GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Azert a penzert jonak tunik. Nem sok alternativa van, Driving Force Pro (+5-7000) talan ez a legjobb valasztas, G25 (+50000).
SimaSuna
nekem az van...és nem kagyi 😛 😄
VRSDM
logitech force ex nagyon gagyi? :$

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Hát ezt a gridet én is megnéztem, de nekem nagyon uncsi a "döglött" fizika miatt 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Sajnos a jatekmenet erosen meghatarozza a megiteleset😉
Olyan mint a Race Driver sorozat, azok sem lettek volna rosszak, csak hat a koncepcio😉 Piszkaltam oket rendesen, most a Grid-et is, es minden benne van, ami csak kellhet, meg egy szimbe is sok lehet😉 Csak egyszeruen ugy van beallitva, es ahoz hozzalove az AI, hogy mindenkinek jo legyen😉
lac coo
Az még jobb !!!!!!

Állítom sokan nem is gondolják micsoda fizika van alatta, mindenki azt hiszi így ránézésre, hogy valami árkád ökörködés ....

Dietrich
Tescoba ma láttam GTR 2000Ft a GTR2 4990Ft..
GTL már nem volt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
ProjectTorque <#idiota>
lac coo
CRC.... 😄

Alexease
A RACE topicban mar ki lett beszelve😉 Es igen, meg mindig az LFS-nek jobb a fizikaja😉 De nagy kulonbseg nincs, inkabb csak "mas"... De a GTR2 (de akkor mar rF😛) legalabb szebb, osszetettebb, MOD-olhato, hangulatosabb, stb. Meg kell venni mindent (NR, LFS, netKar, osszes ISI engine cucc) es akkor teljes a kep😄DDD
Lambo fan
szerintetek a GTR2-nek vagy az LFS-nek jobb a fizikája?

Sziasztok!

Aki szereti az Alfákat(fõleg a 155-t<#worship>) és a BTCC-t meg a DTM-et annak itt van pár videó. http://www.berlinasportivo.com/video/155video.php

gordon 24
Aha! Hát igaz. Ugy nem lehet kijátszani sehogysem😄
Majd kiderül mindenesetre arra is kiváncsi leszek mennyit szeretnének kapni majd ezért.

Downhill!!

Alexease
Biztosat nem tudok, de szerintem tuti lesz Steam lehetoseg is.
Sot, szerintem eloszor csak Steam-en lesz, mert eladas szempontjabol ugy eri meg a legjobban😉
gordon 24
Steamen megvásárolható majd race-hez? Vagy tudsz valami ilyesmit?

Downhill!!

Alexease
A jatek dobozarol beirod a CD kulcsot😉 Ha warez, akkor sehogy vagy hamachi (Google).
PETI DK
Üdv!
Szeretném megkérdezni higyan tudok MultiPlayerben jáccani a GTR2 ben.
Mert valami CD kulcsot kér.

Lambo fan
mert ha igen, akkor megvárom a GTR: Evolution-t , s nem veszem meg sem a GT"-õt sem a Race 07-et

Lambo fan
tehát akkor ne vegyem meg a Race 07-et sem mert tartalmazni fogja a lemez?

Alexease
ha jol lattam, junius 20.
Lambo fan
ok, de azt mikor adják ki?

Alexease
Fizikaban es grafikaban a frissebb engine van alatta.
De ha meg nem vetted meg, akkor talan mar erdemesebb megvarni a GTR: Evolution-t, ami a meg frissebb es tovabb tuningolt engine-re epul, raadasul tartalmazza a teljes RACE07-et is!
Lambo fan
sziasztok, az elsõ rész megvolt még 2005-ben vettem, a második a sok elfoglaltság miatt kimaradt az életembõl. Érdemes megvenni? Mennyivel jobb az elsõ résznél? üdv Ádám

Dietrich
azt hiszem lausitzen volt..sportklub adta élõben. hányni lett volna kedvem, hogy ebbõl az egykoron szebb napokat látott bajnokságból mit mûveltek mára..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Hát ja!
Tudod mi a baja??? Az hogy FIA!

BTCC-ben IRL ben NASCARban, STCC-ben miért nincs ilyen??

Downhill!!

bardocz
Mai dtm-es kocsik tényleg nevetségesen néznek ki,tiszta karácsonyfák:S
Dietrich
az egy dolog de amikor már csak audi és merci van beszólnak az egyik pilótának hogy engedje maga elé Hakkinent mert bár más csapat de azonos autó..pff..Hakkinen így lett 3. az egyik futamon..

gordon 24
Ez az Igazi DTM!! Én ekkor szerettem! Ebben az idõben.. Most nagyon me, auto verseny az. Mármint nem utcai auto verseny😄 Nagyon ultra modern!

Downhill!!

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Csoda hogy sérülés nélkül úszta meg...Fisichella<#worship> Alessandro Nannini <#worship> Nicola Larini<#worship> !

Dietrich
én anno szinte mindet láttam amit a furósport adott..
voltak sajna köztük olyanok is mint ez itt..

egy bizonyos Fisichella nevût is láttam DTM-be..

bardocz
Köszi!
Alfa Romeo 155 V6 T.I.,GTA
A pályákról inkább nem írok semmit nehogy hülyeséget írjak.
De volt benne Avus,Assen(?),Diepholz,Norisring,Nürburgring,Zolder.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

nyuny01
Nagyon nagy videó,a zene is tuti,meg a autók hangja....ráz a hideg 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

MaSzKa
szép volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
😮
Melyik pályán ugrattak olyan szépeket?Az Alfa pontos tipusa az mi?

Menyivel szebbek voltak azok a dtm-es kocsik a maiaknál,maiak inkább hasonlítanak karácsonyfára,mint autóra:S
<#rinya> Bárcsak élõben láthattam volna pár futamot...

Off
Sorry'. Tudom csak hülyéskedtem. Jó korszaka volt az autóversenyzésnek, sajnos elmúlott.
On

lac coo
...és akkor még annyian voltak mint az oroszok ! 😊

Alexease
Dehogy rossz nezni, ez nagyon is jo😉 <#zavart1>
Manappsag mar egyre ritkabb az ilyen verseny, altalaban a vonatozas es az idokulonbseg figyelgetes megy...

acsati
kár <#szomoru1>
uHs Gerzson
Nincs benne, csak Race és Race07-ben van.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

acsati
valahogy lehet használni az ablaktörlöt?
pointer4
Mondjuk én pl a gtr2 õt még sosem próbáltam így, mostanában az rfactort, r6v, r6v2, lfs, c&c, supreme commander.
Eredetiek, de sajna minden ismerõsnek nincs meg, és miattuk kell soxor.
Ebbõl csak a r6vegas sorozat volt nagyon problémás. Ott így megoldotta, a Gtr2 se lehet más. A probléma azonos.
SimaSuna
hrc-team.hu<#eljen><#worship>
Dietrich
de az vitán felül áll..
eredeti játék + netes szerver a tuti.

Dietrich
vista kapcsán nem tudok mit mondani én xp-t használok.
de az bizton mondhatom..18 autó csak akkor tudott kapcsolódni ha ez a verzió volt mindenkinél.
amibe 2-es szám van azokkal csak a gond volt.

pointer4
Én meg ezt cáfolom!!!

És leírom mit kell beállítani.

Elõszõr is a Hamachi network prioritását kell legfelülre tenni.
"startmenü, futtatásba ncpa.cpl ENTER

Megjelenõ hálózati Kapcs. ablaknál ALT, (ez Vistánál fontos igazán, XP-n látszik a menü) fennt speciális/speciális beállítások, és a felsõ ablaknál megjelenõ összes hálózati adapter látszik, a Hamachit kell felülre mozgatni.

Vistánál még 1 kis plussz:

Hamachi Adapter tulajdonságoknál
A TCP/IPv4 tulajdonságain belül
Speciális gomb.
gateway 5.0.0.1 tulajdonsáaginál a metrix 1500
És az Interface Metrix 10, nem 9000
És menni fog még az R6Vegas2 is, pedig az aztán problémás egy gamma.

Ha így se megy, akkor tapasztalatok alapján tûzfal-al lesz gond.
Ha az se, akkor papot kell hívni, nem informatikust.
SimaSuna
ezt megcáfolom!

szint mind1ik hamát próbáltuk..
és csak 1.0.1.5 volt jó..akkor látott minenki mndenkit ha az volt fent...

+ más fórumokon is ezt írták a legjobbnak..