GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez jó a sima GTR-hez is?<#fejvakaras><#hawaii>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

SimaSuna
gtr2 drift mod a legegyszerübb^^

nogripracing.com gt drift néven..
Csövi Srácok!Azért írok ide mert a GTR topikba már elég régen írtak.Nos az lenne a kérdésem,hogy láttam egy pár jó kis DRIFT videót.Szóval van valami setup a GTR-hez vagy hogyan lehet megalkotni,hogy lehessen driftelni?Elõre is nagyon köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

bertino
RACE 2007 és GTR2

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atenza
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, a Race-t v. a Gtr2-õt?

lac coo
A GTR2 Tracks ( extra) tárhelyet ki nyirbálta meg ??????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Volt sok jó dolog rajta .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

atenza
Egy ideje nekem is "szaggat", ugyanilyen kormányom van. Próbáld ki, h. más játéknál is rossz-e. Egyenlõre én sem tudom megoldani, szétszedtem már és ha a kormányrúd végén található kis pöcköt megigazítom akkor egy ideig jó, de aztán ismét elkezd rakoncátlankodni. Valszeg elmozdul a a kormány mozgatásával vagy valami hasonló lehet, de nem akarok bele-pillanatragasztózni...😊

igazad van én néztem el.. -erre kattintottam nem pedig a gtr 2 névre...lol...hálás köszönetem😄😄
lac coo
Pedig jó a link, a letöltés, a cucc is mûködik most néztem meg !

ennyire hülyének nézek ki... ott néztem elsõnek.. de ott is hibás linket hoz be😄
www.magyaritasok.hu

Hi, nem tudom, írták-e már, de nálam az a gond, hogy ha kormánnyal játszok, akkor szaggat 😞. Egy logitech wingman formula force usb kormányom van. help!!!!!! köszi
mégsem lett jó...kérlek segitsetek..nem mintha olyan nagy szükségem lenne rá..de hát egy két trükköt biztos leirnak ottan angolul...
sikerült találnom😊..😄
google csodákra képes..
azért köszii
..
atenza
Nekem mûködik az itteni linkrõl...

már néztem ezt az odlalt..be is vagyok regisztrálva..de onnan sem leeht letölteni..
SimaSuna
google^^
link
hello!eltudná nekem valaki küldeni a játék magyarositását.. ami itt van link azt nem lehet megnyitni..😞
atenza
Nekem Wingman FF van és hasonlót mûvel, néha, ha jobbra tekerem a kormányt, 1 óránál szintén rángat, olyan mintha az optikája lenne rossz, de nem mindig csinálja. Talán ahoz lehet hasonlítani, mikor egy ócska optikai egér nem jól látja a felületet és megugrik...

SimaSuna
akkor nyugi..néha nekem is berángat..
versenyen nem vettem észre h lassabb lennék..max ha én hibázok..hogy elcukrozom a kanyart..
hoo bangin
logitech formula force EX - g25 driverrel

SimaSuna
milyen kormányod van?
hoo bangin
üdv

valaki találkozott már olyan problémával, hogy (ez csak cockpit nézetben jön elõ) gyors szakaszok után visszaváltásoknál a kormány(mármint az autóban lévõ/láthatõ) rángat egyet/kettõt? cseppet zavaró a dolog, mert ilyenkor ha a másodperc törtrészére is, de irányíthatatlan az ótó. 😊 versenyeken külön bosszantó. grafikával is variáltam, semmi. kikapcsoltam a "karokat" a kormányon, semmi. 5let? 😊

sikura
próbacseresznye<#banplz>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Me0w
Soher... 😊

Together we'll fly someday...

sikura
EX -l nem mûködik ez véletlenül???<#wilting>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

friday79
Valaki kereste a Bukaresti kutyás videót. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=MoBLXVU9Syw&mode=related&search=

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Dietrich
igen..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

És ha én mondjuk egy fejszét belevágok momo-ba akkor kapok g25-öt? 😄

Ginger17
Ilyen "üzletet" hol lehet kötni? Nekem semmi bajom a DFP-mel, de amilyen ütemben hajszolom az rF CC mod-ot, bármi elõfordulhat.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

atenza
Igen, pontosan és nem egyformán hül le.

Cowek
Én asszem értettem :-)
Röviden: nem egyformán melegszik az elsõ és a hátsófék... tehát a fékhatás sem egyforma...

http://www.f1-info.hu/

atenza
Mostmár nem tudom h figyelmesen olvastad-e el amit írtam, de ez csak egy tesztféle volt, azaz csak kipróbáltam h. valóban reális-e amit mutat a kis kijelzõ. Nem kérdeztem semmit 😉

lac coo
Akkor ha a hátsó, hidegebb fék van üzemi hõfokon, valszeg kevés a hûtés és az elsõ fék (ami mindig sokkal forróbb ) rosszul teljesít ....

atenza
Úgy értem a "lehül"-t h üzemi fokra, amég az elsõk fel vannak hevülve, tehát a hátsók így jobban fognak, azaz olyan érzés mintha hátra lenne tolva a fékerõ elosztás.

lac coo
De attól hogy hamarabb lehül nem fog jobban .
Bár felõlem az is lehet 😊))

atenza
Nem hátrébcsúszott, hanem csak olyan mivel hátul ugye az elõre tolt fékerõ miatt kevesebbet van használva, hamarabb lehül, és olyan mintha hátratolódna.. Nem értetted amit írtam ezek szerint.

lac coo
A féknem van üzemi hõfoka ahol a legjobban fog, és ez nem a leghidegebb állapot ....Ha túlhûtöd akkor is romlik a fékhatás,ha túlmelegszik akkor is , de olyant még nem láttam , hogy hõfokok miatt hátrébb csúszott volna a fékhatás ....
rFactor alá van a Rebault Trophy mod, ott pl egy-két kört kell menni míg felmelegedtek a fékek , addig alig akart fogni .

Dietrich
ebbe csak az a vér gáz, hogy nyakra fõre esküdöztek elötte, h nincsenek kóbor kutyák bukarestben..miközben van nem is kevés..az meg még gázabb, hogy bejutott egy zárt pályára amit betonnan vettek körbe 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
nekem V8ban az elsõ fékek 450-500°C hátul 3-400°C körüli..
atenza
Úgy tûnik, h. nem sokan játszanak ezzel vistán, sztem keress rá angol oldalaknál, hátha megtudsz vmit.
Eszméletlen h. mikre nem figyeltek oda: próbáljátok ki, h. berakjátok ezt a kerekek állapotát kijelzõ hud-ot, majd gázadás mellett folyamatosan nyomjátok picit a féket(sikeresebb ha a radiátor nyílást leveszitek 1-esre). Láthatóvá válik, h. a legbelsõ csíkok pirossá válnak azaz a fékek felmelegednek, ezzel ugye veszítenek a fékerõ-képességbõl, majd amikor visszahülnek, ismét jól megfogják a tárcsákat. Nem is ez miatt írtam ezt le. Általában elsõként a hátsó féktárcsák hülnek le, és ha így fékezel, azaz h. az elsõ fékek még forróak, hátsók meg már normál hõfokon vannak, akkor a hátsó kerekek jobban blokkolnak és kitolja az autó hátulját. Biztos észrevettétek már, de remek h. ilyen szinten megcsinálták...

válasz valaki?

atenza
Ha meg scale mértékét változtatod akkor a méretét lehet állítani. Szerintem nem kell ilyen nagy, mert így tényleg zavaró, viszont kisebb méretben remek segítség, fõleg tesztelésnél.

Ginger17
Megúszta.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Cowek
Mostanában nem láttam ennyire izgalmas videót :-) Remélem nem lett baja a kutyának.

http://www.f1-info.hu/

MOMO-sok milyen kormánybeállítást ajánlanak ezzel a csoda FF moddal? Vagy elég ha a reverse effectet benyomom?

hali a GTR1 vagy 2 fut vista alatt? Laptopon szeretnék egy kicsit játszani vele,no persze nem olyan profin mint ti<#worship><#worship><#worship>.Arra ott van nekem a COD.Köszönöm a választ,ha lehet privátba küldjétek,nemhiszem,hogy ez az info itt másvalakinek is fontos lenne.

Alexease
Ezt megtalaltam en is, de nem sokat lehet kilatni az autobol😉
oks, keresgélek, mert engem is érdekelne a pálya 😊)

szerk : Onboard lap at Bucharest Ring