GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a HRC Team szeptembertõl új bajnokságot indít, 87es WTCC moddal, alap + egyéni festések, új hangok, utcai pályákon.
Jelentkezni a HRC Team oldalán 😊
Jelentkezni a HRC Team oldalán 😊
hát ha annyit megtennél h úgy ahogy van és átkonvertálnád GTR2re azt megköszönném a HRC Team nevében is 😊
Bucharest ugy ahogy van, de rFactor-hoz😉 Nem fejeztem be, mert csak tesztnek keszult, de ha kell, es ert valaki hozza, odaadom a forrast, megcsinalhatja GTR2-re. Vagy ha csak konvertalni akar az is jo😉
Alex asszem csinált rFactorhoz...nem lenne sztem olyan nehéz GTR2re átkonvertálni
(akkor mehetne a bajnokságunkba is 😄)
(akkor mehetne a bajnokságunkba is 😄)
Valszeg a modelleket "konnyu" konvertalni, de a beallitasok mar heteket vehetnek igenybe, autonkent. Semmi ertelme kiadni egy szep, csillogo dobozt... Igy is van gagyi boven.
de még csak béta :p

közbe leeset, sry... sajnos nincs 😞
ROC?
pasz 😞
konvertálgat mindenfélét, a fél TDU-t megcsinálta már GTR2-re, de csak 1-2 járgányt adott ki 😞
konvertálgat mindenfélét, a fél TDU-t megcsinálta már GTR2-re, de csak 1-2 járgányt adott ki 😞
Készen van már az a filmes mód amiben benne volt a Mad Max-es V8, Szabi vagy Suna rakott régebben képeket ide. Azt hiszem a Transformerses Hummer H2 is le volt modellezve.
Én rFactorban használok kuplungot a rajtnál,de csak akkor,mert lassan engedi fel gombra állítva,ami amúgy pont kell a rajthoz,de a pályán csak hátrány.
Hiaba teszik kotelezove, ha a program nem kezeli😉 Hiaba kotelezo a manual kuplung, ha lenyegesen nem szamit bele a valtasba, es ugy sem lehet ellenorzizni, hogy ki megy pillangoval es 2 pedallal😉
Manta joystikbõl kreált szekvenciális váltóm van..
kuplungot használok (Force EX bal pillangója), tudom nem valósághû, de az élvezet megvan 😊
kuplungot használok (Force EX bal pillangója), tudom nem valósághû, de az élvezet megvan 😊
Pár év múlva talán itthon is elterjednek eléggé a g25-ök anyira,hogy egy ligában kötelezõvé lehessen tenni.Amúgy tényleg rengeteg versenyautónál felváltásnál nem kel kuplungolni,csak visszaváltásnál.
Sajnos a kuplung/valto hasznalat egyik programban sem az igazi, valamiert nem foglalkoznak vele. Talan meg a TRD3-ban (vagy meg a TRD2-ben?!) volt a "legjobb". Ott lehetett valtani kuplung nelkul vagy rossz kuplungolassal, de recsegett, ropogott, es folyamatosan romlott a valto.
Az ISI-nel (rF, GTR, Race stb.) teljesen mindegy mit csinalsz, de az LFS/GRID/TDU sem a legjobb, hogy nem veszi be a sebesseget, de azert mar hasznalhatobb. Bar az is igaz, hogy a versenyautok nagyreszehez nem is nagyon kell kuplung😊 De azert van sok auto, aminel visszavaltasnal kellene, es van nehany tucat ahol mindig lehetne hasznalni.
De ez eleve nehez szules, mert a legtobb embernek meg nincs 3 pedalja, igy nehez kotelezove tenni. Raadasul versenyen, sokan ugy is a gyorsabb, egyszerubb, konnyebb megoldasra szavaznak, meg ha 3 pedaljuk, H-Patternjuk is van, vagyis az 50 eves autokat is 2 pedallal es pillangoval toljak😊
Vagyis, egyelore csakis "elvezetbol" hasznalhato, mert online es offline AI-val is csak hatranyt jelent😉
Az ISI-nel (rF, GTR, Race stb.) teljesen mindegy mit csinalsz, de az LFS/GRID/TDU sem a legjobb, hogy nem veszi be a sebesseget, de azert mar hasznalhatobb. Bar az is igaz, hogy a versenyautok nagyreszehez nem is nagyon kell kuplung😊 De azert van sok auto, aminel visszavaltasnal kellene, es van nehany tucat ahol mindig lehetne hasznalni.
De ez eleve nehez szules, mert a legtobb embernek meg nincs 3 pedalja, igy nehez kotelezove tenni. Raadasul versenyen, sokan ugy is a gyorsabb, egyszerubb, konnyebb megoldasra szavaznak, meg ha 3 pedaljuk, H-Patternjuk is van, vagyis az 50 eves autokat is 2 pedallal es pillangoval toljak😊
Vagyis, egyelore csakis "elvezetbol" hasznalhato, mert online es offline AI-val is csak hatranyt jelent😉
ezt én sem tudtam, gondoltam ha már egy lfsbe is meg van csinálva akkor itt... mégjobbra. denem :/
u dont have to listen anybody else but me
Ez ilyen, nem tudsz vele mit csinálni 😞((
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
G25 rendszerem van, minden be van állítva, automata kuplung kikapcsolva H váltó müködik, és így is lehet úgy váltani hogy nem nyomok kuplungot, mintha ki sem szedtem volna a automata kuplungot. Például TestDrive-ban minden fasza ha nem kuplungolok nem veszi be a sebességet stb, pedig az csak egy arcade game.
mitõl van ez?
Kérnék egy kis segítséget.
G25 rendszerem van, minden be van állítva, automata kuplung kikapcsolva H váltó müködik, és így is lehet úgy váltani hogy nem nyomok kuplungot, mintha ki sem szedtem volna a automata kuplungot. Például TestDrive-ban minden fasza ha nem kuplungolok nem veszi be a sebességet stb, pedig az csak egy arcade game.
mitõl van ez?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
engedjetek meg egy hülye kérdést. ugye minden alap pályához van 2 setup alapból a játékban (1 idõmérõre meg 1 versenyre). na most azokat miért nem látom, pedig eddig láttam õket. igazából nem értem h h van, mert a userdata/profil/pályában vannak ált a setupok, de ha létrehozok 1 uj profilt ugye oda magától nem kerül be... thx
még 2 óra 40 perc, 10 perc múlva jön a TV-s adás egészen a verseny végéig, és vége az onboardnak, az f1-et megnézem élõben, a 24 órás verseny végét pedig letöltöm 😊
nekem jó...
VLCvel nézem ezt a TV tunerrel meg az F1et 😊
bár ebbõl a GTbõl már nincs sok hátra 😊
az eredmény nem fog sokat változni 😊
VLCvel nézem ezt a TV tunerrel meg az F1et 😊
bár ebbõl a GTbõl már nincs sok hátra 😊
az eredmény nem fog sokat változni 😊
jaja.. csak kár hogy nem sztereóban van a hang, fülhallgatóval csak a bal hangszóróból jön a hang és elég szar igy :|