GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
ááá figyelj, nem voltam még a pályán egyszer sem, monzan tudok menni és a donnington park national-en. Szal inkább még ezt megnézem.

SimaSuna
óó gyere..még van 2 szabad hely..
N o N a m e
nem azért linkeltem 😊
trogerzsiger
menni akartam de még nem vagyok ilyen szinten 😊 ugyhogy most kõ keményen tanulmányozn fogom a vezetést :-)

Alexease
Ahogy elnezem, itt ott valtoztattak a palyan, 1-2 kanyart es a pitbejaratot is😉 meg persze, az osszes reklam😊
De most sincs tobb info a palyarol mint tavaly, vagyis nem piszkalom, jo az ugy ahogy van😄
VRSDM
<#eljen><#wink>

u dont have to listen anybody else but me

SimaSuna
Ma este 20:00tól ÉLÕ Közvetítést látthattok a Hungarian Racing Club (HRC) 1Hours Of LeMans GT versenyrõl a SimSportTV jóvoltából!

Az Élõ Adást ITT Nézhetitek!

ÜDV! HRC Team!
SimaSuna
mivel Warezoltál..használni kéne a Cracket...

nemhogy 3k-ért megvennéd eredetiben...és faintos versenyeket mehetnél más országbeliekkel, és magyar bajnokságban is résztvennéél 😊
Sziasztok....megvan a játék de amikor elakarom indítani azt írja ki hogy :Insert the GTR-FIA GT racing game disc into the disc drive and press "retry"...kevés angol tudádommal(ugyanis németet tanulok)nem tudom hogy ez mit akar jelenteni..vagy mit kéne csinálnom...ha valaki kisegítene akkor nagyon szépen megköszönném...köszi elõre is
SimaSuna
http://www.youtube.com/watch?v=IliqOqEHrSU
SimaSuna
majd jövõre..
N o N a m e
WSGT mód, ideje lenne már hogy kiadják.
Egyszer láttam a youtube-on egy Ferrari FXX-et GTR2 alatt. Ti tudtok errõl valamit? Nagyon lehetne gyalázni avval a géppel 😊
Egyszer volt egy behirdetett mod is, amiben lett volna, de mégsem volt. 😞

😄

pointer4
Na igen, laza lenne fikázni, hogy nekem van gallardom, meg muricelágom, de a körúton nem is így kanyarodik, mint a jeátékben, pfuuuj 😄
Alexease
Nem beszelve arrol, hogy ha beirjak pontosan azokat az adatokat (amit nem is lehet 100%-osan megfelelteni), akkor sem fog ugy mukodni az auto😉 Trukkozni kell😉 Foleg hogy a gumi sem tudni honnan van, valszeg valamelyik GT autorol masoltak at a gumi file-t, eredetileg nincs utcai gumi a GTR-ben😉
De ha jol ossze van rakva, meg jo is lehet vezetesi elmenyre, az hogy nem stimmel az igazihoz kepest, az mar maskerdes, ugy sem tudjuk meg😉))
pointer4
Azoknak a technikai adatoknak semmi közük nincs a vezetési élményhez, illetve a gép vezetési tulajdonságaihoz, amit át kellene hozni a játékba 😞
Alexease
Akkor van remeny, hogy valami meg stimmelhet is😉
Probald ki, nezz egy gyorsulast 100/200km/h-ra, vegsebesseget, stb. Kivancsi vagyok az adatokra😉 1-2x probaltam ilyen tuningot, de annyi ido alatt gyorsult 200-ra mint az igazi 100-ra😉
N o N a m e
"brazil-gépsor-fõmunkatársa" - lol 😄
Pl a lambocars.com weboldalon több oldalnyi technikai információ van szinte mindegyik széria típusról, köztük menetdinamikai infók, a legjobb informális Lamborghini-s oldal.<#eljen> Kanyarsebességeket pedig sok magazin tesztbõl ki lehet vadászni, hogy hány G-t képes produkálni. Egy Lamborghini fan ezeket könnyen ki tudja vadászni 😊

Alexease
Szerinted aki megcsinalta az autot, honnan tudta hogy mi a realis Lambo gyorsulas, kanyarsebesseg es egyeb felfuggesztes, gumi informacio?!😊 Nem hivatalos (SimBin) auto, valszeg valamelyik NFS-bol konvertaltak a kasztnit😉 Nem hinnem, hogy a keszitonek Lamboja lenne;D Viszonylag "sok" Lambot latok rendszeresen a varosban, es eddig mindegyiket valamelyik "brazil-gepsor-fomunkatarsa" vezette...:/
hû, köszönöm szépen, megpróbáom én is letölteni. Nagyjából reális az autó gyorsulása, kanyarbeli viselkedése? (4 kerék hajtású, nem hátsó 2,stb)
Üdv

kaposi1
Meg is érkezett a kicsike.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SimaSuna
Alex nem warez csak infó:

GTR.Evolution.CLONEDVD-iTWiNS
7.26 GB

Recommended requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
- Memory 2 GB RAM
- Hard Drive 4.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input DirectX 9 compatible Force Feedback steering wheel
- DirectX Version 9
kaposi1
Elõkerestem a jelszót az õskorbol a beérkezett leveleimböl<#taps>
De azért köszi szépen<#worship><#eljen>

SimaSuna
regeltem kb fél éve...
szép és jó minden 😄

felrakom FTPre -.-
kaposi1
Szia !
Ez valszeg jó lenne de az istennek nem tudok reggelni az oldalra.
<#falbav>
Ha neked sikerülne ,légyszi tudasd már velem hogy kell?
Pedig ide már régebben reggeltem, de valamiért nem fogadja a jelszómat.<#fejvakaras>

Hecker007
köszi 😊

kaposi1

Hecker007
hello!
tudnátok nekem segíteni?
nissan skyline és mitsubishi gépek kellenének nekem a gamebe, meg ha létezik a játékhoz akkor egy normális drift mod, de sehol se találtam még egyiket se:S:S nem tudja esetleg valaki hogy honnan lehetne leszedni

pointer4
Attól még ki lehet vele menni az utcára.
hát ez nem az utcai Gallardo, hanem egy Gallardo GT3 versenyautó 😞

akkor tényleg te vagy az isten 😄

SimaSuna
utcai
és ez az utcai Gallardo, vagy a verseny változat?

SimaSuna
francia..jobboldalt lehet az ikonokra kattintva nyelvet váltani -.-
de ez vmi nem tudom milyen nyelven iródott oldal 😄

ezen az utcai Gallardo van, vagy a verseny egyébként? mert ha verseny, nem szenvedek a regeléssel, azt közben már megtaláltam máshol is.

SimaSuna
csak szólits Istennek! 😊
Te vagy az én megmentõm! 😊
köszönöm.

SimaSuna
nemjóhelyen kerested..

Nogrippen fent van a 2006os Hungaroring..
Gallardo is fent van..

kedvedért: Hungaroring 2006

ide regelni kell
Gallrado Mod
Sziasztok!

GTR2-höz kéne Hungaroring, ha lehet egy nagyon új verzió!

valamint egy utcai Gallardo-ra fájna még a fogam, de ha nincs, megtenné egy verseny Gallardo változat is.

Én nem nagyon találta egyiket sem.
Köszi elõre is
Üdv.

Dietrich
'79-es Virtua_LM!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
<#taps>
az autók tervezõje <#idiota>

SimaSuna
a pálya 1979es 😊
pointer4
Szakadjak meg ha tudom, végignéztem az autokat, de melyiknek milye volt 1979 es? 😄 Kicsit félreérthetõ, de jó 😄
SimaSuna
HRC LeMans Intro

N o N a m e
-.^
peti193
a patch nem oldotta meg aproblémát de azért kössz a segítséget mindenkinek aki segíteni próbált

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??