GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
- A kutyat kihagynam, ha lehet😊))
- Ez a "terkep" eleg zsenge lenne a palyakesziteshez😊) Foleg, hogy nem sok koze van az eredetihez, mert ez erosen torzitott😉 De nem is kell, mert terkepem van, aszerint par meter pontosan meg tudom csinalni😉 Egy jo belsokameras felvetel kell, hogy legalabb lassam, hol van korlat, fal, oszlop, hogy vannak megoldva a kanyarok, stb.

Circuit Details
Track length: 3180 m
Track length ideal line: 3106 m
Lap time: 75,3 sec. (FIA GT)
Average speed: 148,6 km/h (FIA GT)

+tudod csinálni hogy átfusson a kutya is ? 😛PP
video

<#worship><#worship><#worship>

Alexease
Tudok adni tarhelyet, de az egesz verseny nem kell😊))
Ha ki tudsz vagni egy teljes kort, belsonezetbol, amibol latni is valamit (nem csak az auto belsejet es a palyabol a kerites tetejet😄), akkor az csak 20-30 megabyte😊 Nah, az ugy erdekel😊 Amugy THX!
AntiHero
nekem van😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
😛

minimize
Ha van tárhelyed, ahová fel tudok pakolni 1,7GB-ot, egy egész versenyt kapsz, mondjuk az ideit.😊

No one can stop Death!

Alexease
Nincs, de megoldhato😉
Ha tudsz szerezni, egy normalisabb minosegu belsokameras felvetelt a palyarol, akkor 2-3 ora alatt ossze tudom dobni "kiprobalasra"😉 Vagyis a nyomvonal, kanyarok pontosak, de epuleteket, komplett parlamentet es lelatokat nem csinalnek hozza😉))
SimaSuna
igen.
6990ft a game..multiba nagyon fain...
de vannak hamachi-s multik...
ott is jókat lehet zúzni..persze ha van kivel/kikkel.. 😊
ebben a játékban lehet multizni?
SimaSuna
Eladó Logitech MOMO Racing kormány+pedál!
2 éves (fél évet használt!)
15.000Ft!

ha bármi probléma lenne vele a vételt számítóan 1 7en belül a Tulaj Vissza vásárolja!
Érdeklõdni nálam v autoszimulator(Louie)-nál!
minimize
logikus...:/

No one can stop Death!

SimaSuna
én úgy tudom hogy nincs..
minimize
Valaki látott valamerre Bukaresti pályát a játékhoz??
Most nézem vissza az idei GT-futamot, esõs, jó a pálya, kipróbálnám!
Köszönöm.

No one can stop Death!

gordon 24
THX mindenkinek kipróbálom!

Downhill!!

Dietrich
mert a logitech esetében az FF akkor van ha az érték -ra van állítva 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
1. Mindent erdemes kiprobalni😉
2. Ez ugyanaz mint az rFactor, az az engine😉 Vagyis mindent ugyanugy masolgatsz😉 Letoltesek a banner alatti linkeken😉
SimaSuna
1-sre próbáld ki úgy ahogy a FAQ leírja..ha nem javul meg..akkor legalább tudod h úgy sem fog menni..
leho94
2.-sre csak ugy😉

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gordon 24
Sziasztok! Ma sok kinlodás árán és Istencsászár segítségével müködésre birtma a gtr2-met. A következõ kérdésem lenne hátha ti tudtok segíteni.

1. A játékot csak ugy tudom elinditani, hogy windowed modban van, ha ezt a funkciot nem erre kapcsolom a menübe megfagy az egész. Olvastam a F.A.Q-ba hogy a biosban állitani kell azt a valamit. Szerintetek ez megoldja?

2. Ha nem tudom megoldani akkor játszom igy.
Ehhez viszont az a kérdsem, hogy pályákat lehet-e éetölteni hozzá és ha lehet hogy lehet beteni? Egyszerüen bemásolom a Gamedata locations mappába és látni fogja?

A válaszokra köszönöm a választ!

További szép napot!

Üdv.

Downhill!!

AntiHero
És azt miért kell? Meg minden játékba reversre kell állítani?(TDU)

Dietrich
azt kifelejtettem az effect inversést jelöld be mert logitech...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az a menû nem az enyém..itt rakták be korábban a topicba.
nekem is az 1.0 van meg.

SimaSuna
persze..
V8ban nemlehet sokat setupolni...
így mindenki 1enlõ eséllyelindul..
SimaSuna
nem is igaz..
van mikor én verek rád annyit 😛
Dietrich
van..nekem sincs sok <#zavart1>

Suna szanaszét setuppolja magát én meg cxsak a benzin mennyiségét és a kerék nyomást veszem kevesebbre, mégis ráverek kvalikon 1-1,5mp-t bizonyos pályákon <#mf2>

VRSDM
van... majd ha mindenki tökéletes idõket megy 10/10x akkor lehet setuppal játszani, addig egy ésszerü középjó beállítással, amit esetleg netrõl megnézel, már lehet jókat autózni, ha ügyes vagy akár ... fel is törekedni elõre

u dont have to listen anybody else but me

leho94
és akinek abszolut fogalma sincs a setupolásrol van esélye??:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SimaSuna
kevesebb setupolási lehetõség..itt számít a vezetési tudás..
stb..próbáld ki..neked milyen..

nyugi..mi sem vagyunk PRO-k..nálunk is vannak kezdõk..mi is azok vagyunk
AntiHero
Mer a V8 mod mien?
Amúgy messze vagyok még a bajnogságtól😄

SimaSuna
próbáld ki a V8 modot és gyere hozzánk bajnokságra..
2500ft / év a tagságdíj...

próbáld ki...
AntiHero
NA letöltöttem az 1.0 verziót mostmár jó a képernyõ😄
Suna: Nekem jól mûködik ez a beállítás. Érzem a kocsit így.

SimaSuna
én próbálgattam a beállításokat..
amit fórumokon javasolnak az a G25
és az FFb effekt az MAGAS értéken legyen..
AntiHero
Osztán ezt akkor hogy állítsam? 1.1 verzió. Vagy töltsem le inkább az 1.0?

SimaSuna
a tied 1 újjabb verzióju..
AntiHero
Nade neki több csúszka is van!

bardocz
más nyelvü a menü😊
AntiHero
Neked más hogy néz ki a menüd miért? Pedig felraktam én is a modot:SS
Nekem ilyen:

Mér nem müködig a mod?
Pedig leírtak szerint raktam fel😞

AntiHero
1000x kösz<#worship>

friday79
Megoldottam köszi.Hátha másnak segít.A GTR2-XD.ini fileban,az y koordinátát mindkét helyen átírtam -105-re és máris lejjebb került a kis ábra.😊

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

SimaSuna
azt a francia srác oldotta meg vhogy..
nekem is bele akad a dologba..de én nem használom a kiirást mint a srác..1dül a kuplung segítséget használok..kijelzõböl is csak a belsõt ami a mûszerfalon van..most h megjelent ez a "motec" cucc..így ezt használom...
friday79
A bal felsõ sarokban lévõ kocsi beállításait mutató ábrát,hogy raktad lejjebb,mert nekem rárakta az elõttem és mögöttem jövõk idejére,és az éppen nem látható.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

friday79
Ja,az nekem megy.Van hozzá elég jó readme.Bemásolom ide,hátha úgy megy.
Eredeti szerzõ Csiki Péter
A kovetkezokeppen lehet a Motecet munkara birni a demoban:
1. le kell tolteni a Motec i2 Pro-t, majd felinstallalni (default: C:\Program Files\MoTeC\)
2. Meg kell nyitni a .plr fajlt notepad-el (\\gtr2demo\UserData\<jatekosnev>\<jatekosnev>.plr )
3. Meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition EXE= , es meg kell valtoztatni: Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
(ha default helyre lett felinstallalva a Motec, ha nem akkor azt a helyet kell megadni ahol a Motec.exe fajl van)
4. Meg kell keresni a kovetkezo sort: MoTeC LogFolder=, es meg kell valtoztatni: MoTeC LogFolder="C:\MoTeC\Logged Data"(persez hozz létre egy ilyen könyvtárt,meg a progi nem csinálja meg)
5. Ha valaki a verseny alatt is akarja a Motecet hasznalni akkor meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition In Race="0" es meg kell valtoztatni DData Acquisition In Race="1" -re.

A Motecben megnezni a koroket a kovetkezokeppen lehet:
1. El kell inditani a Motec Interpreter i2 Pro-t
2. Csinalni kell egz uj project-et (Create a new project)
3. a varazsloban lehet hasznalni a default beallitasokat, de lehet barmilyen nevet adni a dolognak
4. klikk File->Open log file
5. ki kell jelolni a c:\MOTEC\Logged Data reszt
6. ki kell valasztani a kor(oke)t ami(k)nek a telemetriajat meg szeretnenk nezni
majs az "add"-ra kell klikkelni es azutan az "open"-re

Talán innen másoltam,csak javítottam,meg pontosítottam.

friday79
Köszi,ez nagyon jónak néz ki.

Dietrich

Ezt a rengeteg plusz infot az az egytlen egy .dll fajl irja ki??
Hogyan kell aktivalni? Hogyan konfiguralni, hogy mit hova irjon ki??
Elore is koszi.

Shan
igen, próbáltam én is, de ez nem ua, mint a motec. abban meg tudod nézni a köröd után, hogy a pálya adott részén hogy mentél (fordulatszám, gáz-fékpedál állás, kormányállás, seb.fokozat, gumik állapota, motor állapota, meg még sokminden más...

Nekem amúgy a kis autó-hõmérsékletes piktogramot nem jó helyre pozicionálta, rátette a mögöttem-elõttem haladó autó idejének helyére, így nem nagyon volt használható. A másik, meg hogy nagyon sok helyet elvesz a látótérbõl.
SimaSuna
használd ezt-> #7430
1 dll filét kell a GTR2 gyökérkönyvtárába berakni.
így néz ki:
Shan
Hali!

Én is ugyanígy vagyok ezzel a Motec progival (i2 pro), pedig a gtr1-ben valahagy mûködött annak idején. Asszem az lehet a baj, hogy nem készít log file-okat a játék. Én úgy gondoltam, hogy az --->adatgyûjtés versenyrõl<--- menüponttal kapcsolom ki-be a loggolást, de nem találok semmi ilyen file-t a GTR2 könyvtárba.

Valakinek mûködik? Ha igen hogyan?

köszi