GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fék az teljesen rendben van, ahogyan más játékokban is mind2 pedálom.
különben kacagnom kell rajta.
viszont a többiben ez miért nem fordul elõ? oké, régi szar kormányom van, hiszen 3 éves, de akkor máshol miért tudják megoldani, szerintem ez azért elég gáz.
de a féket legalább tudom adagolni. 😄
Downhill!!
Es ha mar eso (az emberek sokszor azert rinyalnak😄): itt a GTR2-ben hog mar van (es a RACE-ben), ki hany szazalekban megy esoben (edzes, gyakorlas, korozgetes, bajnoki futam, stb.)?
Downhill!!
segítség nélkül autókázom..verseny szerüen...
1-2x volt olyan "baleset" ahol a szélárnyék miatt koccoltam néhány usert..
ha hozzászokol 1 autóhoz kis idõ alatt meglehet tanulni h hol kell fékezni....
Monza - Murci 3-4es kanyar elõtt jobboldalt sárga ruhás pályabírónál fék...
szal kinek hogy fexik a saját kormánya...
*Posse*T.W.D*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
egyedül ebben van az hogy csak betaposott állapot-tól nézve 2centin belül érzékel a gázt! tehát kurva nagy a holtjáték...
DE! sem Race07-ben, sem LFS-ben, se másban nem volt még ilyen.
ez egy Logi formula force GP
a tweak is jópofa, látszólag még jó is lenne, csak mégsem... próbának azért jó volt! kösz. érte!
*Posse*T.W.D*
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
gtl-ben ha elöl vagyok hibázok,ha hátul akkor elõzök,és így mentünk körökön keresztül😄
www.smart-bus.hu
.: mobilize.hu :.
menj bringával a busz után..de a távolság ne legyen 0,5-1,5mtõl nagyobb...kevesebbet kell tekerned..mert a szélárnyék felgyorsít...mivel nincs légellenállás..
de viszont ha nem fékezel erõteljesen..fel is kenõdhetel..
szerencsére én idõben megálltam...de ismerõs szépen meghorpasztotta a busz seggét 😊
szal szélárnyékba vagy..kanyarnál menj a kocsi mellé..vagy fékezz korábban..
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egy haveromnak gondja van a játékkal, egészen pontosan a féktávokkal. Akárhogy setupol, vagy állítgat, ahhoz hogy be tudja venni a kanyarokat sokkal elõbb kell fékeznie mint a többi játékosnak, vagy akár a gépi ellenfeleknek. Mindegy milyen autóval megy, a pálya is mindegy és nem csak a GTR2ben van ez, hanem minden szimulátorban. A kérdés az, hogy mi lehet a probléma, mert ha több játékkal is ez a baja, akkor ott valami más gond lehet nem? Esetleg a Momo pedáljai? Bármilyen tippre vevõk vagyunk. Ja és nem kezdõ szimulátoros, mert régóta játszik szimekkel, csak akkoriban még formula Ex-e volt. azzal nem volt ilyen gond.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Audi R8 GT
Forrás:
http://www.gt-eins.at/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2184&Itemid=1
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB