10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Ott volt a ketto smile, vagyis vicc volt, raadasul mar a valaszt is megkaptad elotte;) Ha nem lett volna valasz, meg valaszoltam is volna utana. Gondoltam, igy lesz egy minimalis kesztetes, hogy onaloan megnezd az amugyis lathato linkeket:) -
Szabi1991 #8309 alapból nincs a kocsikban.. pár módban van kézifék, meg van kürt mód is :))) -
cumfu #8308 igen igen, e beállítom és nem működik, ha "behúzom" (legalább ti nem bunkóztok velem) -
Szabi1991 #8307 vmiért nem találom nogripen.. de van egy jó kis francia oldal ahol sok-sok mod található :)
www.gtrgt.com
Drift v1.1 mód -
beállítások és aszem az exránál van -
cumfu #8305 kéziféket hogy tudok varázsolni a játékba? -
-
cumfu #8303 ezaz vigyorogj csak a haveroddal együtt teeeee -
cumfu #8302 Szevasz ecet. persze volt. nem kell egyből bunkózni, mert most kezdtem bele ebbe a játékba és a módokba, régen csak alap autókkal nyomtam... -
-
Neked volt mar olyan, hogy megtalaltal valamit magadtol?!:) 
-
impreza mod..
nogripracing.com -
cumfu #8298 drift módot valaki tud linkelni? sehol se találom :( -
baloldalra logingba.. -
cumfu #8296 Ok köszi megtaláltam, regeltem, megkaptam az aktíválókódot, de nem tudom hova kell beírni (nogripracingren) Valaki tudja? köszi előre -
felnézel a banner alá és meglátod mindazt ami neked kellhet^^
gtr4u.de
nogripracing.com -
cumfu #8294 És 1 linket tudnál adni, ahonnan jó módokat tudok leszedni? Régrn tudtam 1-et. Felvolt sorolva tuning, 24órás stb. autók, de már nem tom mi volt. Előre i köszi, de bárki írhat linket, nem csak a címzett :P -
ezek mind WIP autók..ezek 99%a nem elérhető még számunkra... -
cumfu #8292 Heló! Valaki dobna 1 linket, honnan tudnám leszedni a képen látható módokat? vagy 1 linket ahol jó módok vannak/autók. és 1 kis segítséget, hogy hogy kell ezeket "megjeleníteni" a játékban? Előre is köszi -
Szabi1991 #8291
-
Ez mar lassan a vicc kategoria;) -
rbr aszfaltfizikája nem a legjobb,a murva az viszont a legjobb,amit eddig csináltak,ha kiadnának második részt fizán szinte semmit nem kéne javítani -
azért az rbr sem olyan hűdejó....
octavia wrcvel most egész jól megy :D -
én rbr aszfaltfizikához hasonlítottam,és semmi köze nem volt hozzá,ráadásul egy versenypálya elvileg jobban tapad mint valami hegyi út -
vezettél már a valóságban Imprezát? Honnan tudod hogy milyen a valóságban a fizikája? -
van teljesen új kocsi gtr2-höz,aminek jó a fizkája?mert amit én próbáltm impreza valami iszonyat sz. semmi köze a valósághoz -
remélem nem valami ótvar fizikája lesz..
-
Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz vezetni egy Hummert :D Szépek! -
tetszetősek..főleg a Focus :D -
Szabi1991 #8281
-
Szabi1991 #8280 nézd meg hogy mien mappák vannak a letöltött módban, és a játék mappájában ;) -
nem hiszem el,rohadt munkások elvittek minden szerszámot,és nincsen csavarhúzó,amivel a beljebb lébvő csavarokat ki tudnám szedni-.- -
cumfu #8278 heló! elmagyarázná nekem valaki, hogy a mod-okat hogy tudom betenni a játékba? HSW-ről töltögettem le 1-2-t, de nem nagyon működik :( Előre is köszi -
nekem eg félig kell nyomni mire érzékel belőle valamit,de még utána is ugrál :D az a jó,hogy ezt csinálja minden játéban de abban a progiban ami ezt javítani csak ugrál mind vadálat:D -
a pedál az nekem is szarakszik, ha kicsitnyomom be, akkor is felmegy a max fordra, ha padlóra nyomom az a külömbség, hogy fele annyi idő alatt éri el a csúcsot... -
te az jó!
legalább kanyarodni is tudsz vele... -
képek alaőján nem tünik bonyolultnak,meg lazán egjegyzem,csak öszerakni szopás volt a régit is,alig akart a pedál a helyére menni,ha a helyén volt kiugrot a rogó miatt,és ráadásul ebben keményebb a fékpedál,nekem ezzel van gondom,de majd leviszem egy elektronikai boltba,ami itt van a közelben,aztán ott megkérem nézzék már meg,menyire kopott a poti,és ha kell cseréljék ki,amúgy a gázpedál nekem jobbra-balra is mozog :S -
digit fényképeződ -
ha van dit fényképeződ, lépésenként fényképezd,és nem lessz gond...
a kamerás mobil is megteszi! -
azt gondoltam: csak amikor szétszedtem a régi pedálomat,ami szintén tönkrement,csak ennél sokkal roszabb állapotba volt,akkor azt alig tudtam öszeilleszteni utána:D
na akkor majd valamelyik nap megpróbálom megcsinálni,igaz nincsen itthon olyan spray ami kellene,meg az a "zsír",amivel be kell kenni