GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
1h of Le Mans 😊)))) Hány órakor lesz ? Mert én pont falunapon vok 5tõl reggelig ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SimaSuna
akkor 1 kis reklám következik 😊
Remélem alexease nem harizik érte 😊

Pedig az FM2 hivatalosan is szimulátor, és bár nem tudom kormánnyal, vagy gamepad-al próbáltad e, a gamepad-al tényleg sokszor vicces az irányítás.
Egyébként a játék borítóján, és hivatalos reklámanyagában is ezek állnak:
"Magával ragad az élethû szimuláció"
"Valós fizika, tervezõmérnökök és pilóták vezették a programozók kezét a játék fizikájának megteremtésekor".
Persze elismerem, hogy a FM2-nek is vannak hibái fizika terén, mint amit te is említettél, de az, hogy nem hoz egy PC-és LFS, rF szintet, attól még szim, és nem egy teljesen fantáziadús, valótlan irányításmodellû arcade játék, mint pl az NFS, vagy a TD. Bár én szeretem az arcade autós játékokat is, gyerekkoromban azokon cseperedtem fel, kb 5 éve válhattam arcade-ból szimulátor pártivá, amióta a való életben is autózom 😊

bardocz
Forza 2 soha nem volt szim,és soha nem is lesz az,hidd el,eleget játszottam azzal is,meg szimulátorokkal is,vicc ami bene van,meg ahogy a kocsik csúszását lehet fogni,egyszerüen nevetséges.
Hát, azért egy GT5 és FM2 inkább szim, mint arcade, pl GranTurismo5 logoja alatt is az szerepel, hogy Real Driving Simulator,vagyis hivatalosan is szim. Persze a legjobb PC-és szimektõl elmaradnak a konzolos szimek, nem vitás, de azért a GT5 egy Logitech G25-el igen élethû is tud lenni, mert ugye konzolra is ráköthetõ ez a kormány. 😊

Az angol GTR2-vel meg nincs semmi baj, de magyarul sokkal szebb minden, de ez már tényleg csak esztétikai szõrszálhasogatás, a GTR is magyarul volt meg pár éve, és nagyon tetszett úgy. 😊

Alexease
Most nezem csak az alairasod. PC, Xbox360, PS3, Wii?!?! Ugy nez ki nem csak programokat gyujtesz😉))) Amugy a GT5, Forza meg a tobbi konzolos cuccot, jobb ha az "autosjatekokhoz" sorolod😉))))))
Te biztos az ELTE-re jarsz?!?! A Magyaritas miatt kerdezem😊
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

trogerzsiger
ott a bannerban.

trogerzsiger
van.

sziasztok!
létezik a játékhoz magyar nyelvi file? sajna angol verzióm van, nincs opcionális magyar nyelv.
köszi
üdv

SimaSuna
ezt tegnapól tudjuk 😊
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
Originally Posted by SimBin
RESTART YOUR ENGINES - GTR, GT LEGENDS AND GTR2 LOBBY SERVERS ARE UP AND RUNNING.

The lobby servers for GTR, GT Legends and GTR2 went down due to 10Tacle Studios AG’s insolvency situation causing a major disappointment among the fans of the games. The games have been published by 10Tacle Studios AG including the responsibility for the lobby. SimBin is the developer behind the acclaimed game titles GTR, GT Legends and GTR2 of which the GTR brand is a registered brand owned by SimBin.

"We want to make sure that our fans can continue to enjoy our games on line and we are very happy that we could find a fast and positive solution together with KGN" said Henrik Roos, SimBin CEO. "It is of course sad to hear that our former partner has ended up in this situation", added Roos

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
asszem 😊
Dietrich
Hockenheim? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
<#worship><#worship>

SimaSuna
hrc-team.hu - portálon regelsz, majd a letöltések menübõl elérheted 😊
hûhûûû, aranyba öntöm a lábad 😄
Megkérdezhetném, merre találom a modod? 😄

SimaSuna
nemtom nálad mi van nálam egész szép hangja van 😊
SimaSuna
jah a GT modomban találsz 😊
kaposi1
Köszi szépen!
Csak nálam ennyire hangnélküli a bömös , vagy elbaltáztam valamit a telepítésnél?<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Toby0501
A Suna által készített GT modban van Diablo és nagyon faja, szal gondolom van valahol magában is!

Nem tudja valaki véletlen, hogy a GTR 2-höz van e Lamborghini Diablo? Diablo GT, Diablo GT2, Diablo GTR például, vagy akármilyen másik Diablo altípusa. Kedvenc verdám a Diablo 😄

N o N a m e
thx!
SimaSuna
deh tessék 😊

😄

BMW Z4M (köszi Toby!)
kaposi1
Bocs!
Már rég megírtam ezt a pár sort de mégcsak most küldtem el.
Akkor szóval még nem elérhetõ.<#rinya>

kaposi1
Helló Suna!
Ez saját kép?
Esetleg link van hozzá?

N o N a m e
és nekem privátban elküldöd-e?
<#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SimaSuna
1enlõre sehonnan 😊 privátban kaptam 😛
Honnan lehet ezt letölteni?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Én nem szoktam kihuzatni maxig,régen volt szokásom,mostmár csak ilyen kanyaroknál csinálom,meg egyenesek végén hatosban.
SimaSuna
rövid (6körös) versenyeken doningtonban szokáson Online elfüstölni a motort...
pörgetem rendesen a motort..
vagy Monzán a célegyenes végi sikán..ha nem idõben váltok visszafele, muszály duplán visszaváltani, akkor megsínyli a motor 😊
bardocz
Nekem még csak úgy sosem égett ki motor😊 Csak amikor mondjuk enna-n a sikánt 3-asban veszem,és eltalálom a kerekeket😄 Vagy ami utána van megpróbálom átdobni a kocsit,és ott is szokott néha ilyen lenni.Mondjuk igaz én azért használok magasabb fordulatot,mert így nõ a végsebesség,és a váltóhoz nem kell nyúlni.
SimaSuna
"Ha nem hosszútávú versenyt mész,akkor mindegy a fordulat,nem fog kiégni a motor." ezt a mondatodat Dietrich vagy Én megcáfolom 😊
trogerzsiger
oks, köszi!^^

bardocz
Nem tudom,nézd meg milyen fordulatot tudsz maxnak állítani.Na,pont addig😉 Ha nem hosszútávú versenyt mész,akkor mindegy a fordulat,nem fog kiégni a motor.Mondjuk ha meg váltasz,akkor jobban húz majd az autó,próbálgasd hogy tudod a leggyorsabban venni a kanyart.
trogerzsiger
és meddig mehetek el fordulatban? egy 911 gt-rsr-el szoktam menni.

bardocz
Attól függ mekkora fordulat tartalék van még a kocsiban.
trogerzsiger
Halljátok, ha mondjuk jön egy zsenge 90 fokos picit dönötött kanyar, és 3asban megyek. már válthatok esbe vagyis villog a váltást jelzõ led. akkor érdemes váltani vagy ne? mert ugye fékeznem kell majd a kanyarnál^^

SimaSuna
BMW Z4M

Dietrich
rendelkezned kell azzal az autóval.

kaposi1
És nem dob ki csalás gyanujával?
"Az autó nincs meg a szerveren"felirattal?

N o N a m e
akkor már müködnek a szerverek? király! Van Isten! xD
Dietrich
örüljünk neki 😊

Dietrich
egyedi skin
miért mi a baj vele?

kaposi1
Én most az eredeti játékban lévõ szerverekre gondoltam ,nem a Hamachira!

kaposi1
Hogy mehet valaki ilyen festésü autóval jelenleg az A1 ringen??<#nemtudom><#wilting>

N o N a m e
Hamachi szobára gondolt