10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
jah :D -
Szabi1991 #8229 jah, én is imádom a játékot, bár neten körönként kapok 5-6 mpet, de akkor is imádom :DD -
Szerintem ez egy full jó gme.. MOMO-m van és hibátlan. Mindenhol be tudok fordulni ahol kell. Igaz online nem toltam még vele mert ugye van egy kis legalitási gond vele:D de off 100%-102%-os Ai-val teljesen korekt igen komoly versenyeket lehet tolni. Szóval aki nem tud menni vele annak pssszzzzttttt. Jól mondom? -
denemleszolyanmerteltaláljavéletlenül1repülőkerék :D -
és ha arrébb áll a pályabiro?:D
-
Formula Force EXm van..nekem semmi baj a féktávval...
segítség nélkül autókázom..verseny szerüen...
1-2x volt olyan "baleset" ahol a szélárnyék miatt koccoltam néhány usert..
ha hozzászokol 1 autóhoz kis idő alatt meglehet tanulni h hol kell fékezni....
Monza - Murci 3-4es kanyar előtt jobboldalt sárga ruhás pályabírónál fék...
szal kinek hogy fexik a saját kormánya...
-
eltúlozta a dolgot, de fizika szempontjából tényleg nem a legjobb a gtr\gtr2\race\rfactor. pontosabban jó de van jobb is.:) -
ronny666 #8223 Amúgy jól vagy? Vezetted már a GTR2-t vagy csak a kemény, igaziszimulátor nfs-t? -
Szabi1991 #8222 
-
Sztem meg nem szar...(szarazakimondja..) :D -
talán be kéne állítani...:S -
Medwin #8219 szerintem meg ez a gtr2 egy nagy szar!
egyedül ebben van az hogy csak betaposott állapot-tól nézve 2centin belül érzékel a gázt! tehát kurva nagy a holtjáték...
DE! sem Race07-ben, sem LFS-ben, se másban nem volt még ilyen.
ez egy Logi formula force GP
a tweak is jópofa, látszólag még jó is lenne, csak mégsem... próbának azért jó volt! kösz. érte! -
Próbálja meg azt, hogy amikor engedi fel a féket akkor ezzel egy időben már kezdje nagyon finoman a gázt is adagolni. LFS-ben legalábbis nekem ez oldotta meg a dolgot. Szóval szerintem ez vezetéstechnikai problem lehet nála is, akárcsak nálam. -
van egy progi a DXTweak2 ami szoftveresen tudja javitani a kopott potik hibáját..logitech kormányokhoz van. Volt akin segített momo pedálnál. -
ezt ismerem:)
gtl-ben ha elöl vagyok hibázok,ha hátul akkor előzök,és így mentünk körökön keresztül:D -
Solt #8215 persze, mert előbb kezd el fékezni mint te! :))) ha mész valaki mögött pár kört, akkor tudni fogod, hogy melyik kanyarnál mikor áll fel a féken... ha egyébként gyorsabb vagy nála, és eltudod kapni azt a pillanatot, hogy egyszerre fékezzetek, akkor kigyorsításnál megtudod verni... a lényeg a türelem! :)) nem ai ellen, sokszor az is elég, ha pszichikai nyomás alatt tartod pár körön keresztül azzal, hogy a seggében vagy... szinte biztos, hogy hibázni fog! :))) -
Evolution GT.. ott lehet csak a szélárnyékot érezni :DDDDDD Már az előtted levő kocsi 20-30 méterre van, akkoris előjön a szélárnyék effekt, és elkezd behúzni a kanyarba, megállni esély nincs :DD -
azért mész bele mert SZÉLÁRNYÉKban vagy...
menj bringával a busz után..de a távolság ne legyen 0,5-1,5mtől nagyobb...kevesebbet kell tekerned..mert a szélárnyék felgyorsít...mivel nincs légellenállás..
de viszont ha nem fékezel erőteljesen..fel is kenődhetel..
szerencsére én időben megálltam...de ismerős szépen meghorpasztotta a busz seggét :)
szal szélárnyékba vagy..kanyarnál menj a kocsi mellé..vagy fékezz korábban..
-
én meg ha fékezek valaki mögött és közel vagyok hozzá,szinte biztos,hogy belemegyek,mert valamiért nekem sem akar úgy fékezni:D amúgy tényleg nagyon sok múlik beállításoktól,pl gtl pantera alap beállításon forog ösze visza,és máár a fékerő elosztással is jobbá lehet tenni sokkal -
nah, akkor elkezdek próbálgatni :) -
Solt #8210 Nekem is Momo van, de nincs ilyen gondom! Én a következőképpen csinálom. Addig állítgatom a fékerőt és a fékerő elosztást, amíg az adott pályán elérhető csúcssebességről, visszaváltogatás nélkül úgy tudok megállni, hogy padlóféknél az autó négy kereke egyszerre csússzon, de csak a féktáv utolsó pár méterén! Ha ez megvan akkor kinézem, hogy adott kanyarokat milyen tempóval és honnan kell kezdeni, majd ezekhez a pontokhoz úgy próbálok érkezni, hogy padlógázról padlófék a legnagyobb fokozaton, (jó beállítás esetén nem blokkol a kerék) majd, fokozatosan visszaváltok gázfröccsökkel, miközben a fékerőt egy kicsit visszaveszem, hogy a kerék ne blokkoljon, majd a kanyart már úgy kezdem, hogy fél gáz, és a kanyar közepétől kifelé már padló gáz... :)) -
Solt #8209 Akkor csak a rossz beállítás és a rossz technika marad! :) -
egyébként eddig azt, hittem hogy velem van a baj, nem tudok szimulátorozni, de nálam is ugyanez a problem, sokkal hamarabb kell fékeznem mint a többi online játékosnak! nekem is momom van! vagy lehet hogy csak szarok a fék beállításaim, de ahhoz meg nem értek annyira :( -
A csuszka felmegy 100%ig. -
fékerő elosztás?
a momo potijai rendben működnek?..(játékban 100%ig felmegy a csúszka?)
-
Sziasztok!
Egy haveromnak gondja van a játékkal, egészen pontosan a féktávokkal. Akárhogy setupol, vagy állítgat, ahhoz hogy be tudja venni a kanyarokat sokkal előbb kell fékeznie mint a többi játékosnak, vagy akár a gépi ellenfeleknek. Mindegy milyen autóval megy, a pálya is mindegy és nem csak a GTR2ben van ez, hanem minden szimulátorban. A kérdés az, hogy mi lehet a probléma, mert ha több játékkal is ez a baja, akkor ott valami más gond lehet nem? Esetleg a Momo pedáljai? Bármilyen tippre vevők vagyunk. Ja és nem kezdő szimulátoros, mert régóta játszik szimekkel, csak akkoriban még formula Ex-e volt. azzal nem volt ilyen gond. -
Milyen magyar audi festés?
Hol van? -
majd talán a GTR3ban... -
nincs -
cumfu #8201 Heló! újra felraktam a gamét, és azt szeretném megkérdezni, hogy ablaktörlő van bent? Már sajnos nem emlékszem. előre is köszi. -
ez csak festés...van már magyar audi festés is..asszem Totya csinálta :)
-
zoltang #8199 Köszi. Akkor ez csak egy "festés" lenne (#8196)? Azt hittem valami hivatalos kieg. lesz. -
nogripracing.com
esport-racing.de
gtr4u.de -
zoltang #8197 -
zoltang #8196 Erről tud valaki valamit? Mikor, honnan lehet leszedni?
Audi R8 GT
Forrás:
http://www.gt-eins.at/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2184&Itemid=1
-
Pláne, ha a bal oldalon átkattintod angol nyelvre...
-
aradi13 #8194 hát ja
-
akkor delete...
-
aradi13 #8192 azt már csináltam de nem jó:(
-
másold be újra a kocsit..