10998
  • SimaSuna #9315
    nogripracing.com -.-
  • Amcir
    van f1. gphungary-n többb verzió is
  • Debilon
    banner alatti linkeken megnézheted.. :)
    asszem van f1, v8 meg miegymás :) én nem moddolgattam..
  • Eisenhower
    Na ma én is megvettem a gammát :) gyors kérdés amíg telepszik. vannak hozzá full modok gondolok itt F1 idény stb kupák :) előre is köszi
  • lally42
    Köszönöm!
    Regisztráltam és már töltöm!
  • SimaSuna #9310
    nogripracing.com
  • lally42
    Sziasztok!
    Az F1 2008-as moddal szeretnék GTR-ezni. Elég csak az 1.4-es verzió, hogy "fusson"? Ha kell az alap mod, akkor segítsetek hol találom, mert a google dobál mindenhová. köszi!
  • Dietrich
    mondjuk ha Jack Bauer vagy JB nicken írsz biztos hamarabb rájönnek ;)
  • VRSDM
    én erre a 24-re gondoltam, de úgy látszik senkinek nem esett le, hogy mivel próbálok viccelődni :D
  • gordon 24
    Én nem tudom megoldani sajnos! Nincs ilyen kapacitásom.. Valami server kellene hozá mindenképp!
  • SimaSuna #9305
    nem kötekedni akartam/akarok...

sajnos ez a simbin így oldottam meg....

szervezd meg..bonyolítsd le...
    terjeszd h te 24Hsat akarsz menni..jelentkezni nálad

10envalahányan indultunk Le Mans-ba GT kocsikkal...

kell legalább 5M/ses feltölés...h elbírd a usereket
  • Dietrich
    gondoltam nem kell a teljes hsz-t bemásolni..

akkor hogy érsd:
    "Regen ugy kellett, hogy aki eppen kiszalt, az bontotta a net-et, vagyis megszakadt, a masik pedig belepett ugyanazzal a nevvel, autoval, stb.;)"

GTR2 esetében már wu alatt nem enged belépni a szerverre..
  • bardocz
    Ha én itthon most bontom a netet nálad is elmegy?
  • Dietrich
    ezt nem értem..ha bontja a netet hogy tud csatlakozni versenyre a csapattársa mikor az sem tud aki lelépett?
  • gordon 24
    Jaj! Basszus nem értem miért veszed kötekedésnek..

Nem ez a lényeg.. természetes hogyha az ember bajnokságot csinál akkor csak human ellenfeleket használ..
    De ha össze is tudnánk hozni mondjuk 5 autót (ez is minimum 10 ember) akkor 5 autóval fogsz egy 1x kilóméteres pályán 24 h menni?? Hát ha szerencséd van 2x találkozol valakivel 24 óra alatt..

Vagy sok humán kell, vagy akkor kell töltelék.. Én csak ezt mondom.. De persze ha összetudnánk hozni 10-15 db autót.. Ami 30 ember. Akkor ok nem kell Ai.
  • SimaSuna #9300
    online játszok megjelenés óta..eddig nem volt AI ellenfelem...
    pedig jópár versenyt mentem...
  • gordon 24
    A Bot-alatt a gépi ellenfelet érted??
    Mertha az nincs akkor azért nem tul jó.. 24 órát tolni 5 autó társaságában nem túl izgalamas:D
  • SimaSuna #9298
    online BOTokat nem tudsz berakni -.-
  • bardocz
    Persze hogy nem azt mutatják,átlag embernek izgalmasabb a futam,minthogy a pilóta hogyan kakál!Dehát te nem vagy átlag,ezért nem ítélünk el!:D
  • gordon 24
    Jaja! Tudom idén is tolták a magyarok sajna második helyről motorhiba miatt out..

Igazából nekem azért tetszene a gtr2-vel egy ilyen mert ez elég jó fizika ráadásul az autok is jobban megfelelnek erre..
  • gordon 24
    De wazz ott 3 ember versenyez te!
    Amig az egyik 2 órát vezet addig minden megy:D De egyedül üljél már végig 24 órát:D

• gordon 24
    Na de ha ugy van akkor lenne kedve egy két embernek ehhez??
    Mert azért csak ugy jó az ha van legalább egy 4-5 humán autó amit vezet x ember.. De persze ezt tényleg ugy kéne hogy pl szombat 2 kor rajt és vasárnap 2 kor vége.. Tehát nem ugy hogy mentés legyen közbe stb.. Hanem valóságosan..

Meg ha van 5 humán autó akkor lehet ai is, de ez megbeszélés tárgya... Szóval mi a vélemény?:D
  • Alexease
    Van valami online-os pilotacsre lehetoseg, bar gozom sincs hogyan mukodik;)
    Regen ugy kellett, hogy aki eppen kiszalt, az bontotta a net-et, vagyis megszakadt, a masik pedig belepett ugyanazzal a nevvel, autoval, stb.;) Az NR2003-al a mai napig vannak 6/12/24 oras versenyek, tobb Magyar sikerrel;)
  • VRSDM
    ésaizé 24 nevűsorozat? ott is 24óra van, mégsemutattyákmikoeszik mikoiszik. mikokakál :W
  • SimaSuna #9291
    LANon megoldható h 24H-s game menjen...
    helycserével is..
    online-ba sztem az is...
    lehetetlen nincs, csak tehetetlen :)
  • bardocz
    Egyedül meg 24 órát vezetni megállás nélkül picit nehézkes:)
  • gordon 24
    Hát azért 24h keresztül egy székben ezt letolni lehetetlen.. Mikor eszel, iszol? Wc stb??

Ehhez 2 ember minimum kellene..
  • gordon 24
    Hát ugy kellene, hogy 3 haverral összeállni, máshogy nem igazán tudsz szerintem. És akkor egy lakásban vagytok 3-an.. A többit meg tudod..
    Nem hiszem hogy át lehet adni online a kocsit..
  • SimaSuna #9287
    miért ne lehetne végigmenni??
  • Toby0501
    És hogyan váltasz pilótát az autóban online? :)
  • gordon 24
    :d hát az egy kérdés jó lenne valamit találni rá.. De csak akkor van értelme ha egy egy autóra legalább van 3 ember. Ezt meg kicsit nehéz megoldani:D
    Egyedül nem lehet végig menni rajta az szinte biztos..

• VRSDM
    Ha szükség lenne ránk ;) készen állunk.
    hogyha nem tudnátok :)
    Az SG berkein belül vállalunk külső szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
    akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevű felhasználók valamelyikének.
    Köszönjük! :)
  • Debilon
    én szívesen kipróbálnám magam :)

de, hol/milyen szerveren?
  • leho94
    Én benne vok de csak is Le Mans :) Meg még megkell rendeljem a gamet^^
  • VRSDM
    /szerk. okés.
  • VRSDM
    hát nekem nincs hdr.
    főkönyvtárbaottvan, nyomtam én már f11-et is, f12is, f7et is, menübe is játékba is de nincs :|
  • gordon 24
    Nincs kedveteke online egy 24 óráshoz??
    Nem kell sok human plaeyer.. Összeállunk 3-an egy egy autóra aztán ai-t bepakolunk (jó az kerülgetésre) na??
    Kemény mecs oké, na de milyen fasza már ha sikerül:DD
  • SimaSuna #9278
    játék főkönyvtárába bele..azt ALT F11 asszem
  • VRSDM
    valaki segítene (igen tudom olvassak vissza, meg is tettem de halott linkeket találtam)
    hogy a hdr és a motion blur dolgokat hogyan tudom belepakolni?! :)
  • Dietrich
    plr fájlba keresd ki ezt a sort és ird be 1-re akkor mindig ott lesz középen.

Virtual Rearview In Cockpit="1"