GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
akkor vszont szar a pedál,már sanja ezt nekem is elkezdte momo de még csak m-ek ugrál
szar gáz a gtr-ben tünetei: félgáznál, a controls setupban a 'bar' össze-vissza pattog! nem követi a gázbenyomás mértékét, hanem pattog és csak végállásnál fixálódik végálláson.

a fék az teljesen rendben van, ahogyan más játékokban is mind2 pedálom.
én a gázt is tudom (logitech force ex - alapbeállitásokkal)..

a "nem tudom beállítani, mert NFS-es vagyok" szöveget meg hagyjuk már! 😄
különben kacagnom kell rajta.
végülis úgy értsd hogy szar a gáz, hogy szinte nincsen csak padló... GT2-es porhéval esélytelen egy jóízût kigyorsítani nyújtottabb kanyarból... ha ezt tovább kell magyarázni, akkor...

viszont a többiben ez miért nem fordul elõ? oké, régi szar kormányom van, hiszen 3 éves, de akkor máshol miért tudják megoldani, szerintem ez azért elég gáz.

de a féket legalább tudom adagolni. 😄
gordon 24
Én bevalom nem szeretem az esõt. De reál idõjárással tolom. Viszont amit nem csipek hogy a Race 07-be beállitom hogy változó legyen és sose esik sõt nem is csöpög. Legalább 2 bajnokságot letoltem mind tök száraz volt.

Downhill!!

N o N a m e
Ismerem.. nekem is megvan. Már csak egy ablaktörlõs plugin kellene 😄
SimaSuna
ki kell használni a lehetõségeket..

van RealisticRain plugin...
nagyon jó 😄
N o N a m e
Én a bajnoki futamokat változó idõjáráson, teszteléseket 10%, 50%, 100%-os esõben vagy szárazon szoktam menni, reggel, délben és este. 😄
Alexease
Ami ennel megjobb, az a GTR2 rFactor alatt😊<#vigyor3> Jobb FFB, foleg RealFFB-vel😛 Nincs ez a szokasos: "elforditom a kormany, megszunik a tapadas es elmulik az FFB" hatas😊 Persze, nincs eso, meg nincs pilota, de hat...😊

Es ha mar eso (az emberek sokszor azert rinyalnak😄): itt a GTR2-ben hog mar van (es a RACE-ben), ki hany szazalekban megy esoben (edzes, gyakorlas, korozgetes, bajnoki futam, stb.)?
SimaSuna
jah 😄
jah, én is imádom a játékot, bár neten körönként kapok 5-6 mpet, de akkor is imádom 😄D

gordon 24
Szerintem ez egy full jó gme.. MOMO-m van és hibátlan. Mindenhol be tudok fordulni ahol kell. Igaz online nem toltam még vele mert ugye van egy kis legalitási gond vele😄 de off 100%-102%-os Ai-val teljesen korekt igen komoly versenyeket lehet tolni. Szóval aki nem tud menni vele annak pssszzzzttttt. Jól mondom?

Downhill!!

SimaSuna
denemleszolyanmerteltaláljavéletlenül1repülõkerék 😄
gordon 24
és ha arrébb áll a pályabiro?😄<#eplus2>

Downhill!!

SimaSuna
Formula Force EXm van..nekem semmi baj a féktávval...
segítség nélkül autókázom..verseny szerüen...
1-2x volt olyan "baleset" ahol a szélárnyék miatt koccoltam néhány usert..
ha hozzászokol 1 autóhoz kis idõ alatt meglehet tanulni h hol kell fékezni....

Monza - Murci 3-4es kanyar elõtt jobboldalt sárga ruhás pályabírónál fék...
szal kinek hogy fexik a saját kormánya...
Kaszi46
eltúlozta a dolgot, de fizika szempontjából tényleg nem a legjobb a gtr\gtr2\race\rfactor. pontosabban jó de van jobb is.😊

*Posse*T.W.D*

Amúgy jól vagy? Vezetted már a GTR2-t vagy csak a kemény, igaziszimulátor nfs-t?

<#taps><#lama>

leho94
Sztem meg nem szar...(szarazakimondja..) 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
talán be kéne állítani...:S
szerintem meg ez a gtr2 egy nagy szar!
egyedül ebben van az hogy csak betaposott állapot-tól nézve 2centin belül érzékel a gázt! tehát kurva nagy a holtjáték...
DE! sem Race07-ben, sem LFS-ben, se másban nem volt még ilyen.
ez egy Logi formula force GP

a tweak is jópofa, látszólag még jó is lenne, csak mégsem... próbának azért jó volt! kösz. érte!
Kaszi46
Próbálja meg azt, hogy amikor engedi fel a féket akkor ezzel egy idõben már kezdje nagyon finoman a gázt is adagolni. LFS-ben legalábbis nekem ez oldotta meg a dolgot. Szóval szerintem ez vezetéstechnikai problem lehet nála is, akárcsak nálam.

*Posse*T.W.D*

Dietrich
van egy progi a DXTweak2 ami szoftveresen tudja javitani a kopott potik hibáját..logitech kormányokhoz van. Volt akin segített momo pedálnál.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
ezt ismerem😊
gtl-ben ha elöl vagyok hibázok,ha hátul akkor elõzök,és így mentünk körökön keresztül😄
persze, mert elõbb kezd el fékezni mint te! 😊)) ha mész valaki mögött pár kört, akkor tudni fogod, hogy melyik kanyarnál mikor áll fel a féken... ha egyébként gyorsabb vagy nála, és eltudod kapni azt a pillanatot, hogy egyszerre fékezzetek, akkor kigyorsításnál megtudod verni... a lényeg a türelem! 😊) nem ai ellen, sokszor az is elég, ha pszichikai nyomás alatt tartod pár körön keresztül azzal, hogy a seggében vagy... szinte biztos, hogy hibázni fog! 😊))

www.smart-bus.hu

autoszimulator
Evolution GT.. ott lehet csak a szélárnyékot érezni 😄DDDDD Már az elõtted levõ kocsi 20-30 méterre van, akkoris elõjön a szélárnyék effekt, és elkezd behúzni a kanyarba, megállni esély nincs 😄D

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
azért mész bele mert SZÉLÁRNYÉKban vagy...

menj bringával a busz után..de a távolság ne legyen 0,5-1,5mtõl nagyobb...kevesebbet kell tekerned..mert a szélárnyék felgyorsít...mivel nincs légellenállás..
de viszont ha nem fékezel erõteljesen..fel is kenõdhetel..
szerencsére én idõben megálltam...de ismerõs szépen meghorpasztotta a busz seggét 😊

szal szélárnyékba vagy..kanyarnál menj a kocsi mellé..vagy fékezz korábban..
bardocz
én meg ha fékezek valaki mögött és közel vagyok hozzá,szinte biztos,hogy belemegyek,mert valamiért nekem sem akar úgy fékezni😄 amúgy tényleg nagyon sok múlik beállításoktól,pl gtl pantera alap beállításon forog ösze visza,és máár a fékerõ elosztással is jobbá lehet tenni sokkal
w77d
nah, akkor elkezdek próbálgatni 😊

Nekem is Momo van, de nincs ilyen gondom! Én a következõképpen csinálom. Addig állítgatom a fékerõt és a fékerõ elosztást, amíg az adott pályán elérhetõ csúcssebességrõl, visszaváltogatás nélkül úgy tudok megállni, hogy padlóféknél az autó négy kereke egyszerre csússzon, de csak a féktáv utolsó pár méterén! Ha ez megvan akkor kinézem, hogy adott kanyarokat milyen tempóval és honnan kell kezdeni, majd ezekhez a pontokhoz úgy próbálok érkezni, hogy padlógázról padlófék a legnagyobb fokozaton, (jó beállítás esetén nem blokkol a kerék) majd, fokozatosan visszaváltok gázfröccsökkel, miközben a fékerõt egy kicsit visszaveszem, hogy a kerék ne blokkoljon, majd a kanyart már úgy kezdem, hogy fél gáz, és a kanyar közepétõl kifelé már padló gáz... 😊)

www.smart-bus.hu

Akkor csak a rossz beállítás és a rossz technika marad! 😊

www.smart-bus.hu

w77d
egyébként eddig azt, hittem hogy velem van a baj, nem tudok szimulátorozni, de nálam is ugyanez a problem, sokkal hamarabb kell fékeznem mint a többi online játékosnak! nekem is momom van! vagy lehet hogy csak szarok a fék beállításaim, de ahhoz meg nem értek annyira 😞

Encore
A csuszka felmegy 100%ig.
SimaSuna
fékerõ elosztás?
a momo potijai rendben mûködnek?..(játékban 100%ig felmegy a csúszka?)
Encore
Sziasztok!
Egy haveromnak gondja van a játékkal, egészen pontosan a féktávokkal. Akárhogy setupol, vagy állítgat, ahhoz hogy be tudja venni a kanyarokat sokkal elõbb kell fékeznie mint a többi játékosnak, vagy akár a gépi ellenfeleknek. Mindegy milyen autóval megy, a pálya is mindegy és nem csak a GTR2ben van ez, hanem minden szimulátorban. A kérdés az, hogy mi lehet a probléma, mert ha több játékkal is ez a baja, akkor ott valami más gond lehet nem? Esetleg a Momo pedáljai? Bármilyen tippre vevõk vagyunk. Ja és nem kezdõ szimulátoros, mert régóta játszik szimekkel, csak akkoriban még formula Ex-e volt. azzal nem volt ilyen gond.
Petter Szajmon
Milyen magyar audi festés?
Hol van?

SimaSuna
majd talán a GTR3ban...
N o N a m e
nincs
Heló! újra felraktam a gamét, és azt szeretném megkérdezni, hogy ablaktörlõ van bent? Már sajnos nem emlékszem. elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

SimaSuna
ez csak festés...van már magyar audi festés is..asszem Totya csinálta 😊
Köszi. Akkor ez csak egy "festés" lenne (#8196)? Azt hittem valami hivatalos kieg. lesz.
SimaSuna
nogripracing.com
esport-racing.de
gtr4u.de
Errõl tud valaki valamit? Mikor, honnan lehet leszedni?

Audi R8 GT

Forrás:
http://www.gt-eins.at/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2184&Itemid=1

Ginger17
Pláne, ha a bal oldalon átkattintod angol nyelvre... <#smile>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

hát ja

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

SimaSuna
akkor delete...
azt már csináltam de nem jó😞

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

SimaSuna
másold be újra a kocsit..