a pogányokat!

SimaSuna
Momot használok 3hete..semmi baja..am usertõl függ..mondjuk én zokniban játszok..van aki cipõvel...tehát simán userfüggõ..