10998
  • SimaSuna #9235
    jaja :)
  • N o N a m e
    csak a többi ember nem ezt a festést látja ugye?
  • SimaSuna #9233
    leszeded..gamedata/teams azon belül 24H / NGT / GT be bemásolod...

de amit leszedsz az online 99%h nem működik mert alap autókkal lehet csak menni...

én az alap autókat cserélem ki és műxik online is :)
  • Hoffi
    Hello
    Az autókat hogy kell berakni? a FAQ-ban nem találtsm rá választ.
    Előre is köszi
  • Alexease
    OK, koszi!
    Gondoltam, hogy valamelyik cucc nem volt kompatibilis;)
  • Dietrich
    TS-en elmagyaráztuk, hogy rossz topicba írt ;)
    És hogy a HRC topic bannerjában keresse a letölteni valót (hibás volt a pálya nála) szóval az ügy megoldódott.
  • Magnumrolcsi
    Kössz, kipróbáltam :)
  • Alexease
    - Tiszta program install, megegyezo verzioszammal, no warez, stb.
    - Nem modositott es megegyezo MOD es palya.
    - Egyeb file-okat sem erdemes modositani.
    - Regebben volt valami hasonlo problema, olvass vissza, keress ra, vagy esetleg majd valaki emlekszik es segit.
  • Alexease
    1. Mindenki azzal foglalkozik, amivel akar, ha nem tetszik, nem olvasod.
    2. Ha tudnak, segitenek.
    3. Vegyel vissza, es probalj meg normalis hangnemben irkalni.
    Ezzel kapcsolatban a tobbit torlom, ne legyen vita.
  • SimaSuna #9225
    ha sorrendbe teszed fel be kell h engedjen...ha nem válassz másik verdát, próbáld meg úgy..
  • Mr Breaker
    Na megpróbálok nyugodt hangnembe írni...
    1. írtam valamit de itt minenki az esőfüggönnyel meg a faszom tudja mivelé van elfoglalva...
    2. Bajom van a HRC V8 kupába mert nem enged fel a szerver pedig nmem változtattam semmit a beállításokon eddig is így versenyeztem és azt írja hogy csítelek...
    3. Ne írja senki azt hogy sorrendbe tegeyem fel a dolgokat mert úgy raktam fel...
    4. Örülnék ha nem az esőfüggöny lenne a fontosabb meg a koszos szélvédő...
    5. valaki segíthetne köszönöm mert holnap verseny...
  • SimaSuna #9223
    esőfüggöny :)
  • SimaSuna #9222
    asszem ez az :)
  • SimaSuna #9221
    van hozzá plugin h minden kocsinak 5-10-20.körökben piszkosabb lesz a szélvédő
  • LaszloLedzenyi
    menj esőbe és végig a füvön
    én nem tudok róla hogy lenne ilyen javítás, de ebbe inkább a hrc topicba kérdezd a Simasunát .
  • Magnumrolcsi
    Ebbe a DBR9-esben nem koszolódik teljesen a szélvédő. Van rá orvosság, vagy esetleg jobban koszolódjon?

Képen látszik, hogy meddig koszolódik.

• Dietrich
    használod a guglit..

feltehetően sérült az a ATI driver dll vagy hiányzik..pótold.
  • Amcir
    Segitséget kérnék a gépemen egyideig gond nélkül ment a gtr2 aztán egy idő múlva a versenynél(time trialnál private testes open patrice-nál nem(nem néztem meg de szerintem ott ahol több autó van)) ati3duag.dll hibával kékhalál jön ezt hogy lehet orvosolni?
  • Dietrich
    ok
  • SZECSE
    igen. Neveztem. Regisztráltam. Kaptam IP címet.
  • Dietrich
    Szecse te ki vagy?
    Mert csak úgy nem lehet oda belépni!
    Van egy bajnokság arra nevezni kell stb.
    www.hrc-team.hu
  • SZECSE
    Sziasztok!!
    Kéne egy kis egítség. Belépek a HRC szerverre és egyből kidob. Minden fennt van már. vmi olyasmit ír ki hogy adding a possible cheat, aztán megszakad a kapcsolat a hostal.
  • Mr Breaker
    Kicked cheating tököm tudja mi nem enged fel a majom már próbálkoztam vagy 100x
  • Mr Breaker
    GYertek srácok ma fel gyakorolni V8 köv versenyre :D
  • Dietrich
    ez tuti régi winrar miatti hiba..telepisd a leguccsót (szoftverbazisról)
  • Indigo
    GTR-es oldalakat böngészve ráakadtam az 1.4-es verzióra:
    F1.2008.Mod.v1.4.full.GTR2

Ezzel már működik a Time Trial mód, viszont a 2008-as bajnokságot elindítva továbbra is lefagy.
  • pointer4
    Nemlehet hogy nagyon régi winrar-t/zip et használsz ? Régen volt ilyen a 2.x progival 3.x es tömörített állománnyal nekem. Persze ha ez selfextract, akkor nemszótam :D
  • Indigo
    Kétszer töltöttem le flashget-el, és mindkétszer ugyanannál a fájlnál CRC hibás? Gyanús. Azért kérdeztem, másnál nem fordult-e elő. Na mindegy, nincs már kedvem tovább tökölni vele, majd msákor.
  • Alexease
    Unexpected end of archive/CRC failed

Szerintem egyertelmu;) Hibas a RAR, toltsd le ismet es/vagy mashonnan es/vagy hasznalj letolto managert.
  • Indigo
    Üdv!
    #9113-ban linkelt F1 2008 1.2 for GTR2 mod működik valakinek? Eleve telepíteni sem tudom. Kétszer töltöttem le, és minkétszer a következőket dobja ki kicsomagolásnál a Winrar:

! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: Unexpected end of archive
    ! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: CRC failed in F1 2008 Mod v1.2 for GTR2\GameData\Teams\F1\F1_2008\Honda RA108\08HON.GTR. The file is corrupt
    ! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: Unexpected end of archive

Így még el is indul a játék, alap pályákkal és autókkal tudok játszani, de ha F1-et akarok indítani, akkor lefagy. Valami ötlet, megoldás?
  • Fec papa
    Nekem elég jól ment billel, rá lehet szokni, de gondolom kormányosok otthagynának eléggé, de lehet a beállításoknál játszadozni hogy mennyire legyen érzékeny a bill. lenyomására. ÉN csak a kipörgés gátlót hagyom bent meg az alacsony kormányzás segítséget és hogy lefele magától váltson.
  • Dietrich
    ez így igaz..szimulátorok mint a GTR2, GTL, rafactor..kormánnyal az igazi..billnél vagy van gáz és fék vagy nincs.
    pedálnál azért lehet játdszani vele..na meg a váltó se mindegy.

ha help bevan kapcsolva ezeknél a játékoknál mind a bill. miatt az már arcade inkább..
  • Robez84
    Akkor talán jó lesz bill-el is.

Sajnos most nincs Cash kormányra, de majd rágyúrok!
    THX
  • bardocz
    Ha nem kapcsolod ki a segítségeket,akkor simán játszható bill.-el is,nekem is ment.
  • Laceee
    ez szimulátornak készült, nem billentyüzettel kell játszani, hanem kormánnyal
  • MaSzKa

friss :P
    GTL-GTR2.Mod.final.rar
  • Robez84
    kiprószáltam a GTR2 Demo-t...hát az irányítása bill.-el elég szar volt vagy csak a demó ilyen pocsék. lehet valami patch-ot felrakni a full-ra hogy jobb legyen az irányítás! THX
  • Magnumrolcsi
    Váltani kell talán a ketegóriák között, mert több csapat is van. Múltkor én is itt bénáztam vele.
  • daveboy25123
    máma felraktam a Prototypes 1998-2008 módot de autót nem tudok választani csak ezt: Ez mért van?
  • gordon 24
    Kösszi!!

Nagyon fasza lett!