GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peti193
F1 Challenge-t már unom azért most nézelõdök h mi van még!rFactort is nézegettem de szerintem nagyobb jóval gépigény a gépem pedig már igencsak könyörög h vegyek már neki ram-ot meg minden finomságot😄de nem tom lehet utánna nézek az rFactornak

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

leho94
téged :AD?A:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

N o N a m e
szivás.
SimaSuna
de könyörgöm..F1re ott az F1 Challenge, meg az rFactor...meg 1 jópár F1es game...tán 2008as is van..
peti193
mondjuk a 2008-as mod.ot raktam fel elöször az is ezt csinálta kilépet hibaüzi stb...azt a 2007-est is felraktam és ugyanaz a helyzet

peti193
kösszi megpróbálom!

N o N a m e
csak 1 van, 1.1-es, ha rákeresel a googleban hamar megkapod.
Szerintem valami másik móddal akadt össze, telepitsd újra a játékot, majd elsõször tedd fel ezt a módot és ha akkor is kidob, akkor nem tudom mi van 😊
gordon 24
1.1US patchet szedd le! A Nogrippen van Nodvd exe is hozzá..

De ha másolt nem biztos hogy rendesen menni fog..

Downhill!!

peti193
igen az a sablon szöveg jön be

peti193
másolt..patch az nincs felrakva tegnap óta van meg a játék..melyik patchet tegyem fel?gondolom van többis jah kösszi a segítséget

N o N a m e
mit röhögtél 2 napja?
N o N a m e
szerintem az a sablon szöveg, hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll... blablabla.. Hibajelentés elküldéséhez kattintson ide.. Mégse.. stb 😊
gordon 24
Valószinüleg rosszul csináltál valamit!

Nézd meg a redmeet hogy kell betenni nézd meg minden file helyén van-e. Nézd meg hogy a menûben minden autó látszik-e. Ha ez mind megvan és mégis kilép akkor passz, nem tudom mi lehet.

Ha másolt a játékod az is okozhatja ezt a hibát..

Fent van a patch?? Tedd fel azt is..

Ha ezeket megpróbálod talán menni fag.

Downhill!!

peti193
nemsikerült feltölteni mind1...

Alexease
Ilyenkor azert a hibauzenetet megoszthatnad a neppel, ugy talam meg segiteni is tudnanak😉
peti193
ugye én kellettem ide...😄

leho94
?AD:AS?D:AS?D:SA?:ASD?S😄?ASD:AS?D:ASD?A:SD? aztageci 2 napja nem röhögtem ilyen jót sg-n AS?😄?:ADSA:S

lac coo
Hová jut a warez-világ ! Már az is baj ha csak egyszerûen elindul 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

részvétem <#hehe>

peti193
nah jó elírtam...de sztem rájötetek h miröl van szót tehát:F1 2007-es mod-ot felrakom és kilép a játék hibaüzenettel leáll..ez a probléma

peti193
én sem értem egyszerûen elindul..valami megoldás kéne:Stehetetlen vagyok rányomok és elindul...

Toby0501
Hát ha a kérdésed alapján kerested, nem is nagyon lesz 😊

peti193
FAQ-ba semmi...

Toby0501
Arra kíváncsi, hogy miért próbálja elindítani!<#fejvakaras>
Feltételezem, hogy valami kényszeres betegsége lehet..<#idiota>

Alexease
Mi van?! <#idiota><#zavart1><#wow3><#zavart2><#wilting><#csodalk><#fejvakaras>
peti193
hello mindenki!lenne egy olyan problémám h felrakom az F1 2008-as mod-ot vagy mondjuk az F1 2007-es mod-ot és próbálnám elindítani ez mitöl lehet?help...elõre is kösszi

Dietrich
ezen az oldalon sok jót találni..pl. Virtua_LM pályákat!!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gviski
http://www.esport-racing.de/include.php?path=content/download.php&contentid=954&PHPKITSID=9dab3d29564699f714b9213a5cce1c34

Aha <#vigyor3> megtaláltam...

Virtual SimRacing

bardocz
Tuti létezik?<#zavart1>
gviski
THX!

A másik hogy kéne nekem a Mod Prototype SCC 1998-2008 v2.41 de sehol nincs fent vagyis én nem találom :S

Virtual SimRacing

bardocz
FAQ>Cheat
gviski
hogy tudom az össze pályát felszabaditani?

Virtual SimRacing

SimaSuna
hát volt rá példa nálam is 😄
Azt már sikerült elérnem, hogy kifaggyon a játék betöltõdése a gányolásomtól 😄

Alexease
Szerintem, mielott kerdezel, nezegetsd a file-okat 1-2 orat.😊 Nem olyan egyszeru, hogy atirod 6-rol 5-re😉 Ha mar tudod mit hogy kell, akkor is napokig lehet piszkalni a nyomatek es egyeb gorbeket😉 Itt a topicban nem fogsz majd olyan valaszt kapni, hogy ezt ird at erre es mar kesz is😉 Vagy persze lehet, csak az ugyanugy ganyolas, nem eri meg vele foglakozni😉
gondolom vhol a HDC fájlban van

de hogy csinálok belõle 5 sebességest a 6 helyett? 😄

SimaSuna
ideje mint a tenger 😊
Alexease
*.ENG: Nyomatek gorbek, motor parameterek.
*.HDC: felfuggesztes, aero, eroatvitel stb.
*.SP: felfuggesztes, "alkatresz" poziciok, adatok
*.GRB: attetelek

A meglevo adatokbol napokig vagy hetekig tart egy autot megcsinalni, korektul, es meg a gumik (ami eleve problemasak) meg sehol sincsenek😉
SimaSuna
érdekel persze 😊

hmm, köszi a tippet 😊

nah , az amatõr fejemmel megpróbálok belenyúlni akkor, majd szólok ha sikerült megcsinálnom, hátha téged is érdekel majd <#idiota>

SimaSuna
mindent át lehet variálni 😊

váltó áttételr itt: diablo_Ratios.grb
motor: Lamborghini_V12_5995cc.eng / Lamborghini_V12_6000cc.eng

ezeken kell változtatni 😊
most félreértettük egymást 😄

én épp azt mondom, hogy a játékban nem ilyennek kéne lennie (nem 6 sebességesnek, és nem ilyen paraméterekkel megáldottnak), és hogy a valóságban nem ilyen. Át lehet valahogy ezeket állítani? Te pl hogy raktad bele a játékba? Meg akarom csinálni 5 sebességesre, megvannak a gyári váltóáttétel adatok is a Diablo GTR-rõl, be tudnám lõni tök jól. A gyári adatok szerint 590 lovat ad le 7300 rpm-nél. Megvan a végáttétel is, meg a végsebessége, meg pár gyorsulási adata is, ezetek valahogy nem lehet beletáplálni a játékba? 😄 Lenne egy tök valósághû Diablo GTR-em 😄 Jah, és sárga színût akarok csinálni 😄

Alexease
A modok 95%-a barkacs😉
SimaSuna
drága jóisten...

Diablo - 1990 - elsõ gyártás
Murciélago - 2001– elsõ gyártás

majd 10 év van köztük..

nembaj..azért szeretem én ezt a Diablot 😊
picit csalódtam a Diablo GTR modban 😞

ha jól éreztem, egy Murciélago R-GT teljes karakterisztikája lett ráhúzva a Diablo GTR modra. Vagyis csak külsõleg van különbség 😞
Pl a Diablo GTR mindössze 5 sebességes, és nem 6, nem forog 7800-at percenként, nem 610 lovas, meg hasonló apróságok 😞

bardocz
Gamepaddal próbáltam,természetesen minden szart kikapcsolva,és semmi köze,ellenkormányzásra egy autó nem fog elkezdeni oldalazni,és hasonló dolgok.
leho94
Akkor maradok 9ig 😊

SimaSuna
este 8tól..