10998
  • blory
    Szerintem nem a 6 ora a gond hanem a km, s hogy azt legyozd kel egy auto abba meg uzemanyag s igy tovabb, egyszoval a $ :)
  • pointer4
    És ebból a 6 ból 4 óra Budapesten átvágni :D
  • N o N a m e
    Mit beszéltek, Magyarországon semmi sincs messze max 500 km lehet Kőszegtől Békéscsabáig, ami autóval 6 óra, szóval ha reggel 6-kor indulsz, déli 12-kor megérkeztél és mehet a Lan party 48 órában :D
  • leho94
    miből tart onnan eljönni? Semmiből.. akkor meg ?:D
  • obe
    csak a kifogások hogy miért nem..elsősorban dunántúliakra gondoltam, nem hiszem el hogy a 3 szomszédos megyéből (zala, győr-moson, veszprémből senki sem fórumozik?..mindegy, még odébb van a december vége
  • Dietrich
    Gröndlandról meg ne is beszéljünk..én nyertem :)
  • LaszloLedzenyi
    Békéscsabáról se
  • SimaSuna #9868
    Miskóczról ne is beszéljünk :)
  • VRSDM
    messzevan... pest megye okésasos,de ez messze van igy...
  • obe
    remélem nem túl offtopic

..december végén lan party-t szervezünk kőszegen, vas megyében. mivel több éves kutakodás után sem sikerült 4-6 embernél többet GTR 2 -höz összetrombitálni, talán itt az egyik legnagyobb GTR-es fórumon több szerencsénk lesz..tehát aki szeretne jelentkezni, és részt venni, kérem bátran jelezze privátban..ez egy tóparti ház, ottalvás simán akár 20 főnek is, felár nélkül, a 2 napos móka alig lesz több az elfogyasztott áram költségén kívül..

köszi, ON
  • MaSzKa
    Gamedata/Teams/Ferrari FXX Teams

remélem jót tippeltem :D
  • MaSzKa
    http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=14431

tudom hogy fel kell rakni a WSGT modot

de pontosan milyen mappába kell kicsomagolni ezt? Gamedata/
    csak azért kérdem mert az útvonalra vagyok kiváncsi
    de a gtr2 nincs fent a gépemen
  • Debilon
    semennyire sem tartozik ez ide :D
    ez a race07 topikba való:D

gondolom virágbolti verzió..
    nekem is megvan amúgy, és simán megy mindenfajta autó mindenfajta pályával... eredeti, steam-es verzió..

szóval szerintem vedd meg :D
  • autoszimulator
    nemtudom mennyire tartozik ide, de van egy GTR Evo-m, ami ugye a Race07-re épül. Ezen lkívül van egy STCC-m is, ami pedig szintén a Race07-re épül. És van egy pálya az Evo-ban, ami nekem tetszik, és mondom áttenném STCC-be is. Berakom a parasztos kopi pászte módszerrel, látja is a játék ,be is tölti, de csak feketeség van :S Valamit még át kellene tenni? El nem hiszem hogy nem kompatibilis egymással, hisz mindkettő csak egy addon a race07-hez...

thx
  • Chef76
    Mennék szívesen, de olyan az időbeosztásom jelenleg, hogy nem tudom mikor tudok időt szakítani a játékra. Van, hogy heti egyszer tudok leülni 2 órát molyolni vele. :-(
  • SimaSuna #9860
    gyere a HRC-be versenyezni (hrc-team.hu) :)
  • Chef76
    Nem, úgy általában. Kérdeztem mindenkit aki GTR2-zik, próbálkoztam fórumokon, de nem tudtak segíteni. Vagy nem is értették mit akarok. :-))

Te vagy az első. Kösz mégegyszer!
  • Toby0501
    Mióta feltetted itt a kérdést? :P
  • Chef76
    Nagyon köszi! Működik! : - )) Tudod mióta vártam erre? ;-))
  • Toby0501
    FIA (N)GT 2004 (GT autók nincsenek benne, a többi viszont igen)
  • Chef76
    Köszi!!!!!

Megköszönném az NGT-set is! : - ))
  • Toby0501
    FIA GT 2004 csak GT autókkal
    Másold be a "GTR2\GameData\Championships\Official" mappába!
    Ha kell, csinálok NGT-set is...
  • chalezlopez
    Jahh már látom mi a probléma...sztem az úgy nem fog menni.
  • chalezlopez
    Ki van jelölve az összes autó gondolom. Na most a nem GT osztályúakat vedd ki a kijelölésből. Valahova ott a környéken bele kell mászni...
  • Dietrich
    http://www.gtr4u.de/jgs_db.php?action=show&eintrags_id=2435&sid=
  • SimaSuna #9850
    tess :)

igaz elirtam 1.0.1.5 :)
  • ClassicArmy
    Hát először kipróbáljuk, hogy milyen ill. csak szeretnénk, mert sehol sem találjük az 1.1.0.5-ös hamachit. Esetleg tudnál adni egy linket a hamachihoz?
  • SimaSuna #9848
    1.1.0.5ös hamachi-t használjátok!

egyébként inkább vegyétek meg :) azt HRC-Team.hu :)
  • ClassicArmy
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy haverokkal játszanánk a játékkel neten ill. hamacsin csak valamiért nem látja a játék a "servert", ez mitől van?

Előre is köszi
  • SimaSuna #9846
    az az igazság h ijet soha nem próbáltam...offline "bajnokság" indítása soha nem volt célom :)
  • Chef76
    Ok, de melyik lépésnél van ez a lehetőség? Mikor indítok egy bajnokságot, enged választani a GT és az NGT kategóriából is autót és csak utána tudok léptetni, hogy GT kategóriát mutasson, vagy NGT-t, vagy mindet. Kiválasztom, hogy mondjuk 37 ellenfelem legyen. Ez esetben ad kb 12 GT autót, 20 NGT-t és 5 GT2 autót ellenfélnek, ahelyet, hogy adna 37 GT-t és egy kalapban indít és pontoz futamonként.
  • Chef76
    Sziasztok!

Az lehet, hogy az Official Championship 2004-ben csak részlegesen lehetséges a beállítás?
  • SimaSuna #9843
    mivel eredeti a gaméd ajánlom ezt az oldlat :) HRC-Team

mikor választod h GT v NGT ott a nyilakkal jobbra balra lehet váltani az osztályok között :)
  • Chef76
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a GTR2-vel kapcsolatban. Megvettem az eredeti verziót, és próbáltam beállítani a "Championship"-on belül, hogy a bajnokságban ne vegyesen induljanak a különböző kategóriás autók (GT, NGT, GT2), hanem ki lehessen választani, hogy csak GT, vagy csak NGT autók induljanak. Sajnos nem sikerült.
    Egyedül a "Race Weekend"-ben tudtam ezt megcsinálni, de ez sajnos egy verseny hétvégére vonatkozik és nem egy bajnokságra.

Állítólag az "Official Championship" alatt van egy Setup opció, ahol ezt be lehetne állítani, de nem találtam.

Kérlek ha tudtok, segítsetek ebben a kérdésben!

Előre is köszönöm!

Üdv,
    Király László
  • Dietrich
    a masters már tavaly tudott az sstv lehetőségről sőt idén januárban Honk felajánlotta a közvetitést is..
    link
    majd a reagálások:
    Eredeti szerző sancyy
    Lehetőség szerint a HGTLM bajnokság is igényt tartana a futamok közvetítésére

Eredeti szerző Pál Ferenc
    Beszéljük még ezt át előtte. Kösz.

Eredeti szerző Pechnig Rezső
    Mit kellene átbeszélni?
    Megy a szekér,sokan vagyunk,mindenki lelkes és jol érzi magát,szerintem semmi akadálya a dolognak!
    Azon szerintem nincs mit beszélni,ha valaki felajál egy plussz extra lehetőséget,ráadásul mindenki örül neki.
    Vagy valamit nemtudok?
    Tegye fel a kezét,aki nem örülne egy élő közvetitésnek!

Persze,hogy mindenki szeretné Rezseszke,de azért ez nem olyan egyszerű.Ferivel és Attilával meg fogjuk vizsgálni az esetleges élő közvetítés lehetőségét

miután szarakodtak így f1..F1..F1..néha mi..F1..F1..F1 van csak...
  • Dietrich
    Suna már válaszolt erre.
    Ha megnéznéd a banner alatt a linkeket megtaláltad volna..
  • blaci1988
    Köszi Dietrich.Azt nem tudnád hogy 2006/2007wtcc honnan tudnám a pályákat leszedni bajnoksághoz
  • Dietrich
    '87-es wtcc mod egyéni skinekkel..
  • Dietrich
    az oldalunkon..wtcc mod +10 utcai pálya.
    hrc-team.hu
  • blaci1988
    köszi a gyors választ azokon az oldalokon keresgéltem nem találtam mindent.Valaki aki játszik wtcc modal gtr2-ön nem tudna segiteni konkrétan hol találnák mindent meg