10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Teljesen egyszerű! Amikor szeded szét, figyelj oda, hogy mi hol volt. -
aki ez már csinálta,menyire nehéz utána öszerakni a pedált? -
köszi! -
Momo pedalfix -
tess -
na viszaolvastam 18 oldalt de nem találtam,hogy hol is van az a momo pedál javítás?hátha meg tudom csinálni,szétszedni biztos szét tudom,öszerakni már anyira nem biztos de nem baj
vagy vigyem el elektronikai szaküzletbe és ott megcsinálják?kicserélik a potit?mert ez így csodálatos,hogy majdnem padlót kell adnom,hogy érezze a játék,de a DXTweak2 meg rögtön érzékeli
-
el tudnád mondani,hogy hogyan állítsam be ezt,hogy jó legyen a pedálom?most így meghalt,félgáznál érzékeli gtr2 a gázt,eléggé érdekes -
Szabi1991 #8263 link -
gyere szépen MSNre
-
Szabi1991 #8261 egy filmes módba lesz majd elérhető :))
lesz eleanor, lastv8, generális stbstb.. -
majd én felkereslek bratyó :D -
jó hogy felkeresett engedély ügyében
mind1, most nem csinálok ebből ügyet, legalább lesz végre egy szimulátorban Last V8
-
jól néznek ki,de érdekesek,pl skíline mintha a textúrája kisebb felbontású lenne,mint amekkorának kéne lennie,meg olyan kockás,meg majdnem átlátszó:S -
A Mad Max-es Fordot elkérhetem? -
WoW
-
Szabi1991 #8255
-
eredetim van..USt hasznlok -
gtr-mastersen nincs valami élő közvetítés a vrsenyre,mert elvileg már elkezdődött nem? mert úgy tudom,hogy 18:30-kor kezdődik -
köszi -
Szabi1991 #8251 warezhez us, eredetihez europen.. -
melyik v1.1 patchet érdemes leszedni?us vagy europen patch? -
ronny666 #8249 lehetséges....

-
Game Hunter #8248 Koszonom szepen!) -
itt -
Game Hunter #8246 Hello!
Hol talalom a RealisticRain plugin-t? thx -
Medwin #8245 sosincs bekapcsolva semmi buziság! a szimulátor azért szimulátor hogy csússzon az a tetves caterham a kanyarba ha visszabaszod 6-ból!
viszont abban(race07) teljesen fasza minden!!! most akkor ez hogy van? akkor csak én vagyok a helikopter!?!?!? -
ronny666 #8244 Én azon kacagok, valami potihibát rávernek a játékra. Ha ugrál a csík, akkor gondolod, hogy a játékot így írták meg?
Az is érdekes, hogy másnál nem ugrál a csík, és rendesen lehet vele kigyorsítnai "Szimulátor" módban is, kipörgésgátló nélkül F550-el (is)!

-
Momo? -
nekem DFP-m van és semmi baja..a hiba nem a játékban keresendő.. -
Szabi1991 #8241 nállam nem pattog, ha kicsit nyomom, kicsit mozdul a csuszka, és szépen fokozatosan mozog padlógázig.. -
akkor vszont szar a pedál,már sanja ezt nekem is elkezdte momo de még csak m-ek ugrál -
Medwin #8239 szar gáz a gtr-ben tünetei: félgáznál, a controls setupban a 'bar' össze-vissza pattog! nem követi a gázbenyomás mértékét, hanem pattog és csak végállásnál fixálódik végálláson.
a fék az teljesen rendben van, ahogyan más játékokban is mind2 pedálom. -
Szabi1991 #8238 én a gázt is tudom (logitech force ex - alapbeállitásokkal).. -
Medwin #8237 a "nem tudom beállítani, mert NFS-es vagyok" szöveget meg hagyjuk már! :D
különben kacagnom kell rajta. -
Medwin #8236 végülis úgy értsd hogy szar a gáz, hogy szinte nincsen csak padló... GT2-es porhéval esélytelen egy jóízűt kigyorsítani nyújtottabb kanyarból... ha ezt tovább kell magyarázni, akkor...
viszont a többiben ez miért nem fordul elő? oké, régi szar kormányom van, hiszen 3 éves, de akkor máshol miért tudják megoldani, szerintem ez azért elég gáz.
de a féket legalább tudom adagolni. :D -
Én bevalom nem szeretem az esőt. De reál időjárással tolom. Viszont amit nem csipek hogy a Race 07-be beállitom hogy változó legyen és sose esik sőt nem is csöpög. Legalább 2 bajnokságot letoltem mind tök száraz volt.
-
Ismerem.. nekem is megvan. Már csak egy ablaktörlős plugin kellene :D -
ki kell használni a lehetőségeket..
van RealisticRain plugin...
nagyon jó :D -
Én a bajnoki futamokat változó időjáráson, teszteléseket 10%, 50%, 100%-os esőben vagy szárazon szoktam menni, reggel, délben és este. :D -
Ami ennel megjobb, az a GTR2 rFactor alatt:)
Jobb FFB, foleg RealFFB-vel:P Nincs ez a szokasos: "elforditom a kormany, megszunik a tapadas es elmulik az FFB" hatas:) Persze, nincs eso, meg nincs pilota, de hat...:)
Es ha mar eso (az emberek sokszor azert rinyalnak:D): itt a GTR2-ben hog mar van (es a RACE-ben), ki hany szazalekban megy esoben (edzes, gyakorlas, korozgetes, bajnoki futam, stb.)?