GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Lehet hogy tudatlan vagyok de fogalmam sincs mi a rák az a GFMX440.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SimaSuna
remélem nem GFMX440el próbálod a gammát...
gordon 24
Huhh. Basszus .. Mással toltad már? Az egész játékkal pl? Nekem pl csak windowed modban megy. Normál modban fagy. Próbáld ki!

Downhill!!

nálam müködik😊 van kereke
kaposi1
Áttírtam az értéket "0"-rol, "1"-re de nálam még mindíg nincs elsõ kerék belsõnézetben. Nálad ez müxik?<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Megtaláltam a bajnokságok menü alatt, de amikor már kiválasztom a csapatot és indítanám a bajnokságot, akkor meg kifagy...ááááá...megüt a guta...áááá...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

gordon 24
Tudom. Nem azért irtam!

Downhill!!

én is így gondoltam,nem mondtam semi olyat hogy a telepítésnél kell kiválasztani, csak nekem "formula 1"van kiirva.
gordon 24
Exe-s. Nekem ugy indult el hogy feltelepitettem nem kell kiválasztani semmit megkereste nekem a könyvtárat amibe a gtr2 van. És nem kell belül mást választani egyszerüen csak a GTR2 mappába rakd!
Fel települ majd amikor megvan belépsz a Carsnál elmész addig amig kinem irja hogy f105-07. Választasz egy gépet és ennyi.

Downhill!!

autó kategoriánál kiválasztod a formula1-et és utána gyártót választasz és kész
na és hogy sikerült elindítani a mod-ot?
mert én hülye fejjel nem jöttem rá

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

gordon 24
Aha ok😄 akkor megnézem😄

Downhill!!

UserData/neved/neved.PLR fájlban szerkeszd hogy: Wheels Visible In Cockpit="0"-ról 1-re 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

gordon 24
Na én kipróbáltam! Nekem felment, de nincs kereke belsõ nézetben a kocsinak meg ilyenek szóval nem tudom. Lehet amiért nálam nincs kereke belsõnézetben te azért nem látod! Valami nem kerek vele!

Downhill!!

gordon 24
Én is azért kérdeztem.. Én csak 06-ost tudok.

Downhill!!

esetleg ha ismersz jobbat, dobhatsz te is linket 😄

Bár ezt is nehezen találtam

Fanke

innen

gordon 24
Ha elárulod honnan van a mod megnézem😄!

Downhill!!

hi all!

Felraktam egy f1 2007 modot a gtr2 alá, de nem tudom elõcsalogatni. pls help. (a gamedata/teams alatt ott vannak az f1-es autók, de a játékban nem találom)

Petter Szajmon
Valali adna egy leirást hogyan kell a motec et elinditani hogy telemetriát rögzitsen mert a játék felismeri a motec et de de semmit se tudok rögziteni. Mindent megcsináltam ami a FAQ ba van.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d
ezenfelül mégegy hiba: Az intenzív használattól igenhamar elkezdenek zörögni, nyikorogni a force feedbackért felelõs alkatrészek!

gordon 24
Sajna vannak hibái..
Nekem is olyan van..

Az egyik:
- A pedálja kiszokott logosodni illetve a poti kikopik ezért nem ad full gázt. De ez egy otthoni házi barkáccsal megoldható.

- A másik a bot váltoja. Müanyagból van ha túl erõszakos vagy el lehet törni a belsõ mozgató részet de ettõl se kell tartani, mert ezt a kormányt lehet jobb és bal váltóval használni. Ugyen nekünk a jobb váltó kell ha eltöröd atrakod a bal részt jobbra és müködik!

De ezeken a hibákon felül nagyon jó kormány én 2 éve használom és nagyon tetszik! A pedál hiba az a bonnyolultabb történet de ha esetlge elõjön lehet segiteni rajta!

Downhill!!

friday79
Az mit jelent?

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

w77d
jó az, nekem is az van, csak ne gyötörd agyon, mert nekem már nagyon kivan csórikám <#buck>

friday79
MOMO RACING jön nemsokára. Alig várom

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

lac coo
Dehogy, az még egyelõre semmire nem jó ... Meg gépem sincs alá ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

w77d
te is vistán nyomod?

lac coo
Nem tom, a szokásos bármi lehet kategoria.... Driver, Win, vagy rossz földrajzi fekvés....stb 😊

w77d
nem lehet valahogy ezt a "laggot" megszüntetni? Most raktam fel a race07-et és az belsõ nézetben is így ugrándozik! nagyon idegesítõ!

w77d
ekte ugyanezzel állok szemben, visszajátszásban és külsõ nézetben egyaránt

lac coo
Nekem Race ilyen de csak az instant replay-ben, és csak tv-kamerával...Jó az fps, de az autók szakaszosan haladnak elõre az úton, lalassít majd gyorsan elõre dobja magát 😊))))

Alexease
Szerintem itt kevesen vannak, akik kulso nezetbol tologatjak😊 Amugy meg, epp' belsonezetben eroforras igenyesebb a jatek, a MoTeC es a muszerek miatt. Valszeg Vista gond es/vagy tucatnyi mas egyeb (virusirto, spam, tuzfal, driver, stb.).
w77d
van itt valaki még aki Vistán játszik? Nekem amióta Vistám van ez a game szó szerint lagzik külsõ nézetben! Belülrõl minden ok, de külsõ nézetben dobálja a képet!

MaSzKa
ha szeretnék valami bajnokságba indulni akkor kötelezõ megvenni az eredeti gtr2-t? vagy van olyan esetleg ahol nem feltétel?

MaSzKa
jó lenne olcsóbb lenne a G25 mondjuk 30eft már jó lenne

lac coo
Pau-val eggyütt megy már .....

lac coo
Ha bemásolom a Porto pályát a megfelelõ helyre, miért nem indul a játék ???

Ombika
Mennyire nevettem es teljesen igazad van! A gep szarul valt,ugy ahogy van a valtojaval egyutt! 😊

kösszi szépen a választ

atenza
Helyes! <#eljen>

Atti12
õszintén szólva nekem is csak kuplung van benyomva 😊. Jogsi pedig még nagyon messze van... Nemtom, valahogy gyûlölöm ha magátol csinál valamit a járgány. Fõleg a fékezés. Na adtól idegrohamot tudok kapni 😄. Megyek, leakarok elõzni valakit, gondolom magamban kicsit jobban oda rakom a kocsit a kanyarba, erre lefékez.... Szal only kuplung powa ^^

atenza
Kb már nyár eleje óta tudni lehetett h jön egy újabb kormány ami a DFP-t váltja le, csak sajna még nincs kép v adat róla hogy hogyan is néz ki és mi jót tud...

ott kénytelen leszek megtanulni váltani

gordon 24
Az nehéz😄 Az a baj hogy egy olyan pályán ami nem 24h-s Szerintem nem fog változni a idõ. Magyarul sose lesz sötétr. Az egy plusz a pályához. Az idõt be tudod állitani magyarul tudsz menni 24-h ta ha akarsz de szerintem az idõn nem tudsz változtatni. A track mappába át tudod irni a kör számokat. sajna ki kell számolnod😄 Kb mennyi kör a 24 óra. Ezt beirod neki 100%-ra teszed a versenytávot és akkor mitomén tudsz menni 700 kört. És megvan a 24h. De megoldást arra hogy sötét is legyen én nem tok.

Downhill!!

azt tudom hogy kell elindítani egy 24 órás versenyt. de hogy lehet megcsinálni azt hogy egy olyan pályán legyen 24 órás verseny amely alapból nem az?

Alexease
Ha jogositvany kell neked ahoz, hogy tud, mikor kell egy autonal valtani, akkor "igazabol" is problemak lesznek😄 <#idiota><#zavart1><#bohoc>
én rbr-ben is automata váltót. A gép mégis csak jobban tudja mikor kell váltani, mint én. Majd ha leteszem a soförsulit, akkor majd megpróbálok manuálisan váltani a játékokban is, de addig még van 1 év... 😄

SimaSuna
gondolom néztél már versenyt..

Monza skián..
6-5-4-3-2..gurulva át..balos kanyar végénél fokozatosan adagolva a gázt go ki a kanyarból..
de sztem próbálgasd..

RBRben is manuális váltót használok..fordulatszám alapján váltok..
én szeretem a fél-autómata váltót, szal néha szeretek én váltani, de azért a leginkább magától váltogasson 😄D