10998
  • SimaSuna #8590
    kb.

3-4 mod tökéletesen elég arra h a neten ellegyél jópár órát...
  • Alexease
    Szerintem a 80%-a hulladek;) Egyszeru gyujtoszenvedely;) Semmi ertelme;)
  • bardocz
    xD

minek anyi mod?szerintem a fele incs megcsinálva rendesen fizikailag:D
  • MaSzKa
    beleraktam a játékba vagy 50modot
    azt összekeveredett :S
  • MaSzKa
    valaki akar Hamachi-n játszani irjon privit

bár én még nem játszottam soha Hamachi-n
  • MaSzKa
    ahogy elnézem a McLaren F1 GTR-en semmit nem fogott az idő

pedig már 14év is eltelt a vb-óta

és egyáltalán nem tűnik elavultnak ezen a képen se

amúgy nekem is tetszik ez a mod
  • SuperCharger
    Nem teljesen ide kötõdik, úgyhogy bocs az offért...
    Valaki, aki képben van ezzel az engine-el, meg a shadereivel, meg textúrákkal, meg tudná mondani, pontosan mire valók azok a textúrák, amiknek a nevében "MASK" van?
    Van megfelelõje pl. valami 3D modellezõprogramban (diffuse, specular, normal map)?
    Hogyan járul hozzá a megjelenítéshez?
  • bardocz
    MOMO-nál a fékpedálben 2 rugó van gázban meg csak egy,ami a kuplunghz szokott nagyfiuk miatt van benne:) szerintem nézd meg bal lábbal is gázpedált hogy ugyab olyan erős-e,mert én hnagyon meglepődtem amikor lában mint egy elefánt csak lenyomta hirtelen:D
  • kaposi1
    Koszi szepen az infokat. Biztos fogom alkalmazni ,de legkozelebb csak vasarnap tudom elovenni a kormanyt.
    Mondjuk ami furcsa volt igy elso benyomaskent, hogy sokkal kemenyebb es intenzivebb fekpedalra szamitottam.
    Furcsa hogy olyan ero kell a fekhez mint a gazhoz.
    Lehet ezen novelni valahogy?
    Vagy majd idovel kitapsztalom.
  • Dietrich
    bill után nekem anno a wigman 3 nap után lett használható a számomra ;9
    DFP akinek elötte sose volt kormánya akár 2 hét is kell..

GTR2 esetében ezt letöltöd és jobban betudod állitani az FF-t.
    Logitech esetében az FF akkor van ha az értéket minuszra állítod! A képen a reverse effects (forditott effekt) részt kell bejelölni.
    Más játékokban ha nincs ilyen ott egy csúszka van az FF-nél és ott az értéket mínuszra állisd. Mindegy hogy 30-60-93 a lényeg a mínuszon legyen!

driverben pedig a combined (pedals) ne legyen kipipálva!
    a force feedback nálam 75% van akinél 65%..minnél kisebb az érték annál tovább lesz kormánya az embernek ;)
    a centering spring legyen kipipálva.

vagy pedig legyen a kormány bedugva az usb-be: játékvezérlők--->tulajdonságok--->settings és ott beállitod ezeket.
  • madass
    mijen néven van a mappága a program files ben ?
  • kaposi1
    Akkor nem szoltam.

Kiprobaltam a DFP kormanyt amit a "gyermeknek " vettem.
    Egyenlore rosszabb koroket megyek vele mint billel.
    Szokni kell nekem meg ezt.
    Attvaltani belsonezetre,manualis valtora egyszerre, hat nem konnyu feledat.
    Meg sajnos csak 3 oram volt ra mert mivel ajandek lesz meg nem hasznalhato.
    Mindenesetre egesz mas fillingje van a dolognak.
  • Dietrich
    #8569 amit itt linkeltél szerintem azt kérdezi..
  • kaposi1
    Parancsolj itt!
  • chalezlopez
    Ezek már megvannak, de hol a MOD?
  • kaposi1
    Ezt nem tudtam ,es hogy oszinte legyek nem is gondoltam.
    Pedig logikus.
  • Alexease
    Az online es az offline kozott eleg nagy kulonbseg van. Online csak dobozokat tologat az uton, a beerkezett infok alapjan. Offline azert autonkent AI-t is kell szamolni (meg ha droton huzza oket, akkor is;D).
  • kaposi1
    Szerintem csak szimplan nem stimmel valami.
    Ha online 28 autonal nem szaggat ,akkor ennek se kellene.
    Pedig csak Galaxy 7600 GT Zalman Premiumom van,+1GB Ram.
  • kaposi1
    Ezek mar nalam is regota kedvencek.
    Egyedul az FXX-re faj a fogam.
  • Dietrich
    azért kiváncsi leszek ehhez milyen hardver kell hogy ne az legyen a beirások többsége: 22 autóval nálam szaggat, játszhatatlan mi a megoldás rá?

gondolom min. duplamagos proci és 9600GT..
  • SimaSuna #8570
    C6R + Aston Martin DB9 már nálam is van :)
  • kaposi1
    Én ezt várom már, de nagyon.
    Remélem ezt nem szúrják el.

Egyébbként nekem pozitív tapasztalataim vannak idáig a konvertált módokkal kapcsolatban.
    Jelenleg 32 mód van a játékomban, de 2-3 kivételt eltekintve mindegyik elnyerte a tetszésemet.
  • Alexease
    Mivel konvert, igy millio es egy problemaja lehet a MOD-nak... A MOD-ok mint olyanok, amugy sem az optimalizaltsagukrol hiresek (magan emberek barkacsolgatjak oket, non profit:D), foleg nem az ilyen es hasonlo konvertek:)
  • Toby0501
    Talán a forma1-es autók több poligonból állnak, mint a többi! Állíts a grafikán, ha mindenképp GTR2-vel akarsz F1-ezni.
  • kaposi1
    16 versenyzővel semmi gond,22-vel diavetítés.
  • BlueX
    Nekem is akad, ha mind autó bennvan, pedig nekem is tökéletesen szokta vinni a GTR2 -t full emberrel.
    Lehet hogy valami bug, majd javítják....
  • Petter Szajmon
    F1 2008 1.1 modot felraktam és brutálisan akadozik amikor mind a 22 kocsi a pályán van pedig a gépen simán viszi a GTR2 t . Minden más mod megy rendesen simán sokkal több kocsival egyszerre. Nem értem. Másnak nem volt ilyennel gondja?
  • Alexease
    Banner => FAQ
  • levi19711023
    Hello! Még nagyon új vagyok itten, és hát nem nagyon értem ezt a skines témát. Letöltöttem egy templatet, ezt átfestettem, de ezután nem tudom hogy hogyan tovább, a geditor is fent van. Valaki el tudná mondani, hogy mit csináljak? Előre is köszi.
  • BlueX
    Szerintem a F1 2008 1.1 for GTR2 elég jó, 1.0-hoz képes javítva van a kormányok a csapatnál, illetve a kezek.
    Megpördülni könnyű vele, de sok gyakorlás után megszokja az ember, és nem pörög.
    Szerintem sokkal jobb mint rFactor alatt(probáltam ott is), és egy élmény végigmenni a Nordschleifen egy Ferrarival(F1).
    Szóval mindenkinek csak ajánlom.
    Esetleg ha valaki tudna egy komplett F1-es pályacsomagot GTR2-hőz, szívesen venném...
  • Dietrich
    Én tapasztalatom az ow versenyket rfactor alatt kell futni (eredendően az F1C után az a fő profiljuk)a kasztnis dolgokat meg GTR2 alatt mint GT és NGT, BMW stb.
    a konvertek nem tökéletesek.
  • Danecay
    Az az igazság, hogy a 2007-es sem ismerem, erre is tök véletlenül találtam rá. Egyébként rFactor alatt F1-ezek. Olvastam viszont olyat, hogy ez a mod esetlegesen az rFactor alá készített F1RFT mod konverziója. Kíváncsi lenék, hogy mennyien F1-eznek GTR2 alatt, vannak e szerverek stb. Mivel a GTR2 alatt fut a mod gondolom van eső is, viszont ha tényleg csak konvert, kiegészítették e a gumitípusokat esős gumival is, vagy kihasználták e a készítők az animált versenyzőkarok és a boxutcalegénységben rejlő lehetőségeket is? Igaz nem tudom, hogy mennyire szerkeszthető a cucc, vagy hogy vannak e egyáltalán olyan DEV eszközök amikkel ilyen szinten bele lehetne piszkálni, mert ha igen akkor látnék benne fanáziát :)Pont olyan dolgok amik az rFactorbol hiányoznak több más dolog mellett.
  • Alexease
    Logitech Formula Force EX
  • Mdavide5
    Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb kormány: Trust GM-3500 vagy Logitech Formula Force EX?
  • kaposi1
    Szia!
    1 órája tettem fel.
    Semmi különleges.Frissítve lettek az autók festése ,csapattagok cseréje,plusz csapatok berakva.De az irányítás még most is olyan nehéz mint a 07-esbe volt.Még rásegítésekkel is könnyű megpörögni velük.
    Egy próbát megér.
  • Danecay
    sziasztok! A F1 2008 1.1 for GTR2-t próbálta már valaki?
  • Harib3nc3
    OK thx mindenkinek.
    És boccs!
  • Dietrich
    5000Ft a game...vedd meg utána bármelyik nem jelszavas szerverre feltudsz menni.
  • Alexease
    Ket lehetoseged van:

1. Ha Warez, akkor csak Hamachi, es akkor CSAK elore megbeszelt szerveren tudsz jatszani.

2. Ha eredeti, akkor barmikor, barhova csatlakozhatsz.

Es mivel ez mar a warez temaba tartozik, a tovabbiakat torlom;)
  • Harib3nc3
    Ja és nem eredeti