10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
modification = mod és nem mÓd -
Agyatlan barmokrol en is tudnek meselni.
Rajtracs ,kezdodik a verseny.
Barom nemet direkt belem jon hogy elmozduljak a poziciombol,es ezzel mar kapom is a stop end go buntetest.
Ez epp tegnap volt.
Nagyon orultem neki.
Davidka 2008-al vigyazzatok,az a versennyel nem is foglalkozik.
Csak tor zuz.

-
virtuális tükör kell aszem -
a F1-esenek milyen a fizkája,megüti az rfactoros f1-ét? -
Csakis..:DDD -
nálunk HRCben meg most 5.helyen vagyok a BMW bajnokságban..csak mert olyan jó vagyok h az már durva :D -
OFF :
Mi f1 ligánkba ( mof1l.gportal.hu ) ausztrál nagydíjon az első 16 1mpn belül volt..Végül 3ik lettem mert leszakadt a szárnyam lekörözés közben..:P -
külső nézetbe asszem nincs tükör..
online futamokat én is nyertem már^^...persze ha jó volt a külföldi szerver..és nem voltak agyatlan barmok akik visszafele jöttek a pályán..
a franciák azért barátságosak..ott kirugják a játékost ha nemnormális..
volt h az 1-10között alig 1mp volt a különbség :) -
9306 #8342 köszi! -
Azokat már én is kiszórtam.
Egy kérdés.
Nem tudod véletlenül hol kell beállítani hogy ha külső nézettel megyünk,
akkor is legyen nagy tökör fent a monitor közepén?
Kisfiam 7 éves ,megszállott GTR2 rajongó és nagyban segítené online-ban a dolgát.Mellesleg már futamokat is nyert Online.
-
csak az a baj ezekkel (nem mindel) h SZAR a fizikája v BUGos az egész :D
-
Persze ezekhez kellenek az adott módok is.
Nekem jelenleg 32 mód és több mint 200 pálya figyel a játékban.
-
ezért jó ha tud az ember moddolni..
én beletettem 1-2t..és nemsokára használja is a team :D -
Amik nincsenek az eredeti játékban.
Lehet gyüjtögetni.
-
bannerba a FAQ..nem tudom ezt miért nem találják meg az emberek a többi játék esetében sem.. -
Szabi1991 #8335 csak bekell másolni a mappákat a megfelelő helyre, a mód readme-jébe le van írva ;) -
9306 #8334 kössz láttam hogy lehet bele tenni új kocsikat azt hogy lehet? -
eredeti játék kell hozzá -.- -
9306 #8332 cső all ahoz hogy multiba tudjak game elni kell hozzá vmi patch vagy valami??? pls segítsen vki köszi -
Szabi1991 #8331
-
csak a szokásos..linkelget ahelyett hogy gyakorolna pannonia ringre
-
Deviance #8329 vagd le?
am beleraktuk a v12es motort, de tul eros bele :( 5osbe kiporog es iranyithatatlan :/ -
prosztatámra is van megoldás? -
Szabi1991 #8327
-
Deviance #8326 msnen vegyel fel megoldjuk par perc alatt :)
[email protected] ;) -
Szabi1991 #8325 
megtudnád csinálni, hogy a Drift módban lévő V12-es McLaren motoros BMW M3-nak a tulajdonságait "átteszed" egy BMW E30 ba ? :)) -
Deviance #8324 http://youtube.com/watch?v=mF6GB3tpbi0
nemleoltani, csak unatkoztam :D es kicsit modositottam a kocsi beallitasokon :D -
Háj!!Erre,hol lehet rá lelni???(A Mustang érdekelne.) -
ja sorry, látom azaz...akkor végre kijött, kár hogy viselkedésben nem olyan jó mint rf alatt... -
próbálta valaki a Zonda Challenge-et? Ez a mi rfactor-os modunk konverziója?? -
Deviance #8320 koszi mukodik!
es valaki nemtudja a megosztott memoria cimeit? :)
programozok 1 kicsit:) (joiranyba , nem cheat..) -
Ahhoz hogy ablakban fusson meg kell eggyeznie a win beállitásaival.Magyarul ha 1024x768 -as képbeállitásod és 32 bites. Akkor a játéknak is ugyan ezen kell lenni. Különben nem engedi! -
Deviance #8318 hali
hogy lehet a gtr2ot ablakba futtatni? :( mert hiaba pipalom be akkor is full screnen fut =[ -
Szabi1991 #8317 csak mutatom, hogy vannak ien modok is :DDDD -
ezzel mit akartál? :D -
Szabi1991 #8315
-
beállításokban..automatic box v vmi hasonló..
magyarítással pedig box utca irányító rendszer -
aradi13 #8313 A beállításoknál a leg utolsó részné lasszem ki kell kapcsolni asszem az "Automata gearaboxot"
Ha nem így van kiírva akkor vmi hasonló -
cumfu #8312 Heló! valaki megtudja nekem mondani, hogy hol kell azt beállítani, hogy ha a boxban állok magától ne menjen ki az autó (csak a motort indítsa el)? előre is köszi -
cumfu #8311 jó igen láttam mindent, a banner alatt, de ott csak a nogripracing volt normális link a számomra, ott meg valami miatt nem tudtam regelni a kódot.