GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
www.smart-bus.hu
Az normális, hogy a MI vezette kocsiknak jobb a fékük? Legalábbis én így érzem.
Jóval korábban kell fékeznem (hosszabb fékúttal), és még így is hajlamos vagyok beléjük csapódni, fõleg az elsõ kanyarokban.
Olyan mintha az MI meleg fékekkel és gumikkal indulna, teljes tapadással, stb.
Néha már abban sem vagyok biztos, hogy a féklámpájuk idõben kigyullad, habár ezt már inkább csak beképzelem, egy-egy szívás után.
Általában türelmes vagyok, és két-három restart után normálisan is el tudom kezdeni a versenyt, de máskor meg heje-huja és belerúgok a power gombba! 😄
Downhill!!
Visszavonva, megtaláltam neten. 😊 Bocs az újabb postért...
Most meg afelõl érdeklõdnék, hogy nincs-e valami leírás (mármint nem kézikönyv, hanem guide) hozzá? Mert egyelõre elég nehezen megy. Gondoltam nem fogok szarakodni, egybõl simulationre mentem és az automata váltón kívûl minden aidet kikapcsoltam. Így viszont a sima egyenes féktávon is kipördül a kerék. 😊 Nincsenek leírva valahol az alapvetõ technikák (pl. hogy kell fékezni)? Ja, és le tudná valaki írni, hogy sorrendben milyen beállítási paraméterek vannak? Mert az én verzióm magyar és így nem értem õket...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Downhill!!
A GTR2 is simán butithato GTR1 kinézetig, nem nagyon rémlik, h olyankor lassabb lenne, mint az elõd.
De baromi egyszerû a megoldás:
http://www.download.com/GTR-2-Demo/3000-7523_4-10563540.html
Ezekután világos lesz, h megéri e megvenni a GTR(2)-t.
Forza.
http://www.f1-info.hu/
Játszik még valaki a GTR1-el?
Ilyen a gépem: 2.67GHz, 512 MB RAM, Radeon 9250, és mielõtt megvenném, nem ártana tudni, hogy játszható lenne-e a gépemen... GTR2-re gondolni sem merek...
néztem a pálya leírásban ott nincs
néztem a safety fájlaiban ott sincs..
van vmi 5leted?
Nem tudja vki, h a Ferrari F430-ast honnan lehetne leszedni? Vhol láttam, de már nem emléxem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Oda érsz mikor játékot kezdenél hogy autó válsztás. Itt megnyomod azt a 2 nyilat ami jobbra balra mutat és kijönnek a modok. ott ugyan ugy möködik mint eddig, hogy kiválasztod a csapatot majd az autót a pályát és go..
Downhill!!
Semmi gond .
Csak hogy lásd nem vagy egyedül a problémáddal. Nekem meg be van gipszelve a lábam immár másfél hónapja achílles-ín szakadással.
Nem egyszerû az élet. Bocs az off-ért.
On.
De kerekem még mindíg nincs belsõbe. most letöltöttem ujra a modot mert az enyém már jó pár hónapos volt. Próba cseresznye.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
bocsesz.. 😉
peace
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!