GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is megy rendesen, semmi bajom vele, csak a Monza-i elsõ-második kanyart mindig elrontom, és a homokba kerülök, vagy pályalevágással megbüntetnek. Utálom monzát 😄. Manuális váltót még nem próbáltam 😊 nem tudom hogy mikor kell visszakapcsolni, az eszemtõl a hajtû kanyart is 5-6-os sebességben venném be 😄

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

SimaSuna
annakidején mikor kijött a game..én is segítséggel indultam el..de mára már csak a kuplung van engedélyezve.

csinálni kell 1 jó setupot..vagy 1 meglévõt magadra állítani..

neten sok jó van..bár nekem némelyiket átkell állítani dolgokat..
ha tudod h mit mivel állítol akkor tudol igazán jó setupot csinálni..

Stabilitás...felesleges..ha bukni kell hát bukjunk..
Törés...ahogy Amiga mondta értelmetlen..
Kuplung..ha nem G25d van akkor van értelme és ajánlott.
Váltó..ki hogy megy..manuálisan azért élvezhetõbb
Fékezési segítség megint felesleges..2.3.kör után látható a pálya "íve"
Kanyarodási segítség..minek?..tekerni kell a kormányt.. 😄

nah de kinek hogy megy..
kormánnyal

SimaSuna
kománnyal v nélküle?
nekem a stabilitás, törés, automata kuplung és váltó, van bekapcsolva. Csak monzában használom a fékezési és kanyaritási segitséget mert az nélkül az elsõ kanyart mindig elrontom :S

Amiga
Az elsõ 5 segítséget billel is nyugodtan kikapcsolhatod. Csak állítsd "kezdõre" a szimuláció mértékét.

A sérthetetlenség bekapcsolása pl. teljesen értelmetlen egy autós játéknál. A lényeget veszi el.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

SimaSuna
24órás futamot indítol el..
hellosztok. lenne egy kérdésem: hogy lehet hogy 24 órás verseneket létre hozni?

itt de regisztrálni kell.
hi
youtube-on van egy csomó videó fönt egy f1 2007 nevû modról, de sehol nem találom magát a modot. Honnan lehet leszedni?

thanx

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

SimaSuna
XP felismeri -.-
friday79
Lenne egy DFP,de az eladó azt mondta,hogy csak playstation-hoz lehet használni, pc driver hiánya miatt.Gondolom az letölthetõ netrõl nem?

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Ombika
Meg semmi hir,kitudja mikor jon az! 😞

Atti12
Nekem EX em van. nagyon jó kis kormány, egyetlen egy hibája az amit Suna mondott. Hogy 92°-ba lehet fordítani csak :S

friday79
Õszinte leszek,nincs sok tapasztalatom a kormányokkal kapcsolatban.Hajlok az EX felé,de nem tudom.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

SimaSuna
EX hátrány a 90°ig fordítható kormány..+ h nincs benne botváltó..hanem pillagó van helyette..

DFP-t nem is fogol találni..
friday79
Igazából 15k körül akarok venni.Kérdés,hogy az EX nyújt-e hasonló élményt,mint a DFP.Amúgy még találtam boltban DFP-t újan.

uHs Gerzson
Milyen utód???

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SimaSuna
DFP-t nem fox találni..kifutó volt..
de a Logitech hamarosan hozza az utódját...
most az EX 15k..a DFP 20 körül volt..sztem várj 1 kicsit..
friday79
Na most vennék kormányt.Ki mit ajánl?EX-t,vagy DFP.Érveket és ellenérveket kérek.Köszi

friday79
Hát,ha arra a 15 megás file-ra gondolsz,azzal nem jó.

SimaSuna
?..

ha telepítve van akkor csak 1 no dvd crack kell..
torrenten találsz..

vagy nemértem mit akarsz írni..
friday79
Felraktam az eredetirõl,és oda dobjam be a cracket,miközben egy leszedet képfile-t bemountolok?Vagy,hogyan értetted?

Atti12
TDU topicba nézz be, ott volt 1 emberke aki árult 😊

friday79
Köszi,megpróbálom

SimaSuna
használd a No DVD cracket...
semmi baja nem lesz tõle a játékodnak..én is úgy használom..
friday79
Még egy kérdés.Valaki árult itt dfp-t.Árul még az az ember?

friday79
Egy kérdés.
Megvan eredetiben a játék,viszont jó lenne,ha nem ezt cseszném szét az állandó ki/berakással.Van rá valami mód,hogy lemásoljam?Nem tippek kellenek,hanem konkrét tapasztalatok.
Köszi

copass
nekem nem tetszett, tapad mint a retek, mind1 mennyivel mész,hangs se nagy szám, felejtõs nekem.

Valaki probálta már a lancer evo8 modot??

ez tuti hogy valami addon pályán volt, mert az eredeti pályákon nincs ilyen. Amire emlékszem az az hogy Barcelonaban a Campsa kanyart mindig kiszélesitem és ott van egy pár bólya amit mindig elütök és azok nem viselkednek falként. Próbáld csak ki 😊

SimaSuna
1xü..nem kell bólyának menni...
ha meg nekimész..akkor meg hallgasd a füleddel..
én úgy megyek..a csapattal is meg online is..
Cowek
Hát ez földkörüli pályára állt...

Egyszerûen nem tudok játszani azóta a GTR2-vel, amióta a gumibólyák nem letörik a tükrüt, hanem falként viselkednek...
Emészthetetlen nekem hogy 121 megából az LFS-ben mindennek van súlya, itt meg flanc, és tönkre teszi a realitást az ütközés modell.
Na bocsi, nem ócsárolni akartam, csak vélemény volt :-)

http://www.f1-info.hu/

köszi

JPBS-prototypes modra gondoltam nem a SCC-modra!
#7941 😊

gordon 24
😄<#hehe>

Downhill!!

Alexease
Esetleg kirjam neked a banner ala a kivansagodat?! Akkor nem kellene minden nap ugyan ezt beirnod. <#idiota><#zavart1>
Feltöltené valaki nekem a prototypes modot amibe van audiR10 meg peugeot 908.Letöltöm de kiirja hogy lemezolvasási hiba amikor kiakarom csomagolni.
lac coo
Mert rossz pályákat csináltok, és nem modelleztek levegõt sehová...szal légüres tér van mindenhol 😊))))))))))))))))))))9

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Atti12
billel? ezt a játékot? :| az szép.

szabod
Milyen segítséggel? Lehet hogy neked kormányod van, de én billel nyomom és így kellenek a segítségek.

Mente et Malleo

SimaSuna
ennyi segítségével nem is kell semmit csinálni a kocsival..megy magától xD
kapcsolj ki pár segitséget, hátha gyorsabb lesz <#buck>

Dietrich
sokan szeretik a long beach pályát..fõleg ami rfactorban van <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Tudtuk, mar 7-8 eve, amiota ilyen az ISI engine😉 <#idiota><#zavart1>
Amugy meg irrealis, szabadesesben nem mehetne tobbet 250-300-nal😉 Ennyit az engine legallenalas szamitasarol😄
szabod
Tudtátok, hogy bármelyik kocsi tud 500-zal menni?
bizonyíték:

+viedó

Mente et Malleo

SimaSuna
láttuk amit írtál..
de 1xübb ha regelsz a nogripracing.com-ra és letöltöd...