GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
jah és amúgy már csak 8 hét kb és megjelenik.. 😄
addigra lesz új gép is 😛

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
jaja, nagyon kíváncsi vagyok arra a gtr evolution-re.. 😛
rem új menü, grafikai tuning, és mégjobb fény, per árnyék effektek, brutkó motorhangok várnak a megszokott fizikával 😊

az esõn is javíthatnának 😄 bár a race 07ben azért szép az ablaktörlõ, de tényleg lehetne még mit rajta dobni...

kis hdr se ártana. mármint ha be lehetne kapcsolni.
ez mind grafika, dehát a fizika az mindig adott. grafikailag kellene fejlõdni. és bugokat javítani.

kezdem már megtanulni a manuláis váltást, nemsoká online is nyoomhatnom 😄
az ellenfelek 120 %on is elég össze visszaköröket mennek, nem olyan jó így játszani. néha levágnak 1-2 seccel jobb köröket mint addig, néha sokkal lassabbak... azért ennél mindenképp kiegyensúlyozottabbak a valóságban.

a box személyzeten is tuningolhatnának mert katasztrófa. gtr2ben boxkiállásnál tankolásnál kirak a kamera. nemtom miért, mert a grafika borzalmas úgy. inkább maradnék benn.

közönségzaj sem ártana mondjuk a rajt elõtt ha beszûrõdne. annó a grand prix 4ben hatalmas feeling volt 😄

nagyon ritkán bekerülhetne a pályára akármilyen szar. 😊 zacskó, akármi. 😄 mekkora ász lenne 😛 a valóságban is elõfordul.
meg még nem is tudom... (egy biztos, mivel szimulátorról van szó, nem ártana a belsõ nézeten csinosítgatni. fõleg ilyen kedezõ hardver árak mellett.) nem is értem miért nincs új grafikus motor. elférne már. aztán ha szaggatna, hát optimalizálják...

tom idõ, de megérné.

más: ez a mod tényleg odab*szna, de szerintem elég szerencsétlen idõpontban adják ki...

ui: culmone67 féle pályagraf tuningja van alakinek még? nekem megvan pár, de ahogy elnézem neten alig találni az official oldalon meg fizetõs lett vagy mi.

hm. (még valami. az idõmérõn lehessen gyorsabban gyorítani.) blabla 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Alexease
Most nyaron lesz "GTR3" - pontosabban GTR Evolution😊 Van topicja😊
kaposi1
Remelem nem lesz igazad ebben.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

majd a GTR3-ban xD

MaSzKa
a pálya fent van hsw.hu-n

de a carpack az hol van??????????

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
<#eljen>
ps<#rinya>

kaposi1
Kicsit off,de annyira szep!<#szeret>

kaposi1
Kep az van dogivel ,de mikor adjak mar ki a modot?<#rinya>

leho94
F1C földút LOOl😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
En meg vagy 5-6 eve, az F1C ala csinaltam Nordschleife "Rally palyat"😄 Legalabbis ilyen foldutasat😉

De ISI-Engine vs Terep = fake😊
MaSzKa

jaj ilyen tok pici nyilal kell 😄

hat en itt sose tudtam eligazodni, nemtudok oldalakat lepni 😮

Alexease
Banner -> HSW -> GTR2 -> MOD (8-10. oldal...) -> MOD GTL 1.0
Toby0501
Innen! De kell hozzá GT Legends DVD is.

nemtudjatok honnet lehet letolteni h a gtl kocsik a gtr2ben legyenek? (addon)

Dietrich
szerintem is a motorfék a sok..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

LaszloLedzenyi
diferenciált nem próbáltad állítani? lehet sok a motorfék és azért áll keresztbe

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Sziasztok!
Én csak a GTR1-el játszok, de az alapok gondolom ugyanazok... Nincs valakinek ötlete arra, mi a teendõ akkor, ha kanyar felé közeledve a fék érintésére az autó szinte azonnal kicsúszik? Brake biast vittem már elõre is, hátra is, de semmi eredménye...
Alexease
Akkor passzolom, sosem probaltam, nem nezegettem kivulrol (amugy is csak valami gagyi animacio van😄).
Az nem müködik.
Alexease
Kamerat valtasz..., gondolom.😊
Hogy tudom beállitani azt ha kimegyek kereket cserélni ne csak belülröl mutasa nekem,hanem kivülröl is.
zolo
Hello

A Gp hungary-ról letöltöttem a 2008-as F1 módot, 1.2-es verzió, de csak Championsshipben látszik hogy bent van, és ott kifagy a játék, mert nincsenek meg a megfelelõ pályák. Valahogy lehet módosítani valamelyik fájlt, hogy ez a mód is megjelenjen a versenyhétvégék között?

http://flickr.com/photos/zolika90/

chalezlopez
<#ticking><#banplz><#gunyos1><#wink>

Vamos Argentina!

Dietrich
"Ez a kormány kihozza belõlem ami bennem van"

sajnálom azt aki utánad a klotyóra megy 😄DD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

chalezlopez
Hmm...már nem azért de a HRC bajnokságban a 3. vagyok eddig, amióta megvan a G25-öm, még a gyengébb kocsikkal is felveszem a versenyt a Ferkó és a Porsche ellen. Ez a kormány kihozza belõlem ami bennem van. Nem azt mondom, hogy pl Taky, Dani, Tjoe szintjén vagyok, de közelebb kerültem hozzájuk szvsz...

Vamos Argentina!

SimaSuna
Wartburg<#worship>

"..nincs 2 egyforma Ütem!..." 😄
Dietrich
trabi, wartburg és társaik..virsli gumikon mennek 😊

SimaSuna
ne is gondold azt h a G25höz hozzászokol 1-2 nap alatt^^

Thrustmaster Modena kormány után Formula force EX-re rászokni majd 1 hónap kellett h a GTR2ben megszokjam..majd újabb hónap h az RBRben a "rallys" vezetésre ráérezzek..

átkell tanulmányozni a kormányt, barátkozni kell vele.minnél többet és többet gyakorolni 😊
Alexease
Szerintem, ennyi eleg is volt az OFF, spam es egyebbol😉 A kotoszavakat hanyagoljatok, ez nem a "nyocker"... THX!
MaSzKa
elvertek mint a rongyot g25-el 😞(( az lfs-be

amúgy :1:16-ot mentem rumblepaddal most jó ha megvan a 1:19 😞

LaszloLedzenyi
Csak nem õ Mr X a Getaway in Stockholmból????<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>vááá

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

chalezlopez
<#idiota><#banplz><#idiota><#banplz><#idiota>

Vamos Argentina!

bardocz
veszélyes...pfff...nagyapám mellett halálfélelmem van benne,pedig aztán én kocsiban még nem féltem sebességtõl,meg hasonló tényezõktõl,de nagyapám,na az aztán gyilkos😄
LaszloLedzenyi
veszélyes üzemû jármû az biztos, de azé jól lehet vele gyentelni<#idiota>

LaszloLedzenyi
<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>
Oké ha neked van olyan nem szólok be<#idiota><#idiota>

bardocz
caskúgy érzékeltetésképpen,hogy milyen faszságot beszél,tudom hogy mire képes egy wartbug,nagyapámnak olyanja van
LaszloLedzenyi
wartburg-200km/h = fail???

bardocz
ha rõvel kell tekerni pont pontosabban tudod rajtatartani,mintha nem lenne semmi ellenálása,és ezek nem bicikligumik,mint ami egy wartburgon van,hogy 200-nál eltekered koppanásig,és mész tovább egyenesen,meg ezeknek a kerekeknek van dõlésük,utánfutásuk
LaszloLedzenyi
te megvagy áldva evvel a 200 al. megnézem én hogy az alap pályákon(monza kivétel) hol fordulsz te 200 al, és nem bírja el a kezecskéd,

MaSzKa
azért 200-nál ha erõvel kellene tekerni nem lehetne pontosan

bardocz
jah biztosan...kicsit félrenézted...errõl jó lenne videó,egyenesben én is vezetek neked félkézzel 400-nál,de F1-ben nem véletlenül gyúrnak erre is külön,hogy kormánytforgatnak súlyokkal
Dietrich
akkor a sebesség függõ kormányzást vedd visszább...

Dietrich
én most gondolkodom azon, hogy a DFP-t befogom valamelyik vadász pilótás játékhoz...

Mnemomic
Ha ennyire komolyan veszed akkor nem tudom minek vettél ilyen kormányt de a Te dolgod. Ha neked jó a Rumblepad egy szimulátorhoz akkor nincs mit mondani.

MaSzKa
alapból fordítottra áll át

és kipróbáltam kikapcsolva is

Rumblepad2-vel tökéletes volt alapból

Mnemomic
Nekem az ACTLabs kibírt 8 évet 100%-on és nem azért kellett lecserélnem mert a motor tönkrement 😊 És abban 1 motor volt.

Dietrich
"és semmit nem érzek az útból"

GTR2 esetében bejelölted a forditott értéket? Fogadjunk a tök fejedbe hogy nem..