10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
-
magon válaszoltam már :)
a nogripracing
a gtr4u.de
esport-racing.de
itt találsz apróságokat :) -
blaci1988 #9833 hello.gtr2 szeretnék egy wtcc modot.Találtam modot abban csak autók vannak.Honnan tudnám a pályákat beszerezni hogy tudjak rendes bajnokságot játszani?Köszi -
de leszek...előtted
-
ma este gyanitom nem leszel sehol sem
-
tuggya...este kipróbálom a F1es gumcsicserét :) -
tiednek
-
ajajj ;) -
tiednek vagy az enyimnek? :D -
Szabi1991 #9826 nah jah.. eltelt legalább 2 év mire mentünk vmire... most egyik tag Seat kuprázik a ringen... :D -
szólok asszonynak meglásd -
adom a címem:
[email protected] -
sziszi86 #9823 felvennél msnre? -
most nem azért a 20fillérért...DE
vagytok 4en, és ligát indítassz...
MO-n eddig 2 GTR2es szerverről tudok.
ez a GTR-Masters és a HRC.Mind2 helyen 100/100M-os kapcsolat van...
nálatok nem láttam szerverféleséget...gondolod a saját neteddel ezt megoldod?
a GTR-Masters a profik ligája, míg a HRC 1 baráti társaság alapján összejöt "kicsiny" banda, ahol a gyengébb pilóták is szerepet kapnak a Hendicap lévén.
nem lenne 1xübb valamelyikhez hozá szegődni?
amíg 1 ligát beindítasz, és emberek is belépnek, addig megőszülsz...
tudom mivel jár,a HRC 1ik alapítótagja vagyok...
a másik ami nagyon húzza a számat, az a "novice" kezdő mód...
se a GTR-Mastersen, se a HRCben nincs segítség (kivéve az autómata kuplung), és mindezek ellenére nagyon tudnak egymásra vigyázni az emberek...
ha gondoljátok most 7végén nézzétek a simsporttv.com-on ÉLŐben a HRC 79s Monaco-i WTCC87-es versenyét...vagy jelentkezzetek Október 11-én tartandó HRC Hungaroring GT FUN versenyre...vagy látogassatok el a
HRC website-ra :) -
sziszi86 #9821 igyekszünk,ha gondolod próbálj ki minket -
sziszi86 #9820 eddig 4 -
sziszi86 #9819 Eddig 4 ember van a ligába, de tegnap indult. A név csak úgy jött, amikor még nem néztem köröl, hogy vagy hasonló nevű liga is. Szeretnénk felnőni a feladathoz igen és ehhez keresek pilótákat! msn címem: [email protected] liga készülő oldala: GTR2MASTERS -
Én csak azt nem értem, hogy nem az amatőrök autóznak határokon, hanem a pro-k, de amatőr ligának van hírdetve :) -
Nem akarlak megbántani tényleg, de engem is érdekelne hányan vagy a ligába. Márcsak azért is, mert ugye két GTR2-es Magyar liga is működik és mindkettő elég népes. Sztem egyszerűbb lenne az egyikbe belépned és egy már régóta összetartó segítőkész társasággal versenyezni, mintsem embereket hajkurászni. http://www.hrc-team.hu/ vagy http://www.gtr-masters.hu/. Véleményem szerint nem fognak elhajtani, ha szeretnél csatlakozni bármelyikhez is. Ha nem játszol olyan régóta, vagy nem vagy annyira profi akkor előbbit, ha nagyon megy akkor utóbbit javaslom. Ha pedig ezekhez nem volna kedved, akkor sok sikert egy új liga beindításához, bár én nevet azt azért váltanék :P -
Ha amatőr liga miért masters? :) , meg ha az emlékezetem nem csal ilyesmi mintha már vóna :) http://gtr-masters.hu/ -
hány tagot számlál a bajnokságod? -
sziszi86 #9814 Sziasztok! Új GTR2 amatőr liga indul a jövőhéten. Ugyan a weblap félkész állapotú, ám a regisztráció üzemel : http://www.gtr2masters.cwi.hu
Jelentkezzetek mielőbb! Okt.6 indulás. futamok hetente estéként 22órakor.
Mi határokon autózunk! -
HRC WTCC Versenyzők...
-
nogripracing.com -
KimIce #9811 vki adna linket az összes idei f1-es pályához? -
1 kör előnyötök volt a carsh miatt..aztán majdnem kaptatok 1 kört tölem a végére..fiatalok
-
csak mert nem gyakoroltam rá...amúgy meg simán lenyomtalak volna..vén róka :D
-
én lenyomtalak mindkettőtöket különösebb erőlködés nélkül
-
Ugyan ez van gtl-ben,meg nehezebb rFactor modokban,csak ott könnyebb eldobni a vasat :-) RBR-ben meg pár szakasz után még most is leizzadok... -
hiába a rossz grafika, hiába a sok apró kis bosszantó dolog, ezektől független úgy bele tudom élni magam néha egy-egy versenybe hogy izzad a tenyerem a végére, " csak most ne rontsd el " :) -
az biztos...
mostis Long Beachen...
utcsó helyért vívtam Tommal..de a célegyenesre ráfordítón belső íven ment...hiába nyomtam át a padlólemezen a pedált, gyorsabb volt tom...feneaszáját :) -
keményebb mint ami átjön tévén :) -
itt megtalálsz pár HRC-s dolgot :) -
Azt leszedtem, de a versenyre még nem jelentkeztem, mostanában rFactor ment nálam, a GTR2-őt most telepítettem újra.Régen megvolt nekem az összes track pack, de nem írtam ki, és elveszett.A versenyek kemények?
-
HRC oldalról leszedted az utcai pályákat? mert azt láttam regeltél. -
1 próbát megérTrack pack -
Sziasztok!
Tudna nekem valaki működő tracks pack-hez linket adni, mert a banner alattiak nekem nem működnek! -
nogripracing.com
-
Mozes #9797 Sziasztok!
Melyik a legjobb Hungaroring-i track pack? Letöltést tud valaki?
Köszi, -