GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
bukarest parádéjj..
Ablaktörlõ meg csak a Race-ben van, egyenlõre.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Még egy kérdés AI üzemanyag fogyasztását hol lehet beállitani? Magyarul azt hogy ugyan annyi benya legyen nekik is mint nekem. Hogy ne járkáljanak 5 percenknt a pitbe. Leszedtem a WTCC modot hozzá(tudom hogy szarabb mint a race csak még nem vettem meg azt) és 4-5 körönként pitbe járnak. Hol tudom ezt állitani? Kösszi.
Downhill!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Ha valaki nem talal valamit, az nem jelenti azt, hogy nincs is😉
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Formula 1 Fan
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Tudósítás.
Élõ nem képi "közvetítés".
Jó nagy esõ van állítólag.
Ilyen "törésmodell" kellene a GTR 2-ben is. 😊
"Amit irtam korabban..az ismerosomnek G25-re fogjak cserelni a kormanyt. Allitolag annyi a teendo (vagyis volt), hogy a szamla masolatat el kellett faxolni a a logitechez, s miutan elfogadtak a garis kervenyt, kikuldtek a Logitech Mo-hoz, s amikor megerkezik a G25, akkor le kell vagni a DFP USB csatijat, s leveleben vissza kell kuldeni a Logitechez...ebben az a jo, hogy USB csatit lehet hozza szerezni, a kormanyt pedig megjavittatja egy szervizes ismerosommel
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
http://upload.skvely.sk/wQqC-OE7eJEFbIl8ShSVdg/Mod_Caterham.v.1.0.rar
Ahoz van GTR2 es RACE MOD is😉 Es meg jonehany tucat/szaz mod-palya-auto😉
De termeszetesen, ott le kell mondani nehany "extrarol": eso, idojaras, pilota- es pit animacio, szep egyseges menuk, zenek, filmek, stb.😊
De 1 jatek araert kapsz egy jo alapot😉
De ha bajnoksagban akarsz indulni (pl. HGTRM), akkor kenytelen leszel GTR2-ot vagy RACE-t vennni😉
De ha nem rFactor es nem GTR2, akkor a Race07-et erdemes megvarni! Addig jok lesznek a demok is😉