GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Egyébként a játék borítóján, és hivatalos reklámanyagában is ezek állnak:
"Magával ragad az élethû szimuláció"
"Valós fizika, tervezõmérnökök és pilóták vezették a programozók kezét a játék fizikájának megteremtésekor".
Persze elismerem, hogy a FM2-nek is vannak hibái fizika terén, mint amit te is említettél, de az, hogy nem hoz egy PC-és LFS, rF szintet, attól még szim, és nem egy teljesen fantáziadús, valótlan irányításmodellû arcade játék, mint pl az NFS, vagy a TD. Bár én szeretem az arcade autós játékokat is, gyerekkoromban azokon cseperedtem fel, kb 5 éve válhattam arcade-ból szimulátor pártivá, amióta a való életben is autózom 😊
Az angol GTR2-vel meg nincs semmi baj, de magyarul sokkal szebb minden, de ez már tényleg csak esztétikai szõrszálhasogatás, a GTR is magyarul volt meg pár éve, és nagyon tetszett úgy. 😊
Te biztos az ELTE-re jarsz?!?! A Magyaritas miatt kerdezem😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
létezik a játékhoz magyar nyelvi file? sajna angol verzióm van, nincs opcionális magyar nyelv.
köszi
üdv
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
RESTART YOUR ENGINES - GTR, GT LEGENDS AND GTR2 LOBBY SERVERS ARE UP AND RUNNING.
The lobby servers for GTR, GT Legends and GTR2 went down due to 10Tacle Studios AG’s insolvency situation causing a major disappointment among the fans of the games. The games have been published by 10Tacle Studios AG including the responsibility for the lobby. SimBin is the developer behind the acclaimed game titles GTR, GT Legends and GTR2 of which the GTR brand is a registered brand owned by SimBin.
"We want to make sure that our fans can continue to enjoy our games on line and we are very happy that we could find a fast and positive solution together with KGN" said Henrik Roos, SimBin CEO. "It is of course sad to hear that our former partner has ended up in this situation", added Roos
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Megkérdezhetném, merre találom a modod? 😄
Csak nálam ennyire hangnélküli a bömös , vagy elbaltáztam valamit a telepítésnél?<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Már rég megírtam ezt a pár sort de mégcsak most küldtem el.
Akkor szóval még nem elérhetõ.<#rinya>#rinya>
Ez saját kép?
Esetleg link van hozzá?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
pörgetem rendesen a motort..
vagy Monzán a célegyenes végi sikán..ha nem idõben váltok visszafele, muszály duplán visszaváltani, akkor megsínyli a motor 😊
"Az autó nincs meg a szerveren"felirattal?
miért mi a baj vele?