10998
  • leho94
    Látom nagyon bejön a game :)
  • VRSDM
    nordschleifen a új m3as bömös moddal, valami eszméletlen élmény :] kb. csak feléig engedni a fordulatsázmot, épp hogy duruzsoljon és csak úgy siklik az úton :]
  • gordon 24
    Jaja! Nekem is kicsit gyenge már! Meg lóg! Na dehát lasssan 3 éves lesz:D
  • bardocz
    Nekem momo elejen nagyon durva volt es ereztem vele mindent azota sajna gyengult
  • VRSDM
    ejj istenem. eszméletlen jó érzés újra játszani :] evo8-nordscleife és kész :]
  • SimaSuna #8465
    HRC BMW M3 GTR Cup Teaser
  • lacica
    A kerékvetőn rezgés,pályafüggő!!!
  • VRSDM
    hát így ma esti 2óra játszás után, több autón-pályán-modon keresztül kipróbálva odaáig jutottam hogy nem igen kezeli le ezt a kormányt, nem tudtam életre kelteni a sima ellenálláson kívül semmit, pedig a tulja állítja hogy nála xy játékkal volt rendes rezgés is, nem csak ellenállás. no mind1 ígyis mérföldekkel jobb kormány mint a régi :]
  • SimaSuna #8462
    kitépi a kormányt a kezemből" nincs...
    viszont 1 enyhe "kis" rázkódás van..de nagyon minimális
  • VRSDM
    de úgy eleve, nincsenek erőhatások, annyi mintha egy rugó lenne a kormányban ami visszahúzná. egy nagyon erős rugó...
    vagy nektek sincs pl. ide-oda rángatás után "kitépi a kormányt a kezemből" érzés? :D
  • SimaSuna #8460
    a kerékvető nekem sem rezeg rendesen..éppen hogy csak rezeg..(formula force EX)
  • VRSDM
    x technologies van ráírva
    driver? olyat nem adott mellé az asszony :D neki állt elfekvőben évek óta.
    ffb az elég erős benne, szóval, magasabba elfordítási fokokban tényleg fogni kell a kormányt... hm. kár. jólenne ha menne a kerékvető stb.
  • bardocz
    Lehet névtelen kormámy nem is fog rendesen mukodni probald driverét allitgatni
  • VRSDM
    kaptam kölcsönbe az én szarom helyett egy ffb-s kormányt, névtelen (számomra) a lényeg hogy FFB-s rendesen húz a motor ha tekerem de rázóköveken stb-n nem csinál semmit, menüben be van nyomva hogy FFB-on high-ra téve...
  • Dietrich
    de ne nyomjon rá csak ha eredeti!
  • SimaSuna #8455
    hamachi 1.0.1.5
  • jerome86
    Local networkben próbáljuk, de mivel nem látja a szervert a listában, ezért rányom az "Add ip adress"-re és ennél kéri a serial-t.
  • Dietrich
    úgy hogy ne az internetre klikkeljen hanem a hálózatra..
  • jerome86
    Sziasztok!
    Akármennyit olvastam el a hozzászólások közül itt a fórumon, sehol se találtam meg a megoldást a problémámra, ami az lenne, hogy hamachival szeretnék játszani haverommal, viszont ha fel akar jönni a szerverre a játék serial-t kér. Hogy a túróban kell ezt megoldani? Mert serialt sehol sem találtam a neten.
    Előre is köszönöm a választ!
  • Alexease
    KOSZI mindenkinek!:)
  • Szabi1991
    boldog szülinapot Alexease ! :)
  • Dietrich
    Szerintem a HRC oldal linkre kilehetne cserélni a HRC sg topic linket..
    http://hrc-racing.extra.hu/news.php
    HBD Alex!
  • SimaSuna #8448
    HBD Alexease!
  • SimaSuna #8447
    kis ízelítő:

HRC intro 2008
  • leho94
    Jó a lokód^^
  • SimaSuna #8445
    tanuld meg a manuális váltást..és gyere..még ingyenes..
    viszon szabályok vannk!
    Hamachi-s szerverről nemtok..
  • symbol
    hmhm. nah most rájöttem valamire nagy nehezen.
    van ugye egy inlinbmw m3as német bajnokság mód. amit persze ugye offline is nyomhatsz :)
    én szeretem mert kicsik a különbségek, szépek az autók, és etc.etc.
    szal azt csinálja a gép, hogy 105%os erősség mellett kb kicsit lassabb nálam :) verseny végére, ha hiba nélkül megyek kb 20-25 sec előnyőm lehetne (31 körös verseny, anderstorp 2x gumi, 2x benzin)
    szal oké. ezt edig vágtam, de azt nem, hogy pl sokszor kiestem próbálgattam, hogy a verseny végén mindenki begyorsult. hát most végigtoltam egy futamot (nem érdekel a bug, blabla) és hát jáss csodád a 2. ai uccsó előtti körében tolt egy 1: 33at mondjuk, aztán az ucscó köre meg 1:29.4 lett teljesen feleslegesen. és majd mindegyik ai ezt csinálja. az én leggyorsabbam meg 1:30.4 körül van... (bár nem koptattam annyira a gumikat akkor sem)
    szal jee, nem nagy bug, hiba, innentől kezdve hajrá :)

ui: más: nincs valami olyan bajnokság, ahol nem is balfaszok, nem is totál hájtek profik játszanak? nekem ez a manuál váltás, elég sok időt igényelne, annyi sajna nincs, de szeretek versenyezni, az idővel jáccani így automatán...
    vagy himatchi? :D
  • Szabi1991
    igen
  • N o N a m e
    ok, köszi
  • SimaSuna #8441
    igen!
  • N o N a m e
    a HRC klubtagsághoz eredeti játék kell?
  • SimaSuna #8439
  • N o N a m e
  • SimaSuna #8437
    HRC A1 Ring Teaser
  • SimaSuna #8436
    minjá fent van az új..
    a régiből 2 dolgot kihagytam..
  • N o N a m e
    This video has been removed by the user.
  • leho94
    Nem csak steamen..CD-n vettem PC Galaxisból de nem adom mert ez a kincsem :D
  • SimaSuna #8433
    HRC NGT Cup A1Ring Teaser
  • N o N a m e
    Steam-en van meg neki..
  • HUN BECSEHELY
    Ha nem karcos,és nem kopott,akkor megdumálhatjuk.Holnap megkérdezem a Kúlák Haveromat hogy igényt tart-e rá,és ha nem kell neki,akkor kötünk Üzletet.OKS?