10998
  • chalezlopez
    Piros MOMO Force 16k...mi kell még??
  • MaSzKa
    EX dehogy kell!!!!

volt Formula Force GP-m és gagyi volt a régi Wingman Formulához képest

nem előre lépés hanem hátra

nekem ezkek közül kell valami semmi más csak ez: ezekbe van anyag bőven

• Dietrich
    vagy használt DFP 15000 és 18000-ért bontatlan csomagolásban, új 21500Ft.
  • leho94
    Ha nincs pénzed vegyél EX-et nekem az van és jó kis kormány nagyon :)
  • chalezlopez
    Vegyél egy piros Momo Force-ot, PH-n van most 1db 20k alatt, van egy G25-is 40k körül.
  • bardocz
    nem kell ahoz g25 hogy jót szórakozz
  • MaSzKa
    hogyne lenne kormányom

csak nem G25 :(

amúgy holnap lehetséges olcsóbb lesz és veszek talán
  • SimaSuna #8623
  • Ombika
    Driverbol mar biztos van neki vagy 25 fele,de kormany meg nincs! :) :D
  • Dietrich
    igen de most beirta van új logitech driver 5.02 néven és valóban van :)
  • SimaSuna #8620
    srácok..

az megoldható lenne-e h a C6R kasznit..ráépítsem a C5R-re?

vagyis..ha felmegyek Online...Én magamat és a többieket C6R-el lássam..viszont ők engem C5R-el...megoldható-e?
  • Ombika
    Akar melyik autos topicba olvasgatok ez az i.d..a Maszka irja az okorsegeit a kormanyvasarlasaval vagy inkabb nem vasarlasaval es stb-vel kapcsban. HIHETETLEN!!!!
  • Dietrich
    kipróbáltam a champ car konvertet....hát az rfactoros az igazi.
  • MaSzKa
    megvan a 4 track pack + külön 1 zsák pálya is
  • bardocz
    most komolyan minek öszes mod?ez a játék open-wheel-hez teljesen rosz,anyira fölösleges sözesmod,főleg hogy hatalmas része gagyi,inkább pályákat töltsed le,ne a modokat
  • MaSzKa
    amúgy van itt olyan man akinek az összes mod megvan a gameshoz?
  • Dietrich
    na már megint kezdi a kormányokról a képi linkelgetést..

autós szimet game paddal tolni és esküdözni mekkora jó..gratulálok.

valszeg a repülős szimekhez meg a DFP a legjobb és nem a bot kormány hiszen a II. vh alatt az amcsi bombázónak is kormánya volt..
  • bardocz
    én még 4-lért vettem,de ha 10-et adok érte,akkor se sajnálnám,nem úgy mint gw,amire költöttem 21k-t,aztán 1.5 év és hagyom a picsába,mert kurvaunalmas
  • Dietrich
    GTL meg 1990Ft..
  • Alexease
    Ha csak 5 percet autozol, akkor aranyaban valoban sok osszerakni egy kormanyt (max 1 perc.) De ha annal tobbet, akkor mar megeri;)
  • bardocz
    mi a rák 5 perc egy kormány öszerakásán?nekem fél perc,kiemel asztal alól,felfogat,pedál öt centit odébbmozdít,konektorbe bedug,usb csatlakoztat
  • MaSzKa
    amúgy lehet hülyén hangzik de fps-en kívűl az összes játék játszható vele és vezeték sincs 10m-ig jó

jobban szeretem mert kis helyen elfér a kormányt 5perc összerakni

valahogy így nézhet ki belűlről igaz ez nem logiteché
  • MaSzKa

ilyen kormányom van van benne anyag gőven végig gumírozott

csak 1 baj van nincs nenne i-force 2.0 :(((((((((8

ilyennek őrülnék a legjobban:

amúgy G25-őt nézegetek de mintha nem lenne valami jó kidolgozva ahhoz képest hogy 50eFt csak a kormányom van a hangsúly :(((
  • Alexease
    Elhiszem, hogy profi kontroller, azzal nincs semmi baj. De azt te is tudod, hogy autot vezetni elsosorban kormannyal illene;) Foleg velemenyt mondani egy szimrol vagy MOD-rol;)
  • MaSzKa
    amúgy a 2 aa akksi miatt van súlya és olyan 400g ha rezek még azt is át tudja adni milyen úton mész pl kavicsos vagy gödrös

kb 2 hétig is birja powerral
    amúgy már 2-3 éve ez nyeri a legjobb gamepad díjat nem is újítottak rajta már régóta

• Alexease
    A billnel biztos hogy jobb, az teny:)
  • Alexease
    Most ezek utan (kontroller) gondolhatod, mennyi ertelme van annyi MOD-nak:) Lehet, hogy hatulrol tologatja oket;D
    Annal a kontrollernel, meg egy FFB nelkuli, olcso kormeny is jobb, legalabbis nagyobb elvezetet nyujt, az biztos... Persze, aki instant jatekos, annak mindegy;)
  • bardocz
    forza 2-zni egész jól tudok kontrollerrel,de az árkád,amúgy mivel lehet adagolni a gázt-féket,meg még a kományzást is így jobb mint bill
  • Alexease
    Nem ismerem, es nem is probaltam, de az egy kontroller (banan) nem kormany?! Tomb Raider-hez meg focihoz biztos jo, de autotvezetni...?! :)
  • bardocz
    aha,és ugyan úgy ki tud csavarodni a kezedből,mint a g25?:DD
  • MaSzKa
    duplamotoros mint a G25

1 nagyobb és 1 kisebb motor

szerintem ahhoz képest milyen kicsi egész jó
  • bardocz
    most azonnal elmész,és RBR-t megveszed eredetiben!!!1,olcsó 2,már csak Richard Burns miatt is meg kell venni!!
  • Alexease
    LogitechCordlessRumblepad2 Erre aztan lehet alapozni egy szimulatornal:)
  • MaSzKa
    az alap GTR 2-be meg a legjobb a FFB nagyon meg van csinálva
    LogitechCordlessRumblepad2-al mikor megyek megmondom jobb vagy balpadkán mentem nagyon élethű

bár a grafika nem annyira de a hangok is el vannak találva

rfactor meg abba jobb több mod van rá és a modok ott talán jobbak

amúgy szívesen megvenném ezeket a játékokat eredetibe is ha 40%-al olcsóbb lenne pl egybe

Live For Speed S2
    Richard Burns Rally
    Rally Masters
    GT Legends
    Grand Prix Legends
    Sports Car GT
    RFactor
    GTR 2

• Alexease
    Az rFactor azert frissebb, jobb az FFB, gumi, felfuggesztes. A GTR2 meg egy kicsit dobozos;)
  • SimaSuna #8595
    kinek mi az izlése :)
  • bardocz
    a mod tényleg nagyon jó,sőt az az egyetlen mod,ami tetszik gtr2-höz,csak így hogy kipróbáltam rfactorban már anyira nem jön be:D
  • SimaSuna #8593
    V8 mod bajnokság lesz nemsokára a HRCben...elég komoly versenyek alakulnak ki...nekünk teccik a mod..
  • bardocz
    a V8 mod,amire azt hittem isten mod,arról is kiderült,hogy rfactor alatt ezerszer jobb,gtr2-vel olya rég játszottam már,ogy ha néha elkezdek vele,akkor lépek is ki,olyan szokatlan:D
  • leho94
    Nekem csak 2 mod van és bőven elég..