GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
És miért jó az, hogy elhomályosítasz mindent?<#fejvakaras>

SimaSuna
HDR mod In GRT2

nekem mûködik..
igaz FPS zabáló de legalább van 😛

60ról lement 25-30-40 közé...

de aki fullosan használja annak 200fól lement 30ra..vagy 115rõl 11re 😊

2 kép!

talán azért, mert az F1-es betét V8 az non championship futam volt😄
csak fun 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Olyan kérdésem lenne,hogy felraktam a demót(kipróbálás címen,hogy egyáltalán elindul a gépemen,és utána megvenném eredetiben) és petölteném a pályát és akkor kidob.
Mi lehet a gond?
A gépem:AMD Sempron 1800MHZ;1.5gb RAM;és Radeon 9250(256mb)videü kártya.
Dietrich
attól mert valami szinesebb nem biztos, hogy jobb. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mondom miért..F1 hétvége + egyébb betét futamok még..
amúgy a honlapjuk szerint érdekes a történet mert 3 verseny hétvége volt már mégis a mostani ami jön lesz a 3. ott ahol a pálya rajzok vannak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Csak az teljesen mas kategoria😊 Ennyi erovel a WRC es az F1 is jo😉
MaSzKa
az sstc is jó

és szinesebb is

bmw mercedes audi seat opel honda volvo

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

N o N a m e
Három 30 perces futam volt, péntek-szombat-vasárnap azt hiszem. Máskor szombat-vasárnap van több mint 50 kör. Itt meg összesen nem volt annyi.
Dietrich
miért lenne rövid?
3 futam volt 15-15-19 körökkel.

amúgy F1 is volt azon a hétvégén azért ennyi..

N o N a m e
Ezt én már rég láttam.. 😄 jó verseny volt.. csak kár hogy ilyen rövid..
Dietrich
<#ejnye1><#mf2>

Dietrich
ezután a kanyar után van a box bejárat..és úgy tudtak befordulni, hogy még csak nem is koccoltak máshol meg..youtube.com és v8 championsips crash <#ravasz1>

SimaSuna
majd eljáccuk ezt a HRCben is 😄

az áldozat Dietrich lesz 😄
bardocz
hehh,amit néztem,ott aszem négyen próbáltak célegyenes utáni kanyarban,egyik csávó keresztbe jött visza az útra,nagyon durván nyomják
leho94
Nemkicsit kemény cucc ez 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dietrich
szerénybe nyomják..3-an akarnak ott fordulni ahol 1 autó szokott..általában :p

SimaSuna
minjá klattyolom én is😛
Dietrich
V8 belülrõl 2008 melbourne verseny..most klattyoltam 😊

Dietrich
Bathurst amúgy is egy hirhedt pálya (sajnos haltak is meg ott nem olyan rég) és a bajnokság leghosszabb versenye is.
Én mindig mondom az FIA féle WTCC egy bohockodás ahhoz képest..de Bathurst mellett vannak még további nagyon ûtõs pályáik,versenyeik..elég csak Adelaidre, Melbourne, Philip Island, Hidden valey stb. gondolni.
Torrentrõl lelehet szedni a versenyeiket
http://www.v8supercar.com.au/

bardocz
V8 az anygon durva,igazi verseny,ha kell kilökik az elõttük lévõt,megnéztem egy bathursti versenyt,és olyan versenyt túrakocsikkal még nem láttam,már a rajt izgalmas volt,ahogy betapadnak az autók,oldalt jön a korom,volt egy kocsi ami beragadt a rajtnál,nagyon durva volt,ahogy kikerülte a mögötte lévõ
Dietrich
oválon nem de mennek road pályán is 😊
V8 meg csak road vagy street pályán..na ott aztán kell gépészkedni rendesen..

azt csak azért írtam amit korábban..nagy lóerõt használó bajnokságokban már csak ott van H váltó.

bardocz
csak nekem kibaszott lassú rohadt youtube?tegnap este óta egy kib. videót nem tudok megnézni
bardocz
tényleg ég a nascar,mondjuk ott nem is sokat váltogatnak általában😊

amúgy meg rally autó lehet felét tudja,de két fasor közt a 160-at érzed úgy,mint pályán 300-at😄
Dietrich
nascar is 3 pedált és H váltót használ mint a V8
Montoya

lóerõben a rally autók a felét jó ha tudják ezeknek a szörnyeknek 😊

bardocz
ott már tényleg eltünt,esetleg ócsóbb rallyautókban szokták használni,meg talán ralycrosson,de ebben nem vagyok biztos
chalezlopez
<#ejnye1><#nevetes1>

Vamos Argentina!

SimaSuna
nemnagy szám 😊 a modba is megcsinálnám..de a többiek... 😛
uHs Gerzson
Nekem Maverick csinálta meg és javult az idõm 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SimaSuna
ne utánozz! 😄
uHs Gerzson
Én biztos átírom a Ford alaphangját a C5R-re <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SimaSuna
igen..V8 powa!! várom má a bajnokságot 😊
Dietrich
valóságra értettem.

MaSzKa
minõségbiztosítás volt az egyik tantárgyam és gagykorlaton is voltam 1 hónapig

amúgy enélkül is tudom mi a sz@r 😄

bardocz
gp79 😉
bardocz
kurvára értesz ám hozzá
MaSzKa
nekem is az rfactoros jöne be

ott jobbak is a modok

de alapjátékba a GTR2 a favorit 😄

kár hogy kevés ilyen nagyszerû simulator jelenik meg

és riktkán 😞

leho94
Ne kúrd már szét a topikot 😄 Nemtudtam mi ez a sok hsz hirtelen ..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dietrich
ráadásul az elsõ 1.0 kiadást konvertálták és nem a végleges 1.4-t..nem sok értelme volt.

Dietrich

SimaSuna
Champcar mod Rfban kitûnõ...itt lópikulát sem ér..
MaSzKa

Champcar Lola 2005-2006 mod v1.0

Dietrich
G25-öt a 3 pedál miatt is..

H váltót a V8 kivételével már szinte alig vagy sehol nem használják ahol van lõerõ is. szekvenciálisok vannak.

SimaSuna
jó persze igaz..de akkor is..pont a "lényeges" dolog van mûanyagból..
miért nem lehetett pl ALUból?...
na mind1..ne feszegessük a témát..Alexease nemszereti 😄
Dietrich
ott is elege van mindenkinek a kormányképes linkelgetéseibõl 😉

Dietrich
azér mondj olyan dolgot (bármit)amit ha kiraknak akkor azt a nép nem vágja haza 3 nap alatt? 😉

SimaSuna
amerikába vannak egész komoly kormányok...

ha lenne újra pénzem, és kormányt kéne vennem..az a DFP lenne...

G25-t a H váltóért vesz mindenki...holott sok helyen eredetileg szekvenciális váltó van a verdákban...
nekem a szekvenciális is megteszi...2500ft volt a joy..ennyit megért 1 külön váltó nekem 😊
Dietrich
szerintem a drift mod az odabasz a kormánynak 😊)

Alexease
Lassan eleg lesz a kormany problemaidbol, es a belinkelt kepekbol. Van kormanyos topic...
MaSzKa
ezt elhiszem
szerintem se olyan nagy szám a G25

de mivel nincs más ebbe az árkategiróába nincs konkurencia
ezt kell szeretni

1 srác is írta itt az sg-n hogy eltört neki a fémkormány mikor kicsit rácsapott

látszik is rajta maga a kormányom van a hangsúly

prototype mod