GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
G25 az nem egy nagy szám igy van! Kurva drága és szerintem az gagyi😄

Nekem MOMom van ez is egy szar, de legalább van. Én 2 éve használom hála istenek, a pedál stpori nem jött elö .

Én is bajban lennék ha most kormányt kéne vennem!

Downhill!!

SimaSuna
gagyi?..

elmondok 1 történetet..

megjelent a G25...MediaMark-t...megyek letesztelni...
minden szép és jó....4 nap mulva mentem megvenni az EX-et..de láttam h a kiállított G25nek el van törve a váltója...

minõségi kormányoknak ára van...
és az nem a G25nél kezdõdik...
MaSzKa

ilyenem volt és köszönöm szépen nem kérek belõle

a bajuszváltó valami borzalmas az illesztés is Arcade játékokhoz viszont jó

most ilyenem van: csak az a baj nincs benne force 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Toby0501
Fiatal még.. 😊 (a DFP-d) Az én MOMO-m decemberben lesz 2 éves, addig még el kell ronatni, hogy gariba cseréljék. xD

Dietrich
lassan 1 éves lesz a DFP-m..azóta vesz magának kormányt 😉
nem fog most se...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaSzKa
értsd már meg az gagyi

nekem minõségi kell mégha régi is és anyag is legyen benne

SimaSuna
EXem van...Manta Joyból szekvenciális váltó 😛
bardocz
én már MOMO után nem vnnék olyan váltót ami nem szekvenciális minimum:-)

anyira jó,hogy modhoz igazíva tudom váltrogatni váltót,F1 pillangóval,túra meg szekvenciális,ha lenne h-váltóm,akkor h váltós autókkal úgy játszanék😊 nameg úgyan így csinálnám kuplungal is
SimaSuna
formula force ex tökéletesen megfelelne neked...

amennyit használnád..10évig kitartana..
Toby0501
Úgyse vesz kormányt, csak mondja! 😊

chalezlopez
MaSzKa
EX dehogy kell!!!!

volt Formula Force GP-m és gagyi volt a régi Wingman Formulához képest

nem elõre lépés hanem hátra

nekem ezkek közül kell valami semmi más csak ez: ezekbe van anyag bõven

Dietrich
vagy használt DFP 15000 és 18000-ért bontatlan csomagolásban, új 21500Ft.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

leho94
Ha nincs pénzed vegyél EX-et nekem az van és jó kis kormány nagyon 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

chalezlopez
Vegyél egy piros Momo Force-ot, PH-n van most 1db 20k alatt, van egy G25-is 40k körül.

Vamos Argentina!

bardocz
nem kell ahoz g25 hogy jót szórakozz
MaSzKa
hogyne lenne kormányom

csak nem G25 😞

amúgy holnap lehetséges olcsóbb lesz és veszek talán

SimaSuna
<#eljen><#kuss>
Ombika
Driverbol mar biztos van neki vagy 25 fele,de kormany meg nincs! 😊 😄

Dietrich
igen de most beirta van új logitech driver 5.02 néven és valóban van 😊

SimaSuna
srácok..

az megoldható lenne-e h a C6R kasznit..ráépítsem a C5R-re?

vagyis..ha felmegyek Online...Én magamat és a többieket C6R-el lássam..viszont õk engem C5R-el...megoldható-e?
Ombika
Akar melyik autos topicba olvasgatok ez az i.d..a Maszka irja az okorsegeit a kormanyvasarlasaval vagy inkabb nem vasarlasaval es stb-vel kapcsban. HIHETETLEN!!!! <#banplz><#lama>

Dietrich
kipróbáltam a champ car konvertet....hát az rfactoros az igazi.

MaSzKa
megvan a 4 track pack + külön 1 zsák pálya is

bardocz
most komolyan minek öszes mod?ez a játék open-wheel-hez teljesen rosz,anyira fölösleges sözesmod,fõleg hogy hatalmas része gagyi,inkább pályákat töltsed le,ne a modokat
MaSzKa
amúgy van itt olyan man akinek az összes mod megvan a gameshoz?

Dietrich
na már megint kezdi a kormányokról a képi linkelgetést..

autós szimet game paddal tolni és esküdözni mekkora jó..gratulálok.

valszeg a repülõs szimekhez meg a DFP a legjobb és nem a bot kormány hiszen a II. vh alatt az amcsi bombázónak is kormánya volt..

bardocz
én még 4-lért vettem,de ha 10-et adok érte,akkor se sajnálnám,nem úgy mint gw,amire költöttem 21k-t,aztán 1.5 év és hagyom a picsába,mert kurvaunalmas
Dietrich
GTL meg 1990Ft..

Alexease
Ha csak 5 percet autozol, akkor aranyaban valoban sok osszerakni egy kormanyt (max 1 perc.) De ha annal tobbet, akkor mar megeri😉
bardocz
mi a rák 5 perc egy kormány öszerakásán?nekem fél perc,kiemel asztal alól,felfogat,pedál öt centit odébbmozdít,konektorbe bedug,usb csatlakoztat
MaSzKa
amúgy lehet hülyén hangzik de fps-en kívûl az összes játék játszható vele és vezeték sincs 10m-ig jó

jobban szeretem mert kis helyen elfér a kormányt 5perc összerakni

valahogy így nézhet ki belûlrõl igaz ez nem logiteché

MaSzKa

ilyen kormányom van van benne anyag gõven végig gumírozott

csak 1 baj van nincs nenne i-force 2.0 😞((((((((8

ilyennek õrülnék a legjobban:

amúgy G25-õt nézegetek de mintha nem lenne valami jó kidolgozva ahhoz képest hogy 50eFt csak a kormányom van a hangsúly 😞((

Alexease
Elhiszem, hogy profi kontroller, azzal nincs semmi baj. De azt te is tudod, hogy autot vezetni elsosorban kormannyal illene😉 Foleg velemenyt mondani egy szimrol vagy MOD-rol😉
MaSzKa
amúgy a 2 aa akksi miatt van súlya és olyan 400g ha rezek még azt is át tudja adni milyen úton mész pl kavicsos vagy gödrös

kb 2 hétig is birja powerral
amúgy már 2-3 éve ez nyeri a legjobb gamepad díjat nem is újítottak rajta már régóta

Alexease
A billnel biztos hogy jobb, az teny😊
Alexease
Most ezek utan (kontroller) gondolhatod, mennyi ertelme van annyi MOD-nak😊 Lehet, hogy hatulrol tologatja oket;D
Annal a kontrollernel, meg egy FFB nelkuli, olcso kormeny is jobb, legalabbis nagyobb elvezetet nyujt, az biztos... Persze, aki instant jatekos, annak mindegy😉
bardocz
forza 2-zni egész jól tudok kontrollerrel,de az árkád,amúgy mivel lehet adagolni a gázt-féket,meg még a kományzást is így jobb mint bill
Alexease
Nem ismerem, es nem is probaltam, de az egy kontroller (banan) nem kormany?! Tomb Raider-hez meg focihoz biztos jo, de autotvezetni...?! 😊
bardocz
aha,és ugyan úgy ki tud csavarodni a kezedbõl,mint a g25?😄D
MaSzKa
duplamotoros mint a G25

1 nagyobb és 1 kisebb motor

szerintem ahhoz képest milyen kicsi egész jó

bardocz
most azonnal elmész,és RBR-t megveszed eredetiben!!!1,olcsó 2,már csak Richard Burns miatt is meg kell venni!!
Alexease
LogitechCordlessRumblepad2 <#idiota><#zavart1> Erre aztan lehet alapozni egy szimulatornal😊 <#zavart1>
MaSzKa
az alap GTR 2-be meg a legjobb a FFB nagyon meg van csinálva
LogitechCordlessRumblepad2-al mikor megyek megmondom jobb vagy balpadkán mentem nagyon élethû

bár a grafika nem annyira de a hangok is el vannak találva

rfactor meg abba jobb több mod van rá és a modok ott talán jobbak

amúgy szívesen megvenném ezeket a játékokat eredetibe is ha 40%-al olcsóbb lenne pl egybe

Live For Speed S2
Richard Burns Rally
Rally Masters
GT Legends
Grand Prix Legends
Sports Car GT
RFactor
GTR 2

Alexease
Az rFactor azert frissebb, jobb az FFB, gumi, felfuggesztes. A GTR2 meg egy kicsit dobozos😉
SimaSuna
kinek mi az izlése 😊
bardocz
a mod tényleg nagyon jó,sõt az az egyetlen mod,ami tetszik gtr2-höz,csak így hogy kipróbáltam rfactorban már anyira nem jön be😄
SimaSuna
V8 mod bajnokság lesz nemsokára a HRCben...elég komoly versenyek alakulnak ki...nekünk teccik a mod..
bardocz
a V8 mod,amire azt hittem isten mod,arról is kiderült,hogy rfactor alatt ezerszer jobb,gtr2-vel olya rég játszottam már,ogy ha néha elkezdek vele,akkor lépek is ki,olyan szokatlan😄
leho94
Nekem csak 2 mod van és bõven elég..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"