GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon akarnám leszedni az egész gammát.
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Fel telepitettem a jatekot, siman be is lepett a menube, be tudtam mindent allitgatni, de ahogy rakattintok valamire a jatek lehetosegek kozul, kifagy a gep. A F.A.Q.-ban leirtakat beallitottam. 1.1es patch feltelepitve...
Nem ertem mi lehet a baja, mivel a WTCC siman megy.
Es gibt nur ein FC Bayern!
Pontosan erre gondoltam.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
rFactorból van a legtöbb...
akartam feltölteni de jelentkezni kell hozzá...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
THX Sebike-nek a linkkert.
http://www.racesimtracker.com
AI..és ezzel elmondtam mindent..
pl nálunk is volt olyan h az elõttem lévõ felvezetõ körön volt..én is..közbe jött telefon..mondom nyomok 1 AI irányítást..
utol is érte az elõttem lévõt...neki is ment...ki is lökte..
igaz pályától is függ..30-40kör az hosszú táv..
1-2 meg kell lökni.. a szabályokon belül..és kimennek akkor õk is
De ezt mar versenyen ill.boxon belul lehet allitani. Ha jol tudom . Igy tankoltam fel meg a maradek 10 korre. De engem az erdekelne hogy a tobbi auto miert nem ment ki a boxba tankolni. Ez igy nem korrekt.
Gondoltam már eljutottam arra a szintre hogy neki ugorjak az egyedi bajnokságban egy 40 körös ill. másfél órás versenynek.
Kiválasztottam az autót és irány a garázs. Ott meglepetten láttam hogy a 40-bõl 30 körre elegendõ üzemanyagom van. Gondoltam majd gyüjtök egy kis elõnyt, és majd még így is lesz elég idõm hogy a box kiállás utáni utolsó helyröl is gyõzni tudjak.Meg úgygondoltam hogy egyszer majd csak kimennek a többiek is tankolni. De meglepetten tapasztaltam hogy a többi autó végig nyomta a versenyt azzal az üzemanyaggal amivel elindult,
ezért csak a hatodk lettem. A kérdésem a következõ lenne .Hol lehet verseny elött beállítani az üzemanyag mennyiséget ill.a többiek miért nem tankolnak?
ahogy írták ettõl csak a G25 a jobb.
Maga a kormány (belsõ szerkezet)az szinte majdnem megegyezik a momoval amiben más az a 900 fok (ha égne a másik zöld led azt jelentené, h nem az alap 200 fokra van beállítva)viszont ennek a pedáljai jobbak mint a momoé.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
most van újra 2db eladó zsír új becsom,agolva, dobozolva..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
maga az egész kormány és a pedáljai..
még jobb a DFP 20K
etc.
(az van nekem és még rengeteg topiklakónak..)
de sztem hagyd abba, mert ez neked nem nagyon megy 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!