GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Kint van a Radical mod a nogripen.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

A fékútnál sokat számít, hogy milyen ütemben váltogatsz vissza, hogy van beállítva a fékerõ elosztás, mekkora intenzitással állsz fel a féken... stb... 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
Az normális, hogy a MI vezette kocsiknak jobb a fékük? Legalábbis én így érzem.
Jóval korábban kell fékeznem (hosszabb fékúttal), és még így is hajlamos vagyok beléjük csapódni, fõleg az elsõ kanyarokban.
Olyan mintha az MI meleg fékekkel és gumikkal indulna, teljes tapadással, stb.
Néha már abban sem vagyok biztos, hogy a féklámpájuk idõben kigyullad, habár ezt már inkább csak beképzelem, egy-egy szívás után.
Általában türelmes vagyok, és két-három restart után normálisan is el tudom kezdeni a versenyt, de máskor meg heje-huja és belerúgok a power gombba! 😄
gordon 24
Szia Köszzönöm! Nem elbasztam az idõt. Tudod legördülö menüs az a rész. Én szépen beáálitottam 4-dikét aztán ahogy meghuztam az egeret valszeg elválltotta. Nem vettem észre és mentettem. Igy lett 6-dika. És az a szar hogy nem tudom megváltoztatni. Szóval 4-dikén van. De ettõl fügettlenül nagyon köszönöm!

Downhill!!

leho94
boldog szülinapot!!!!!(ha ma van)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

... Nem akartam volna szétcseszni a topikot, de csak megköszönöm már a linket. 😊 Kösz.
"Ja, és le tudná valaki írni, hogy sorrendben milyen beállítási paraméterek vannak? Mert az én verzióm magyar és így nem értem õket..."
Visszavonva, megtaláltam neten. 😊 Bocs az újabb postért...
SimaSuna
GTR2 setup Guide multilanguage + hun

ebben mindent megtalálsz
Köszönöm a lenti válaszokat, végül megvettem a GTR-1-et.
Most meg afelõl érdeklõdnék, hogy nincs-e valami leírás (mármint nem kézikönyv, hanem guide) hozzá? Mert egyelõre elég nehezen megy. Gondoltam nem fogok szarakodni, egybõl simulationre mentem és az automata váltón kívûl minden aidet kikapcsoltam. Így viszont a sima egyenes féktávon is kipördül a kerék. 😊 Nincsenek leírva valahol az alapvetõ technikák (pl. hogy kell fékezni)? Ja, és le tudná valaki írni, hogy sorrendben milyen beállítási paraméterek vannak? Mert az én verzióm magyar és így nem értem õket...
leho94
grat....

CodeRed
<#guluszem1><#nevetes1><#vigyor2><#buck><#wow1><#worship>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

SimaSuna
hol tudnám a GTR2es accom jelszavát változtatni???
bardocz
az a baj hogy eredetin eredeti kocsival(ferka 550,donnington park)
gordon 24
Gyári vagy letöltött pálya? Letöltötteknél elõfordulhat hogy nem megfelelöen van elkészitve. Ha csak egy adott pályán csinálja, keress máshol egy ugyan olyan pályát és cseréld ki. Azt meg töröld. Ha sok pályán és az eredetiken is csinálja akkor nem tom.

Downhill!!

bardocz
miért van az,hogy néha a játék kanyarban úgy veszi,hogy kimentem a kavicságyba?ugyan az a hang,és ugyan úgy csúszik a kocsi,sokszor még a rázókövet is annak veszi,és az egész egy nagy szívás így
arty
Az ATI9250 DX8.1-es effekteket tud megjeleniteni, ShaderModel 1.4 mellett, azaz simán elindul rajta a GTR(2) dx8 modban. Más kérdés, h mennyire kell majd butitani, h élvezhetõen fusson sok ellenfél kocsival ...

A GTR2 is simán butithato GTR1 kinézetig, nem nagyon rémlik, h olyankor lassabb lenne, mint az elõd.

De baromi egyszerû a megoldás:
http://www.download.com/GTR-2-Demo/3000-7523_4-10563540.html
Ezekután világos lesz, h megéri e megvenni a GTR(2)-t.

Forza.

Cowek
9250-t nem biztos hogy támogatja akármelyik is. De GTR-Mastersen biztos tudják.

http://www.f1-info.hu/

bardocz
nem tudom hány megás a videókártyád de szerintem gtr2 is menne(nekem 256mb és ram meg proci majdnem ugyan ez,proci 0,07ghz-vel roszabb és gtr2 megy)
Sziasztok.
Játszik még valaki a GTR1-el?
Ilyen a gépem: 2.67GHz, 512 MB RAM, Radeon 9250, és mielõtt megvenném, nem ártana tudni, hogy játszható lenne-e a gépemen... GTR2-re gondolni sem merek...
bardocz
hol tudom beállítani hogy legyen sc baleseteknél(pl borul autó)?
SimaSuna
Alexease a Safety Car sebességét hol tudom változtatni?
néztem a pálya leírásban ott nincs
néztem a safety fájlaiban ott sincs..
van vmi 5leted?
SimaSuna
<#crazya><#nevetes1>
pointer4
Arra számítasz, hogy félreáll a villogódra akit le akarsz elõzni ? <#ejnye1><#idiota><#nyes>
SimaSuna
deh 😄
chalezlopez
Csak nem azzal jönnél versenyezni? <#nevetes1><#nevetes2>

Vamos Argentina!

SimaSuna
(Y)
lassan rájövök a dolgokra 😊
köcce!
Alexease
Elvileg meg lehet oldani, az egy kulon object, sajat textura beallitasokkal. At kell tenni es pozicionalni a PaceCar-bol.
SimaSuna
Alexease azt meglehet oldani h a safetycar villogója más autóra rákerüljön?
Visszavonom többszöri próbálkozás után bejött 😊

De ami az oldalon van HRC-s link az egy üres oldalra mutat..

SimaSuna
MikX
Hali!
Nem tudja vki, h a Ferrari F430-ast honnan lehetne leszedni? Vhol láttam, de már nem emléxem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

chalezlopez
HRC SZERVER SG Topic ------------------> nézz át ide!

Vamos Argentina!

torque12
pm ben megmondaná valaki a szerver nevét és jelszavát?

én is szoktam
leho94
én-e.

torque12
hamachizni szokott itt vki?

torque12
Aha, oké 😊

gordon 24
Elvileg tudnod kéne aktiválni.. Ugy müködik hogy feltelepited a modot, majd elinditod a játékot.
Oda érsz mikor játékot kezdenél hogy autó válsztás. Itt megnyomod azt a 2 nyilat ami jobbra balra mutat és kijönnek a modok. ott ugyan ugy möködik mint eddig, hogy kiválasztod a csapatot majd az autót a pályát és go..

Downhill!!

torque12
windoved modban jo lett. a köv kérdésem az hogy amikor telepitettem 1 mod ot akkor hogy tom azt aktiválni a játékban?

SimaSuna
VGA mérete..DirectX friss-e?
sok dolog lehet..
vmi konkrét dolgot írj -.-
torque12
heló! az mér van hogy elinditom a gtr2-õt fekete képernyõ és nem cisnál semmit... ?

kaposi1
Off.
Semmi gond .
Csak hogy lásd nem vagy egyedül a problémáddal. Nekem meg be van gipszelve a lábam immár másfél hónapja achílles-ín szakadással.
Nem egyszerû az élet. Bocs az off-ért.
On.
De kerekem még mindíg nincs belsõbe. most letöltöttem ujra a modot mert az enyém már jó pár hónapos volt. Próba cseresznye.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SimaSuna
bocsesz h úgy írtam..kicsit morcos vagyok..+ általában azoknak szokott rendetlenül menni a game akiknek kis VGAjuk van..

bocsesz.. 😉

peace
MaSzKa
linkeltem be honnan lehet 1 kattintással fasza modokat letölteni :-) olvass vissza

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kaposi1
Jobbulást kívánok a gyökérkezelt fogadra. De komolyan.

biztosan..

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

kaposi1
Ja nem, Galaxy premium 7600 GT Zalman.Az még azért elég hozzá ha jól sejtem.

videókártyád... GeForce MX440

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!