GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mire kidühöngtem magam ujra van szerver!!
Szép lassan töltõdnek fel a régi megszokott pályák ill.szerverek.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
10Tacle a kiadó..fizetésképtelenné vált 6,2 milla ezro a tartozásuk naná hogy a szervereket offba állitják és leszarnak minket.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Létezõ közkedvelt, népszerü , játéknak megszüntetni a szerverét egyik naprol a másikra?
Én szinte mindennap játszok vele esténként a neten.
Csak az online része miatt vettem meg.
És milesz azokkal / mind például veled is / akik még csak most vagy ezután veszik meg a játékot.
Mert ugye ezentúl is kapható lesz,és hát a dobozán rajta van "játék a világgal" vagyis online-ban játszható.
Vagy azért mert jön az Evelution akkor most már a GTR2 népes tábora le van szarva?
Ezt megtehetik?
Itt nemcsak a magyarokrol van ám szó!!!
Nagyon sok német ,francia,spanyol,orosz,angol,stb.. emberkével találkozok esténként a játékban.
Szóval megtehetik ezt?
Jelenleg is futó népszerü játéknak végleg megszüntetni az online részét?
Szerintem nem!!!
Ugyanis ez kimeríti a vevõk megtévesztése kategóriát.
Mivel a pénzedért nem azt kapod amit igértek.
Bocs hogy kicsit hosszúra nyult,de kurva ideges lettem a hirre.
<#boxer>#boxer>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
de van aki rf-hez keresi a GTL-t 😊
keresném a következõ modokat a játékhoz:
- GTL mod
- Race 07 mod
kérlek segítsetek rajtam 😊
mikor megvettem a lkogitech nem is sorolta a PC-hez a drivereknél még az 5.0 kiadásakor sem. Viszont az 5.1 kiadásánál a kormány megjelent az oldalukon mint PC kormány is a G25-höz hasonlóan amit jelenleg ajánl PC és USB-hez.
logitech driverek általánosak azaz valamennyi logitech kormányhoz jó!
az hogy külön ajánl EX-tõl kezdve DF-en át G25-höz nem jeloent semmit. Ugyanaz a driver.
Tök mindegy milyen játékot adnak ki..amihez jó a G25 ahhoz a DFP is jó lesz.
és hivatalosan nem pc-hez van
mi lesz ha esetleg 1év múlva nem lesz hozzá terméktámogatás
ezt úgy értem nem lesz olyan driver amivel müködne az újjátékokba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de már zajlik a megoldás tesztelése a problémára 😉
http://www.nogripracing.com/forum/index.php
GTL szerverek sem mennek..
De már olyan régóta hitegetnek vele, hogy lassan el sem hiszem hogy én még azt megélem.<#schmoll2>#schmoll2>