10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Én meg mindíg kint ücsörgök a motorháztetőn. 
Ott legalább látok is valamit. -
köszi szépen. igy azért még is jobb mer én belsö nézetet szoktam használni és ott nem mindegyik autoba látni rá a tükörre -
Beállítások/Tükrök:Virtuális
Így -
hogy lehet ugy kirakni oda fel középre a visszapillantót mint neked is van? -
Kipróbálta már valaki ezt a pályát?
Szerintem nagyon élvezetes lett.
Viszont jó lenne tudni hogy azokat az autókat hol lehetne megszerezni
amik a képeken vannak, a linkelt oldalon.
-
Nem, mer ha leülsz billentyűzettel játszani a laptophoz, akkor az már nem szim :D -
Genre: Racing Game...
nem merték odaírni hogy simulator?? -
majd a GTR4-ben 2 év múlva :) -
Le Mans megint nem lesz benne?! :( -
Szabi1991 #9266 gtr-evolution.com
(GTR 3) -
Igen mod. -
Úgytűnik télleg az mert nem találok ilyen típusú versenyt ... -
Azthittem ez egy mod ...
Kipróbálom, kösz ... -
Én próbáltam ezek k9zül mindegyik játékot,és nekem a leginkább a historic kocsik jönnek be rFactor alatt.Nem könnyű vezetni,sőőt,de annál élvezetesebbel még nem találkoztam.És rengeteg féle kocsi van hozzá. -
Azt gondolom hogy nem szoktam WTCC-t nézni.
Akkor a leg életkübb vezetési élményt az rfactor al hitoricX el lehet elérni?
Azért én kipróbálnák egy komolyabb autót ... mármint a hangulat az bizztos más de a vezethetőségre lennék leginkább kiváncsi ... -
Reklám^^ -
mit gondolsz a WTCC futamokon miért van pl a rendszám tábla helyén és a rajtszám felett az ajtón a RACE07 felirat? -
rFactor HistoricX modot olyan emberek is tesztelték,és olyan kocsijuk van,tehát ha igazán jót akarsz játszani,akkor próbáld ki azt.Amúgy meg az alul-felül kormányozottság függ az alap setuptól is,mert van,hogy alap setup nagyon elbaszott,meg tök jó a pályára. -
Kipróbáltam az rfactort és sokkal jobban élvezem az irányítást, egyébként egyáltalán nem olyan reális szerintem mint a gtr2 mindent kikapcsolva jobban fognak a fékek ami szerintem valahogy természetesebb a kanyart is jobban veszi ez picit túlkormányzott míg a gtr szerintem nagyon alul. Jó lenne a két játék egybe akkor nagyon tetszene ... Most utánanézek az offitial wtcc-t ami ugye a race07 hogyan lehet steam serial nélkül felnyomni mert sajna nincs meg eredetiben, csak hogy lássam melyik tetszik a legjobban ...
Amúgy ezeket a játékokat vajon versenyzők próbálták? és mi róla a véleményük? Szerintem egy jó vélemény egy versenyző szájából minden reklámot vinne ... -
Igaz nem GTR de ennyit számít ha jó setupod van,szerintem a sebesség érzet meg van ;)
Onboard Radical SR8 @ Nordschleife -
Sok mindent kell állítani a kocsin.1-esben a kocsi jobban fordul mint 2-esben.Hátul csökkentsd a szárnyat.Növeld elöl az utánfutást.Jobban fog fordulni. -
Szabi1991 #9254 videók...
szeptemberben jön a GTR Evolution (GTR3)...
-
Allitgatni kell az autot (garage, setup, stb.), meg kell talalni a jo iveket, fekpontokat, stb. Ha nem jatszottal eddig szimekkel, akkor sok idot kell raszanni. -
alulkormányzott a verda szvsz...
-
Teljesen igazad van ... ez zsírkirály meg minden de nekem nem fodul ilyen gyorsan ... simán kisodródik :( -
De ha mar hasonlitani akarsz, akkor legyen pontosabb;)
http://alexease.uw.hu/files/Porsche_GT3_Zolder_Real_vs_rFactor.wmv
ui.: Az rFactor "ugyanaz" mint a GTR/GTR2/RACE stb.:) Uszkve;) -
Ez Radical, ez mas kategoria;) Raadasul a latoszog is sokat csal;)
De ettol fuggetlenul, valoban nem a legjobb a sebessegerzet a jatekokban.:P -
Race 07.. -
Hoppá meg is volna ... -
Szerintem nézd meg youtuben egy versenyautó körét belső kameranézetből és akkor beszélünk ... -
Debilon #9245 mit is akarsz tulajdonképpen? :)
ez nem NFS, itt lassítani kell a kanyarokban :) + lehet nyerni kis kanyarsebességet kis futómű beállítással is..
gyenge a graf? mihez képest? nekem például tökéletesen megfelel..nem kell jobb -
Lehet szégyen de most probáltam ki először a gammát és nagyon tetszik ...
Az lenne viszont a kérdés hogy simulation modeba (automatic cluch-al mert az nekem nincs) tényleg ilyen lassan lehet csak venni a kanyarokat mármint a szám nagy de a sebességérzet szerintem pici és még így is nyitorog mint állat ...Mutatnátok nekem egy videót körülbelül hogy kell tolni, mihez igazodjak?
Ja és van még újabb ilyen szimulátoros autós játék? Mert beszarok ahogy az autó vadul szökdösik az úton csak a graf gyenge picit ...
((Egyelőre csak a demoban levő Ferrarival toltam de kétlem hogy óriási külömségek lennének)) -
Amcir #9243 kösz -
szériaszámot csak 1x kell..utánna név és jelszó kell csak....
-
Amcir #9241 Kérdés ha online akarok játszani akko be kell irnoma serialt de az hogy mködik (csak 1-szer lehet a szériaszámot elfogadtatni vagy töbszörször(meghatározott számú vagy akárhánysor csak az a lényge hogy egy gépen(összesen), vagy az hogy egyszerre csak egy gépen?). -
és összegzésnél semilyen autó nem jelenik meg -
csá
leszedtem a 1998-2008 Prototypes módot felraktam megtaláltam a játéba az autókat de amikor megyek vele akkor mindig a safetycarral indulok. és mikor összegzésben meg akarom nézni az autót akkor alul azt irja hogy safetycar 2003.Ezzel tudok valamit csinálni? -
én nem használok HDR-t igy is low az fps-em :S Minimum grafon meg utálok játszani :D -
1440x900ban akartam..de úgy a HDR sokat eszik :D -
amúgy hogy nem szélesvásznú a kép? áttértél CRT monitorra?