GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a C5R az Corvette 2008?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
és bagyon megérte 😊
bocsánat hogy ennyit kérdezek de ma vettem meg a játékot és még sok mindent nem tudok..<#idiota>#idiota>
u dont have to listen anybody else but me
nincs vmi jo pálya ahol egy kezdö megtanulhatna driftelni? 😄 ilyen nagy üres placc (parkolo) nincs? slotparkot ismerem de nekem az is keskeny
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ami ütni fog az a WSGT..
a többi mod fikát sem ér..

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille