10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
jui #7950 Feltöltené valaki nekem a prototypes modot amibe van audiR10 meg peugeot 908.Letöltöm de kiirja hogy lemezolvasási hiba amikor kiakarom csomagolni. -
Mert rossz pályákat csináltok, és nem modelleztek levegőt sehová...szal légüres tér van mindenhol :)))))))))))))))))))))9 -
billel? ezt a játékot? :| az szép. -
Milyen segítséggel? Lehet hogy neked kormányod van, de én billel nyomom és így kellenek a segítségek. -
ennyi segítségével nem is kell semmit csinálni a kocsival..megy magától xD -
Szabi1991 #7945 kapcsolj ki pár segitséget, hátha gyorsabb lesz
-
sokan szeretik a long beach pályát..főleg ami rfactorban van
-
Tudtuk, mar 7-8 eve, amiota ilyen az ISI engine;) 

Amugy meg irrealis, szabadesesben nem mehetne tobbet 250-300-nal;) Ennyit az engine legallenalas szamitasarol:D -
Tudtátok, hogy bármelyik kocsi tud 500-zal menni?
bizonyíték:
+viedó -
láttuk amit írtál..
de 1xübb ha regelsz a nogripracing.com-ra és letöltöd... -
jui #7940 Feltöltené valaki nekem a prototypes modot amibe van audiR10.Letöltöm de kiirja hogy lemezolvasási hiba amikor kiakarom csomagolni. -
gga #7939 Uh ember nagyon cool a videod amit youtubera raktál fel!
Istenkirály! (Voodoo People
)
-
nekem pl Sachensenring BMW CSLel
vagy SPA 1967 C6Rel..
donnington M3gtrrel..
vagy Bathurs és Surfers Paradise V8 supercarsal :)
de még van sok jó pálya és autó párosításom :D -
gga #7937 Mi a vélemény a Laguna Seca nevezetű pályáról???
Nekem ez a kedvenc pályám - a legjobb rész az S-kanyar
!!!
Nektek? -
gga #7936 Ki akartam próbálni a tesztet. Minden más normálisan megy! -
Air #7935 Ha csak ketten, egymas ellen akartok versenyezni, akkor hamachi. -
Mik #7934 azért van mert egyikőtök szimuláció módban versenyez és cask azokat a szervereket látja amik szim módban vannak a másik pedig a kezdő, állítsátok át egyformára -
Tehát a linkek mégegyszer
Ezt látja Őezt látom én -
1.1 US patch mind2töknek megvan? -
Sziasztok.
Problémám a következő.Egy sráccal szeretnénk netszervereken nyomni,csak az a baj,hogy Ő is más szerver listát lát meg én is.
Mitől lehet ez?
http://sethfriday.uw.hu/kepek/gtr2.jpg ezt látom én
http://sethfriday.uw.hu/kepek/GTR2_2.jpt ezt meg Ő.
Ötlet? -
jui #7930 Feltöltené valaki nekem a prototypes modot amibe van audiR10.Letöltöm de kiirja hogy lemezolvasási hiba. -
mi lenne ha nem a leckével kezdenéd hanem pl 1 gyors versennyel? -
gga #7928 Sziasztok! Egy problémám lenne a játékkal!
most hoztam el egyik havertól a gtr2-t, és ki akartam probálni a driving school-t, de mikor belépek mondjuk az accelerationba akkor nem engedi h vezessem a kocsit, hanem ahol ki kéne írva lennie h drive, csak a sima piros kör van és semmi nincs bele írva, valamint bal oldalt azt írja ki 0/0 challanges completed, és így nemtom használni ezt a részt, pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá. Ha valaki tudja mit kéne tennem, nagyon megköszonném neki!!!
előre is kössz!!!
gga -
Aha!! GT2 drift.. Ugyi?? Köszönöm szépen! -
GT Drift a neve..
-
Sziasztok!
Vissza olvastam láttam hogy a nogrip oldalról kell tölteni a drift modot. Megadnátok anevét is? Keresgélem és egyenlőre egy impreza driftmodot találtam.. erről van szó? A választ elöre is THX!
Üdv. -
érzéssel nyomd a gázt, meg ellenkormányozz :D. amikor elindul kifele akkor tekerd tövig a kormányt és padlógáz, ha mázlid van nem forogsz ki ^^ -
Köszi. Én is valahogy így próbálkoztam a drifttel, csak nekem 360° lett belőle. -
slot park / Sugo / philippi island
ezek a pályák kellenek a drifthez :) -
kanyar előtt vissza 2 , pici kézifék..padlógáz...
nézd meg a vieómon..asszem látni 1-2 helyen.
HRC Drift -
sztem azt kérdi hogy kell driftelni:D -
letöltötted..van a rar file..kicsomagolod 1 mappába amit csinálsz..
találsz 1 gamedata mappát..azt totalcommander-rel átmásolod a game/gamedata mappára...
vagy ha exe kiterjesztésüt kapsz akkor klikk rá..majd add meg a GTR2 könyvtár útvonalját..és kész.. -
És el is tudná magyarázni vki, hog hogyan kell? Mert nem nagyon megy.
Eőre is köszi. -
kösz
-
nogripracing.com
regelni kell.. -
A drift módot honnan lehet letölteni? bocs ha netán valahol a bannerban kell keresni de nem találom. -
ronny666 #7914 Ez nagyon jóóóó lesz!!! GRAT!!!!!! -
dibusz #7913 Hi All
Valaki elmagyarázhatná,hogy hogyan lehet berakni ezt a drift modot a játékba
Sehogy se akkar sikerülni.
-
szerintem nem mert mi most több hónap kihagyás után visszaállunk kicsit a GTR2-re..ow után elég fura lesz GT autót vezetni..ne becsüld le magad ;) -
hát ez egyértelmű hogy nem arról szól, de hülyékedni jó néha :)