GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért pont az érdekel?
Pedig egy Nissan nem ilyen sorsot érdemel...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Vagy a GTR4U ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hol találhatok?
kerestem googlébe de csak francia fórumot ad be :C
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de..
valszeg lesz nemsokára..
tulsok az idétlen ember? akarok már egy jo multis autossal játszani, de mondjuk fizetös szervert nemakarok csak egy jot autokázni nem ai ellen.
ritkáûn játszok ilyennel.
láttam ezt a hamachi okosságot de szobát sem találok .
nemigen értek hozzá.
ha valaki megszán egy hamachis szobával ahol vannak is meg játék is van azt megköszönném.
de ha tulsok az idétlen ember akkor hagyom a francba és megvárom mig 3-4 ezerét elnem kezdik árulni
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
- Van sok szerver, de annal tobb az idetlen ember😉 Ha szeretsz szembe forgalomba autozni, driftelni, torni zuzni, akkor van valasztek😉 Erdemesebb szervezett keretek kozott autozni (szervezett szerver, bajnoksag, fizetos szerver, stb.).
sokan játszanak vele?
ugy müködik mint mondjuk a battlefield2 ? megnyomom a frisités gombot és kidob 1000 szervert és bármelyikre belehet lépni?
azért érdekell mert ha sokan játszanak vele és sok szerver van ahova belehet lépni hajlandó lennék megvenni 7e ért.
nem engedte belépni õt hamacsíba 😮
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nekem megvan a GTL, de a starforce miatt nem használom, erre most ez is 😊)))
Bár akinek megvan az miért akarná GTR2 alá ? 😊))) Max az esõ miatt ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ha vista elveszi a ramot, akkor szarabb grafot állit be, hogy ne 2 fps-el játszál..
Kiszaltam temabol,mert vki nem erti semmi koze hozza a memoria mennyisegenek a graf minosegehez ! 😊
Graf max azért lehet csúnyább, mert még van mit fejlõdnie a Vista gpu drivereknek, ez okozhatja max. Amúgy meg nem olyan sokkal nagyobb a vista memóriaigénye, mint ez jól felszerelt, programokkal teli XP-nek, csak a vista lefoglalja a memóriát, majd osztja szét a programok között, ezzel is gyorsitva a folyamatok futását. Tehát attól, hogy 1 GB foglalt memóriát mutat a stat progid, nem azt jelenti, hogy azt valós idõben használja is az oprendszer.
.: mobilize.hu :.
Nah mind1 nem vitazok nincs ertelme!! 😊
Ha a VGA hozzányúl a központi RAM hoz akkor ott bassza meg az egészeet, mert az neki qva messze van és lassú 😊
Valszeg Driver beállítás hogy rosszabb a minõség, nincs köze az oprendszerhez.
Amúgy XP-t azért cseréltem Vistára, mert elegem lett az idegesítõ szar bugokkal ponnt. És érdekes még 1x nem fagyott meg a Vista mióta fenntvan. És a Raid controller miatt még az install közben sem volt kék halál.
5 év múlva meg már mista 8 lesz 😊 Ha meg nicns 2 giga ram a gépben, akkor nem hisze mhogy komolyan gondoltad hogy játszani akarsz rajta egyáltalán....
jópár Operációs rendszert kipróbáltam..
a Vista elõdjeit is...
Longhorn-t (3 félét)
vistának 1gb memória NEM elég!és ezt nem csak én mondom...
nem tudjátok, hogy miért van az hogy vista alatt szarabb a játék grafikája mint xp alatt??
(BMW M3 Challenge játékból..)
Majd pihentetesnek megcsinalom, engem is erdekel😉 De max olyanra lehet szamitani, amilyet Szingapurbol csinaltam, vagyis nyomvonal, aszfalt, korlatok, stb.😊 Pontos epuletmodellezesek, reklamfeliratok es egyeb csicsa csak mutatoba😉))
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ha van valami szerver ügyben légyszi szóljál,ha van még hely.Engem érdekel,és persze,ha anyagiakkal hozzá kell járulni nem gond ésszerû kereteken belül.
MSN:[email protected]
Köszi
Üdv.
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!