GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Momo...Elbaszódott a szekvenciális váltó,jupí,lehet tolni pillangóval :\
Dietrich
milyen kormány?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
jóvanna..de most ugyanez áll fent 😊
amúgy nálam most rossz a szerver, és nem másfél éve <#hehe>

rendben Szuna <#integet2>

SimaSuna
11.04.07
Technikai karbantartás

Köszönhetõ szükséges technikai karbantartás a kiszolgálók ideiglenesen nem elérhetõ. A karbantartás 12-én 10:00ig tart. Kérem elfogad õszinte bocsánatkérésünk eme kényelmetlenség.

forrás: GTR2 honlap...
nálatok se megy a szerver keresõ a játékban ? <#wow3>

bardocz
Na bazmeg,többi játékban is csinálja...Hát kurvajó bazmeg,hogy ez a szar kormány használhatatlan,és szétszedni sem tudom,hogy megnézzem.
bardocz
VÁÁÁ,meghülyült teljesen a játék,jövök ki a boxból,majd a gép elkezd váltogatni fel-le össze-vissza,gyök2-nél már berakja hatosba,úgy,hogy soha nem használtam még automata váltót,és most is csak automata kuplung van bekapcsolva :@ Egyszerûen meghülyült,ha nem csinûálja a faszságot,akkor meg nem lehet váltani...
Dietrich
az a baj, hogy ezeket mind kilehetne javitani, de miután 2 éves a játék lassan és az 1.1 patch óta semmi javitást nem adtak ki (és szinte bizti nem is fognak)ez már csak ilyen lesz..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trogerzsiger
Halljátok a Donnington park nationalon egy ngts porshe rsr-gt3-al az 1:10 körüli idõk jók?

az FXX-et is bele lehet tenni a GTR 2-be??
ha igen, linket please! 😊

bardocz
rF nálam sem cigánykodik,van,hogy lehúzom 10x is,és mégse fagy le.
Dietrich
erre azt tudom mondani a gyári csupasz GTR2-t mindenféle kütyü mentesen, ha 2x tálcára rakom exe hiba.
rf-t 5x is rakhatom semmi baja tvstyle, spotter pluginokkal.

Toby0501
A pályáról alt+tab-ot! De asszem van motec gomb akkor is, ha a pályán vagy!

bardocz
A pályáról nyomok ctrl+alt+del-t,és nem a boxból motec gombot?
Toby0501
Próbáld meg úgy, hogy átváltás elõtt kimész a pályára!

bardocz
Motec-et használom is,csak a játékból ha kétszer átlépek motecbe fogja magát és lefagy,amit linkeltél oldalt,azt megtaláltam,és onnan tudom,hogy mit tud mutatni😊
Toby0501
Az a baja, hogy ha kettõ vagy több alkalommal átvált, lefagy neki a játék (kilép exe hibával)...

Dietrich

Dietrich
ez a progi verseny van edzés közben ad infókat a gumik állapotáról, olaj, viz, fékekrõl ill kör/fogyasztáésról. 1-13 helyezettekrõl, idõkülönbségrõl..

neked a Motec progi kell annak leirása a FAQ-ban van.

WSGT....FXX...

bardocz
Ha jól veszem ki a leírásából,akkor ebben nincsen benne a felfüggesztés magassága,mármint pálya melyik részén épp mekkora.Nekem meg az kéne :\
SimaSuna
BMW Z4M Coupe-t nemtudja vki honnan tudnám megszerezni? 😄
bardocz
Majd utánanézek.Köszi!
SimaSuna
GTR2 XD progit használd..
bardocz
Valahogy ki lehet azt küszöbölni,hogy második motec nézésnél ne fagyjon le rögtön a játék?
ez a karácsonyi béta 😞

attól még jöhetsz, max elleszünk 2-en hátul 😊)

kaposi1
FXX<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Most akkor ez mi?<#nemtudom>
Tudtommal még nem adták ki az annyira várt WSGT Mod-ot.
Feltettem , de ebben még nincs FFX.
Meg gondolom ha kiadják annak nagy viszhangja lesz a fórumokon.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bardocz
Hát,ha majd megveszem eredetibe,meg még gyakorlok,max akkor😊 Nem megy minden autóval így,pl amikor csak bmw volt imolában,ott szenvedtem,rohadt alulkormányzott egy gép az.De amúgy már gondolkoztam rajta,kéne mennem a szórakozásért😊
SimaSuna
ménem jelentkezel a HRCbe? 😄
bardocz
Oké,majd megnézem.Amúgy ma végre sikerült 100%-on a gépet megvernem,viperral egy 45 perces versenyen 14 vagy hanyadik helyrõl rajtolva😄
Alexease
A GTR-E sokkal tobbet tartalmaz (RACE07 + GTR-es aprosagok + extrak), vagyis megeri az arat, de nem lesz benne a teljes GTR2! Hsonlitsd ossze az autolistakat.
bardocz
Amúgy szerintetek megéri megvenni a játékot még,vagy várjak inkább gtr-e-re?
bardocz
Van itt az altbiersbudehoz hasonló szerver,amin gyári kocsik mennek,bárki mehet regelés után,nem kell sok addont letölteni,és általában sokan vannak a szerveren?
SimaSuna
nekem olyasmi kellene h game elõtt a "letoltes.exe"-re kattintva kapcsolódik a szerverre, letölti a pályát / modot majd bezárul...
és uttánna indítom a GTR2.exe-t 😊
gviski
Köszi Alexease!

Virtual SimRacing

Alexease
Az automata MOD/palya letoltest? Semmivel😉 Ha kapcsolodas kozben akarod letolteni, akkor a programot kell teljesen atirni. Ha elotte lenne egy lehetoseg, ami meg a programon kivul ellenorzi mi van fent es mi nincs, az megoldhato, de massziv programozas.
Alexease
Valszeg a PLR-ben kell ezt beallitani: Wheels Visible In Cockpit="1"
SimaSuna
mivel tudnánk ezt megoldani? van rá valami 5leted?
olvasd el a Readme-t, fõleg azt a rész amikor a mentést kell szerkeszteni, hogy lásd a kerekeket belsõnézetben 😉

gviski
fel tettem a 2008-as F1 Modot kiváncsi vagyok hogy milyen, de az a gondom, hogy belsõ nézetbõl nem látszodnak a kerekek :S

Virtual SimRacing

Dietrich
olyat csak az fps gameknél tudok, konkrétebban cod esetében van..de azok linuxos szerverek.

SimaSuna
mármint nem úgy gondoltam..Sim-Challenge-nek is hasonló van asszem.

az jólenne úgy h játék indítás elõtt update, utánna game 😄
Alexease
Ugy megoldhato, de ugy hogy a szerverre kapcsolodas kozben toltse le, az mar kicsit necces😉
Dietrich
GTL esetében van ilyen!
http://www.altbierbude.de/index.php

autókat, pályákat lehet leszedni.

Alexease
Nem hinnem, hogy ilyen letezik, mivel egy atlagos MOD is 100 MByte felett van, de nem ritka a GByte kornyeke sem😉 A palyaknak a 50-100 MByte-ja mar nem is szamit😉
SimaSuna
Alex v vki nem tud vmi UPDATER progit, ami letöltené azokat a dolgokat a játékhoz ami 1 szerveren van?

mert így nem lenne gond ha vki kapcsolódna annak 1bõl letöltené a modot meg a pályát...
olyasmire gondoltam mint a steam.

vki?