GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Na akkor most hogy is van ez?
Most mire kidühöngtem magam ujra van szerver!!
Szép lassan töltõdnek fel a régi megszokott pályák ill.szerverek.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

trogerzsiger
Csináltam szobát, aki jönne versenyezni lépjen be: neve: GTR2-juppi
jelszó: hehe

Dietrich
a játék lassan 2 éves lett volna..nem fejlesztették semennyire 2006 decembere óta (1.1 patch)azóta nagy ivben leszarták azokat akik megvették. Én is akkor vetem meg..

10Tacle a kiadó..fizetésképtelenné vált 6,2 milla ezro a tartozásuk naná hogy a szervereket offba állitják és leszarnak minket.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kaposi1
Ezt most komolyan gondolják?
Létezõ közkedvelt, népszerü , játéknak megszüntetni a szerverét egyik naprol a másikra?
Én szinte mindennap játszok vele esténként a neten.
Csak az online része miatt vettem meg.
És milesz azokkal / mind például veled is / akik még csak most vagy ezután veszik meg a játékot.
Mert ugye ezentúl is kapható lesz,és hát a dobozán rajta van "játék a világgal" vagyis online-ban játszható.
Vagy azért mert jön az Evelution akkor most már a GTR2 népes tábora le van szarva?
Ezt megtehetik?
Itt nemcsak a magyarokrol van ám szó!!!
Nagyon sok német ,francia,spanyol,orosz,angol,stb.. emberkével találkozok esténként a játékban.
Szóval megtehetik ezt?
Jelenleg is futó népszerü játéknak végleg megszüntetni az online részét?
Szerintem nem!!!
Ugyanis ez kimeríti a vevõk megtévesztése kategóriát.
Mivel a pénzedért nem azt kapod amit igértek.

Bocs hogy kicsit hosszúra nyult,de kurva ideges lettem a hirre.
<#boxer>

MaSzKa
hamacsihoz eredeti games se kell

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

trogerzsiger
õõõ igen 😄

Dietrich
végül is ja..van szerverünk ami most már nincs is..amikor volt eszedbe nem jutott volna ilyet irni 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

N o N a m e
fasza..
bardocz
Jeee,kipróbáltam,és új windowsal megy a hamachi<#idiota>
jobb mint a semmi
trogerzsiger
Mondjuk tolnhatnák egy donnington park national-t ngts kocsikkal :-)

SimaSuna
hamachi..16fõvel..
csak gondolkodtam nincs bennük lan játék és ha van akko egyszerû egy virtuális hálozaton keresztül lehet játszani
LaszloLedzenyi
hát nem<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

SimaSuna
akkor nem mind1 h majdnem meghaltál v meghaltá...
LaszloLedzenyi
még nem biztos,de nem sok esély van a folytatásra

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

SimaSuna
végleg -.-
N o N a m e
Megszüntek a szerverek a GTR2-GTL játékokban? Vajon megcsinálják és lehet majd még játszani? A szomszéd tegnap este ment Budapestre és mondtam neki hogy vegye meg nekem a GTR2-t. Erre nem tudok online játszani..
Dietrich
mai világban bármi megtörténhet 😊

ezer köszi!!!

SimaSuna
SimaSuna
az autókat nem,de a pályákat igen
akkor egyenként kell beraknom a pályákat és autókat? 😞

SimaSuna
ilyen nincs
egyébként olyat keresnék, ami egyetlen installra felnyomja a GTL autókat és pályákat és ugyanigy a Race07 autóit és pályáit. Ilyen létezik szerintetek? 😊

bocsi, de itt hol találom a GTL és Race07 modokat? a downloads-ban nem találom õket😞

és akkor biztos pont ide írja -.-""

Dietrich
nem megy
de van aki rf-hez keresi a GTL-t 😊

és nem megy neten, ugyanúgy mint a GTR2 :S

Dietrich
GTL eredeti game 1990Ft..

SimaSuna
GTL - nogripracing.com

Race07 - (WTCC mod) nogripracing.com
sziasztok
keresném a következõ modokat a játékhoz:

- GTL mod
- Race 07 mod

kérlek segítsetek rajtam 😊

Dietrich
egyébként 1 év múlva 2,3 éves lesz a kormányom ha még mindig pöpec lesz nem cserélem le ha elhasználóüdik akkor G25-öt veszek..na erre mondjál valamit 😊

Dietrich
GT logó a DFP esetében úgy tudom a Grand Turismo konzolos játék miatt volt amit adtak mellé. Igaz én nem kaptam 😉

Dietrich
igen eredetileg PS2 kormány, de usb csatis így jó PC-hez 😉
mikor megvettem a lkogitech nem is sorolta a PC-hez a drivereknél még az 5.0 kiadásakor sem. Viszont az 5.1 kiadásánál a kormány megjelent az oldalukon mint PC kormány is a G25-höz hasonlóan amit jelenleg ajánl PC és USB-hez.

logitech driverek általánosak azaz valamennyi logitech kormányhoz jó!
az hogy külön ajánl EX-tõl kezdve DF-en át G25-höz nem jeloent semmit. Ugyanaz a driver.
Tök mindegy milyen játékot adnak ki..amihez jó a G25 ahhoz a DFP is jó lesz.

bardocz
Ha ma van terméktámogatás,akkor 1 év múlva is meg lehet oldani hozzá.
Alexease
Lesz hozza driver, nyugi😉
Csak azert van a konzoloknal listazva, mert a rajta van a GT logo😊
MaSzKa
amúgy a DFP az ps2 ps3 kormány

és hivatalosan nem pc-hez van

mi lesz ha esetleg 1év múlva nem lesz hozzá terméktámogatás

ezt úgy értem nem lesz olyan driver amivel müködne az újjátékokba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Nekem már régebb óta jobban bejön😊 Fõleg HGTTC mod-al,meg a racex konvert is jó,bár eredetit nem próbáltam,mert nem menne gépemen rendesen,mert mostanában elkurvultam,és csak 1024**768-ban játszok😊
Dietrich
lassan nekem is :p
de már zajlik a megoldás tesztelése a problémára 😉
http://www.nogripracing.com/forum/index.php

bardocz
Akkor ezt már nem veszem meg,hanem gyûjtök rFactorra,úgyis jobban bejön😊
Dietrich
gebasz van
GTL szerverek sem mennek..

bardocz
Van egy fasza készlet,egy sem nyalódott el belõle még,csak mind túl vastag, a rohadt falusi építõmunkások meg a kicsiket mind lenyúlták.Boltba meg nem járok ezért😄
Alexease
Ingyenes patchelo progi. 1 exe-t inditva frissiti az eredeti tartalmat? Nem😉
SimaSuna
alex nem tudsz Updates freeware progiról?
vagy mijen tudomány kell hozzá h megoldható legyen?
Alexease
Nem hitegetnek, hanem dolgoznak, Neked, ingyen...😊 De mostanaban mar eleg sok a kep es a video, valszeg beta fazis korul van...
leho94
nincs

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Toby0501
És miért nem tudod szétszedni? Nincsen otthon csavarhúzó?<#fejvakaras>

kaposi1
Majd ha egyszer kijön a WSGT Mod abban benne lesz.
De már olyan régóta hitegetnek vele, hogy lassan el sem hiszem hogy én még azt megélem.<#schmoll2>

Dietrich
ja az megeshet..
én a DFP-n pillangóval nyomom 😊