GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vistával az a gond általában hogy Xp-s rendszer látja pl, csak õ nem lát ki, nem látja a szervert. na most ezzel nincs is gond, amíg nincs 2 ember a társaságban Vistával.
itt is vannak old verziók
hamachi topic
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
halkan mondom, hogy HRC-VSR-MASZIM közös indycar bajnokság is zajlik (real bajnokság vagyis a valóságnak megfelelõ pályákon oválokkal is) minden csütörtökön..rfactorral 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
saját szerver amire eredeti játékkal lehet menni és saját oldal van már..nem hazsnálunk hamachit.
www.hrc-team.hu
De én úgy tudom, hogy 1.0.1.5-ös hama kell hozzá (legalábbis amikor én csatlakoztam, ezt javasolták), újabb nemjó!
Link
u dont have to listen anybody else but me
inkább 1 régi végig gumis Logitech amibe nincs force
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
csak regggelni kell van ott sok mod még 😛
Utánanéztem és tényleg volt! Érdekes.. 😄
Én nem találtam,de hátha csak nem voltam eléggé alapos.Tud vlki 93' v 94'-es DTM modról?
Üdv
vagy náluk és a szállitási költség:
Szállítási díj: 990 Ft
(Az ország egész területére, egységesen, csomagonként, a benne levõ termékek számától, értékétõl függetlenül.
Országhatáron kívülre sajnos egyelõre nincs lehetõségünk szállítani.)
nem jöttek ki újabb gyári pályák a játékhoz etc.
rfactor pedig egy alap játék amire rnegeteg modot készitettek..na ezeket a modokat ha átkonvertálták gtr2-re használhatatlanok.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Meg fogom rendelni, csak az a baj hogy magas a szállitási költség, most egy 512 mb-os videókártyát rendeltem meg, de még van pénzem és lehet ha a GTR2-t is megrendelem, legalábbis hamarosan.
C6R / Aston Martin / McLaren F1 már a nyilvánosságé..csak nem használják szinte sehol...szerveren legalábbis nem találkoztam vele..
SÕT..még V8 Modos szerverrel...
de talán 2 hét..és kezdetét veszi a Magyar V8modos õrület a HRC szervezésében 😊
Az egész alapjátékot meg átkonvertálták már rF alá is. Én az rF konvertjét még nem láttam GTR2-höz.
De rFactorral már egy éve nem játszottam, GTR2-vel meg nincs 24 órája hogy játszottam, nálam a GTR2 vs. rFactorban a GTR2 nyert.
gyakorlatilag semmi nem készül GTR2-re hiszen az csak a hivatalos FIAGT bajnokság játéka..
az egy mod game. a moderek tolnak alá buherált fizikát, vagy az rf-esek készítenek újabb és újabb fizikai javítást?
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Kár hogy az rF-hez képest õsrégi fizikai motor van alatta 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
arról nem beszélve, hogy a grafikát 5-10 év múlva tökéletesre kellene fejleszteni. ahogy elnézem ez még menni is fog... közen és utána csiszolni a fizikán etc.
amúgy a kettõ szerintem abszolút nem zárja ki egymást.
van aki matematikával foglalkozik, van aki grafikával. más: érdekes, hogy semmi hírt nem hallani mostanában a simbin tájékáról bármi vérbeli újításról. ami gáz. szvsz. új mod, nah igen, egy új pályával, meg új kocsikkal? ennyi??? wtf. ez semmi.
info kéne még. ha meg ennyit tud majd csak az új mod, és max gtr2 köntösbe öntik nagyon csalódott leszek.
iracing-tõl sokat várok. nem eget rengetõ grafikát, de remek játékélményt. 😊
más: monza 120%on uncsi. manuális váltóval is már. bmw m3 modban.
valami lehetõség lenne arra, hogy tuningoljak az AI-n? valaki lécci.. 😊
mármint a fejlesztõk által jóváhagyottat, beépítettet, a grafikus motorral meg mindennel smakkolósat 😊 (bár lehet így van. láttam képeken, de nem dobtam el az agyam tõle. nem értem a pilótafülke mért lesz elmosódottabb tõle. :/
mondjuk hallottam hogy lehet állítgani. de kb olyan kellene mint a gt5-ben van, lesz. a pilótafülke totál éles, és skidolgozott, a hdr jelentkezzen a távolban a fényeffekteken etc.
pl az nagyon frankó ahogy az aszfalt a gt5ben, forza 2-ben beég a tükrözõdéstõl.
hú, és még valami. nemrég láttam egy olyan rfactoros videót melyben a pálya felett vonuló felhõk igazi árnyékként hatottak. és nagyon jól meg volt csinálva az ha egy ilyen rámszalad, akkor az autóban totál sötét lesz.. etc 😊 iszonyat hangulatos.
ilyen gtrben tudtommal nincs. de szerintem race07ben sem. (azzal nem nagyon játszom még, kevés oda a 7600gt...)
logitech driving force pro. pár hónapos.
a fék az elején kotyog kicsit. benyomom egy kicsit és érzem, hogy lötyög valamennyire, aztán ahogy nyomom tovább megfeszül és frankón fog. semmi baj vele csak idegesít. biztos a mocskos rokonok kitaposták a belét vagy nemtudom... :/
rem nem lesz belõle gond.