GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
akkor no para..
értelem szerüen le van írva minden..
gordon 24
😄 azé csak nem LOL.

Downhill!!

gordon 24
Igazából ezt az egészet azért néztem végig mindenhol, mert szeretném a legjobbat.
Sajnos Rfactor nagyon nem tetszik nekem. A Race egy nagyon fasza játék, de nekem túl nehéz az Ai. Viszont GTR2 az nagyon jó. Ugyhogy a GTR2-a kivlasztott!!

És mindenkinek kösszi a segítséget mind3 topikba!! Nagyon rendesek vagytok!!

Üdv.

Downhill!!

SimaSuna
ha 50 alatt van az IQd akkor nem<#gonosz1><#zavart1>
gordon 24
Na ez kiru! remélem megtudom csinálni!!

Downhill!!

gordon 24
Jaja😄D És még NASCAR is😄

Downhill!!

gordon 24
Nincs!! Minden bajnokságot összeálitok minden verseny simhez😄D

Downhill!!

bardocz
GT Legends 😉
Alexease
Most mar elfogyott😉 Vegig ment a rFactor, RACE es GTR2 soron😉 Mindenhol meg volt az osszes kerdes, beallitas.😊
SimaSuna
tegyük hozzá azt a kérdést is hogy HOL?
szerveren vagy saján NET kapcsolattal?..
Dietrich
Én csak 1 dolgot szeretnék kérdezni.
Van még olyan játék, mod amibõl nem akarsz bajnokságot összerakni? 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

😊 Köszi!

"nogrippen van bajnokság összeállító"
Ez pontosan hol talalhato?? Nagyon erdekelne engem is.
Elore is koszi!

SimaSuna
ChampionShip GTR2
szivesen nincs mit 😊
SimaSuna
azt nem értem minek akarod átnevezni?..
nogrippen van bajnokság összeállító..abba belerakod a pályákat és kész..és nem kell minden filét átírni..
gordon 24
Aha.
És mitudomén átnevezem a Magny-Course mappát Magny-Course-WTCC-re akkor az összes benne lévõ filét erre kell átirni?

Azért kérdezem mert most ugy van, hogy a mappa neve magny-course. Benne a nevek meg MAGNY. És van egy kettõ ami szintén MAGNY-Course. Elvileg elég lenne csak a MAgny-Course filéket átirni, meg a gdb-t és a tr filét.
Vagy nem jól gondolom?
De lehet hagyom az egészet aztán szerzek hozzá másikat😄

Downhill!!

MaverickSXT
nem eleg a konyvtarat atnevezni,at kell a konyvtarban levo osszes filet + a gdb + a trk filebe is szerkeszteni kell

azt már nem tudom

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

gordon 24
Oké.. De az elsõ kérdést félre érteted.
Ott arra gondolok, hogy nem szeretném ha a Gt bajnokságot elcseszném.
A Wtcc-t ugy állitanám be, hogy a pálya könyvtárában irnám át a Verseny kör számot és a mx idõt Wtcc-sre. Viszont ha ezt megcsinálom azon a pályán sose fogsz tudni 1x körnél többet menni mivel a 100% 1x kör lesz.
Ezért azt szeretném megtenni hogy a gt-s (eredeti) pályát hagynám békén és abból csinálnék egy másolatot amit kedvemre Wtcc-sre alakithatok.
Ezt hogy tudom megcsinálni?
Mert azt próbáltam hogy a könyvtárt átnevezem de akkor nem látja bent. Valszeg azért mert a pálya belsõ filéiban is át kellene neveznem de nem tudom mit és hol.

A 2-dik kérdést megnézem kösszi.

üdv

Downhill!!

1. kérdés: A Gamedata/Championships/Official könyvtárban van a WTCC módnak a gdb fájlja. Azt kell módositani (pl a V8 Supercars bajnokság gdb fájlja)

2. Azt nézi ahogy a beállitásokban van beállitva: Time, vagy Laps (azt hiszem az beállitásokban az elsõ oldalon van)

3. Bug.

gordon 24
Sziasztok!

Pár kérdésem lenne.
Mivel a Race az agyamra megy, szeretném ezzel a játékkal játszani a Wtcc-t
A kérdések:
Hogy tudok meglévõ pályákat sokszorositani? Ezt ugy értem, hogy pl Magny Course 2x legyen látható a pályák között. Erre azért volna szükség hogy a versenytávokat WTCC-re lehesen állitani.

Aztán a másik kérdés az:
Hogy van az endurance versenytáv, ezt mindig figyeli? Magyarul ha beállitom egy x perces versenyre akkor mit néz. A Race Distancot vagy a endurance versenytávot?

Van még egy.
Észrevettem hogy sokszor nem villágitnak a versenygépek lámpái. Van olyan esõben hogy végig világit a hátsó lámpa de az elsõ nem. Vagy fékezésnél néha villágit néha nem. Ez beállitási gond, vagy a Warez hátránya?

Elõre is köszönöm a válaszokat..

Sziasztok!

Downhill!!

SimaSuna
mod?..vitszelsz?
1280x1024 4xAA mellett kell szebb?..
jah te a EnEfEs világba élsz ahol minden csillivilli?..itt nem az..
ennél jobb grafika neked minek kell?

Hello!

Hallottam, egy olyan modról amely még szebbé teszi a játék grafikáját.
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a mod neve és honnan tölthetem le?

Elõre is kösz.

Dietrich
<#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hálám üldözni fog!!!<#eljen><#nyes><#taps>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

SimaSuna
nogripracing.com
gtr4u.de

mind2höz regisztráció kell
laci 700
hello
honnan lehet letölteni az F1-es pályákat gtr2-höz? tudnátok linket adni?Csak ne rapidshare-s legyen!
Thx!!!

Dietrich

Dietrich
nekem megvan ha ezt keresed: gtr_hun_pitradio_v0.9

Érdeklõdj a GTR topikba

És nem tudsz valami linket,ahonnan le lehetne szedi?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

a GTR-es nincs + :S

Csövi!Ja Ja GTR-hez kellene és le tüdom szedni rapidról,ha feltöltöd.Elõre is köszi.De,ha ide felteszed az is jó.

pff GTR hez kell ? 😮

GTR2 re itt van..

rapidról letudod szedni ?
(vagy hova töltsem fel ? 😊

én psd be mentem ki, mert a bmp ben nincs átlátszóság..

Csõ Srácok!Valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudom leszedni a sima GTR-hez a magyar PIT-rádiót?A GTR Masters-rõl már törölték sajna.Elõre is nagyon köszi!

nagyon szuper! Még az Adelaide-i közönségnek is tetszik 😄

kösz! megyek kipróbálom

SimaSuna
link..
remélem jó lett 😊
Megcsinálnád nekem? Feltöltöttem a GTR fájlt ide, csak az ablak feliratot kellene és ráird hogy T. Zsolt, a rajtszám az marad.

SimaSuna
lehet rosszul mentetted..
de amikor teszem vissza a DDS-t a GEditorba akkor hibát ir ki. Vagy nem is kell visszategyem csak másoljam be a DDS-t az autó mappájába?

SimaSuna
GEditorrel megnyitod a GTR filét..kimented a DDS-t..iripperrel megnyitod a DDS-t..kimented *bmp-be..fested..visszaimportálod a festésed a DDSbe
Hi, hogyan tudok az ablakokra irni? Elolvastam a F.A.Q.-ban hogy hogyan kell, de a GEditor hibát ir ki akkor amikor beexportálom a dds fájlt :S

gordon 24
Itt ebbõl csak 1db van. Zandwort. A többit nem találom a Pau 67 az régi nem azon mennek már a wtcc-sek. Nekem az kellene persze ha megvan. Portot sem láttam és curtibát sem.. Vagy nem látok?😄

Downhill!!

AlieN911
Köszi szépen.. Megtaláltam, pont ott nem néztem ahol volt<#worship><#rolleyes>

Honda - The Power of Dreams

SimaSuna
nogripracing.com ^^
gordon 24
Keresek pár db páyát! Egyenlõre sehol nem találtam. Tudtok ezekrõl valamit? Van GTR2-höz?

Curitiba, Zandwort, Pau, Porto

Ha esetleg tud valaki ezekrõl valamit jelezze kérem!
És egy kérdés hogy kell versenynaptárat létrehozni?

Üdv.

Downhill!!