GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt,szimuláció módban már fel tudom venni a géppel a versenyt.(mármint a 100% erõsség miatt)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
En is a HRC-sekel tolom, Csikszeredai vagyok. MSN-re felvetelek a multkorjaba irjal s megoldjuk a te reszedet is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerver van de nem ingyé..valakinek azt vállalnia kell. a legjobb megoldás ha mindenki a maga részét állja..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
3 havit egybe fizetve a 4. hó free
vagyis 1800Ft/fõ/év..és a többség dönti el milyen GTR2/mod és pályák legyenek, mikor legyenek a verseny napok..a többi napokon napi 24 órában megy a szerver. Most éppen funolásra van beállitva.
Szerintem nem olyan rossz dolog ez.
Persze Paypal és egyéb VISA/Mastercard mûveletekre ez nem vonatkozik, de azok meg nem annyira biztonságosak magánemberek irányába 😊
.: mobilize.hu :.
OTP.hu, bejelentkezek, belföldi forint átutalás...
Noname-nek meg külföldi forint átutalás..
pedig lassan ideje lenne...
(Szolnokon van a srác aki "begyûjti" a zsét a szerverre..)

#9414: kb 2 hónapja voltam Kolozsváron kirándulni, láttam GTA San Andreast, GT Legendset, de GTR2-t nem, amúgy sem lett volna rá money...
Meg mindig jobb, mint az iRacing, ott ~25000 Ft 1 ev, es a program+cuccok kb. 10x annyiba kerul😉
nekünk meg ez a cél, hogy a gyengébb pilóták is azt érezzék, hogy igenis megállják a helyüket és vannak számukra igazi méltó ellenfelek 😊
a kormányom meg 20ért 😄
(itt is 20at ér újonnan)
Azé' nem húzzuk le a 'Masterst!
de ha azt nézed Mastersen 4k / év
alap pályák alap autók + követelmények..
"amatõrök kíméljenek"...
HRC 600ft/3hó x 4 = 2400ft / év
alap pálya + add-on pálya + autók (modok)
jó társaság, családias hangulat😊
pl most szeptemberig Fûnyírókkal való FUN versenyek 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Apádnak mond meg hogy vállaljon egy fuvart Székelyudvarhelyre és 1010 ftod lesz 😄
ha valaki olcsóbban megcsinálja, szóljon!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"