GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Nincsen semmi baj egyik Hamachival sem, a legújabb is mûxik, csak tudni kell mit kell belõni rajta, fõleg vista alatt!!!

Vistával az a gond általában hogy Xp-s rendszer látja pl, csak õ nem lát ki, nem látja a szervert. na most ezzel nincs is gond, amíg nincs 2 ember a társaságban Vistával.
Dietrich
igen az a legjobb verzió..de aki vistát használ annak ez már nem jó úgy tudom..
itt is vannak old verziók

hamachi topic

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
<#eljen>

halkan mondom, hogy HRC-VSR-MASZIM közös indycar bajnokság is zajlik (real bajnokság vagyis a valóságnak megfelelõ pályákon oválokkal is) minden csütörtökön..rfactorral 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Manapsag ritkabban olvasok GTR-rel kapcsolatban😉 De koszi az infot, ha valaki erdeklodik, akkor pontosabban tudom tovabbkuldeni😉
lac coo
Egy kis törlés soha nem árt, ez olyan mint a verés....! <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
Jó lenne ha kicsit beszélnél Sunával vagy csak olvasnál néha minket 😊
saját szerver amire eredeti játékkal lehet menni és saját oldal van már..nem hazsnálunk hamachit.
www.hrc-team.hu

Alexease
Gondolom, egyertelmu es semmi gond nincs azzal, hogy miert lett torolve nehany hozzaszolas😉 THX!
Toby0501
Már nem használjuk!
De én úgy tudom, hogy 1.0.1.5-ös hama kell hozzá (legalábbis amikor én csatlakoztam, ezt javasolták), újabb nemjó!
Link

Alexease
Itt ugy tudom ugy (is) hasznaljak eleg regen, biztos tudnak segiteni: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153042404
Hamachin keresztül szeretnénk játszani, de nem megy sehogy, már próbáltuk minden hogyan, de egyszerûen nem akar menni! Tud valaki valami fix megoldást rá, amivel biztosan mûködne?
VRSDM
nyáron van tervben kormány csak, aztán nézelõdök egynlõre :]

u dont have to listen anybody else but me

MaSzKa
menj el a tesco-ba ott próbáld ki ott szokott lenni

inkább 1 régi végig gumis Logitech amibe nincs force

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Toby0501
Haveromnak az van! Nem valami jó<#szomoru1>

chalezlopez
<#bdead>

Vamos Argentina!

MaSzKa
sartek?

VRSDM
van valakinek errefele saitek kormánya?

u dont have to listen anybody else but me

Szép a kép!<#vigyor4>

Hallottál a DTm-rõl de az Afla Romeo 155 Ti-rõl nem?!!!94-ben csapat és egyéni gyõztes!!!Azért nem rossz eredmény némethonban!<#worship>

bardocz
Amíg megvolt race,addig csak ezzel a bmw-vel mentem benne,leszartam mini-t meg új kocsikat,néha-néha mentem Zanardival,és anyi😄
LaszloLedzenyi
Nem Fia GT lesz hanem endurance(12H) asszem A TOYO 24h Series versenysorozat futama de az eredetileg tervezett 24 h-s versenyt a mogyoródiak és a kistarcsaiak megvétózták hogy nagy lesz a zaj 24 h-n keresztül. bezzeg vaze mikor f1 van akko nem sír a szájuk. kibassza a zimmer feri tálát kiadja a kérót és kiköltözik a garázsba.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

MaSzKa
fasza

csak regggelni kell van ott sok mod még 😛

MaSzKa
alap

bmw 320i is volt 😛

N o N a m e
a DTM-ben volt Alfa Romeo? Nem is tudtam 😄
Utánanéztem és tényleg volt! Érdekes.. 😄
<#nevetes1> Viszont én egy 94'-es DTM királlyal mennék!Alfa Romeo 155 <#worship> 😊

N o N a m e
én sem láttam még ilyen módot, de jó lenne száguldozni a régi Mercikkel 😄
Sziasztok!

Én nem találtam,de hátha csak nem voltam eléggé alapos.Tud vlki 93' v 94'-es DTM modról?

Üdv

Dietrich
<#eljen>

N o N a m e
Leho (#8860) már vállalkozott rá hogy elküldi, én meg küldöm neki a pénzt. Mjad holnap msn-en megbeszéljük.
Dietrich
ezt megoldották a HRC-ben úgy hogy valaki megvette mo-n a GTR2-t és egyúttal a GTL-t is, elküldte mélben a serialokat az illetõ a pénzt utalta majd postán a lemezeket is..

MaSzKa
cd galaxis -t ajánlom

N o N a m e
Ilyenek nincsenek Romániában 😞

#8860: megbeszéltük 😄
Dietrich
Tesco, Auchan, MM, saturn..ilyen helyeken keresd.
vagy náluk és a szállitási költség:

Szállítási díj: 990 Ft
(Az ország egész területére, egységesen, csomagonként, a benne levõ termékek számától, értékétõl függetlenül.
Országhatáron kívülre sajnos egyelõre nincs lehetõségünk szállítani.)

Dietrich
én arra céloztam hogy az alap játékhoz semmi nem készült mert nem erre találták ki.
nem jöttek ki újabb gyári pályák a játékhoz etc.

rfactor pedig egy alap játék amire rnegeteg modot készitettek..na ezeket a modokat ha átkonvertálták gtr2-re használhatatlanok.

leho94
Megveszem neked elküldöm postán aztán majd küldöd a pénzt..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

N o N a m e
Csak nálunk fele nem lehet kapni. Kéne utazzak érte kb 100 km hogy tudjak venni és az sem biztos hogy abban a városban árulnak pontosan GTR2-t. De még az sem biztos hogy árulnak játékot. Ha a fõvárosba utaznék akkor megvehetném, de mostanában nem fogok (csak majd az FIA GT futamra augusztus 24.-én 😄)
Meg fogom rendelni, csak az a baj hogy magas a szállitási költség, most egy 512 mb-os videókártyát rendeltem meg, de még van pénzem és lehet ha a GTR2-t is megrendelem, legalábbis hamarosan.
chalezlopez
GTR2 5 rugó, az élmény megfizethetetlen.<#vigyor1>

Vamos Argentina!

N o N a m e
addig hátha lesz egy eredeti GTR2 játékom.. 😄
SimaSuna
a WSGT lesz az igazi csemege a GTR2eseknek..

C6R / Aston Martin / McLaren F1 már a nyilvánosságé..csak nem használják szinte sehol...szerveren legalábbis nem találkoztam vele..

SÕT..még V8 Modos szerverrel...
de talán 2 hét..és kezdetét veszi a Magyar V8modos õrület a HRC szervezésében 😊
N o N a m e
elméletileg nem készül, gyakorlatilag elkészült a FIA GT 2006-2007 mód meg még mittudoménmik 😄.
Az egész alapjátékot meg átkonvertálták már rF alá is. Én az rF konvertjét még nem láttam GTR2-höz.

De rFactorral már egy éve nem játszottam, GTR2-vel meg nincs 24 órája hogy játszottam, nálam a GTR2 vs. rFactorban a GTR2 nyert.
Dietrich
nem csak modokat konvertálnak át az rf-bõl hanem pályákat is..
gyakorlatilag semmi nem készül GTR2-re hiszen az csak a hivatalos FIAGT bajnokság játéka..

bardocz
Akkor azt mondjátok már meg,hogy miért az rFactor modokat konvertálják gtr2 alá?És miért nem fordítva?És miért lesz mindig roszabb?Vagy szerintetek gtr2 alá a modokat versenyzõk csinálják vagy mi?
symbol
nem várom rf alatt hogy megy...
az egy mod game. a moderek tolnak alá buherált fizikát, vagy az rf-esek készítenek újabb és újabb fizikai javítást?

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

lac coo
Grafikát elég jól megfoltozta a simbin...
Kár hogy az rF-hez képest õsrégi fizikai motor van alatta 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaSzKa
GTR 2 Teszt

amugy sztem is a GTR2 a best az rfactorral szemben

symbol
hát nem tudom. persze a fizikát is lehetne örökké csiszolni, de érdekes. eleddig a gtr2 kapott rengeteg 90-98%-os értékelést. teszem azt, akkor amikor megjelent. azóta eltelt egy kis idõ. én jobb hangokat, grafikát várnék el, azaz ma ugyanez már csak 70-80% az AI-s hülyeségekkel együtt. a fizika nem avul el. az állandó. vagy neked már akkor sem tetszett? persze értem én hogy a tökéletesség kell, dehát azért maradjunk annyiban, hogy az soha nemlesz az igazi. 0100101 vs valóság.

arról nem beszélve, hogy a grafikát 5-10 év múlva tökéletesre kellene fejleszteni. ahogy elnézem ez még menni is fog... közen és utána csiszolni a fizikán etc.

amúgy a kettõ szerintem abszolút nem zárja ki egymást.
van aki matematikával foglalkozik, van aki grafikával. más: érdekes, hogy semmi hírt nem hallani mostanában a simbin tájékáról bármi vérbeli újításról. ami gáz. szvsz. új mod, nah igen, egy új pályával, meg új kocsikkal? ennyi??? wtf. ez semmi.

info kéne még. ha meg ennyit tud majd csak az új mod, és max gtr2 köntösbe öntik nagyon csalódott leszek.

iracing-tõl sokat várok. nem eget rengetõ grafikát, de remek játékélményt. 😊

más: monza 120%on uncsi. manuális váltóval is már. bmw m3 modban.
valami lehetõség lenne arra, hogy tuningoljak az AI-n? valaki lécci.. 😊

bardocz
Hát inkább a fizikán csiszolnának,és nem a graikán,az már bõven jó,fizikát meg örökké csiszolhatják.
symbol
jaja, csak jó lenne eredetit használni 😄
mármint a fejlesztõk által jóváhagyottat, beépítettet, a grafikus motorral meg mindennel smakkolósat 😊 (bár lehet így van. láttam képeken, de nem dobtam el az agyam tõle. nem értem a pilótafülke mért lesz elmosódottabb tõle. :/
mondjuk hallottam hogy lehet állítgani. de kb olyan kellene mint a gt5-ben van, lesz. a pilótafülke totál éles, és skidolgozott, a hdr jelentkezzen a távolban a fényeffekteken etc.
pl az nagyon frankó ahogy az aszfalt a gt5ben, forza 2-ben beég a tükrözõdéstõl.

hú, és még valami. nemrég láttam egy olyan rfactoros videót melyben a pálya felett vonuló felhõk igazi árnyékként hatottak. és nagyon jól meg volt csinálva az ha egy ilyen rámszalad, akkor az autóban totál sötét lesz.. etc 😊 iszonyat hangulatos.

ilyen gtrben tudtommal nincs. de szerintem race07ben sem. (azzal nem nagyon játszom még, kevés oda a 7600gt...)

symbol
mégvalami. kormány. pedál szett.
logitech driving force pro. pár hónapos.
a fék az elején kotyog kicsit. benyomom egy kicsit és érzem, hogy lötyög valamennyire, aztán ahogy nyomom tovább megfeszül és frankón fog. semmi baj vele csak idegesít. biztos a mocskos rokonok kitaposták a belét vagy nemtudom... :/
rem nem lesz belõle gond.

SimaSuna
GTR2re van HDR^^ én használom is 😊