GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addigra lesz új gép is 😛
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
rem új menü, grafikai tuning, és mégjobb fény, per árnyék effektek, brutkó motorhangok várnak a megszokott fizikával 😊
az esõn is javíthatnának 😄 bár a race 07ben azért szép az ablaktörlõ, de tényleg lehetne még mit rajta dobni...
kis hdr se ártana. mármint ha be lehetne kapcsolni.
ez mind grafika, dehát a fizika az mindig adott. grafikailag kellene fejlõdni. és bugokat javítani.
kezdem már megtanulni a manuláis váltást, nemsoká online is nyoomhatnom 😄
az ellenfelek 120 %on is elég össze visszaköröket mennek, nem olyan jó így játszani. néha levágnak 1-2 seccel jobb köröket mint addig, néha sokkal lassabbak... azért ennél mindenképp kiegyensúlyozottabbak a valóságban.
a box személyzeten is tuningolhatnának mert katasztrófa. gtr2ben boxkiállásnál tankolásnál kirak a kamera. nemtom miért, mert a grafika borzalmas úgy. inkább maradnék benn.
közönségzaj sem ártana mondjuk a rajt elõtt ha beszûrõdne. annó a grand prix 4ben hatalmas feeling volt 😄
nagyon ritkán bekerülhetne a pályára akármilyen szar. 😊 zacskó, akármi. 😄 mekkora ász lenne 😛 a valóságban is elõfordul.
meg még nem is tudom... (egy biztos, mivel szimulátorról van szó, nem ártana a belsõ nézeten csinosítgatni. fõleg ilyen kedezõ hardver árak mellett.) nem is értem miért nincs új grafikus motor. elférne már. aztán ha szaggatna, hát optimalizálják...
tom idõ, de megérné.
más: ez a mod tényleg odab*szna, de szerintem elég szerencsétlen idõpontban adják ki...
ui: culmone67 féle pályagraf tuningja van alakinek még? nekem megvan pár, de ahogy elnézem neten alig találni az official oldalon meg fizetõs lett vagy mi.
hm. (még valami. az idõmérõn lehessen gyorsabban gyorítani.) blabla 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
de a carpack az hol van??????????
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De ISI-Engine vs Terep = fake😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Én csak a GTR1-el játszok, de az alapok gondolom ugyanazok... Nincs valakinek ötlete arra, mi a teendõ akkor, ha kanyar felé közeledve a fék érintésére az autó szinte azonnal kicsúszik? Brake biast vittem már elõre is, hátra is, de semmi eredménye...
A Gp hungary-ról letöltöttem a 2008-as F1 módot, 1.2-es verzió, de csak Championsshipben látszik hogy bent van, és ott kifagy a játék, mert nincsenek meg a megfelelõ pályák. Valahogy lehet módosítani valamelyik fájlt, hogy ez a mód is megjelenjen a versenyhétvégék között?
http://flickr.com/photos/zolika90/
sajnálom azt aki utánad a klotyóra megy 😄DD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vamos Argentina!
Thrustmaster Modena kormány után Formula force EX-re rászokni majd 1 hónap kellett h a GTR2ben megszokjam..majd újabb hónap h az RBRben a "rallys" vezetésre ráérezzek..
átkell tanulmányozni a kormányt, barátkozni kell vele.minnél többet és többet gyakorolni 😊
amúgy :1:16-ot mentem rumblepaddal most jó ha megvan a 1:19 😞
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Vamos Argentina!
Oké ha neked van olyan nem szólok be<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
és kipróbáltam kikapcsolva is
Rumblepad2-vel tökéletes volt alapból