10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Harib3nc3 #8550 Igen mivel a F.A.Q.-ban az van hogy hamachival lehet neten játszani csak azt nem tudom hogy hogyan. Érted?
Mivel én nem a társaimmal akarok játszani hanem csak úgy.....
-
Akkor nem értelek. 
Vagy Hamachin keresztül játszól a társaiddal.
Vagy ha eredeti a játékod akkor a főmenübe megtalálod az Internetet és azon belül kapcsolódsz.
De te a Hamachit kérdezted.
-
Harib3nc3 #8548 Ok,Ok Thx.
de én nem igy értettem xD
hanem ,hogy hogyan lehet csak ugy simán mások ellen a neten játszani mert ez nem olyan mint az Xfire ,hogy csak katt a szerora és kész.
Itt 1 általán hogy lehet a neten játszani???
De azért köszi hogy segiteni akartál. -
Telepítsd fel ,indítsd el.
Majd a következők.
1.Kattints a kék ikonra,hálózat létrehozása
2.Válasz egy nevet + jelszót
3.Létrehozás
Ezután add meg a társaidnak a nevet meg a jelszót.,hogy csatlakozni tudjanak hozzád.
Ha ez megvan indítsd a játékot .
Helyi hálózat/Sávszélesség : LAN
Behostolod a pályát ,az autót és megadod a társaidnak is.
Ezután már látniuk kell a játék neve rublika alatt az elérhető pályát.
Majd csatlakozás.
Elméletileg így müxik. -
Nincs hozzá.. és ow-t inkább rFactorban próbáld! Ott van TV style plugin is. -
BlueX #8545 Hy,
a kérdésem az lenne, hogy letöltöttem GTR 2 -hőz F1 2008 modot.
Nem lehet letölteni hozzá olyan kilométer óra - fordulatszámmérő-t ami a közvetítéseknél szokott lenni tv-ben?
előre is kösz. -
Harib3nc3 #8544 Sziasztok!
Létszíves segítsetek ,hogyan kell neten játszani.
Letöltöttem ezt a Hamachit vagy mi a fenét de innentől nem tudom tovább.
Előre is köszi a választ. -
nekem minden pályán azt csinálta(ami nem addon pálya volt,hanem gyári),hogy kanyarban egyszercsak kavicságy,és meg nézek mi a halál van,miért pörgök jobbra balra,egyszer nem hagytam el a pályát,de mindig ez volt,újraraktam,aszem azóta jó,bár nem nagyon játszok vele,de majd ma:) -
barcelona-ba csak nekem olyan (régen nem emlékszem hogy ilyen lett volna)
a célegyenes utáni, jobb-bal-jobbos. szóval a 3. hosszú ívű kanyar közepén kb. a külső íven egyszerűen minden kocsi kereke belemegy az aszfaltba, és kicsúszok, mire meg visszakászálódok a homokból buktam a jó pozíciómat...
valakinek hasonló?! :(
kedvenc pályám, és régen nem volt ilyen... -
körözés megy minden okés, de ha ellenvan mögöttem/előttem akkor vagy kitol, vagy én akarom utolérni és ezért szúrom el :D
akkor még gyúrok mielőtt megveszem :] -
A tegnapi versenyről Taky is csinálhatna hasonló videót. Vagy 20-25 percen keresztül kergetőztünk, csak ott én menekültem!
-
Valamivel kompenzálni kell a májzsugort!
-
Gondoltam hogy a verseny vege volt, de azert illene lehuzodni es/vagy korbe menni a palyan es beallni a boxba:) -
ezt verseny közbe ájtszotta Taky + Tjoe..azért vannak "szélen" a verdák mert vége lett a versenynek :D -
Ez jo volt;)
De a vegen durvak voltak a palya kozepen acsorgo, koricalo autok...
-
az az EGO :DDD 
-
Ha stabilan tudsz körözgetni a pályán, és a másikra is figyelsz akkor bátran csatlakozhatsz.
Például ÍGY
-
HRC-be jelentkezésnek két feltétele van:
1. eredeti játék (szerverre másképp nem lehet jönni)
2. ne legyél kishitű :)
az oldalt linkjét Suna beirta.
ui. a vér profik a mastersra menjenek nekik nem kihivás a mi bajnokságunk ;) -
kössz! pompás lett!
de ha van időd még 1-2t megcsinálhatnál! köszi! -
HRC-Racing.extra.hu
itt mindent megtaláltok!!
nem kell PROfesszionális tudás! csak normális kereteken belül tudni vezetni.
-
Mdavide5 #8530 Vezetek és elkezdtem érezni a füstszagot aztán már látom hogy füstöl
és elszál az ffb. -
ha már másodszor füstöl el lehet tipushiba,de ha kicserélik szervizbe gyorsan még nem is anyira gáz,mintha azt mondanák semmi baja...de hogyan füstöl el?elkezd füstölni,elszáll a ffb,meg nem veszi ha forgatod? -
Mdavide5 #8528 Hello!
Lehet hogy nem ide tartozik de az mitől lehet hogy egy kormány elfüstöl?
2 hónapos a kormány és már régebben elfüstölt egyszer akkor elvittem és kicserélték, de ez már kezd zavarni hogy ez is elfüstölt.
Lehet hogy típus hibás?(Trust gm 3500) -
ugyan nem ismerem a HRC ligát,de gtr mastersen GTL-el ár lett volna valami esélyem,amikor ezt toltam,gtr2 persze esélytelen,de GTL-ben amatőr és félprofi szinten játszottam gépek ellen,bár inkább már csak multiztam,meg hotlapoztam imolán Panterával:) tehát a lényeg,én szerintem 110-120% már elég,gondolom nem csak profik vannak ott -
ja és a fotó.
a kocsikon talán sok lett a homály, de későn kapcsoltam mikor már nem tudtam visszavonni. :/
-
ugyan nem vagyok hrc-s, de ha a 120-40%os elleneket elvered már van értelme versenyezni, szvsz :$ -
psicho #8524 udv, erdeklodnek mi az a szint miutan erdemes csatlakozni a HRC-hez?
Ma kezdtem a jatekot szoval egyelore meg a driving school is kihivas. Annak meg nincs ertelme hogy benazni, torni-zuzni jarjak a versenyekre. Tudtok valami fogozkodot mondani, mit kell elernem a jatekban amivel mar eselyes az utolso elotti hely? -
[apro]kezeslábas-slipon-símaszk-bicós kesztyű-flakon, hosszú szívószállal a szájba-pasgt sisak- szemüveg - és néhány száz watt :) és versenyzés :) imádom ezt a játékot :) -
egyből hangulatosabbak :P -
VRSDM...tess válogass :D
-
oks -
de az első tetszik. na majd ha lesz kedvem alkotok valamit. -
mondjuk az úgy jólett volna hogyha alapból. max beállításokkal fotózod. -
1:
2:
3:
ezekből kéne hasonlót alkotni :)
köszi! -
Mdavide5 #8516 Sziasztok letöltöttem a 2008-as F1 modot.
Azt belehet valahogy állítani hogy legyen kéz a kormányon? -
később adok..most még takarítok :C -
adj valami forrás képet, és próbálom fotóhűsíteni ha gondolod. -
murcival 1440x900ba PLZ! :D -
énsem, fantáziámra hagyakoztam :] -
nekem az aszfalt kicsit műnek tünik,bár nem láttam még versenypálya aszfatltot esőben:)