10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
szórakozós háttérkép csinálás.
-
írták..tedd szimulátorra vagy pedig vedd ki a pipákat a segitségek közül mi ne legyen köztük ezt is és úgy indisd a szervert. -
no igen de ez egy potenciális csalási lehetöség mert a gép elég jó köröket fut legalábbis billentyühuszárokéhoz képest igen -
4 órás verseny alatt kitudj menni klotyóra. ;) -
köszi! nem is gondoltam ,hogy ilyen baromságot beletesznek a játékba :(
minek az oda?!
-
lol -
ha game közben megnyomod az I betüt akkor a gép vezet heletted -.-
szimulációba indítsd a gamét -
ja egyébként én csináltam a servert és csak ezt a kettöt kapcsoltam ki -
két segítség van kikapcsolva a kormány és a fék a többi be van kapcsolva de milyen segítségre gondolsz? AI segítségröl még nem hallottam azt hol lehet bekapcsolni? -
az AI segítség be van kapcsolva? .....mert úgy hiba nélkül végigmegy..
-
nem az -
ha eredeti a játék akkor játékon belül tud a netre kapcsolodni "Online fájl" klikkelve. -
4 napja van meg neki a játék ha jól számoltam :) -
8mp-et akkor az azt jelentené hogy én 1:31 et megyek Barcelonában? Honnan tudom leszedni ezeket a setupokat ja és kb. 1 hete van meg neki a játék. -
minden segítség kikapcosl,és úgy is megnézitek;) amúgy meg nem kell érteni setuphoz,letölti a zinternetről,és meg is van oldva,és setuppal lehet 8sec-et javulni -
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne egyik haver egyszer csak varázsütésre GTR2 ben kb 6-8mp et javult. Én cheatre gyanakszom ö azt mondja beállította a kocsit na most ezzel az a baj hogy semmit sem ért hozzá. Eddig a sóderágyat szántotta most meg 3 versenyben (20 percesek) 1x nem hibázott Lotus,BMW Z3, utána meg a Lamboval mentünk egy versenyt Barcelonában mind2 en billentyüvel nyomjuk két segédlet volt kikapcsolva (steering,brake). Valami 5let? -
F1 játék esetében rfactorban gondolkodj. -
Mdavide5 #8493 Köszi -
Erdekessegkent kiprobalhatod,de komoly versenyelmenyt ne varj tole.
-
én biztos nem próbáltam ki..
arra ott az F1Ch..vagy a mostani 2008as F1 game.. -
Mdavide5 #8490 Sziasztok! Az F1 2007-es modnak jó fizikája? -
Alitottam en mar mindenhogy,de sajnos ez nem jott be.
Valami szamadatot itt is att kell irni valahol.
Meg nemjottem ra hogy hol,de meglesz.
Azert koszi.
-
buktad :D
nekem valóságra van állítva
-
Azúgyaznemleszjóaz! Mellesleg szimulátort nem illik a levegőből játszani 
-
Virtuálisra állítsd -
-
Köszi! 
Nekem is ilyen gondom volt már egy jó ideje.
Viszont hátha ebben is tud valaki segíteni.
Azt hol lehetne áttálítani hogy külsőnézetbe is látszódjon a nagytükör fent a kép tetején.
Tudom hogy lehetséges mert már láttam ilyen képet.
Csak még nem jöttem rá hol,mit kell áttírni?
Valakinek valami ötlet?
-

-
Nem tudom,hogy hogy de sikerűlt,és láss csodát,vannak kerekek! 
-
0 kijelöl,nyom 1,kilép,és mented -
Sziasztok!Nekem is kerék bajom van,de a plr fájlban,hogy lehet átírni a 0-t,1-re mert nekem nem sikerűl???
-
plr fájlban keress egy hasonlót:wheels in cockpit vagy valami ilyesmi és állítsd 1-re -
GTR2\UserData\teneved\teneved.plr-ben a következő sort írd át!
Wheels Visible In Cockpit="0" -> Wheels Visible In Cockpit="1" -
gabf1 #8477 mit csináljak h formula autóknál belső nézetben legyen kerék? próbáltam f1 88-at, 08-at, a1gp-t de sehol se volt, csak külső nézetben. kösz. -
Bathurst.. -
eddig is így keresgéltem. de gondoltam többet tudtok, és nem kell majd végignéznem mindet. -
nogripracing.com
ott GTR2--tracks..ráklikkelsz és van róla ingame kép -
ja és sry h nem foglaltam egybe, de ha valaki még tudna pályaneveket mondani amik nem olyan sablonos kinézetűek, erdőbe, hegyekbe, stb. itt ott mennek, szóval ami nem feltétlen versenypála hangulatot kelt (pl. a nord... is), dragon megvan, meg a hillclimb is vagy mi a neve. -
a lentebb látható autó mod képek között van egy fűzöld seat. annak a modnak a nevét esetleg?!
végignéztem neten az összes nagyobb oldalon de semmi :/ -
még anno játszottam vele sokat 1.5-2éve, talán, akörül, aztán lett új gépem, nem volt rajta gameport, el is felejtődött a dolog, aztán most eszembevetődött és nosztalgiázok, és az azóta kijött modokkal jobb mint valaha :)