10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
akkor vmi elérést a pályához, hátha az 1ik HRCsünk megtudja kreálni :) -
a HRC Team szeptembertől új bajnokságot indít, 87es WTCC moddal, alap + egyéni festések, új hangok, utcai pályákon.
Jelentkezni a HRC Team oldalán :) -
Meg sose konvertaltam es meg a GTR2 sincs fent, vagyis nehez ugy;) -
hát ha annyit megtennél h úgy ahogy van és átkonvertálnád GTR2re azt megköszönném a HRC Team nevében is :) -
nemtom -
Dog átfutós? -
még én linkeltem volt neked az eredeti onboardos videót ebben a topikban :) -
azt láttam, jó lett, csak kéne konvertálni amit Alex elunt :) -
Bucharest ugy ahogy van, de rFactor-hoz;) Nem fejeztem be, mert csak tesztnek keszult, de ha kell, es ert valaki hozza, odaadom a forrast, megcsinalhatja GTR2-re. Vagy ha csak konvertalni akar az is jo;)
-
Valencia Street 0.9 GTR2
A HSW latogatasa alapkovetelmeny minden szimulatorostol:) -
Alex asszem csinált rFactorhoz...nem lenne sztem olyan nehéz GTR2re átkonvertálni
(akkor mehetne a bajnokságunkba is :D) -
még normális Bukaresti sincs, pedig az már 2 éves pálya és FIA GT-s :S -
Sziasztok!
Van már Valenciai utcai pálya?
-
majd alakítunk rajta :) -
Valszeg a modelleket "konnyu" konvertalni, de a beallitasok mar heteket vehetnek igenybe, autonkent. Semmi ertelme kiadni egy szep, csillogo dobozt... Igy is van gagyi boven. -
Szabi1991 #9380 de még csak béta :p
-
Szabi1991 #9379 közbe leeset, sry... sajnos nincs :( -
Szabi1991 #9378 ROC? -
Szabi1991 #9377 pasz :(
konvertálgat mindenfélét, a fél TDU-t megcsinálta már GTR2-re, de csak 1-2 járgányt adott ki :( -
nogripracing.com-on lesd meg hátha
-
GRIDes Charger tölthető :) -
még mindig nincs gtr2 alá ROC mod? :$ -
Készen van már az a filmes mód amiben benne volt a Mad Max-es V8, Szabi vagy Suna rakott régebben képeket ide. Azt hiszem a Transformerses Hummer H2 is le volt modellezve. -
Eh,és tényleg:) -
Én rFactorban használok kuplungot a rajtnál,de csak akkor,mert lassan engedi fel gombra állítva,ami amúgy pont kell a rajthoz,de a pályán csak hátrány. -
Hiaba teszik kotelezove, ha a program nem kezeli;) Hiaba kotelezo a manual kuplung, ha lenyegesen nem szamit bele a valtasba, es ugy sem lehet ellenorzizni, hogy ki megy pillangoval es 2 pedallal;) -
Manta joystikből kreált szekvenciális váltóm van..
kuplungot használok (Force EX bal pillangója), tudom nem valósághű, de az élvezet megvan :) -
Pár év múlva talán itthon is elterjednek eléggé a g25-ök anyira,hogy egy ligában kötelezővé lehessen tenni.Amúgy tényleg rengeteg versenyautónál felváltásnál nem kel kuplungolni,csak visszaváltásnál. -
Sajnos a kuplung/valto hasznalat egyik programban sem az igazi, valamiert nem foglalkoznak vele. Talan meg a TRD3-ban (vagy meg a TRD2-ben?!) volt a "legjobb". Ott lehetett valtani kuplung nelkul vagy rossz kuplungolassal, de recsegett, ropogott, es folyamatosan romlott a valto.
Az ISI-nel (rF, GTR, Race stb.) teljesen mindegy mit csinalsz, de az LFS/GRID/TDU sem a legjobb, hogy nem veszi be a sebesseget, de azert mar hasznalhatobb. Bar az is igaz, hogy a versenyautok nagyreszehez nem is nagyon kell kuplung:) De azert van sok auto, aminel visszavaltasnal kellene, es van nehany tucat ahol mindig lehetne hasznalni.
De ez eleve nehez szules, mert a legtobb embernek meg nincs 3 pedalja, igy nehez kotelezove tenni. Raadasul versenyen, sokan ugy is a gyorsabb, egyszerubb, konnyebb megoldasra szavaznak, meg ha 3 pedaljuk, H-Patternjuk is van, vagyis az 50 eves autokat is 2 pedallal es pillangoval toljak:)
Vagyis, egyelore csakis "elvezetbol" hasznalhato, mert online es offline AI-val is csak hatranyt jelent;) -
ezt én sem tudtam, gondoltam ha már egy lfsbe is meg van csinálva akkor itt... mégjobbra. denem :/ -
Ez ilyen, nem tudsz vele mit csinálni :((( -
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
G25 rendszerem van, minden be van állítva, automata kuplung kikapcsolva H váltó müködik, és így is lehet úgy váltani hogy nem nyomok kuplungot, mintha ki sem szedtem volna a automata kuplungot. Például TestDrive-ban minden fasza ha nem kuplungolok nem veszi be a sebességet stb, pedig az csak egy arcade game.
mitől van ez? -
másold át az új profilba...és ott lesznek..
-
Átmásolod a setupokat? -
gabf1 #9361 engedjetek meg egy hülye kérdést. ugye minden alap pályához van 2 setup alapból a játékban (1 időmérőre meg 1 versenyre). na most azokat miért nem látom, pedig eddig láttam őket. igazából nem értem h h van, mert a userdata/profil/pályában vannak ált a setupok, de ha létrehozok 1 uj profilt ugye oda magától nem kerül be... thx -
csak nekem a tv más szobában van :S -
monitoron ez megy némám, a tvn meg formaegy :D -
Esik az eső :) -
még 2 óra 40 perc, 10 perc múlva jön a TV-s adás egészen a verseny végéig, és vége az onboardnak, az f1-et megnézem élőben, a 24 órás verseny végét pedig letöltöm :) -
nekem jó...
VLCvel nézem ezt a TV tunerrel meg az F1et :)
bár ebből a GTből már nincs sok hátra :)
az eredmény nem fog sokat változni :)