10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Látom nagyon bejön a game :) -
nordschleifen a új m3as bömös moddal, valami eszméletlen élmény :] kb. csak feléig engedni a fordulatsázmot, épp hogy duruzsoljon és csak úgy siklik az úton :] -
Jaja! Nekem is kicsit gyenge már! Meg lóg! Na dehát lasssan 3 éves lesz:D -
Nekem momo elejen nagyon durva volt es ereztem vele mindent azota sajna gyengult
-
ejj istenem. eszméletlen jó érzés újra játszani :] evo8-nordscleife és kész :] -
HRC BMW M3 GTR Cup Teaser -
A kerékvetőn rezgés,pályafüggő!!! -
hát így ma esti 2óra játszás után, több autón-pályán-modon keresztül kipróbálva odaáig jutottam hogy nem igen kezeli le ezt a kormányt, nem tudtam életre kelteni a sima ellenálláson kívül semmit, pedig a tulja állítja hogy nála xy játékkal volt rendes rezgés is, nem csak ellenállás. no mind1 ígyis mérföldekkel jobb kormány mint a régi :] -
kitépi a kormányt a kezemből" nincs...
viszont 1 enyhe "kis" rázkódás van..de nagyon minimális -
de úgy eleve, nincsenek erőhatások, annyi mintha egy rugó lenne a kormányban ami visszahúzná. egy nagyon erős rugó...
vagy nektek sincs pl. ide-oda rángatás után "kitépi a kormányt a kezemből" érzés? :D -
a kerékvető nekem sem rezeg rendesen..éppen hogy csak rezeg..(formula force EX)
-
x technologies van ráírva
driver? olyat nem adott mellé az asszony :D neki állt elfekvőben évek óta.
ffb az elég erős benne, szóval, magasabba elfordítási fokokban tényleg fogni kell a kormányt... hm. kár. jólenne ha menne a kerékvető stb. -
Lehet névtelen kormámy nem is fog rendesen mukodni probald driverét allitgatni -
kaptam kölcsönbe az én szarom helyett egy ffb-s kormányt, névtelen (számomra) a lényeg hogy FFB-s rendesen húz a motor ha tekerem de rázóköveken stb-n nem csinál semmit, menüben be van nyomva hogy FFB-on high-ra téve... -
de ne nyomjon rá csak ha eredeti! -
hamachi 1.0.1.5 -
jerome86 #8454 Local networkben próbáljuk, de mivel nem látja a szervert a listában, ezért rányom az "Add ip adress"-re és ennél kéri a serial-t. -
úgy hogy ne az internetre klikkeljen hanem a hálózatra.. -
jerome86 #8452 Sziasztok!
Akármennyit olvastam el a hozzászólások közül itt a fórumon, sehol se találtam meg a megoldást a problémámra, ami az lenne, hogy hamachival szeretnék játszani haverommal, viszont ha fel akar jönni a szerverre a játék serial-t kér. Hogy a túróban kell ezt megoldani? Mert serialt sehol sem találtam a neten.
Előre is köszönöm a választ! -
KOSZI mindenkinek!:) -
Szabi1991 #8450 boldog szülinapot Alexease ! :) -
Szerintem a HRC oldal linkre kilehetne cserélni a HRC sg topic linket..
http://hrc-racing.extra.hu/news.php
HBD Alex! -
HBD Alexease! -
kis ízelítő:
HRC intro 2008 -
Jó a lokód^^ -
tanuld meg a manuális váltást..és gyere..még ingyenes..
viszon szabályok vannk!
Hamachi-s szerverről nemtok..
-
hmhm. nah most rájöttem valamire nagy nehezen.
van ugye egy inlinbmw m3as német bajnokság mód. amit persze ugye offline is nyomhatsz :)
én szeretem mert kicsik a különbségek, szépek az autók, és etc.etc.
szal azt csinálja a gép, hogy 105%os erősség mellett kb kicsit lassabb nálam :) verseny végére, ha hiba nélkül megyek kb 20-25 sec előnyőm lehetne (31 körös verseny, anderstorp 2x gumi, 2x benzin)
szal oké. ezt edig vágtam, de azt nem, hogy pl sokszor kiestem próbálgattam, hogy a verseny végén mindenki begyorsult. hát most végigtoltam egy futamot (nem érdekel a bug, blabla) és hát jáss csodád a 2. ai uccsó előtti körében tolt egy 1: 33at mondjuk, aztán az ucscó köre meg 1:29.4 lett teljesen feleslegesen. és majd mindegyik ai ezt csinálja. az én leggyorsabbam meg 1:30.4 körül van... (bár nem koptattam annyira a gumikat akkor sem)
szal jee, nem nagy bug, hiba, innentől kezdve hajrá :)
ui: más: nincs valami olyan bajnokság, ahol nem is balfaszok, nem is totál hájtek profik játszanak? nekem ez a manuál váltás, elég sok időt igényelne, annyi sajna nincs, de szeretek versenyezni, az idővel jáccani így automatán...
vagy himatchi? :D -
Szabi1991 #8443 igen -
ok, köszi -
igen! -
a HRC klubtagsághoz eredeti játék kell? -
-
-
HRC A1 Ring Teaser -
minjá fent van az új..
a régiből 2 dolgot kihagytam..
-
This video has been removed by the user.
-
Nem csak steamen..CD-n vettem PC Galaxisból de nem adom mert ez a kincsem :D -
HRC NGT Cup A1Ring Teaser -
Steam-en van meg neki.. -
HUN BECSEHELY #8431 Ha nem karcos,és nem kopott,akkor megdumálhatjuk.Holnap megkérdezem a Kúlák Haveromat hogy igényt tart-e rá,és ha nem kell neki,akkor kötünk Üzletet.OKS?