GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Szerintem valami másik móddal akadt össze, telepitsd újra a játékot, majd elsõször tedd fel ezt a módot és ha akkor is kidob, akkor nem tudom mi van 😊
De ha másolt nem biztos hogy rendesen menni fog..
Downhill!!
Nézd meg a redmeet hogy kell betenni nézd meg minden file helyén van-e. Nézd meg hogy a menûben minden autó látszik-e. Ha ez mind megvan és mégis kilép akkor passz, nem tudom mi lehet.
Ha másolt a játékod az is okozhatja ezt a hibát..
Fent van a patch?? Tedd fel azt is..
Ha ezeket megpróbálod talán menni fag.
Downhill!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Feltételezem, hogy valami kényszeres betegsége lehet..<#idiota>#idiota>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Aha <#vigyor3>#vigyor3> megtaláltam...
Virtual SimRacing
A másik hogy kéne nekem a Mod Prototype SCC 1998-2008 v2.41 de sehol nincs fent vagyis én nem találom :S
Virtual SimRacing
*.HDC: felfuggesztes, aero, eroatvitel stb.
*.SP: felfuggesztes, "alkatresz" poziciok, adatok
*.GRB: attetelek
A meglevo adatokbol napokig vagy hetekig tart egy autot megcsinalni, korektul, es meg a gumik (ami eleve problemasak) meg sehol sincsenek😉
nah , az amatõr fejemmel megpróbálok belenyúlni akkor, majd szólok ha sikerült megcsinálnom, hátha téged is érdekel majd <#idiota>#idiota>
váltó áttételr itt: diablo_Ratios.grb
motor: Lamborghini_V12_5995cc.eng / Lamborghini_V12_6000cc.eng
ezeken kell változtatni 😊
én épp azt mondom, hogy a játékban nem ilyennek kéne lennie (nem 6 sebességesnek, és nem ilyen paraméterekkel megáldottnak), és hogy a valóságban nem ilyen. Át lehet valahogy ezeket állítani? Te pl hogy raktad bele a játékba? Meg akarom csinálni 5 sebességesre, megvannak a gyári váltóáttétel adatok is a Diablo GTR-rõl, be tudnám lõni tök jól. A gyári adatok szerint 590 lovat ad le 7300 rpm-nél. Megvan a végáttétel is, meg a végsebessége, meg pár gyorsulási adata is, ezetek valahogy nem lehet beletáplálni a játékba? 😄 Lenne egy tök valósághû Diablo GTR-em 😄 Jah, és sárga színût akarok csinálni 😄
Diablo - 1990 - elsõ gyártás
Murciélago - 2001– elsõ gyártás
majd 10 év van köztük..
nembaj..azért szeretem én ezt a Diablot 😊
ha jól éreztem, egy Murciélago R-GT teljes karakterisztikája lett ráhúzva a Diablo GTR modra. Vagyis csak külsõleg van különbség 😞
Pl a Diablo GTR mindössze 5 sebességes, és nem 6, nem forog 7800-at percenként, nem 610 lovas, meg hasonló apróságok 😞