GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Volt sok jó dolog rajta .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
google csodákra képes..
azért köszii
..
link
versenyen nem vettem észre h lassabb lennék..max ha én hibázok..hogy elcukrozom a kanyart..
valaki találkozott már olyan problémával, hogy (ez csak cockpit nézetben jön elõ) gyors szakaszok után visszaváltásoknál a kormány(mármint az autóban lévõ/láthatõ) rángat egyet/kettõt? cseppet zavaró a dolog, mert ilyenkor ha a másodperc törtrészére is, de irányíthatatlan az ótó. 😊 versenyeken külön bosszantó. grafikával is variáltam, semmi. kikapcsoltam a "karokat" a kormányon, semmi. 5let? 😊
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Röviden: nem egyformán melegszik az elsõ és a hátsófék... tehát a fékhatás sem egyforma...
http://www.f1-info.hu/
Bár felõlem az is lehet 😊))
rFactor alá van a Rebault Trophy mod, ott pl egy-két kört kell menni míg felmelegedtek a fékek , addig alig akart fogni .
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Eszméletlen h. mikre nem figyeltek oda: próbáljátok ki, h. berakjátok ezt a kerekek állapotát kijelzõ hud-ot, majd gázadás mellett folyamatosan nyomjátok picit a féket(sikeresebb ha a radiátor nyílást leveszitek 1-esre). Láthatóvá válik, h. a legbelsõ csíkok pirossá válnak azaz a fékek felmelegednek, ezzel ugye veszítenek a fékerõ-képességbõl, majd amikor visszahülnek, ismét jól megfogják a tárcsákat. Nem is ez miatt írtam ezt le. Általában elsõként a hátsó féktárcsák hülnek le, és ha így fékezel, azaz h. az elsõ fékek még forróak, hátsók meg már normál hõfokon vannak, akkor a hátsó kerekek jobban blokkolnak és kitolja az autó hátulját. Biztos észrevettétek már, de remek h. ilyen szinten megcsinálták...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
http://www.f1-info.hu/