10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Para Zita07 #8110 Ok , akkor még feldobom a gamet , aztán jelentkezek ! Bye -
perze..neten van 1 csomó..
-
Para Zita07 #8108 És vanien clán , vagy iesmi , ? Vagy , szoktatok ien online jatékokat rendezni ? mer ha igen , akkor énis csatlakoznék ! -
Sok autó van, sosem számoltam, nagyon sok mod van hozzá, bajnokságokkal, új autótipusokkal! F1 2007, BMW E90 , Porsche kupa stb.
-
Para Zita07 #8106 Hány kcosi van a játékban ? (most akakrom megvenni , ha tuttok 1 kis infot adni non jo lenne
-
Nagyon köszi srác!
-
ahol autót választol baloldalt lesz 2 nyil..azokat nyomogassad... -
szia mindenki!Egy kérdésem lenne játékon belül hogy kell modot változtani,mert behúztam a játékba de nem találom sehol!
Előre is köszönöm -
RaKmaTakaTa #8102 Ez tök jó. Köszönöm :D -
GTR2-XD kell neked..ajánlott hozzá a legújjab DirectX.. -
RaKmaTakaTa #8100 Lehet hogy hülye kérdés lesz:
Fék hőfok-ot és gumikopást csak ilyen külső progival mint a TZR motecadd... vagy PD monitor lehet követni?
Én sem a Motec i2-ben sem magában a játékban nem láttam. Vagy vmit elnéztem?
(jah azt látom hogy egyes kocsikban a kijelzőn a gumi- és fék hőfok követhető, de ez nagyon kevés) -
Van.
2007 Add on Season -
2008-as CC mód!
-
tzsoltika #8097 Van WTCC 2007-es mód? -
ugylegyen
-
swift készül... 
Lada nemsoká kész az rFbe..maj lesz GTR2be is :P -
Álmodik a nyomor. -
Suziki swift mod
Lada VFTS mod
ezek még kellenének :)
-
A GTR2-be? Olyan van... a WTCC meg a Radical má' kész. F3000-ből is van egy mod (sztem nem túl jó). Caterham is van, Mini is van, WTCC'87 is van. Mi kell még? -
tzsoltika #8091 Race 07 kellene :D -
Kint van a Radical mod a nogripen. -
Solt #8089 A fékútnál sokat számít, hogy milyen ütemben váltogatsz vissza, hogy van beállítva a fékerő elosztás, mekkora intenzitással állsz fel a féken... stb... :) -
RaKmaTakaTa #8088 Sziasztok!
Az normális, hogy a MI vezette kocsiknak jobb a fékük? Legalábbis én így érzem.
Jóval korábban kell fékeznem (hosszabb fékúttal), és még így is hajlamos vagyok beléjük csapódni, főleg az első kanyarokban.
Olyan mintha az MI meleg fékekkel és gumikkal indulna, teljes tapadással, stb.
Néha már abban sem vagyok biztos, hogy a féklámpájuk időben kigyullad, habár ezt már inkább csak beképzelem, egy-egy szívás után.
Általában türelmes vagyok, és két-három restart után normálisan is el tudom kezdeni a versenyt, de máskor meg heje-huja és belerúgok a power gombba! :D -
Szia Köszzönöm! Nem elbasztam az időt. Tudod legördülö menüs az a rész. Én szépen beáálitottam 4-dikét aztán ahogy meghuztam az egeret valszeg elválltotta. Nem vettem észre és mentettem. Igy lett 6-dika. És az a szar hogy nem tudom megváltoztatni. Szóval 4-dikén van. De ettől fügettlenül nagyon köszönöm! -
boldog szülinapot!!!!!(ha ma van) -
aadamka #8085 ... Nem akartam volna szétcseszni a topikot, de csak megköszönöm már a linket. :) Kösz. -
aadamka #8084 "Ja, és le tudná valaki írni, hogy sorrendben milyen beállítási paraméterek vannak? Mert az én verzióm magyar és így nem értem őket..."
Visszavonva, megtaláltam neten. :) Bocs az újabb postért... -
GTR2 setup Guide multilanguage + hun
ebben mindent megtalálsz -
aadamka #8082 Köszönöm a lenti válaszokat, végül megvettem a GTR-1-et.
Most meg afelől érdeklődnék, hogy nincs-e valami leírás (mármint nem kézikönyv, hanem guide) hozzá? Mert egyelőre elég nehezen megy. Gondoltam nem fogok szarakodni, egyből simulationre mentem és az automata váltón kívűl minden aidet kikapcsoltam. Így viszont a sima egyenes féktávon is kipördül a kerék. :) Nincsenek leírva valahol az alapvető technikák (pl. hogy kell fékezni)? Ja, és le tudná valaki írni, hogy sorrendben milyen beállítási paraméterek vannak? Mert az én verzióm magyar és így nem értem őket... -
grat.... -
ötötdik hely nogrip-en :D,majdnem deafult beállítással -

-
hol tudnám a GTR2es accom jelszavát változtatni??? -
az a baj hogy eredetin eredeti kocsival(ferka 550,donnington park) -
Gyári vagy letöltött pálya? Letöltötteknél előfordulhat hogy nem megfelelöen van elkészitve. Ha csak egy adott pályán csinálja, keress máshol egy ugyan olyan pályát és cseréld ki. Azt meg töröld. Ha sok pályán és az eredetiken is csinálja akkor nem tom. -
miért van az,hogy néha a játék kanyarban úgy veszi,hogy kimentem a kavicságyba?ugyan az a hang,és ugyan úgy csúszik a kocsi,sokszor még a rázókövet is annak veszi,és az egész egy nagy szívás így
-
Az ATI9250 DX8.1-es effekteket tud megjeleniteni, ShaderModel 1.4 mellett, azaz simán elindul rajta a GTR(2) dx8 modban. Más kérdés, h mennyire kell majd butitani, h élvezhetően fusson sok ellenfél kocsival ...
A GTR2 is simán butithato GTR1 kinézetig, nem nagyon rémlik, h olyankor lassabb lenne, mint az előd.
De baromi egyszerű a megoldás:
http://www.download.com/GTR-2-Demo/3000-7523_4-10563540.html
Ezekután világos lesz, h megéri e megvenni a GTR(2)-t. -
9250-t nem biztos hogy támogatja akármelyik is. De GTR-Mastersen biztos tudják. -
nem tudom hány megás a videókártyád de szerintem gtr2 is menne(nekem 256mb és ram meg proci majdnem ugyan ez,proci 0,07ghz-vel roszabb és gtr2 megy) -
aadamka #8071 Sziasztok.
Játszik még valaki a GTR1-el?
Ilyen a gépem: 2.67GHz, 512 MB RAM, Radeon 9250, és mielőtt megvenném, nem ártana tudni, hogy játszható lenne-e a gépemen... GTR2-re gondolni sem merek...