GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mizu vazze?
nem csak a fraps van..(én ezt használom..nekem jó)
de van más a Game Cam Pro (TDU-sok asszem használják is).
MSNen keress meg átküldöm ha kell 😊
nem csak a fraps van..(én ezt használom..nekem jó)
de van más a Game Cam Pro (TDU-sok asszem használják is).
MSNen keress meg átküldöm ha kell 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hogy csináljátok, hogy fraps-szal 10 másodperc nem 1 giga? :S
Még egy kérdés: sebring Raceway ismerõs valakinek? - láttátok valahol? - letölteném.
köszi
Még egy kérdés: sebring Raceway ismerõs valakinek? - láttátok valahol? - letölteném.
köszi
Bocsánat félreérthetõ volt. Azért írtam nettó árat, mert ha valaki vissza tudja igényelni az áfát... Tehát 35 ezer + áfa! Minden teljesen hivatalos, csak a nagy mennyiség miatt tudtam ennyit alkudni! Tehát akit érdekel írjon, 5-en már vagyunk.
www.smart-bus.hu
Off
Nekem a nettó ez esetben azt jelentette, hogy nettóért tud szerezni, nem kell ÁFA-t fizetni...
On.
Nekem a nettó ez esetben azt jelentette, hogy nettóért tud szerezni, nem kell ÁFA-t fizetni...
On.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Leesett a teherautóról? <#ravasz1>#ravasz1>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sziasztok! Nettó 35 ezerért tudok G25-öt szerezni, ha 10-en összejövünk. Akit érdekel írjon...
www.smart-bus.hu
inditok 1 drift szerót, Slotpark pályán. Ha van valakinek kedve jöjjön 😉
Hamachi szoba: ara1313
jelszó: abc
Hamachi szoba: ara1313
jelszó: abc
egy külföldi GTR2 fórumban láttam hogy van D1GP mód, de leszedtem és láttam hogy a R-Factoros :S
norisring,báhrein,és szuzuka, ebben a sorrendben 😊
huh, már tudom miért utáltam a szkájlájnt :S
nagyon ronda :S
nagyon ronda :S
nekem is van 1 videóm, bár elég rövid.
itt letölthetitek ha érdekel
itt letölthetitek ha érdekel
én kb 3 hónapja drifteltem utoljára GTR2-ben 😄D
én benne vok, de nem verseny, csak barátságos farolgatás 😄. elég amatõr vagyok még :/. (2 hete van meg a kormányom 😄)
megyek én is -.-
persze cak ha +hívtok 😊
én BMW V12-vel szoktam farolgatni, és én is erõbõl..
persze cak ha +hívtok 😊
én BMW V12-vel szoktam farolgatni, és én is erõbõl..
skyline al szoktam, de mostanába átszoktam a morgan aero ra 😄. Jó a videó! <#eljen>#eljen> látom kézifékkel nyomod 😊 Én erõböl szoktam 😄 Ha gondolod valamikor mehetnénk kicsit csuszkálni ^^
azon nekem nem megy. olyan keskeny a pálya hogy hihetetlen, állandoan a falra felkenõdve végzem füstölgõ motorral 😄
megcsináltam, de ugyan az :S. Nem igaz, hogy pont ezen a király driftpályán nem megy.
Valakinek nincs meg ez a pálya?
Valakinek nincs meg ez a pálya?
Sziasztok,
Csak fraps-szal lehet video-t csinálni mondjuk egy gyorskörömrõl, vagy van valami trükk, vagy progi amivel a vcr file-ok átalakíthatók mondjuk avi-ba.
Elõre is köszi a help-et!
Csak fraps-szal lehet video-t csinálni mondjuk egy gyorskörömrõl, vagy van valami trükk, vagy progi amivel a vcr file-ok átalakíthatók mondjuk avi-ba.
Elõre is köszi a help-et!
alias Darken
1enlõre nem..
de a D1Gp project tervben van..
szedd le újra..és ha csomagolva van..winrarral tömörítsd ki..
de a D1Gp project tervben van..
szedd le újra..és ha csomagolva van..winrarral tömörítsd ki..
jah thx, de közben már megtaláltam máshol 😄
EZTkeresed?

lehetne má' vmi új WSGT béta..
Porsche Carrera Cup 2006 V 2.0 GTR2
ehhez nincs vkinek vmi normális linkje ? 😄
ehhez nincs vkinek vmi normális linkje ? 😄
nissan silvia s13-s14-s15, toyota corolla (1986) ezek az igazi (drift) autók 😄D
Jah annyit még így off a sylviáról hogy egy trabi tankot barkácsolt bele és épp AC pumpát nem lehet beszerezni égen földön hozzá.
- De így legalább nem kínozza .
- De így legalább nem kínozza .
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Ahh csak a rozsdát takarja 😊
Eléggé el van hanyagolva majd HRC-re lökök egy képet...
Csak le kell fotóznom majd
Eléggé el van hanyagolva majd HRC-re lökök egy képet...
Csak le kell fotóznom majd
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
igy igaz 😄
Lui76: nem tudom, most nagyon megtetszett az a kocsi. Régen is tetszett, de most nagyon 😄 beleszerettem <#idiota>#idiota>
Lui76: nem tudom, most nagyon megtetszett az a kocsi. Régen is tetszett, de most nagyon 😄 beleszerettem <#idiota>#idiota>