GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
kb.

3-4 mod tökéletesen elég arra h a neten ellegyél jópár órát...
Alexease
Szerintem a 80%-a hulladek😉 Egyszeru gyujtoszenvedely😉 Semmi ertelme😉
bardocz
xD

minek anyi mod?szerintem a fele incs megcsinálva rendesen fizikailag😄
MaSzKa
beleraktam a játékba vagy 50modot
azt összekeveredett :S

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
valaki akar Hamachi-n játszani irjon privit

bár én még nem játszottam soha Hamachi-n

MaSzKa
ahogy elnézem a McLaren F1 GTR-en semmit nem fogott az idõ

pedig már 14év is eltelt a vb-óta

és egyáltalán nem tûnik elavultnak ezen a képen se

amúgy nekem is tetszik ez a mod

SuperCharger
Nem teljesen ide kötõdik, úgyhogy bocs az offért...
Valaki, aki képben van ezzel az engine-el, meg a shadereivel, meg textúrákkal, meg tudná mondani, pontosan mire valók azok a textúrák, amiknek a nevében "MASK" van?
Van megfelelõje pl. valami 3D modellezõprogramban (diffuse, specular, normal map)?
Hogyan járul hozzá a megjelenítéshez?

bardocz
MOMO-nál a fékpedálben 2 rugó van gázban meg csak egy,ami a kuplunghz szokott nagyfiuk miatt van benne😊 szerintem nézd meg bal lábbal is gázpedált hogy ugyab olyan erõs-e,mert én hnagyon meglepõdtem amikor lában mint egy elefánt csak lenyomta hirtelen😄
kaposi1
Koszi szepen az infokat. Biztos fogom alkalmazni ,de legkozelebb csak vasarnap tudom elovenni a kormanyt.
Mondjuk ami furcsa volt igy elso benyomaskent, hogy sokkal kemenyebb es intenzivebb fekpedalra szamitottam.
Furcsa hogy olyan ero kell a fekhez mint a gazhoz.
Lehet ezen novelni valahogy?
Vagy majd idovel kitapsztalom.
<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dietrich
bill után nekem anno a wigman 3 nap után lett használható a számomra ;9
DFP akinek elötte sose volt kormánya akár 2 hét is kell..

GTR2 esetében ezt letöltöd és jobban betudod állitani az FF-t.
Logitech esetében az FF akkor van ha az értéket minuszra állítod! A képen a reverse effects (forditott effekt) részt kell bejelölni.
Más játékokban ha nincs ilyen ott egy csúszka van az FF-nél és ott az értéket mínuszra állisd. Mindegy hogy 30-60-93 a lényeg a mínuszon legyen!

driverben pedig a combined (pedals) ne legyen kipipálva!
a force feedback nálam 75% van akinél 65%..minnél kisebb az érték annál tovább lesz kormánya az embernek 😉
a centering spring legyen kipipálva.

vagy pedig legyen a kormány bedugva az usb-be: játékvezérlõk--->tulajdonságok--->settings és ott beállitod ezeket.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

madass
mijen néven van a mappága a program files ben ?

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

kaposi1
Akkor nem szoltam.<#kuss>

Kiprobaltam a DFP kormanyt amit a "gyermeknek " vettem.
Egyenlore rosszabb koroket megyek vele mint billel.
Szokni kell nekem meg ezt.
Attvaltani belsonezetre,manualis valtora egyszerre, hat nem konnyu feledat.
Meg sajnos csak 3 oram volt ra mert mivel ajandek lesz meg nem hasznalhato.<#shakehead>
Mindenesetre egesz mas fillingje van a dolognak.

Dietrich
#8569 amit itt linkeltél szerintem azt kérdezi..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kaposi1

chalezlopez
Ezek már megvannak, de hol a MOD?<#eplus2>

Vamos Argentina!

kaposi1
Ezt nem tudtam ,es hogy oszinte legyek nem is gondoltam.<#worship>
Pedig logikus.

Alexease
Az online es az offline kozott eleg nagy kulonbseg van. Online csak dobozokat tologat az uton, a beerkezett infok alapjan. Offline azert autonkent AI-t is kell szamolni (meg ha droton huzza oket, akkor is;D).
kaposi1
Szerintem csak szimplan nem stimmel valami.
Ha online 28 autonal nem szaggat ,akkor ennek se kellene.
Pedig csak Galaxy 7600 GT Zalman Premiumom van,+1GB Ram.

kaposi1
Ezek mar nalam is regota kedvencek.
Egyedul az FXX-re faj a fogam.<#finom>

Dietrich
azért kiváncsi leszek ehhez milyen hardver kell hogy ne az legyen a beirások többsége: 22 autóval nálam szaggat, játszhatatlan mi a megoldás rá? <#ravasz1>

gondolom min. duplamagos proci és 9600GT..

SimaSuna
C6R + Aston Martin DB9 már nálam is van 😊
kaposi1
Én ezt várom már, de nagyon.<#szeret>
Remélem ezt nem szúrják el.

Egyébbként nekem pozitív tapasztalataim vannak idáig a konvertált módokkal kapcsolatban.
Jelenleg 32 mód van a játékomban, de 2-3 kivételt eltekintve mindegyik elnyerte a tetszésemet.

Alexease
Mivel konvert, igy millio es egy problemaja lehet a MOD-nak... A MOD-ok mint olyanok, amugy sem az optimalizaltsagukrol hiresek (magan emberek barkacsolgatjak oket, non profit😄), foleg nem az ilyen es hasonlo konvertek😊
Toby0501
Talán a forma1-es autók több poligonból állnak, mint a többi! Állíts a grafikán, ha mindenképp GTR2-vel akarsz F1-ezni.

kaposi1
16 versenyzõvel semmi gond,22-vel diavetítés.<#wilting>

Nekem is akad, ha mind autó bennvan, pedig nekem is tökéletesen szokta vinni a GTR2 -t full emberrel.
Lehet hogy valami bug, majd javítják....

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

Petter Szajmon
F1 2008 1.1 modot felraktam és brutálisan akadozik amikor mind a 22 kocsi a pályán van pedig a gépen simán viszi a GTR2 t . Minden más mod megy rendesen simán sokkal több kocsival egyszerre. Nem értem. Másnak nem volt ilyennel gondja?

Alexease
Banner => FAQ
Hello! Még nagyon új vagyok itten, és hát nem nagyon értem ezt a skines témát. Letöltöttem egy templatet, ezt átfestettem, de ezután nem tudom hogy hogyan tovább, a geditor is fent van. Valaki el tudná mondani, hogy mit csináljak? Elõre is köszi.
Szerintem a F1 2008 1.1 for GTR2 elég jó, 1.0-hoz képes javítva van a kormányok a csapatnál, illetve a kezek.
Megpördülni könnyû vele, de sok gyakorlás után megszokja az ember, és nem pörög.
Szerintem sokkal jobb mint rFactor alatt(probáltam ott is), és egy élmény végigmenni a Nordschleifen egy Ferrarival(F1).
Szóval mindenkinek csak ajánlom.
Esetleg ha valaki tudna egy komplett F1-es pályacsomagot GTR2-hõz, szívesen venném...

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

Dietrich
Én tapasztalatom az ow versenyket rfactor alatt kell futni (eredendõen az F1C után az a fõ profiljuk)a kasztnis dolgokat meg GTR2 alatt mint GT és NGT, BMW stb.
a konvertek nem tökéletesek.

Danecay
Az az igazság, hogy a 2007-es sem ismerem, erre is tök véletlenül találtam rá. Egyébként rFactor alatt F1-ezek. Olvastam viszont olyat, hogy ez a mod esetlegesen az rFactor alá készített F1RFT mod konverziója. Kíváncsi lenék, hogy mennyien F1-eznek GTR2 alatt, vannak e szerverek stb. Mivel a GTR2 alatt fut a mod gondolom van esõ is, viszont ha tényleg csak konvert, kiegészítették e a gumitípusokat esõs gumival is, vagy kihasználták e a készítõk az animált versenyzõkarok és a boxutcalegénységben rejlõ lehetõségeket is? Igaz nem tudom, hogy mennyire szerkeszthetõ a cucc, vagy hogy vannak e egyáltalán olyan DEV eszközök amikkel ilyen szinten bele lehetne piszkálni, mert ha igen akkor látnék benne fanáziát 😊Pont olyan dolgok amik az rFactorbol hiányoznak több más dolog mellett.

Alexease
Logitech Formula Force EX
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb kormány: Trust GM-3500 vagy Logitech Formula Force EX?
kaposi1
Szia!
1 órája tettem fel.
Semmi különleges.Frissítve lettek az autók festése ,csapattagok cseréje,plusz csapatok berakva.De az irányítás még most is olyan nehéz mint a 07-esbe volt.Még rásegítésekkel is könnyû megpörögni velük.
Egy próbát megér.

Danecay
sziasztok! A F1 2008 1.1 for GTR2-t próbálta már valaki?

OK thx mindenkinek.
És boccs!

Dietrich
5000Ft a game...vedd meg utána bármelyik nem jelszavas szerverre feltudsz menni.

Alexease
Ket lehetoseged van:

1. Ha Warez, akkor csak Hamachi, es akkor CSAK elore megbeszelt szerveren tudsz jatszani.

2. Ha eredeti, akkor barmikor, barhova csatlakozhatsz.

Es mivel ez mar a warez temaba tartozik, a tovabbiakat torlom😉
Ja és nem eredeti

Igen mivel a F.A.Q.-ban az van hogy hamachival lehet neten játszani csak azt nem tudom hogy hogyan. Érted?
Mivel én nem a társaimmal akarok játszani hanem csak úgy.....

kaposi1
Akkor nem értelek.<#nemtudom>
Vagy Hamachin keresztül játszól a társaiddal.
Vagy ha eredeti a játékod akkor a fõmenübe megtalálod az Internetet és azon belül kapcsolódsz.
De te a Hamachit kérdezted.<#fejvakaras>

Ok,Ok Thx.
de én nem igy értettem xD
hanem ,hogy hogyan lehet csak ugy simán mások ellen a neten játszani mert ez nem olyan mint az Xfire ,hogy csak katt a szerora és kész.
Itt 1 általán hogy lehet a neten játszani???
De azért köszi hogy segiteni akartál.

kaposi1
Telepítsd fel ,indítsd el.
Majd a következõk.
1.Kattints a kék ikonra,hálózat létrehozása
2.Válasz egy nevet + jelszót
3.Létrehozás
Ezután add meg a társaidnak a nevet meg a jelszót.,hogy csatlakozni tudjanak hozzád.
Ha ez megvan indítsd a játékot .
Helyi hálózat/Sávszélesség : LAN
Behostolod a pályát ,az autót és megadod a társaidnak is.
Ezután már látniuk kell a játék neve rublika alatt az elérhetõ pályát.
Majd csatlakozás.
Elméletileg így müxik.

Toby0501
Nincs hozzá.. és ow-t inkább rFactorban próbáld! Ott van TV style plugin is.

Hy,
a kérdésem az lenne, hogy letöltöttem GTR 2 -hõz F1 2008 modot.
Nem lehet letölteni hozzá olyan kilométer óra - fordulatszámmérõ-t ami a közvetítéseknél szokott lenni tv-ben?
elõre is kösz.

Sziasztok!
Létszíves segítsetek ,hogyan kell neten játszani.
Letöltöttem ezt a Hamachit vagy mi a fenét de innentõl nem tudom tovább.
Elõre is köszi a választ.

bardocz
nekem minden pályán azt csinálta(ami nem addon pálya volt,hanem gyári),hogy kanyarban egyszercsak kavicságy,és meg nézek mi a halál van,miért pörgök jobbra balra,egyszer nem hagytam el a pályát,de mindig ez volt,újraraktam,aszem azóta jó,bár nem nagyon játszok vele,de majd ma😊
VRSDM
barcelona-ba csak nekem olyan (régen nem emlékszem hogy ilyen lett volna)

a célegyenes utáni, jobb-bal-jobbos. szóval a 3. hosszú ívû kanyar közepén kb. a külsõ íven egyszerûen minden kocsi kereke belemegy az aszfaltba, és kicsúszok, mire meg visszakászálódok a homokból buktam a jó pozíciómat...

valakinek hasonló?! 😞
kedvenc pályám, és régen nem volt ilyen...

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
körözés megy minden okés, de ha ellenvan mögöttem/elõttem akkor vagy kitol, vagy én akarom utolérni és ezért szúrom el 😄

akkor még gyúrok mielõtt megveszem :]

u dont have to listen anybody else but me