10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
kb.
3-4 mod tökéletesen elég arra h a neten ellegyél jópár órát... -
Szerintem a 80%-a hulladek;) Egyszeru gyujtoszenvedely;) Semmi ertelme;) -
xD
minek anyi mod?szerintem a fele incs megcsinálva rendesen fizikailag:D -
beleraktam a játékba vagy 50modot
azt összekeveredett :S
-
valaki akar Hamachi-n játszani irjon privit
bár én még nem játszottam soha Hamachi-n -
ahogy elnézem a McLaren F1 GTR-en semmit nem fogott az idő
pedig már 14év is eltelt a vb-óta
és egyáltalán nem tűnik elavultnak ezen a képen se
amúgy nekem is tetszik ez a mod -
Nem teljesen ide kötõdik, úgyhogy bocs az offért...
Valaki, aki képben van ezzel az engine-el, meg a shadereivel, meg textúrákkal, meg tudná mondani, pontosan mire valók azok a textúrák, amiknek a nevében "MASK" van?
Van megfelelõje pl. valami 3D modellezõprogramban (diffuse, specular, normal map)?
Hogyan járul hozzá a megjelenítéshez? -
MOMO-nál a fékpedálben 2 rugó van gázban meg csak egy,ami a kuplunghz szokott nagyfiuk miatt van benne:) szerintem nézd meg bal lábbal is gázpedált hogy ugyab olyan erős-e,mert én hnagyon meglepődtem amikor lában mint egy elefánt csak lenyomta hirtelen:D -
Koszi szepen az infokat. Biztos fogom alkalmazni ,de legkozelebb csak vasarnap tudom elovenni a kormanyt.
Mondjuk ami furcsa volt igy elso benyomaskent, hogy sokkal kemenyebb es intenzivebb fekpedalra szamitottam.
Furcsa hogy olyan ero kell a fekhez mint a gazhoz.
Lehet ezen novelni valahogy?
Vagy majd idovel kitapsztalom.
-
bill után nekem anno a wigman 3 nap után lett használható a számomra ;9
DFP akinek elötte sose volt kormánya akár 2 hét is kell..
GTR2 esetében ezt letöltöd és jobban betudod állitani az FF-t.
Logitech esetében az FF akkor van ha az értéket minuszra állítod! A képen a reverse effects (forditott effekt) részt kell bejelölni.
Más játékokban ha nincs ilyen ott egy csúszka van az FF-nél és ott az értéket mínuszra állisd. Mindegy hogy 30-60-93 a lényeg a mínuszon legyen!
driverben pedig a combined (pedals) ne legyen kipipálva!
a force feedback nálam 75% van akinél 65%..minnél kisebb az érték annál tovább lesz kormánya az embernek ;)
a centering spring legyen kipipálva.
vagy pedig legyen a kormány bedugva az usb-be: játékvezérlők--->tulajdonságok--->settings és ott beállitod ezeket. -
mijen néven van a mappága a program files ben ? -
Akkor nem szoltam. 
Kiprobaltam a DFP kormanyt amit a "gyermeknek " vettem.
Egyenlore rosszabb koroket megyek vele mint billel.
Szokni kell nekem meg ezt.
Attvaltani belsonezetre,manualis valtora egyszerre, hat nem konnyu feledat.
Meg sajnos csak 3 oram volt ra mert mivel ajandek lesz meg nem hasznalhato.
Mindenesetre egesz mas fillingje van a dolognak. -
#8569 amit itt linkeltél szerintem azt kérdezi.. -
Parancsolj itt! -
Ezek már megvannak, de hol a MOD?
-
Ezt nem tudtam ,es hogy oszinte legyek nem is gondoltam. 
Pedig logikus. -
Az online es az offline kozott eleg nagy kulonbseg van. Online csak dobozokat tologat az uton, a beerkezett infok alapjan. Offline azert autonkent AI-t is kell szamolni (meg ha droton huzza oket, akkor is;D). -
Szerintem csak szimplan nem stimmel valami.
Ha online 28 autonal nem szaggat ,akkor ennek se kellene.
Pedig csak Galaxy 7600 GT Zalman Premiumom van,+1GB Ram. -
Ezek mar nalam is regota kedvencek.
Egyedul az FXX-re faj a fogam.
-
azért kiváncsi leszek ehhez milyen hardver kell hogy ne az legyen a beirások többsége: 22 autóval nálam szaggat, játszhatatlan mi a megoldás rá? 
gondolom min. duplamagos proci és 9600GT..
-
C6R + Aston Martin DB9 már nálam is van :) -
Én ezt várom már, de nagyon. 
Remélem ezt nem szúrják el.
Egyébbként nekem pozitív tapasztalataim vannak idáig a konvertált módokkal kapcsolatban.
Jelenleg 32 mód van a játékomban, de 2-3 kivételt eltekintve mindegyik elnyerte a tetszésemet. -
Mivel konvert, igy millio es egy problemaja lehet a MOD-nak... A MOD-ok mint olyanok, amugy sem az optimalizaltsagukrol hiresek (magan emberek barkacsolgatjak oket, non profit:D), foleg nem az ilyen es hasonlo konvertek:) -
Talán a forma1-es autók több poligonból állnak, mint a többi! Állíts a grafikán, ha mindenképp GTR2-vel akarsz F1-ezni. -
16 versenyzővel semmi gond,22-vel diavetítés.
-
BlueX #8565 Nekem is akad, ha mind autó bennvan, pedig nekem is tökéletesen szokta vinni a GTR2 -t full emberrel.
Lehet hogy valami bug, majd javítják.... -
F1 2008 1.1 modot felraktam és brutálisan akadozik amikor mind a 22 kocsi a pályán van pedig a gépen simán viszi a GTR2 t . Minden más mod megy rendesen simán sokkal több kocsival egyszerre. Nem értem. Másnak nem volt ilyennel gondja? -
Banner => FAQ -
levi19711023 #8562 Hello! Még nagyon új vagyok itten, és hát nem nagyon értem ezt a skines témát. Letöltöttem egy templatet, ezt átfestettem, de ezután nem tudom hogy hogyan tovább, a geditor is fent van. Valaki el tudná mondani, hogy mit csináljak? Előre is köszi. -
BlueX #8561 Szerintem a F1 2008 1.1 for GTR2 elég jó, 1.0-hoz képes javítva van a kormányok a csapatnál, illetve a kezek.
Megpördülni könnyű vele, de sok gyakorlás után megszokja az ember, és nem pörög.
Szerintem sokkal jobb mint rFactor alatt(probáltam ott is), és egy élmény végigmenni a Nordschleifen egy Ferrarival(F1).
Szóval mindenkinek csak ajánlom.
Esetleg ha valaki tudna egy komplett F1-es pályacsomagot GTR2-hőz, szívesen venném... -
Én tapasztalatom az ow versenyket rfactor alatt kell futni (eredendően az F1C után az a fő profiljuk)a kasztnis dolgokat meg GTR2 alatt mint GT és NGT, BMW stb.
a konvertek nem tökéletesek. -
Az az igazság, hogy a 2007-es sem ismerem, erre is tök véletlenül találtam rá. Egyébként rFactor alatt F1-ezek. Olvastam viszont olyat, hogy ez a mod esetlegesen az rFactor alá készített F1RFT mod konverziója. Kíváncsi lenék, hogy mennyien F1-eznek GTR2 alatt, vannak e szerverek stb. Mivel a GTR2 alatt fut a mod gondolom van eső is, viszont ha tényleg csak konvert, kiegészítették e a gumitípusokat esős gumival is, vagy kihasználták e a készítők az animált versenyzőkarok és a boxutcalegénységben rejlő lehetőségeket is? Igaz nem tudom, hogy mennyire szerkeszthető a cucc, vagy hogy vannak e egyáltalán olyan DEV eszközök amikkel ilyen szinten bele lehetne piszkálni, mert ha igen akkor látnék benne fanáziát :)Pont olyan dolgok amik az rFactorbol hiányoznak több más dolog mellett. -
Logitech Formula Force EX -
Mdavide5 #8557 Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb kormány: Trust GM-3500 vagy Logitech Formula Force EX? -
Szia!
1 órája tettem fel.
Semmi különleges.Frissítve lettek az autók festése ,csapattagok cseréje,plusz csapatok berakva.De az irányítás még most is olyan nehéz mint a 07-esbe volt.Még rásegítésekkel is könnyű megpörögni velük.
Egy próbát megér. -
sziasztok! A F1 2008 1.1 for GTR2-t próbálta már valaki?
-
Harib3nc3 #8554 OK thx mindenkinek.
És boccs! -
5000Ft a game...vedd meg utána bármelyik nem jelszavas szerverre feltudsz menni. -
Ket lehetoseged van:
1. Ha Warez, akkor csak Hamachi, es akkor CSAK elore megbeszelt szerveren tudsz jatszani.
2. Ha eredeti, akkor barmikor, barhova csatlakozhatsz.
Es mivel ez mar a warez temaba tartozik, a tovabbiakat torlom;) -
Harib3nc3 #8551 Ja és nem eredeti