GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
"Hold button for gear" v. "Direct shifter" az opció neve, nem emlékszem, melyik. Azt kapcsold be.

AlieN911
Hali! G25 nél hogy kell beállitani h. mikor üresbe rakom akkor üresbe legyen?? Mert eddig sebességbe maradt.. HELP! Multkor is ez volt, és akkor találtam megoldást, csak nemtudom h. hol, itt nem találtam most, mit álitsak?

Honda - The Power of Dreams

itt volt ma "utcai verseny" pár F1 es autóval , de nemmeretek 120 nál gyorsabban menni a hido , megemelték a kocsikat is amenyire lehetett, de aztmondták hogy annyira sz*r az út, hogy nemmernek gyorsan menni XD

SimaSuna
ezé írtam h rövid..meg felesleges..utcai pálya kell..az pedig a Bukharest ring..
bukarest parádéjj..
MaverickSXT
<#hehe> hajo box

bertino
a vízbe

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MaverickSXT
hat ez eleg rovidke palya lenne,es hol a box?<#hehe>

SimaSuna
és ezzel sokat érsz...
vmi jobb pálya is lehetne...bukarestringnek örülnék 😊
ez kéne a játékba 😊)

FS2004 hez van Lánchíd, alagut, meg a környezõ házak..

haladsz a pályával ? 😊

kb 2 hónnapja tettem képet róla,mert már kintvolt...

SimaSuna
GTR 2: Mod Ferrari F430 Le Mans in Release

Race-online (francia..regelni kell)
SimaSuna
van..
gugli..
vagy a banner alatt^^^( nogripracing.com / gtr4u.de )
Van már F430 ferrari a játékhoz és honnan lehet letölteni?
bardocz
én még csak olyan koszolódást láttam,ami nem zavar a kilátásban,ezért nem is nevezném annak,race-ben viszont marha zavaró szokott lenni,bogarak,kõfelverõdés meg ezek
De, koszolódik.
Ablaktörlõ meg csak a Race-ben van, egyenlõre.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

gordon 24
Az jó😄 Akkor már tudom miért nem tudtam bekapcsolni.

Még egy kérdés AI üzemanyag fogyasztását hol lehet beállitani? Magyarul azt hogy ugyan annyi benya legyen nekik is mint nekem. Hogy ne járkáljanak 5 percenknt a pitbe. Leszedtem a WTCC modot hozzá(tudom hogy szarabb mint a race csak még nem vettem meg azt) és 4-5 körönként pitbe járnak. Hol tudom ezt állitani? Kösszi.

Downhill!!

nincs ablaktörlõ a játékban. Az esõcsepp ráesik, de tünik is el

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

bardocz
nem is kell mert nem koszolódik az ablak😄
gordon 24
Hogy kell bekapcsol ni az ablaktörlöt? Nem találom sehol. Üdv THX!!

Downhill!!

MaverickSXT
<#eljen>

Alexease
Akkor, ha valaki osszeallit egy FAQ-ot, kiteszem. De bovithetitek a GTR2 FAQ-ot is😉 Persze csak ertelmesen es normalis korlatok kozott😉 Azert az egyertelmu dolgokat nem kell eroltetni, akinek nem megy, vegyen konzolt, vagy marad a gumikalapacs es a fakocka😉 <#idiota><#zavart1>
Csövi!Azért írtam ide és nem a GTR topikba,mert oda már elég régen írtak,itt pedig intenzívebbek a hozzászólások.<#eljen><#wink>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Alexease
Mi volt az a problema, ugy talan tudok sehiteni?!
Ha valaki nem talal valamit, az nem jelenti azt, hogy nincs is😉
Alexease
Azt a GTR topic-jaban kellene igenyelni😊 Ezt itt a GTR2😉
Nem tom,de jó lenne,ha lenne a sima GTR-re is F.A.Q. .

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ginger17
Hogy a franc enné meg. Én is azthittem, hogy még a régi FAQ van fönt. Abban volt egy fejezet a problémádra... de hová tûnt? <#nemtudom>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

A hétvégi Spa-i képek:
2007 FIA GT - 24 Hours of SPA

Ez a spa-i versenyen történt?

Formula 1 Fan

<#nyes><#nyes><#nyes>

velorex edition.. 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Aston Martin Light?! 😊
Jelenleg zajlik a 24 órás Spa-i futam. Sajnos egy élõ közvetítést sem találtam.
Tudósítás.
Élõ nem képi "közvetítés".

Jó nagy esõ van állítólag.

Ilyen "törésmodell" kellene a GTR 2-ben is. 😊
Dietrich
DFP kontra G25 garis csere miután ez PS2-es kormány és rosszabbra nem cserélhetõ és DFP-t már nem tudnak adni gariban:

"Amit irtam korabban..az ismerosomnek G25-re fogjak cserelni a kormanyt. Allitolag annyi a teendo (vagyis volt), hogy a szamla masolatat el kellett faxolni a a logitechez, s miutan elfogadtak a garis kervenyt, kikuldtek a Logitech Mo-hoz, s amikor megerkezik a G25, akkor le kell vagni a DFP USB csatijat, s leveleben vissza kell kuldeni a Logitechez...ebben az a jo, hogy USB csatit lehet hozza szerezni, a kormanyt pedig megjavittatja egy szervizes ismerosommel

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

friday79
Infó aki megvenné,de drágállotta a 7 ropit http://shop.gamestar.hu/shop.php?orderby=&query=&pricefilter=&genrefilter=szimulator&platformfilter=PCG&abc=&page=5

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

friday79
Volt régebben egy FAQ,amiben minden beállítás levolt írva.Nem ez a rövidített akármi aminek a linkje fent van

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Csövi!Kicsit bõvebben tudnál segíteni mert amit a FAQ-ban néztem,olyat nem találtam a gépemen,sem a BIOS-ban sem a videókártya beállításai közt.<#fejvakaras><#falbav>Elõre is köszi a választ.

Ginger17
F.A.Q.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
De. Nézelõdjél kicsit a játék menüjében. Most így fejbõl nem tudom megmondani, de eléggé szemelõtt van, az tuti.

Catheram Mod

http://upload.skvely.sk/wQqC-OE7eJEFbIl8ShSVdg/Mod_Caterham.v.1.0.rar
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni a kanyar elötti sebesség fokozat kijelzést?
Csövi Srácok!Még lenne egy olyan kérdésem,hogy a sima GTR-em eredeti a konfig is megvan hozzá szerintem mégis mikor versenyzek vagy szabadedzek és kilépek,hogy válasszak másik verdát és pályát és rálépek a versenyhétre vagy a szabadedzésre vagy bármelyikre akkor egyszerûen lefagy a gém.Erre mi lehet a gyógyír?Elõre is köszi a választ.

Csövi Srácok!Igen sajna nem jó a mód a sima GTR-hez.De nem tudja valaki,hogy van-e ahhoz vmi Drift mód vagy,hogy hogyan kell beállítani a verdát driftelésre?A GTR4U.de-n nincs ilyesmi sajna.Elõre is köszi a választ.

atenza
Ennyire súlyos ott a helyzet? 😄 Amúgy ezt tapasztalatból mondod, azaz kipróbáltad? Mert gondolom azért pár normális szerver csak van ahol kidobálják a hülyéket..?!?

Alexease
A publikus szerverekkel nem erdemes foglalkozni, nagyreszt hasznalhatatlanok (lassu, szakad, kidobalnak, arkados kulsonezetes bohozkodas, tores-zuzas, stb.)😄
atenza
GTR2-höz is van már egy pár mod, nem is rosszak, folyamatosan szedik át az rFactorból 😊 Asszem most egy GTR2 lesz aztán majd egy Race07. Nem tudod véletlenül h pl. Race Caterham-ben annyi szerver van mint a virágbolti verzióban? Ugyanis ott kb 30 van és az összes üres 4-5-öt kivéve...

Alexease
rFactor-t😉
Ahoz van GTR2 es RACE MOD is😉 Es meg jonehany tucat/szaz mod-palya-auto😉
De termeszetesen, ott le kell mondani nehany "extrarol": eso, idojaras, pilota- es pit animacio, szep egyseges menuk, zenek, filmek, stb.😊
De 1 jatek araert kapsz egy jo alapot😉

De ha bajnoksagban akarsz indulni (pl. HGTRM), akkor kenytelen leszel GTR2-ot vagy RACE-t vennni😉

De ha nem rFactor es nem GTR2, akkor a Race07-et erdemes megvarni! Addig jok lesznek a demok is😉
SimaSuna
GTR2höz van..GTR-hez a GTR4U.DE oldalon találsz cuccot..
VRSDM
kétlem, hisz a kocsik mások, mások a beállítások, ... sztem nem, de egy próbát megér. csak csinálj bizt.másolatot 😉

u dont have to listen anybody else but me