10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Piros MOMO Force 16k...mi kell még?? -
EX dehogy kell!!!!
volt Formula Force GP-m és gagyi volt a régi Wingman Formulához képest
nem előre lépés hanem hátra
nekem ezkek közül kell valami semmi más csak ez: ezekbe van anyag bőven
-
vagy használt DFP 15000 és 18000-ért bontatlan csomagolásban, új 21500Ft. -
Ha nincs pénzed vegyél EX-et nekem az van és jó kis kormány nagyon :) -
Vegyél egy piros Momo Force-ot, PH-n van most 1db 20k alatt, van egy G25-is 40k körül. -
nem kell ahoz g25 hogy jót szórakozz -
hogyne lenne kormányom
csak nem G25 :(
amúgy holnap lehetséges olcsóbb lesz és veszek talán -

-
Driverbol mar biztos van neki vagy 25 fele,de kormany meg nincs! :) :D -
igen de most beirta van új logitech driver 5.02 néven és valóban van :) -
srácok..
az megoldható lenne-e h a C6R kasznit..ráépítsem a C5R-re?
vagyis..ha felmegyek Online...Én magamat és a többieket C6R-el lássam..viszont ők engem C5R-el...megoldható-e?
-
Akar melyik autos topicba olvasgatok ez az i.d..a Maszka irja az okorsegeit a kormanyvasarlasaval vagy inkabb nem vasarlasaval es stb-vel kapcsban. HIHETETLEN!!!! 
-
kipróbáltam a champ car konvertet....hát az rfactoros az igazi. -
megvan a 4 track pack + külön 1 zsák pálya is -
most komolyan minek öszes mod?ez a játék open-wheel-hez teljesen rosz,anyira fölösleges sözesmod,főleg hogy hatalmas része gagyi,inkább pályákat töltsed le,ne a modokat -
amúgy van itt olyan man akinek az összes mod megvan a gameshoz? -
na már megint kezdi a kormányokról a képi linkelgetést..
autós szimet game paddal tolni és esküdözni mekkora jó..gratulálok.
valszeg a repülős szimekhez meg a DFP a legjobb és nem a bot kormány hiszen a II. vh alatt az amcsi bombázónak is kormánya volt.. -
én még 4-lért vettem,de ha 10-et adok érte,akkor se sajnálnám,nem úgy mint gw,amire költöttem 21k-t,aztán 1.5 év és hagyom a picsába,mert kurvaunalmas -
GTL meg 1990Ft.. -
Ha csak 5 percet autozol, akkor aranyaban valoban sok osszerakni egy kormanyt (max 1 perc.) De ha annal tobbet, akkor mar megeri;) -
mi a rák 5 perc egy kormány öszerakásán?nekem fél perc,kiemel asztal alól,felfogat,pedál öt centit odébbmozdít,konektorbe bedug,usb csatlakoztat -
amúgy lehet hülyén hangzik de fps-en kívűl az összes játék játszható vele és vezeték sincs 10m-ig jó
jobban szeretem mert kis helyen elfér a kormányt 5perc összerakni
valahogy így nézhet ki belűlről igaz ez nem logiteché
-
ilyen kormányom van van benne anyag gőven végig gumírozott
csak 1 baj van nincs nenne i-force 2.0 :(((((((((8
ilyennek őrülnék a legjobban:
amúgy G25-őt nézegetek de mintha nem lenne valami jó kidolgozva ahhoz képest hogy 50eFt csak a kormányom van a hangsúly :(((
-
Elhiszem, hogy profi kontroller, azzal nincs semmi baj. De azt te is tudod, hogy autot vezetni elsosorban kormannyal illene;) Foleg velemenyt mondani egy szimrol vagy MOD-rol;) -
amúgy a 2 aa akksi miatt van súlya és olyan 400g ha rezek még azt is át tudja adni milyen úton mész pl kavicsos vagy gödrös
kb 2 hétig is birja powerral
amúgy már 2-3 éve ez nyeri a legjobb gamepad díjat nem is újítottak rajta már régóta
-
A billnel biztos hogy jobb, az teny:) -
Most ezek utan (kontroller) gondolhatod, mennyi ertelme van annyi MOD-nak:) Lehet, hogy hatulrol tologatja oket;D
Annal a kontrollernel, meg egy FFB nelkuli, olcso kormeny is jobb, legalabbis nagyobb elvezetet nyujt, az biztos... Persze, aki instant jatekos, annak mindegy;) -
forza 2-zni egész jól tudok kontrollerrel,de az árkád,amúgy mivel lehet adagolni a gázt-féket,meg még a kományzást is így jobb mint bill -
Nem ismerem, es nem is probaltam, de az egy kontroller (banan) nem kormany?! Tomb Raider-hez meg focihoz biztos jo, de autotvezetni...?! :) -
aha,és ugyan úgy ki tud csavarodni a kezedből,mint a g25?:DD -
duplamotoros mint a G25
1 nagyobb és 1 kisebb motor
szerintem ahhoz képest milyen kicsi egész jó -
most azonnal elmész,és RBR-t megveszed eredetiben!!!1,olcsó 2,már csak Richard Burns miatt is meg kell venni!! -
LogitechCordlessRumblepad2 
Erre aztan lehet alapozni egy szimulatornal:)
-
az alap GTR 2-be meg a legjobb a FFB nagyon meg van csinálva
LogitechCordlessRumblepad2-al mikor megyek megmondom jobb vagy balpadkán mentem nagyon élethű
bár a grafika nem annyira de a hangok is el vannak találva
rfactor meg abba jobb több mod van rá és a modok ott talán jobbak
amúgy szívesen megvenném ezeket a játékokat eredetibe is ha 40%-al olcsóbb lenne pl egybe
Live For Speed S2
Richard Burns Rally
Rally Masters
GT Legends
Grand Prix Legends
Sports Car GT
RFactor
GTR 2
-
Az rFactor azert frissebb, jobb az FFB, gumi, felfuggesztes. A GTR2 meg egy kicsit dobozos;) -
kinek mi az izlése :) -
a mod tényleg nagyon jó,sőt az az egyetlen mod,ami tetszik gtr2-höz,csak így hogy kipróbáltam rfactorban már anyira nem jön be:D -
V8 mod bajnokság lesz nemsokára a HRCben...elég komoly versenyek alakulnak ki...nekünk teccik a mod.. -
a V8 mod,amire azt hittem isten mod,arról is kiderült,hogy rfactor alatt ezerszer jobb,gtr2-vel olya rég játszottam már,ogy ha néha elkezdek vele,akkor lépek is ki,olyan szokatlan:D -
Nekem csak 2 mod van és bőven elég..