GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ez a "terkep" eleg zsenge lenne a palyakesziteshez😊) Foleg, hogy nem sok koze van az eredetihez, mert ez erosen torzitott😉 De nem is kell, mert terkepem van, aszerint par meter pontosan meg tudom csinalni😉 Egy jo belsokameras felvetel kell, hogy legalabb lassam, hol van korlat, fal, oszlop, hogy vannak megoldva a kanyarok, stb.
Circuit Details
Track length: 3180 m
Track length ideal line: 3106 m
Lap time: 75,3 sec. (FIA GT)
Average speed: 148,6 km/h (FIA GT)
Ha ki tudsz vagni egy teljes kort, belsonezetbol, amibol latni is valamit (nem csak az auto belsejet es a palyabol a kerites tetejet😄), akkor az csak 20-30 megabyte😊 Nah, az ugy erdekel😊 Amugy THX!
No one can stop Death!
Ha tudsz szerezni, egy normalisabb minosegu belsokameras felvetelt a palyarol, akkor 2-3 ora alatt ossze tudom dobni "kiprobalasra"😉 Vagyis a nyomvonal, kanyarok pontosak, de epuleteket, komplett parlamentet es lelatokat nem csinalnek hozza😉))
6990ft a game..multiba nagyon fain...
de vannak hamachi-s multik...
ott is jókat lehet zúzni..persze ha van kivel/kikkel.. 😊
2 éves (fél évet használt!)
15.000Ft!
ha bármi probléma lenne vele a vételt számítóan 1 7en belül a Tulaj Vissza vásárolja!
Érdeklõdni nálam v autoszimulator(Louie)-nál!
Most nézem vissza az idei GT-futamot, esõs, jó a pálya, kipróbálnám!
Köszönöm.
No one can stop Death!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2. Ez ugyanaz mint az rFactor, az az engine😉 Vagyis mindent ugyanugy masolgatsz😉 Letoltesek a banner alatti linkeken😉
1. A játékot csak ugy tudom elinditani, hogy windowed modban van, ha ezt a funkciot nem erre kapcsolom a menübe megfagy az egész. Olvastam a F.A.Q-ba hogy a biosban állitani kell azt a valamit. Szerintetek ez megoldja?
2. Ha nem tudom megoldani akkor játszom igy.
Ehhez viszont az a kérdsem, hogy pályákat lehet-e éetölteni hozzá és ha lehet hogy lehet beteni? Egyszerüen bemásolom a Gamedata locations mappába és látni fogja?
A válaszokra köszönöm a választ!
További szép napot!
Üdv.
Downhill!!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nekem is az 1.0 van meg.
Suna szanaszét setuppolja magát én meg cxsak a benzin mennyiségét és a kerék nyomást veszem kevesebbre, mégis ráverek kvalikon 1-1,5mp-t bizonyos pályákon <#mf2>#mf2>
u dont have to listen anybody else but me
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
stb..próbáld ki..neked milyen..
nyugi..mi sem vagyunk PRO-k..nálunk is vannak kezdõk..mi is azok vagyunk
Amúgy messze vagyok még a bajnogságtól😄
Suna: Nekem jól mûködik ez a beállítás. Érzem a kocsit így.
amit fórumokon javasolnak az a G25
és az FFb effekt az MAGAS értéken legyen..
Nekem ilyen:
Mér nem müködig a mod?
Pedig leírtak szerint raktam fel😞
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
nekem is bele akad a dologba..de én nem használom a kiirást mint a srác..1dül a kuplung segítséget használok..kijelzõböl is csak a belsõt ami a mûszerfalon van..most h megjelent ez a "motec" cucc..így ezt használom...
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Eredeti szerzõ Csiki Péter
A kovetkezokeppen lehet a Motecet munkara birni a demoban:
1. le kell tolteni a Motec i2 Pro-t, majd felinstallalni (default: C:\Program Files\MoTeC\)
2. Meg kell nyitni a .plr fajlt notepad-el (\\gtr2demo\UserData\<jatekosnev>\<jatekosnev>.plr )
3. Meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition EXE= , es meg kell valtoztatni: Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
(ha default helyre lett felinstallalva a Motec, ha nem akkor azt a helyet kell megadni ahol a Motec.exe fajl van)
4. Meg kell keresni a kovetkezo sort: MoTeC LogFolder=, es meg kell valtoztatni: MoTeC LogFolder="C:\MoTeC\Logged Data"(persez hozz létre egy ilyen könyvtárt,meg a progi nem csinálja meg)
5. Ha valaki a verseny alatt is akarja a Motecet hasznalni akkor meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition In Race="0" es meg kell valtoztatni DData Acquisition In Race="1" -re.
A Motecben megnezni a koroket a kovetkezokeppen lehet:
1. El kell inditani a Motec Interpreter i2 Pro-t
2. Csinalni kell egz uj project-et (Create a new project)
3. a varazsloban lehet hasznalni a default beallitasokat, de lehet barmilyen nevet adni a dolognak
4. klikk File->Open log file
5. ki kell jelolni a c:\MOTEC\Logged Data reszt
6. ki kell valasztani a kor(oke)t ami(k)nek a telemetriajat meg szeretnenk nezni
majs az "add"-ra kell klikkelni es azutan az "open"-re
Talán innen másoltam,csak javítottam,meg pontosítottam.
Hogyan kell aktivalni? Hogyan konfiguralni, hogy mit hova irjon ki??
Elore is koszi.
Nekem amúgy a kis autó-hõmérsékletes piktogramot nem jó helyre pozicionálta, rátette a mögöttem-elõttem haladó autó idejének helyére, így nem nagyon volt használható. A másik, meg hogy nagyon sok helyet elvesz a látótérbõl.
Én is ugyanígy vagyok ezzel a Motec progival (i2 pro), pedig a gtr1-ben valahagy mûködött annak idején. Asszem az lehet a baj, hogy nem készít log file-okat a játék. Én úgy gondoltam, hogy az --->adatgyûjtés versenyrõl<--- menüponttal kapcsolom ki-be a loggolást, de nem találok semmi ilyen file-t a GTR2 könyvtárba.
Valakinek mûködik? Ha igen hogyan?
köszi