10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
na ne fikazd mar,jok azok a videok -
fej fej mellett, vonatozva?...
WTCC 87 BMW E30- Birmingham-i futam...
18körön keresztül max 0,5mp-re Gstyle-tól...úgy hogy nem volt belőle kár...
az durvább volt hidd el :)
-
neilszab #9953 Hát most mit mondjak, gyere fel szerverre és próbáld meg utánacsinálni! :)
De sztem a futam videó önmagáért beszél (bár tény, hogy nincs jól megszerkesztve),de hogy 15 perc után is centikre autózni egymás után vonatban ezekkel a csöppet sem kezes dögökkel, úgy hogy közben egy olyan mozudlatot sem látsz, amiből bárkinek kára származhatna, pedig mindenki nyomja mint atom. -
a zene jó! :) -
az a drift bemutató elég silányra sikeredett :) -
neilszab #9950 Hello!
Tudom, hogy ez nem a GTL topid, de beírom ide is, hátha akad itt vki aki szereti, vagy esetleg a HistoricX modot..
December 25.-én hivatalosan is megkezdődött az ingyenes és nyílt GT Legends Funrace és Hotlap verseny!
A versenyt a Hungarian GTL Masters bajnokság csapata szervezi a GTR-Master.hu keretein belül.
A verseny Január 8.-áig tart (csütörtök), a verseny végét egy nagyobb szabású FunRace estel ünnepeljük. (de funrace-ek közben is lesznek majd)
Pálya: Donington Park GP
Autók:
TC - 65: Ford Mustang egy kis drift bemutató
GTC - 65: Ferrari 275 GTB/C
GTC - 76: Porsche 911
A Hotlap verseny újonc győztesei (kategóriánként) kis ajándékkal csatlakozhatnak a bajnokságunkba, de mindenki más is szeretettel várunk utána! ...meg közben is!
Részletek és pontos kiírás itt:
GTR-Master fórum
kedvcsinálónak az egyik legutóbbi futamunk (Vágatlan, nem szerkesztett videó, mert annyi minden történt...)
Watkins Glen - HGTLM4
A Hungarian GTL Masters csapata
sfds -
Merry X-Mas All!
-
Tele van a vinyó, defragmentálás, vagy túl sok mod van telepítve!MSN, Torrent. stb.lassíthatják! -
madafakk #9947 hi. első alkalommal amikor játszottama játékkal ment szépen szaggatás nélkül, ere most annyira szaggat hogy a menübe is alig tudok kilépni. mi lehet a probléma? semmi nem lett átállítva a játékban, se grafika se semmi..egyszerűen csak szaggat mint a disznó, de ddig hangsúlyozom ugyanezekkel a beállításokkal még csak be se szaggatot...valakinek ötlete? -
A gyári festések amik a progiba vannak vdettek. Azokat nem tudod megnyitni.
Próbálj meg a neten ahhoz az autohoz, keresni PSD filet. Azokat tudod festeni, és ha elmented dds-be le tudod cserélni a gyári festést.
Szóval igy tudsz festeni, szerintem a GTR2 ben található gyári autókhoz van psd az oldalon modokhoz nem tudom hol találsz.
A wtcc módhoz találsz a race07 oldalán..
Remélem tudtam segiteni! -
Lacko86 #9945 Hali!
Photoshoppal szeretnék szerkeszteni dds-fájlokat. Ehhez letöltöttem egy NVIDIA Plug-ins for Adobe Photoshop nevü programot, de amikor meg szeretném nyitni ezeket a fájlokat még mindig azt írja ki, hogy nem tudja megnyitni mert nem támogatott fájlformátum. Akinek van valami ötlete a megoldásra írjon pls! -
Nemtom.
De nekem is hianyzik.
-
A HSW-vel mi lett? Nem tölti be az oldalt. -
Nagyon nagyon nagy KÖSZÖNET!
-
Amcir #9941 A GTR2 mappája/Userdata/nicknéc/nicknév.plr fájban a Wheels Visible In Cockpit="0" a nullát átírod egyre. -
Sziasztok!
letöltöttem a ModF12008v1.7_Po911 modot de nem látszanak a kerekei az F1 es autóknak. Mit kell beállítani, hogy láthatóak legyenek a gumik a cokpit-ből?
köszönöm a segítséget -
feketeobeliszk #9939 Na püff! Akkor nyomni kell a gázt, mint a veszedelem. -
Nem. Én is voltam első 6 óra után, 8 kör előnnyel, este 12 körül beraktam az Ai-t hogy menjen helyettem, reggel 10 órakor 2 kör hátrányom volt :D nem tudom mit csinált de valamit nagyon elrontott :D Azután én magam vittem végig a 24 órát, 1 hét alatt teljesitettem :D -
feketeobeliszk #9937 A single 2003. évi bajnokságnál belekzdtem a 24 órás Spa futamba, mentem is már vagy négy órát, de rájöttem, hogy ez túl hosszú lesz nekem. Mikor ráklikkeltem az időgyorsításra felgyorsult a verseny is őrült tempóra, nem csak az óra. Meg lehet oldani versenyben, hogy csak az idő visszaszámlálás gyorsuljon? Első vagyok, nem szívesen kezdeném újra. THX -
Many Monroe?!:) -
Many More-ra azt hittem,hogy ő is egy versenyző
-
[center]és ha valaki az előző alapján nem találna rá a konkrét csatornára... -
[center]ROC LIVE STREAM -
tetszetős pálya :) -
Szép helyen van az FIA GT San Luis-i pálya:
És a 2008 FIA GT1 bajnok páros:
-
Nagyon nagy köszönetem!!!!!
-
Hali!
Jó pár oldalon fent van amit használok.
Igaz azokra reggelni kell,szóval inkább feltöltöttem.
Singapore
-
download
reggelj -
Velem van a baj, ismerem ezt az oldalt, használom is De nem találom a pályát. Tudom, hogy van Gtr2-höz, mert játszottam már, csak sajnos anno nem mentettem el...Hol találom meg? segíts! -
nogripracing.com -
Hello all!
A szingapuri pályát keresném Gtr2-höz DE a gugli nem segít...Ezért tőletek kérnék segítséget!
Köszönöm! -
hd gtr2 -
feketeobeliszk #9923 Megoldódott. Vista 64-en nem működik, xp-n igen. -
feketeobeliszk #9922 Valaki??? -
feketeobeliszk #9921 Üdv! Az miért lehet, hogy az oktatásnál (iskola) rákattintok, hogy start, betölti a pályát, de aztán a "megpróbálom" stb menük csak szürkék maradnak, nem lehet továbbmenni. Rendkívül bosszantó, mert nem engedi a versenyeket sem enélkül. Eredeti game patchel, magyarítva. -
azt én is látom
de 2008 Round 10
már volt a verseny
rfactorba még nem is volt verseny már akkor kész volt a Valencia utcai része -
tudsz néha olyanokat kérni....
ember...olvass már utánna...valós pálya nem holmi GTR2 alá készült...ez bizony FAIL :D
-
igazából az a narancssárga daru érdekelne
-
már szerintem átléptem a 200gb-os ingyenes mod pálya patch határt :P -