GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Downhill!!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Fel települ majd amikor megvan belépsz a Carsnál elmész addig amig kinem irja hogy f105-07. Választasz egy gépet és ennyi.
Downhill!!
mert én hülye fejjel nem jöttem rá
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Downhill!!
Bár ezt is nehezen találtam
Felraktam egy f1 2007 modot a gtr2 alá, de nem tudom elõcsalogatni. pls help. (a gamedata/teams alatt ott vannak az f1-es autók, de a játékban nem találom)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nekem is olyan van..
Az egyik:
- A pedálja kiszokott logosodni illetve a poti kikopik ezért nem ad full gázt. De ez egy otthoni házi barkáccsal megoldható.
- A másik a bot váltoja. Müanyagból van ha túl erõszakos vagy el lehet törni a belsõ mozgató részet de ettõl se kell tartani, mert ezt a kormányt lehet jobb és bal váltóval használni. Ugyen nekünk a jobb váltó kell ha eltöröd atrakod a bal részt jobbra és müködik!
De ezeken a hibákon felül nagyon jó kormány én 2 éve használom és nagyon tetszik! A pedál hiba az a bonnyolultabb történet de ha esetlge elõjön lehet segiteni rajta!
Downhill!!
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Downhill!!
Monza skián..
6-5-4-3-2..gurulva át..balos kanyar végénél fokozatosan adagolva a gázt go ki a kanyarból..
de sztem próbálgasd..
RBRben is manuális váltót használok..fordulatszám alapján váltok..