GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

friday79
Más is találkozott azzal a hibával,hogy ha az U.S. 1.1 patch fentvan akkor nem tudod használni a hamachit?Vagy lehet,csak én vagyok béna?Még egy kérdés,ha egyiknek fent van a másiknak nincs,akkor annak akinek nincs az csinál szervert akkor elvileg látható nem?
Nem nagyon akarnám leszedni az egész gammát.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Jancker
Sziatok
Fel telepitettem a jatekot, siman be is lepett a menube, be tudtam mindent allitgatni, de ahogy rakattintok valamire a jatek lehetosegek kozul, kifagy a gep. A F.A.Q.-ban leirtakat beallitottam. 1.1es patch feltelepitve...
Nem ertem mi lehet a baja, mivel a WTCC siman megy.

Es gibt nur ein FC Bayern!

kaposi1
Köszönöm a válaszodat neked is, és SimaSunának is.
Pontosan erre gondoltam.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Yoda001
na hi.. végre megvan a játék /fav XD

http://9gag.com/gag/5135249

leho94
értelek😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Nem tudom, de talan nem mindegyik forumot olvassa mindenki, igy betettem mindenhova a szoveget, linkeket, ahol hazigazda vagyok😉 <#beka3>
SimaSuna
nemrégiben indult az oldal..
rFactorból van a legtöbb...

akartam feltölteni de jelentkezni kell hozzá...
leho94
minden forumban ezzel találkozom😄 ennyire jo cuccok vannak ott?<#beka2>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Megneztem a RaceSimTracker-t, jonak tunik, eleg "friss"! rFactor, GTR, RACE, LFS, NetKar, F1C, GTL letoltesek vannak. Kirakom a banner ala is. Termeszetesen REGISZTRALNI kell (mint minden torrent site-on), es kell egy torrent cliens is (GOOGLE, pl. µTorrent) 😊
THX Sebike-nek a linkkert.

http://www.racesimtracker.com
SimaSuna
erre a válasz nagyon 1xü..
AI..és ezzel elmondtam mindent..

pl nálunk is volt olyan h az elõttem lévõ felvezetõ körön volt..én is..közbe jött telefon..mondom nyomok 1 AI irányítást..
utol is érte az elõttem lévõt...neki is ment...ki is lökte..
Toby0501
Szerintem nem érted a kérdést 😊 Azt akarja kérdezni (sztem), hogy az AI hogyan bír végignyomni egy 40 körös versenyt tankolás nélkül, miközben neked agyig meg kell töltened a verdát és aztán tankolnod is kell, hogy bírja a 40 kört. kaposi1: Ha más megoldás nincs, akkor két etappal nyomd végig, tehát egy tankolás, kb a verseny felénél vagy elõtte 😉 Így lesz idõd feltörni a "csúcsra"

SimaSuna
verseny elõtt beállítod...
igaz pályától is függ..30-40kör az hosszú táv..
1-2 meg kell lökni.. a szabályokon belül..és kimennek akkor õk is
kaposi1
Hello!
De ezt mar versenyen ill.boxon belul lehet allitani. Ha jol tudom . Igy tankoltam fel meg a maradek 10 korre. De engem az erdekelne hogy a tobbi auto miert nem ment ki a boxba tankolni. Ez igy nem korrekt.

SimaSuna
1es beállítás..fuel..
ott L/kör L/idõ intervallum van..
w77d
nálam is megy minden, és lassulást sem észleltem

kaposi1
Tegnap sikerült kiakadnom a játékon.
Gondoltam már eljutottam arra a szintre hogy neki ugorjak az egyedi bajnokságban egy 40 körös ill. másfél órás versenynek.
Kiválasztottam az autót és irány a garázs. Ott meglepetten láttam hogy a 40-bõl 30 körre elegendõ üzemanyagom van. Gondoltam majd gyüjtök egy kis elõnyt, és majd még így is lesz elég idõm hogy a box kiállás utáni utolsó helyröl is gyõzni tudjak.Meg úgygondoltam hogy egyszer majd csak kimennek a többiek is tankolni. De meglepetten tapasztaltam hogy a többi autó végig nyomta a versenyt azzal az üzemanyaggal amivel elindult,
ezért csak a hatodk lettem. A kérdésem a következõ lenne .Hol lehet verseny elött beállítani az üzemanyag mennyiséget ill.a többiek miért nem tankolnak?

Én is azon próbáltam, de nem mentek!

32 bitesen mindegyik megy nálam hibátlanul.
arty
LFS biztosan, azt probáltam

Forza.

Mennek, csak szarul....

Üdv. A GT Legends, Gtr 1-2, rFactor, live for speed. Ezek a játékok mennek a Vista alatt? Köszi a segítséget elõre is!

SimaSuna
nála..
trogerzsiger
Amit mutattál, olyat hol tudok venni?

az ár jó, a kormány király... már csak zseton kellene... 😄
Dietrich
az van..különben nem találnék meg semmit 😊

ahogy írták ettõl csak a G25 a jobb.
Maga a kormány (belsõ szerkezet)az szinte majdnem megegyezik a momoval amiben más az a 900 fok (ha égne a másik zöld led azt jelentené, h nem az alap 200 fokra van beállítva)viszont ennek a pedáljai jobbak mint a momoé.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ja ilyen..mert hogy ez az 😊
most van újra 2db eladó zsír új becsom,agolva, dobozolva..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bertino
gyah micsoda kupi van az asztalon <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

trogerzsiger
az kicsit sok...

Alexease
Olyat erdemes venni (DFP), most az egyik legjobb (ar/ertek aranyban). Persze, a G25 jobb, de 2,5x annyiert😉)
trogerzsiger
gyááá dejó!!! asszem egy ilyen lesz. Neked ilyen van?

jah, PS2 re csinálták, de PC re is jó..

ez valami Grand Turismo-s kormány 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Dietrich
nem csak amiatt..
maga az egész kormány és a pedáljai..

bardocz
900° miatt jobb
Dietrich

Dietrich
több gomb, kisebb váltó kapcsoló

Dietrich
EX 15K
még jobb a DFP 20K
etc.

több gomb az biztos 😊

trogerzsiger
hát, szerintem gyüjtök még 5 rugót :-)

atenza
Meg tudnád mondani miben más a Logitech Wingman Formula Force GP-tõl?

min 15 egy Logitech Force Ex , ami már elfogadható..
(az van nekem és még rengeteg topiklakónak..)

trogerzsiger
webcammel csináltam, digitális fényképgép pillanatnyilag nem volt elérhetõ, de inkább hagyom a francba veszek egy normálisat. Tudtok egy jó kormányt 10 rugó alatt?

bardocz
roszabb minõségû kép nem volt?😄
trogerzsiger
hupsz <#szomoru1>

bertino
rosszul linkelted
de sztem hagyd abba, mert ez neked nem nagyon megy 😄

trogerzsiger
kép 1

kép 2

kép 3

Szarért nem mutatja :@

bertino
...

trogerzsiger
a kormány

és itt probálom bemutatni, hogy mit lrtek a benyomás alatt.

Dietrich
az õ halála nagy szerepet játszott ebben, h a pályákat elkezdték anno átépiteni ill megjelentek a Tilke félék..