10998
  • Harib3nc3
    Igen mivel a F.A.Q.-ban az van hogy hamachival lehet neten játszani csak azt nem tudom hogy hogyan. Érted?
    Mivel én nem a társaimmal akarok játszani hanem csak úgy.....
  • kaposi1
    Akkor nem értelek.
    Vagy Hamachin keresztül játszól a társaiddal.
    Vagy ha eredeti a játékod akkor a főmenübe megtalálod az Internetet és azon belül kapcsolódsz.
    De te a Hamachit kérdezted.
  • Harib3nc3
    Ok,Ok Thx.
    de én nem igy értettem xD
    hanem ,hogy hogyan lehet csak ugy simán mások ellen a neten játszani mert ez nem olyan mint az Xfire ,hogy csak katt a szerora és kész.
    Itt 1 általán hogy lehet a neten játszani???
    De azért köszi hogy segiteni akartál.
  • kaposi1
    Telepítsd fel ,indítsd el.
    Majd a következők.
    1.Kattints a kék ikonra,hálózat létrehozása
    2.Válasz egy nevet + jelszót
    3.Létrehozás
    Ezután add meg a társaidnak a nevet meg a jelszót.,hogy csatlakozni tudjanak hozzád.
    Ha ez megvan indítsd a játékot .
    Helyi hálózat/Sávszélesség : LAN
    Behostolod a pályát ,az autót és megadod a társaidnak is.
    Ezután már látniuk kell a játék neve rublika alatt az elérhető pályát.
    Majd csatlakozás.
    Elméletileg így müxik.
  • Toby0501
    Nincs hozzá.. és ow-t inkább rFactorban próbáld! Ott van TV style plugin is.
  • BlueX
    Hy,
    a kérdésem az lenne, hogy letöltöttem GTR 2 -hőz F1 2008 modot.
    Nem lehet letölteni hozzá olyan kilométer óra - fordulatszámmérő-t ami a közvetítéseknél szokott lenni tv-ben?
    előre is kösz.
  • Harib3nc3
    Sziasztok!
    Létszíves segítsetek ,hogyan kell neten játszani.
    Letöltöttem ezt a Hamachit vagy mi a fenét de innentől nem tudom tovább.
    Előre is köszi a választ.
  • bardocz
    nekem minden pályán azt csinálta(ami nem addon pálya volt,hanem gyári),hogy kanyarban egyszercsak kavicságy,és meg nézek mi a halál van,miért pörgök jobbra balra,egyszer nem hagytam el a pályát,de mindig ez volt,újraraktam,aszem azóta jó,bár nem nagyon játszok vele,de majd ma:)
  • VRSDM
    barcelona-ba csak nekem olyan (régen nem emlékszem hogy ilyen lett volna)

a célegyenes utáni, jobb-bal-jobbos. szóval a 3. hosszú ívű kanyar közepén kb. a külső íven egyszerűen minden kocsi kereke belemegy az aszfaltba, és kicsúszok, mire meg visszakászálódok a homokból buktam a jó pozíciómat...

valakinek hasonló?! :(
    kedvenc pályám, és régen nem volt ilyen...
  • VRSDM
    körözés megy minden okés, de ha ellenvan mögöttem/előttem akkor vagy kitol, vagy én akarom utolérni és ezért szúrom el :D

akkor még gyúrok mielőtt megveszem :]
  • tjoe
    A tegnapi versenyről Taky is csinálhatna hasonló videót. Vagy 20-25 percen keresztül kergetőztünk, csak ott én menekültem!
  • tjoe
    Valamivel kompenzálni kell a májzsugort!
  • Alexease
    Gondoltam hogy a verseny vege volt, de azert illene lehuzodni es/vagy korbe menni a palyan es beallni a boxba:)
  • SimaSuna #8537
    ezt verseny közbe ájtszotta Taky + Tjoe..azért vannak "szélen" a verdák mert vége lett a versenynek :D
  • Alexease
    Ez jo volt;) De a vegen durvak voltak a palya kozepen acsorgo, koricalo autok...
  • SimaSuna #8535
    az az EGO :DDD
  • tjoe
    Ha stabilan tudsz körözgetni a pályán, és a másikra is figyelsz akkor bátran csatlakozhatsz.

Például ÍGY
  • Dietrich
    HRC-be jelentkezésnek két feltétele van:
    1. eredeti játék (szerverre másképp nem lehet jönni)
    2. ne legyél kishitű :)
    az oldalt linkjét Suna beirta.

ui. a vér profik a mastersra menjenek nekik nem kihivás a mi bajnokságunk ;)
  • SimaSuna #8532
    kössz! pompás lett!
    de ha van időd még 1-2t megcsinálhatnál! köszi!
  • SimaSuna #8531
    HRC-Racing.extra.hu

itt mindent megtaláltok!!

nem kell PROfesszionális tudás! csak normális kereteken belül tudni vezetni.
  • Mdavide5
    Vezetek és elkezdtem érezni a füstszagot aztán már látom hogy füstöl
    és elszál az ffb.
  • bardocz
    ha már másodszor füstöl el lehet tipushiba,de ha kicserélik szervizbe gyorsan még nem is anyira gáz,mintha azt mondanák semmi baja...de hogyan füstöl el?elkezd füstölni,elszáll a ffb,meg nem veszi ha forgatod?
  • Mdavide5
    Hello!
    Lehet hogy nem ide tartozik de az mitől lehet hogy egy kormány elfüstöl?
    2 hónapos a kormány és már régebben elfüstölt egyszer akkor elvittem és kicserélték, de ez már kezd zavarni hogy ez is elfüstölt.
    Lehet hogy típus hibás?(Trust gm 3500)
  • bardocz
    ugyan nem ismerem a HRC ligát,de gtr mastersen GTL-el ár lett volna valami esélyem,amikor ezt toltam,gtr2 persze esélytelen,de GTL-ben amatőr és félprofi szinten játszottam gépek ellen,bár inkább már csak multiztam,meg hotlapoztam imolán Panterával:) tehát a lényeg,én szerintem 110-120% már elég,gondolom nem csak profik vannak ott
  • VRSDM
    ja és a fotó.
    a kocsikon talán sok lett a homály, de későn kapcsoltam mikor már nem tudtam visszavonni. :/

• VRSDM
    ugyan nem vagyok hrc-s, de ha a 120-40%os elleneket elvered már van értelme versenyezni, szvsz :$
  • psicho
    udv, erdeklodnek mi az a szint miutan erdemes csatlakozni a HRC-hez?
    Ma kezdtem a jatekot szoval egyelore meg a driving school is kihivas. Annak meg nincs ertelme hogy benazni, torni-zuzni jarjak a versenyekre. Tudtok valami fogozkodot mondani, mit kell elernem a jatekban amivel mar eselyes az utolso elotti hely?
  • VRSDM
    [apro]kezeslábas-slipon-símaszk-bicós kesztyű-flakon, hosszú szívószállal a szájba-pasgt sisak- szemüveg - és néhány száz watt :) és versenyzés :) imádom ezt a játékot :)
  • VRSDM
    egyből hangulatosabbak :P
  • SimaSuna #8521
    VRSDM...tess válogass :D

• SimaSuna #8520
    oks
  • VRSDM
    de az első tetszik. na majd ha lesz kedvem alkotok valamit.
  • VRSDM
    mondjuk az úgy jólett volna hogyha alapból. max beállításokkal fotózod.
  • SimaSuna #8517
    1:

2:

3:

ezekből kéne hasonlót alkotni :)

köszi!
  • Mdavide5
    Sziasztok letöltöttem a 2008-as F1 modot.
    Azt belehet valahogy állítani hogy legyen kéz a kormányon?
  • SimaSuna #8515
    később adok..most még takarítok :C
  • VRSDM
    adj valami forrás képet, és próbálom fotóhűsíteni ha gondolod.
  • SimaSuna #8513
    murcival 1440x900ba PLZ! :D
  • VRSDM
    énsem, fantáziámra hagyakoztam :]
  • bardocz
    nekem az aszfalt kicsit műnek tünik,bár nem láttam még versenypálya aszfatltot esőben:)