GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Engem kidobott csalás gyanújával tõled!<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Pusztító_78
milyen stilusban mert az enyém kezdõn van beállítva
TG Gida
Nem tudok bemenni,de hostolok és egyet GIDA néven.

Isten áldja a pogányokat!

Pusztító_78
na most a biszti kedvéért kilapcsoltam a saját és a nyilvános tüzfalamat is illetve a ruteremen is van egy port engedélyezve
TG Gida
Minden más serverre be tudok jutni,csak hozzád nem.Tûzfalon átengedted?

Pusztító_78
ez a frissítés biztos kell hozzá és az 1.1 patch
online frissítõ
Pusztító_78
áh ilyen nincs lejárt a szerverem végigfutott az idõlimite
most frissítettem újra
TG Gida
Én most sem tudok belépni.

Pusztító_78
Ja Gtr2 1.1 az online frissítés hiányzott a múlthét végén azé nem látszott a a sero
Pusztító_78
na skacok most lessétek meg a szerveremet hátha látni
a neve roboserver kezdõ szinten 15 férõhelyes a lehetséges laggokért bocsi.
ahogy pointer leírta...HA acc-ot cseréltetek, akkor mennie kell.. viszont ilyenkor bukod az összes többi játékod (ha volt/van), ugyanis az egy adott névr szól, nem lehet csak egy játékot kitörölni/uninstallálni egy steam acc-ról..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

pointer4
Van egy felhasználó neved és egy jelszód, azt ha a világ végén is egy vad idegen gépen, mûködõ steambe beírod, akkor bejelentkezel. Látni fogod a játékaidat, amikér fizettél, és ha akarod felinstallálja/letölti a steam szerverérõl. Akár egyszerre 20 gépre is felrakhatod az összes steam-es játékodat, de csak egy lehet egyszerre belépve, csak egy gép futtat egy játékot.
Nem lehet, hogy az illetõ megtudta a te jelszavadat? És megváltoztatta?
Amúgy töröld a steam mappát a francba (vagy csak rakd félre), szedd le a másfél megás installt, és abba próbálj bejelentkezni.
Még akkor sem ha steam accountot cserélünk.
Ez még az IP-t is figyeli ha újra akarom telepíteni?
Vegyünk egy példát.

Újratelepítem a gépemet vagy kicserélem az alaplaot mert tönkrement és elköltözöm innen. Más lesz az IP címem és más lesz a gépem is.
Ergó ha újra akarom telepteni akkor kéri a steam szerint a serialt. Igaz ? Ha be tudok jelentkezni a steam fiókomba akkor hozzá passzintja a reggemet és máris azonosítva vagyok.
És ha valakivel elcserélem a játékot és Az accountomat ?
Akkor is beenged nem ? Ebben az esetben elvileg passzolnak a kódok a steam fiókkal ... vagy tévedek ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

1 valami biztos, amit már leírtak: ha 1x is egy serialt-t (jelen esetben pl. gtr evo) egy acc-ba beregeltek akkor onnantól sajt... ha dobozos akkor maximum offline módban fogod tudni feltenni, ha steam-es akkor sehogy

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Áh meg van a hiba most már mûködik rendesen.Valami online patcot kellett még felrakni.amúgy köszi a választ.
Nekem még mindig 1 darab szerver látható nem tudom hogy mit kéne csinálnom.Na mindegy így jártam.
Most csatlakoztam a GTR2 vel és szimulációs beállítással legalább 10 futó szerver van amiben legalább 2 emberke vezet.
Igaz va pirosak vagy MODok vagy jelszóval védettek de biztosan több mint 1 szerver mûködik. Próbáld újra vagy másképpen.

Sziasztok

Most raktam fel újra a GTR 2 és az a nagy helyzet hogy simulations modba is csak egy szervert talál.A többi szerver megszünt vagy valami más hiba van?
Valószínû nem tervszerû a probléma így nem érzem magam átverve.
Jelenleg éppen ott tartok, hogy a saját steamembe se tudok belépni mivel ezt írja ki :
Steam Updating 0% complete
ERROR: Failed to create key

uninstallni se tudom a steamet és még a régi saját vásárlású Race 07esem se müxik.

Ilyenkor mi van ?
Semmi kedvem gyári supportot hívni.
Valami más ötlet ?

pointer4
Minden játékot egyetlen egyszer lehet aktiválni egy steames account-hoz. Ha ezt már valaki elsütötte, akkor az már oda tartozik, el nem távolítható. Attól tartok átvertek, persze lehet, nem direkt, csak az illetõ sem tudta.
Azt a steam accountot ha megkapod, csak akkor tudsz te is avval a játékkal játszani. Viszont, ha van mellette még 10 másik játéka a srácnak..... mindjárt fent áll a probléma, hogy azt nem adja oda.
Boltban most 2 rongy a játék, lehet érdeme lenne egy ottani vásárláson gondolkodni.
Pusztító_78
azt viszont nem tudom hogy lehet e kiszedni a steambõl a reggelt játékot.
mert ha más játék is van mellette nem tudom mi rá a megoldás
Pusztító_78
ezért ne felejtsétek el ha steames játékot akartok átvenni mástól a steam fiókját is kérjétek el
Pusztító_78
ugye mivel steames a steam fiók tulajának vagy uninstallálnia kellene a fiókjából a játékot vagy a steam hozzáférést engedélyeznie kell hogy használhasd. steam nélkül nem okés a dolog.azt viszont nem látom hogy van e rá lehetõség hogy a steam tulaja uninstaláljon ezért a fiók hozzáférést kell megadnia.
Egy kis hozzáértésre lenne szülségem.

Egy Gyári Eredeti GTR Evolutiont vettem át valakitõl.
Benne serial number minden. Szinte új, talán ha 2x lett használva Online, utána uninstall.
Amikor akartam telepíteni akkor kidobta, hogy bocsi, azonos termékkód, az általad használt termékkódot már aktiválták egy létezõ steam fiókból.

Mit tudok tenni? Hogyan tudom áthidalni ezt a problematikát ?
Ha pl kicserélem a gépemet akkor nem fogom tudni másodjára telepíteni mert már 1x telepítettem és reggeltem a steamen keresztül ?
Ez így elég elszomorító lenne ... valami trükkötök vagy ötletetek van esetleg ?
Köszönöm elõre is.

Race07 itt figyel a polcon és útban van a kiegje az EVO.
Ha gondolod azzal is hosztolhatunk. Bár annyira azt nem csippázom. Túl sok az új autó.
Jó lenne ha akadnának páran akik a régi lassabb autókat is kedvelik.

Hello All! Még új vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy belrhr állítani valahol, vagy van valami progi arrra, hogy a kocsiban lévõ kjelzõn lássam hogy mennyivel megyek és , hogy milyen sebességi fokozatban van?

Pusztító_78
esetleg race07 ill kiegészítõje van valakinek eredeti?
Pusztító_78
talán esetleg megpróbálom a jövõ hétvégén majd beírom

TG Gida
Mikor hostols legközelebb?

Pusztító_78
mégse mondtam hülyeséget tényleg steamen keresztül aktiválódik LOOL
Pusztító_78
bocs téves beírás ez a kieg lemez a lényeget nem raktam fel😊
bardocz
Mindig is az volt :-D
Pusztító_78
Skacok kérdés
A Gtr Evolution mióta steames?
Utoljára mikor játszottam vele jó régen szart a steamre már bocs a kifejezésért.
kaposi1
Állítsd szimulációra, ott nagyon sok server van.
Igaz a többsége jelszavas.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ez nagy trükk volt. Wow. Átállítottam és rögtön több lett a találatom a serverek közt. Nem tudtam,hogy ez ennyire befolyásolja a serverek láthatóságát. Sorry. De ma is tanultam valami nagyon fontosat.
Köszi.

Hu, ezt nem is néztem. De lehet hogy alapon volt.
Akkor át fogom állítani.
Mikor hostolunk újat ?

Pusztító_78
mit állítottál be mert nálam a legjobb esetben per pillanat profi beállítás mellet 2 szervert mutat
Ha Kezdõ szintre van állítva nálad a nehézség akkor csak azokat a szervereket látod amelyek ezzen a nehézségi szinten mennek.
Értem. Azért egy csatlakozási próbát tarthattunk volna.
Na majd máskor 😊

Pusztító_78
az úgy jó
de mára leállítottam a szervert mert nincs túlzottan nagy jelentkezés.

ha esetleg a késõbbiekben többen jelentkeznek megpróbálom ujra
Sajna nem látok olyan servert ...

Eredeti gyári széria számmal és azt írja 1.1.0.0 ... akkor ez elvileg 1.1es verzió.

Pusztító_78
bocs én hibáztam lanra tettem a servert talán most jó lesz😊
Pusztító_78
1.1 es frissítés kell
Pusztító_78
eredeti a játékod?
Hali. Ehhez a szerverhez hogyan lehet csatlakozni ?
Beléptem az Online részbe de ott nem találtam semmi ilyen nevú szerót.
Van valami trükk ? Nem vagyok nagyon nagy Online Speeler, segítsetek pls.

Pusztító_78
a szerver amit ígértem mostantól él
a server neve roboserver a hozzá tartozó chet szoba a pusztito szoba
az esetleges elõforduló laggért ha lesz elnézést kérek notiról wlanon keresztül fut a szerver.
a szerver 15 férõhelyes remélem elbírja a netem a forgalmat a szerver
jelezzetek ha nem látjátok a szervert mert elõször csináltam saját szerveret és nem tudom hogy jól csináltam e
Köszike
SimaSuna
nem, csak mert mi csináltuk 😊
Toby0501
Mivan, fizet az ISI, hogy így reklámozod?! 😊

Dietrich
vagy a mezei GTL lemez 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."