GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos Rfactor nagyon nem tetszik nekem. A Race egy nagyon fasza játék, de nekem túl nehéz az Ai. Viszont GTR2 az nagyon jó. Ugyhogy a GTR2-a kivlasztott!!
És mindenkinek kösszi a segítséget mind3 topikba!! Nagyon rendesek vagytok!!
Üdv.
Downhill!!
Van még olyan játék, mod amibõl nem akarsz bajnokságot összerakni? 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez pontosan hol talalhato?? Nagyon erdekelne engem is.
Elore is koszi!
nogrippen van bajnokság összeállító..abba belerakod a pályákat és kész..és nem kell minden filét átírni..
És mitudomén átnevezem a Magny-Course mappát Magny-Course-WTCC-re akkor az összes benne lévõ filét erre kell átirni?
Azért kérdezem mert most ugy van, hogy a mappa neve magny-course. Benne a nevek meg MAGNY. És van egy kettõ ami szintén MAGNY-Course. Elvileg elég lenne csak a MAgny-Course filéket átirni, meg a gdb-t és a tr filét.
Vagy nem jól gondolom?
De lehet hagyom az egészet aztán szerzek hozzá másikat😄
Downhill!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ott arra gondolok, hogy nem szeretném ha a Gt bajnokságot elcseszném.
A Wtcc-t ugy állitanám be, hogy a pálya könyvtárában irnám át a Verseny kör számot és a mx idõt Wtcc-sre. Viszont ha ezt megcsinálom azon a pályán sose fogsz tudni 1x körnél többet menni mivel a 100% 1x kör lesz.
Ezért azt szeretném megtenni hogy a gt-s (eredeti) pályát hagynám békén és abból csinálnék egy másolatot amit kedvemre Wtcc-sre alakithatok.
Ezt hogy tudom megcsinálni?
Mert azt próbáltam hogy a könyvtárt átnevezem de akkor nem látja bent. Valszeg azért mert a pálya belsõ filéiban is át kellene neveznem de nem tudom mit és hol.
A 2-dik kérdést megnézem kösszi.
üdv
Downhill!!
2. Azt nézi ahogy a beállitásokban van beállitva: Time, vagy Laps (azt hiszem az beállitásokban az elsõ oldalon van)
3. Bug.
Pár kérdésem lenne.
Mivel a Race az agyamra megy, szeretném ezzel a játékkal játszani a Wtcc-t
A kérdések:
Hogy tudok meglévõ pályákat sokszorositani? Ezt ugy értem, hogy pl Magny Course 2x legyen látható a pályák között. Erre azért volna szükség hogy a versenytávokat WTCC-re lehesen állitani.
Aztán a másik kérdés az:
Hogy van az endurance versenytáv, ezt mindig figyeli? Magyarul ha beállitom egy x perces versenyre akkor mit néz. A Race Distancot vagy a endurance versenytávot?
Van még egy.
Észrevettem hogy sokszor nem villágitnak a versenygépek lámpái. Van olyan esõben hogy végig világit a hátsó lámpa de az elsõ nem. Vagy fékezésnél néha villágit néha nem. Ez beállitási gond, vagy a Warez hátránya?
Elõre is köszönöm a válaszokat..
Sziasztok!
Downhill!!
1280x1024 4xAA mellett kell szebb?..
jah te a EnEfEs világba élsz ahol minden csillivilli?..itt nem az..
Hallottam, egy olyan modról amely még szebbé teszi a játék grafikáját.
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a mod neve és honnan tölthetem le?
Elõre is kösz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
honnan lehet letölteni az F1-es pályákat gtr2-höz? tudnátok linket adni?Csak ne rapidshare-s legyen!
Thx!!!
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
(vagy hova töltsem fel ? 😊
remélem jó lett 😊
Downhill!!
Honda - The Power of Dreams