10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
szép nagyon
letölteni hol lehet? -
Amcir #9914 nem lehet valahogy megoldani hogy rögzitse? -
Amcir #9913 KÖSSZ! és csak megnézném hogy meddig birja a különféle keverékű kerék. -
Az AI irányítása alatt nem jegyez semmilyen adatot a játék, így a MoTeC sem! (de hogy még az időgyorsítást is bekapcsolod!
)
Türelmes, az nem vagy!
-
Én sem értem...
-
hát én igy se értem..szerintem túl sokat versenyzem mostanában :D -
Amcir #9909 Valaki segítsen -
így már más , amugymeg open practice-nek kell írni:D -
Amcir #9907 jó mentem egy open patice(31 kört) de az AI-vel vezetettem és gyorsítottam az időt a K-val be volt kapcsolva race data aqustion. Jó a Motec i2 Pro viszont összesen egy 1:29:00-kört lát -
nemvágom mit akarsz:D -
Amcir #9905 valaki segítene. a moteccel i2 pro meg akarom nézni egy gyorsított(k billentyű) automata irányítású(I billenytű)open patrice-köreit de csak egy 1:29-est ad ki (30 kört mentem átlagköridő 1:56) hogy lehetne megoldani? -
másnapos vagyok okés. de látom nem velem van a hiba. -
Azt a mindenit !!!! 
-

-
Amcir #9901 valaki segítene. a moteccel meg akarom nézni egy gyorsított automata irányítású de csak egy 1:29-est ad ki (30 kört mentem átlaglköridő 1:56) hogy lehetne megoladni? -
3as gomb -
H gombbal azt hiszem -
Amcir #9898 ja bocs a kérdésért csak érdekelne hogy lehet beállítani hogy mutassa a sebességfokozatot a kis kijelző a cockpitben? -
zoltang #9897 képek 2. (mégegyszer) -
zoltang #9896 Új pálya at "igazi" FIA GT-ben: 2008 Round 10 - San Luis
képek
képek 2. (http://www.project-lemans.de/)
-
én jó 1évig anélkül fórumiztam :$ -
Szerintem mindenkinek eltelt egy par nap amig rajot az elejen hogy mi is az. En is nagyot neztem mikor ott oldalt megjelent egy valami de mar nem emlekeztem hogy sikerult oda rakni :) -
én is mikor ide regisztráltam, egy darabig minden topikot betettem a könyvjelzőbe és úgy fórumoztam kb 1 hónapig, mire rájöttem hogy van egy szép narancs csillag aminek nagy hasznát venném :D -
Tipikus kezdő fórumozó hiba:D
Osztálytársam nyitot itt egy gip-es topikot,majd pár nap múlva szomorúan közölte,hogy eltűűűnt :-D -
Az FFB erosseg csuszkajan lehet plusz es negativ iranyba is allitani, probalgatsd (A Logitechnel altalaban negativ). -
Azóta is azt keresi, vajon melyik topikba írta be a kérdést ......:P -
:D
-
....vaaaagy fordíts kevesebbet... :D -
Játékban jól kalibráltad? Esetleg valamit a kormány driverében próbálj piszkálni,érzékenység vagy valami , bár nem tudom milyenről van szó ....
De akármilyen olcsó is azért szokott működni rendesen, FFB-vel van néha baj . -
nekem is van kormányom és nekem tökéletesen müködik. Esetleg vegyél egy másik kormányt, lehet ha az a baja
-
-
Karmen #9884 hali nekem kormányom van és nem tom irábyitani mert elforditom ak ormányt és egyből nagyon élesnek veszi
-
CSak mondjuk élőben mégiscsak más azokkal versenyezni akiknek csak a hangját hallod :) -
az vót a legrosszab mindig pakolni. de én is imádtam a régi 2-3 napos lanpartikat hol a garázsba boltba szobába 6 embertől 20-22 emberig. de mosmá minden este lanozhatsz ugyanennyi emberrel neten is -
Nehéz a Lanparty manapság. A fejlődő internet teljesen antiszocializálódásra kényszeríti az embereket, de persze csak valós érintkezéssel kapcsolatban. :D A chat, VoIP az megy ezerrel, úgy haverokat mindig ellehet érni. De ha most játszani szeretnék, akkor szólok neki azt jön :D Vagy ha ő nem akkor több száz vadidegen.
Bezzeg régen, még én is tartottam lanparty-t, főleg amikor szülők üdülni voltak :D Earthquakeről meg társairól nem is szólva.
Azt utáltam a legjobban pl, ha reggeli szétszéledésnél hazakellett vinni a gépet, és összerakni :D -
obe #9880 látom csak az alföldi gtr-es kollegák aktívak
, érthető hogy szolnokról nem szivesen cuccolsz végig magyarországon gép-monitor-kormány + hozzávalókkal, de a vonattal érkező elszánt versenyzőknek, a vasútállomás - lanparty fuvart a kedves helyi kollegák megoldják
-
Annyi ember nem is fér az autódba amivel talin voltál, vagy van valami más is? :D -
Sőtt aki szolnokról útba esik, felveszem, és őket is elviszem... (max 6fő) -
Nagy vagy!
Gyalog mi?
Ha elviszed a monitoromat, a gépemet (kompletten), a kormányomat a vasútállomásra gyalog, akkor beülök a kocsiba, és elmegyek a lanpartyra... -
gyalog is lehet menni :D jah akkor kopik a cipő... áhh hadjátok a fenébe :D