10998
  • Dietrich
    "amúgy kihúztam a tápot így már egész jó"

LOL nap köpése egy G25 esetében.. :)

• Dietrich
    360-ra állitottam és LongBeach cél elötti balost champcar moddal nem tudtam bevenni ;)
    200-on van ow esetében is nálam

• Dietrich
    FF-t azért kell visszább venni, hogy a kormány élettartalma hosszabb legyen mint 100%-on használva.
    DFP nálam 75% van aki 65%-ra viszi le.
  • spect16
    De azok általában akkor pihennek.
  • Mnemomic
    Jelenleg csak a GTR2 és Race07-el megyek. LFS netkar meg sincs :) Nascar még a ACT Labs korában volt arról nem tudok nyilatkozni.

Az ACTLabs-nál nem volt ilyen beállítás, de gyanítom ott is volt mert így hasonlít érzetre rá. Szóval én már régóta így megyek szoktam meg.
  • MaSzKa
    ingyenes volt HSW.hu :D
  • Alexease
    Ezt meg hanyszor fogod beirni?! Szerintem senkit nem erdekel, hogy atlenyegultel letolto-managerbe, es lehuztal minden szart, amit csak talaltal:)
  • MaSzKa
    Grand Prix Legends

ezzel Wéber Gabi is játszik :P
  • MaSzKa
    85 gb sim kiegészítésem van (lfs gtr2 rfactor)

saját magam gyűjtőttem
  • LaszloLedzenyi
  • LaszloLedzenyi
    GP2
    F1 2002
    F1 CH + GTR2002 mod+ ETCC mod+ ITC mod
    Toca 3
    GTR
    GTR2

Én csak NFS Carbonoztam de megutáltam örök életre
  • SimaSuna #8779
    jah nekik biztos nem G25 van a verdában xD
  • LaszloLedzenyi
    jó van csak ezt a 200-al elfordulokat úgy írtad mintha soha nem sim eztél volna.
  • SimaSuna #8777
    ToCa3 - GTR
    GTL
    rFactor
    RBR-LFS
    GTR2 eddig sorrendben

NFS 1 - Carbonig végigjátszottam 1x..de az csak hülyeségre jó...
  • MaSzKa
    ja és a forma1be is láttam páran néha 1 kézzel vezetnek 250 felett is
  • MaSzKa
    amúgy lehet elcsesztem

525i-t kellett volna vennem inkább :( műszaki nélkül
  • MaSzKa
    amúgy 5 óránál többet nemn játszottam összesen a porsche 2000 óta nid for speedel

Sports Car GT és Rally Masters a kedvencem ma is
  • MaSzKa
    need for speed prosche-ztam régen

amúgy már 2000 óta szimezem de mind1
  • SimaSuna #8772
    jaja..sin autózást keveri a SIM autózással
  • LaszloLedzenyi
    Biztos NFS ezett elötte , ott elfordultál akár 350 el is. lehet azé nem megy neki.
  • Alexease
    Nem ertem, pedig a szamolt kozepre huzast az ISI engine is szamolja;) Annyi gyik van az egeszben, hogy egyebet mar nem vagy erdekesen szamol, es kepes eltunni, gyengulni az FFB pl. megcsuszasoknal;) Mas szimben is (LFS, netKar, NR) hasznalsz kozeprehuzast?
  • SimaSuna #8769
    FFB nálam 4%!!!
  • Mnemomic
    Ez a középre húzás érdekes dolog, én pl anélkül nem érzem úgy az autót. Az ffb is 100%-on van GTR2ben meg Race07-ben.

A gtrmasters szerveren végeztem egy felmérést ez ügyben és ott a többség szintén bekapcsolva hagyta a középre húzást.
  • SimaSuna #8767
    ne keverd a szezont a fazonnal^^

Ültem Sima Peugeot 205ben és Rallyis 205 GTiben...
    a futómű miatt...a kormányzás más volt..más tapadás...egész más a rallyis...

ne kever a Varjút az Astonhoz...

• Alexease
    Combined: Felesleges, ugyanazon a pedalon lenne a fek es a gaz;)

Rotation: Kormanyszog. Autonkent erdemes beallitani. Pl. openwhhel altalaban 270-360...

Overal: A globalis FFB ero. Maradhat 100%, de akkor a jatekokban kell lejebb venni! A G25 eleg eros, sokszor a jatekokban a 10-30% is boven eleg!

Spring, Damper: Hozzaadott, nem fizikabol szamolt rugo es egyeb efektek. Igazabol nem kellene egyik sem (0%), de mivel az engine nem teljesen fizikabol szamolja a dolgokat, igy ezzel lehet "csalni":))) Jatekonkent valtozo. De ezt is minimumra, az biztos.

Centering Spring: Teljesen felesleges, mivel a kormany kozeprehuzasat a normalisabb programok a felfuggesztesbol szamoljak. Azon - lehetne - erezni, mikor, mennyire dol, csavarodik a kasztni, sebessegtol fuggoen mennyire huznak a kerekek, stb. Ha be van kapcsolva, eleg csaloka erzes, raadasul meg allohelyzetben is kepes kozeprehuzni;DD

Az rF/GTR/RACE-ben is huzd boseggel lejebb az FFB-t, mert nagyon eros.

GTR2-on mar nincs fent, es mivel regebbi is mint az rFactor, nem biztos hogy ezek az allitasok vannak, de erdemes oket kikapcsolni es vagy igy beallitani (PLR es/vagy Controller files):
    Steer Ratio Speed="0.00000"
    Speed Sensitive Steering="0.00000"
    FFB steer force neutral range="0.00000"
    FFB steer force neutral function="0.00000"
    FFB steer force exponent="1.00000"
    FFB steer force input max="-11500.00000"
    FFB steer force output max="1.80000"
    FFB steer force grip function="0.30000"
    FFB steer force grip weight="0.20000"
    FFB steer force grip factor="0.50000"
    FFB steer front grip fract="1.00000"
    FFB steer update threshold="0.000100"
    FFB steer friction coefficient="0.10000"
    FFB steer friction saturation="1.00000"
    FFB steer damper coefficient="0.10000"
    FFB steer damper saturation="1.00000"

Azert egy verseny autoban teljesen mashogy mukodnek a dolgok;) Gozom sincs, hogy milyen es mekkora rasegitesek vannak, de kapaszkodnak a kormanyban rendesen;)
  • MaSzKa
    a g25-el mondtam a 200-at

nehogy má 1 bmw e30-as kormányát nehezebb legyen tekerni mint 1 wartburgét!!!!

amúgy kihúztam a tápot így már egész jó
    ezt tudok akkor marad a LogitechWingManFormula
  • Mnemomic
    Nekem meg az ACT Labs után gyengének tűnt az ffb mikor megvettem. Nem vagyunk egyformák :)
  • SimaSuna #8763
    ne viszonyíts igazi autóhoz...

a WRC Corolla nem ugyanaz mint a gyári

a gyári Aston martin közrlsem olyan mint a DB-R-es...

nem így kell ezt felfogni...
  • Toby0501
    Eléggé nagy merészség egy wartburgot egy GT autóhoz hasonlítani :)
    Nameg az előbb azt mondtad, hogy 200-nál nem bírod tekerni a kormányt.. a varjú mikor ment alattad annyit? :)
    Illetve vedd figyelembe a tapadást is: a warbi alatt virsli gumik, a GT autók alatt meg hát...
  • MaSzKa
    de értsd meg igazi autóhoz viszonytok

kiskormányos wartburgot ami rally volt azt is könnyen tekertem ehhez képest
  • SimaSuna #8760
    ennyi :D
  • Toby0501
    Az autóversenyzés nem egy kényelmes dolog, hogy csak kisujjal kelljen tekerni a kormányt! :) Nem is értem, minek neked FF-es kormány, amikor lehúzod szinte nullára és nem erőlködsz semmit.. Nekem a MOMO (most nem kell mondani, hogy a MOMO nem egy G25) 100%-on van és eleinte tényleg erőlködni kellett vele, de idővel hozzászoktam és már megy simán.. persze ezt a jelenséget sokan (szerintem tévesen) a forcefeedback gyengülésének tudják be, amit hülyeségnek tartok, mert haverom alig használt szinte új MOMO-ját is ugyan olyan erősnek érzem. (de ez már eléggé off)
    Ha tényleg szimezni akarsz, állítsd be úgy, ahogy Alex mondta, vagy hagyj mindent 100-on és szokj hozzá, hogy küzdeni kell az úton maradásért! Mert, ahogy Suna mondaná: get real!
  • MaSzKa
    rbr-el nem is merek menni mert a kórházba kötök ki
    letépí a kezemet
  • MaSzKa
    vedd meg 1000ftl-al olcsóbban megkapod mint vettem

amugy eleve 4000Ft-os árengedményt kaptam rá
  • bardocz
    lófaszt,csak meg kell szokni:)
    elején nekem is nagyon durva volt,főleg rbr,de mostmegmár egy 3x ilyen erős kormány kéne
  • leho94
    Add nekem a kormányt és nem lessz gondod vele -.-
  • MaSzKa
    mondom a suzukit és az opel kadettot amiben nincs szervo kisújjab forgatom már 60nál is

140-nél is

itt meg majdnem felszakad az iróasztalom 2hézzel kapaszkodok bele

irreális nagyon!!!
  • bardocz
    szerinted 200-nál egy túraautó könyen fordítható?:D
    amúgy meg vedd lejjebb force feedbacket a játékban is,hátha segít
  • MaSzKa
    sajna ez nem lett jó

200nál 2kézzel kell befordítanom az autót

és semmit nem érzek az útból LogitechCordlessRumblepad2-vel becsukott szemmel meg tudtam mondani hogy hogy bal vagy jobb padka
    és az utat is éreztem milyen minőségű még az anyagát is és a tapadáshatárát is az is duplamotoros
  • Mnemomic
    Én mondjuk 270 fokot használok a GTR2, Race07-ben. Ja és nálam be van kapcsolva a középre húzás.