GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Olyan mint a Race Driver sorozat, azok sem lettek volna rosszak, csak hat a koncepcio😉 Piszkaltam oket rendesen, most a Grid-et is, es minden benne van, ami csak kellhet, meg egy szimbe is sok lehet😉 Csak egyszeruen ugy van beallitva, es ahoz hozzalove az AI, hogy mindenkinek jo legyen😉
Állítom sokan nem is gondolják micsoda fizika van alatta, mindenki azt hiszi így ránézésre, hogy valami árkád ökörködés ....
GTL már nem volt..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aki szereti az Alfákat(fõleg a 155-t<#worship>#worship>) és a BTCC-t meg a DTM-et annak itt van pár videó. http://www.berlinasportivo.com/video/155video.php
Majd kiderül mindenesetre arra is kiváncsi leszek mennyit szeretnének kapni majd ezért.
Downhill!!
Sot, szerintem eloszor csak Steam-en lesz, mert eladas szempontjabol ugy eri meg a legjobban😉
Szeretném megkérdezni higyan tudok MultiPlayerben jáccani a GTR2 ben.
Mert valami CD kulcsot kér.
De ha meg nem vetted meg, akkor talan mar erdemesebb megvarni a GTR: Evolution-t, ami a meg frissebb es tovabb tuningolt engine-re epul, raadasul tartalmazza a teljes RACE07-et is!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudod mi a baja??? Az hogy FIA!
BTCC-ben IRL ben NASCARban, STCC-ben miért nincs ilyen??
Downhill!!
Downhill!!
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
voltak sajna köztük olyanok is mint ez itt..
egy bizonyos Fisichella nevût is láttam DTM-be..
A pályákról inkább nem írok semmit nehogy hülyeséget írjak.
De volt benne Avus,Assen(?),Diepholz,Norisring,Nürburgring,Zolder.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Melyik pályán ugrattak olyan szépeket?Az Alfa pontos tipusa az mi?
Menyivel szebbek voltak azok a dtm-es kocsik a maiaknál,maiak inkább hasonlítanak karácsonyfára,mint autóra:S
Sorry'. Tudom csak hülyéskedtem. Jó korszaka volt az autóversenyzésnek, sajnos elmúlott.
On
Manappsag mar egyre ritkabb az ilyen verseny, altalaban a vonatozas es az idokulonbseg figyelgetes megy...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Eredetiek, de sajna minden ismerõsnek nincs meg, és miattuk kell soxor.
Ebbõl csak a r6vegas sorozat volt nagyon problémás. Ott így megoldotta, a Gtr2 se lehet más. A probléma azonos.
eredeti játék + netes szerver a tuti.
de az bizton mondhatom..18 autó csak akkor tudott kapcsolódni ha ez a verzió volt mindenkinél.
amibe 2-es szám van azokkal csak a gond volt.
És leírom mit kell beállítani.
Elõszõr is a Hamachi network prioritását kell legfelülre tenni.
"startmenü, futtatásba ncpa.cpl ENTER
Megjelenõ hálózati Kapcs. ablaknál ALT, (ez Vistánál fontos igazán, XP-n látszik a menü) fennt speciális/speciális beállítások, és a felsõ ablaknál megjelenõ összes hálózati adapter látszik, a Hamachit kell felülre mozgatni.
Vistánál még 1 kis plussz:
Hamachi Adapter tulajdonságoknál
A TCP/IPv4 tulajdonságain belül
Speciális gomb.
gateway 5.0.0.1 tulajdonsáaginál a metrix 1500
És az Interface Metrix 10, nem 9000
És menni fog még az R6Vegas2 is, pedig az aztán problémás egy gamma.
Ha így se megy, akkor tapasztalatok alapján tûzfal-al lesz gond.
Ha az se, akkor papot kell hívni, nem informatikust.