10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
nogripracing.com -.- -
Amcir #9314 van f1. gphungary-n többb verzió is -
Debilon #9313 banner alatti linkeken megnézheted.. :)
asszem van f1, v8 meg miegymás :) én nem moddolgattam.. -
Na ma én is megvettem a gammát :) gyors kérdés amíg telepszik. vannak hozzá full modok gondolok itt F1 idény stb kupák :) előre is köszi -
Köszönöm!
Regisztráltam és már töltöm!
-
nogripracing.com -
Sziasztok!
Az F1 2008-as moddal szeretnék GTR-ezni. Elég csak az 1.4-es verzió, hogy "fusson"? Ha kell az alap mod, akkor segítsetek hol találom, mert a google dobál mindenhová. köszi! -
mondjuk ha Jack Bauer vagy JB nicken írsz biztos hamarabb rájönnek ;) -
én erre a 24-re gondoltam, de úgy látszik senkinek nem esett le, hogy mivel próbálok viccelődni :D -
Én nem tudom megoldani sajnos! Nincs ilyen kapacitásom.. Valami server kellene hozá mindenképp! -
nem kötekedni akartam/akarok...
sajnos ez a simbin így oldottam meg....
szervezd meg..bonyolítsd le...
terjeszd h te 24Hsat akarsz menni..jelentkezni nálad
10envalahányan indultunk Le Mans-ba GT kocsikkal...
kell legalább 5M/ses feltölés...h elbírd a usereket
-
gondoltam nem kell a teljes hsz-t bemásolni..
akkor hogy érsd:
"Regen ugy kellett, hogy aki eppen kiszalt, az bontotta a net-et, vagyis megszakadt, a masik pedig belepett ugyanazzal a nevvel, autoval, stb.;)"
GTR2 esetében már wu alatt nem enged belépni a szerverre.. -
Ha én itthon most bontom a netet nálad is elmegy? -
ezt nem értem..ha bontja a netet hogy tud csatlakozni versenyre a csapattársa mikor az sem tud aki lelépett? -
Jaj! Basszus nem értem miért veszed kötekedésnek..
Nem ez a lényeg.. természetes hogyha az ember bajnokságot csinál akkor csak human ellenfeleket használ..
De ha össze is tudnánk hozni mondjuk 5 autót (ez is minimum 10 ember) akkor 5 autóval fogsz egy 1x kilóméteres pályán 24 h menni?? Hát ha szerencséd van 2x találkozol valakivel 24 óra alatt..
Vagy sok humán kell, vagy akkor kell töltelék.. Én csak ezt mondom.. De persze ha összetudnánk hozni 10-15 db autót.. Ami 30 ember. Akkor ok nem kell Ai. -
online játszok megjelenés óta..eddig nem volt AI ellenfelem...
pedig jópár versenyt mentem... -
A Bot-alatt a gépi ellenfelet érted??
Mertha az nincs akkor azért nem tul jó.. 24 órát tolni 5 autó társaságában nem túl izgalamas:D -
online BOTokat nem tudsz berakni -.- -
Persze hogy nem azt mutatják,átlag embernek izgalmasabb a futam,minthogy a pilóta hogyan kakál!Dehát te nem vagy átlag,ezért nem ítélünk el!:D -
Jaja! Tudom idén is tolták a magyarok sajna második helyről motorhiba miatt out..
Igazából nekem azért tetszene a gtr2-vel egy ilyen mert ez elég jó fizika ráadásul az autok is jobban megfelelnek erre.. -
De wazz ott 3 ember versenyez te!
Amig az egyik 2 órát vezet addig minden megy:D De egyedül üljél már végig 24 órát:D
-
Na de ha ugy van akkor lenne kedve egy két embernek ehhez??
Mert azért csak ugy jó az ha van legalább egy 4-5 humán autó amit vezet x ember.. De persze ezt tényleg ugy kéne hogy pl szombat 2 kor rajt és vasárnap 2 kor vége.. Tehát nem ugy hogy mentés legyen közbe stb.. Hanem valóságosan..
Meg ha van 5 humán autó akkor lehet ai is, de ez megbeszélés tárgya... Szóval mi a vélemény?:D -
Van valami online-os pilotacsre lehetoseg, bar gozom sincs hogyan mukodik;)
Regen ugy kellett, hogy aki eppen kiszalt, az bontotta a net-et, vagyis megszakadt, a masik pedig belepett ugyanazzal a nevvel, autoval, stb.;) Az NR2003-al a mai napig vannak 6/12/24 oras versenyek, tobb Magyar sikerrel;) -
ésaizé 24 nevűsorozat? ott is 24óra van, mégsemutattyákmikoeszik mikoiszik. mikokakál :W -
LANon megoldható h 24H-s game menjen...
helycserével is..
online-ba sztem az is...
lehetetlen nincs, csak tehetetlen :) -
Egyedül meg 24 órát vezetni megállás nélkül picit nehézkes:) -
Hát azért 24h keresztül egy székben ezt letolni lehetetlen.. Mikor eszel, iszol? Wc stb??
Ehhez 2 ember minimum kellene.. -
Hát ugy kellene, hogy 3 haverral összeállni, máshogy nem igazán tudsz szerintem. És akkor egy lakásban vagytok 3-an.. A többit meg tudod..
Nem hiszem hogy át lehet adni online a kocsit.. -
miért ne lehetne végigmenni?? -
És hogyan váltasz pilótát az autóban online? :) -
:d hát az egy kérdés jó lenne valamit találni rá.. De csak akkor van értelme ha egy egy autóra legalább van 3 ember. Ezt meg kicsit nehéz megoldani:D
Egyedül nem lehet végig menni rajta az szinte biztos..
-
Ha szükség lenne ránk ;) készen állunk.
hogyha nem tudnátok :)
Az SG berkein belül vállalunk külső szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevű felhasználók valamelyikének.
Köszönjük! :) -
Debilon #9283 én szívesen kipróbálnám magam :)
de, hol/milyen szerveren? -
Én benne vok de csak is Le Mans :) Meg még megkell rendeljem a gamet^^ -
/szerk. okés. -
hát nekem nincs hdr.
főkönyvtárbaottvan, nyomtam én már f11-et is, f12is, f7et is, menübe is játékba is de nincs :| -
Nincs kedveteke online egy 24 óráshoz??
Nem kell sok human plaeyer.. Összeállunk 3-an egy egy autóra aztán ai-t bepakolunk (jó az kerülgetésre) na??
Kemény mecs oké, na de milyen fasza már ha sikerül:DD -
játék főkönyvtárába bele..azt ALT F11 asszem -
valaki segítene (igen tudom olvassak vissza, meg is tettem de halott linkeket találtam)
hogy a hdr és a motion blur dolgokat hogyan tudom belepakolni?! :)
-
plr fájlba keresd ki ezt a sort és ird be 1-re akkor mindig ott lesz középen.
Virtual Rearview In Cockpit="1"