10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
"amúgy kihúztam a tápot így már egész jó"
LOL nap köpése egy G25 esetében.. :)
-
360-ra állitottam és LongBeach cél elötti balost champcar moddal nem tudtam bevenni ;)
200-on van ow esetében is nálam
-
FF-t azért kell visszább venni, hogy a kormány élettartalma hosszabb legyen mint 100%-on használva.
DFP nálam 75% van aki 65%-ra viszi le. -
spect16 #8787 De azok általában akkor pihennek. -
Jelenleg csak a GTR2 és Race07-el megyek. LFS netkar meg sincs :) Nascar még a ACT Labs korában volt arról nem tudok nyilatkozni.
Az ACTLabs-nál nem volt ilyen beállítás, de gyanítom ott is volt mert így hasonlít érzetre rá. Szóval én már régóta így megyek szoktam meg. -
ingyenes volt HSW.hu :D -
Ezt meg hanyszor fogod beirni?! Szerintem senkit nem erdekel, hogy atlenyegultel letolto-managerbe, es lehuztal minden szart, amit csak talaltal:) -
Grand Prix Legends
ezzel Wéber Gabi is játszik :P -
85 gb sim kiegészítésem van (lfs gtr2 rfactor)
saját magam gyűjtőttem -
-
GP2
F1 2002
F1 CH + GTR2002 mod+ ETCC mod+ ITC mod
Toca 3
GTR
GTR2
Én csak NFS Carbonoztam de megutáltam örök életre -
jah nekik biztos nem G25 van a verdában xD -
jó van csak ezt a 200-al elfordulokat úgy írtad mintha soha nem sim eztél volna. -
ToCa3 - GTR
GTL
rFactor
RBR-LFS
GTR2 eddig sorrendben
NFS 1 - Carbonig végigjátszottam 1x..de az csak hülyeségre jó... -
ja és a forma1be is láttam páran néha 1 kézzel vezetnek 250 felett is -
amúgy lehet elcsesztem
525i-t kellett volna vennem inkább :( műszaki nélkül -
amúgy 5 óránál többet nemn játszottam összesen a porsche 2000 óta nid for speedel
Sports Car GT és Rally Masters a kedvencem ma is -
need for speed prosche-ztam régen
amúgy már 2000 óta szimezem de mind1 -
jaja..sin autózást keveri a SIM autózással 
-
Biztos NFS ezett elötte , ott elfordultál akár 350 el is. lehet azé nem megy neki. -
Nem ertem, pedig a szamolt kozepre huzast az ISI engine is szamolja;) Annyi gyik van az egeszben, hogy egyebet mar nem vagy erdekesen szamol, es kepes eltunni, gyengulni az FFB pl. megcsuszasoknal;) Mas szimben is (LFS, netKar, NR) hasznalsz kozeprehuzast? -
FFB nálam 4%!!! -
Ez a középre húzás érdekes dolog, én pl anélkül nem érzem úgy az autót. Az ffb is 100%-on van GTR2ben meg Race07-ben.
A gtrmasters szerveren végeztem egy felmérést ez ügyben és ott a többség szintén bekapcsolva hagyta a középre húzást. -
ne keverd a szezont a fazonnal^^
Ültem Sima Peugeot 205ben és Rallyis 205 GTiben...
a futómű miatt...a kormányzás más volt..más tapadás...egész más a rallyis...
ne kever a Varjút az Astonhoz...
-
Combined: Felesleges, ugyanazon a pedalon lenne a fek es a gaz;)
Rotation: Kormanyszog. Autonkent erdemes beallitani. Pl. openwhhel altalaban 270-360...
Overal: A globalis FFB ero. Maradhat 100%, de akkor a jatekokban kell lejebb venni! A G25 eleg eros, sokszor a jatekokban a 10-30% is boven eleg!
Spring, Damper: Hozzaadott, nem fizikabol szamolt rugo es egyeb efektek. Igazabol nem kellene egyik sem (0%), de mivel az engine nem teljesen fizikabol szamolja a dolgokat, igy ezzel lehet "csalni":))) Jatekonkent valtozo. De ezt is minimumra, az biztos.
Centering Spring: Teljesen felesleges, mivel a kormany kozeprehuzasat a normalisabb programok a felfuggesztesbol szamoljak. Azon - lehetne - erezni, mikor, mennyire dol, csavarodik a kasztni, sebessegtol fuggoen mennyire huznak a kerekek, stb. Ha be van kapcsolva, eleg csaloka erzes, raadasul meg allohelyzetben is kepes kozeprehuzni;DD
Az rF/GTR/RACE-ben is huzd boseggel lejebb az FFB-t, mert nagyon eros.
GTR2-on mar nincs fent, es mivel regebbi is mint az rFactor, nem biztos hogy ezek az allitasok vannak, de erdemes oket kikapcsolni es vagy igy beallitani (PLR es/vagy Controller files):
Steer Ratio Speed="0.00000"
Speed Sensitive Steering="0.00000"
FFB steer force neutral range="0.00000"
FFB steer force neutral function="0.00000"
FFB steer force exponent="1.00000"
FFB steer force input max="-11500.00000"
FFB steer force output max="1.80000"
FFB steer force grip function="0.30000"
FFB steer force grip weight="0.20000"
FFB steer force grip factor="0.50000"
FFB steer front grip fract="1.00000"
FFB steer update threshold="0.000100"
FFB steer friction coefficient="0.10000"
FFB steer friction saturation="1.00000"
FFB steer damper coefficient="0.10000"
FFB steer damper saturation="1.00000"
Azert egy verseny autoban teljesen mashogy mukodnek a dolgok;) Gozom sincs, hogy milyen es mekkora rasegitesek vannak, de kapaszkodnak a kormanyban rendesen;) -
a g25-el mondtam a 200-at
nehogy má 1 bmw e30-as kormányát nehezebb legyen tekerni mint 1 wartburgét!!!!
amúgy kihúztam a tápot így már egész jó
ezt tudok akkor marad a LogitechWingManFormula -
Nekem meg az ACT Labs után gyengének tűnt az ffb mikor megvettem. Nem vagyunk egyformák :) -
ne viszonyíts igazi autóhoz...
a WRC Corolla nem ugyanaz mint a gyári
a gyári Aston martin közrlsem olyan mint a DB-R-es...
nem így kell ezt felfogni... -
Eléggé nagy merészség egy wartburgot egy GT autóhoz hasonlítani :)
Nameg az előbb azt mondtad, hogy 200-nál nem bírod tekerni a kormányt.. a varjú mikor ment alattad annyit? :)
Illetve vedd figyelembe a tapadást is: a warbi alatt virsli gumik, a GT autók alatt meg hát... -
de értsd meg igazi autóhoz viszonytok
kiskormányos wartburgot ami rally volt azt is könnyen tekertem ehhez képest -
ennyi :D -
Az autóversenyzés nem egy kényelmes dolog, hogy csak kisujjal kelljen tekerni a kormányt! :) Nem is értem, minek neked FF-es kormány, amikor lehúzod szinte nullára és nem erőlködsz semmit.. Nekem a MOMO (most nem kell mondani, hogy a MOMO nem egy G25) 100%-on van és eleinte tényleg erőlködni kellett vele, de idővel hozzászoktam és már megy simán.. persze ezt a jelenséget sokan (szerintem tévesen) a forcefeedback gyengülésének tudják be, amit hülyeségnek tartok, mert haverom alig használt szinte új MOMO-ját is ugyan olyan erősnek érzem. (de ez már eléggé off)
Ha tényleg szimezni akarsz, állítsd be úgy, ahogy Alex mondta, vagy hagyj mindent 100-on és szokj hozzá, hogy küzdeni kell az úton maradásért! Mert, ahogy Suna mondaná: get real! -
rbr-el nem is merek menni mert a kórházba kötök ki
letépí a kezemet -
vedd meg 1000ftl-al olcsóbban megkapod mint vettem
amugy eleve 4000Ft-os árengedményt kaptam rá -
lófaszt,csak meg kell szokni:)
elején nekem is nagyon durva volt,főleg rbr,de mostmegmár egy 3x ilyen erős kormány kéne -
Add nekem a kormányt és nem lessz gondod vele -.- -
mondom a suzukit és az opel kadettot amiben nincs szervo kisújjab forgatom már 60nál is
140-nél is
itt meg majdnem felszakad az iróasztalom 2hézzel kapaszkodok bele
irreális nagyon!!! -
szerinted 200-nál egy túraautó könyen fordítható?:D
amúgy meg vedd lejjebb force feedbacket a játékban is,hátha segít -
sajna ez nem lett jó
200nál 2kézzel kell befordítanom az autót
és semmit nem érzek az útból LogitechCordlessRumblepad2-vel becsukott szemmel meg tudtam mondani hogy hogy bal vagy jobb padka
és az utat is éreztem milyen minőségű még az anyagát is és a tapadáshatárát is az is duplamotoros -
Én mondjuk 270 fokot használok a GTR2, Race07-ben. Ja és nálam be van kapcsolva a középre húzás.